Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar yeğenim bende pek giremiyorum o yüzden:)
ceylan iffeti bende izledim o sahnede sen geldin aklıma tüh dedim ceylan şimdi kanalı değiştirmiştir sinirden:))))))

degiştirmedim ay bi umut yine bekledim belki gösterirler diye hani geçmişi hatırlıyoya iffet arada ama göstermediler zaten bişey yapmamışlar bide günlerce ugraşmışlar bu sahneyi çekebilmek için nesine ugraştılarsa
çok haklısın canım ne diyim bencede madem gelirler ortak azcık yüzsüz olacaksın versinler proxeed parasını eşimin ailesi bize verdi bi kaç ay ama onlarıda kısıtladıgı için daha fazla veremediler onlarda haklı az degilki daha napsınlar kayınbabam 60 yaşında hala yurtdışına gidiyor inşaat işine

ceylan asla para pul işlerine tenezzül edipte karışmam ama bu durum çok farklı hala keyfi davranmaları, bu gösteriş merakları beni benden
alıyor.
Relaxa bağladım artık oğulları düşünsün

utulerrrr bittiiii :))
ceylann iffeti bekliyorum belki verir die ama yok...canim bende evlendigimden beri kendimi baska bir milletten hissediyorum..
ekinim bosver hic umursama umursayincada olmuyo umursamasanda olmuyor biz fedakarlik yaparken herkez konusuyor....esimin halasi tupten sonra ortalikta dolanip kendi zevki icin oglumun paralarini harcadi dedi kayinvalidem geldi bize sen cok acele ettin paralar gitti dedi bende benim harcadigim paraya kimse karisamaz dedim...yaaa benim gecem belli degil gunduzum belli degil hickimse yazik demiyo herkez benim paramin hesabini yapiyor...sozde kayinvalidemlerde para yok gorumcem araba aldi dugun icin gelmislerdi 1500 TL bilezik taktilar hepsi ayri ayri hemde gorumcen kayinpederim kayinvalidem ben evlenirken para yok dediler kendi gelinlerine 300TL bilezik taktilar bunlar problem degil naparsalar yapsinlar benim hesabima karismasinlar..ben hep harcamama dikkat ediyodum artik umrumda bile degil

ben tup bebek tedavisini kimse bilmesin istedim simdi kime sorsan biliyo kayinvalidem ve halasi herkeze oglumun paralarini harcadi gitti ozelde tup yaptirdi zaten tutmadi dediler bosuna para harcadi dediler....benim paramin hesabini yapan cok kisi var sagolsunlar yaa ben calisiyorum ama calismasamda para hesabini kimse yapamaz ogullari benim kocam onlara nee....
simdide ne zaman tedavi olcan diyo bende ben kapattim o konuyu dedim...
ben 4 yillik evliyim kayinvalidem bana toplum icinde yada yalnizken bir kere kizim demedi hadi kizimida gecti ismimi bile solemedi gelinnnn diye bagrir zaten esim yanimda degilse laf sokuyo ben ona anne diyorum acaba bende kaynanami desem :)) esime dedim dokunuyo bana gelinn diye herkezin icinde bagirmasi diye bari ismimi solesin.
lar yaa ben calisiyorum ama calismasamda para hesabini kimse yapamaz ogullari benim kocam onlara nee....
simdide ne zaman tedavi olcan diyo bende ben kapattim o konuyu dedim...
ben 4 yillik evliyim kayinvalidem bana toplum icinde yada yalnizken bir kere kizim demedi hadi kizimida gecti ismimi bile solemedi gelinnnn diye bagrir zaten esim yanimda degilse laf sokuyo ben ona anne diyorum acaba bende kaynanami desem :)) esime dedim dokunuyo bana gelinn diye herkezin icinde bagirmasi diye bari ismimi solesin.

Umudcum snaırım bu konuda herkes ızdıraplı hele bide sen çalışıyosun kime neee yaaa..
tüp yaptırdığınızı ne diye ortalığa söylüyor..
aile sırrı denen bişi var kendiniz gerekirse zaten söylersiniz..
allahtan bizimkiler o konuda ketum..
zaten ben çok hassasım afettmemm..

Aaaa şimdi DİGİTÜRKÜN HD makineside var izleyemediğimiz şeyleri kaydetip sonradan izleyebiliyoruz..
+20 tl falanda buna ödüyoruz.
ilk bikaç ay ücretsizmiş sanırım.

Esra napıyo yaa yine içti hapları uyudu sanırım..
Rabbim ilaçsız şifa versin inşallahh
..
Ruhsal açıdan ilaçtan yana değilim.
uyuşturmaktan ve tepkileri geciktirmekten başka neye yarıyorlarki..
üstüne bide bağımlılık.

canim sozde bende hassasim kirildim aslinda kizdimda neden solediniz dedim kayinvalidem sana bise sordularmi sormadilar problem yok dedi niye abartiyomusum.....
napim ekin zaten uzaktalar gormuyorumda

buarada ekin ceylan iffet saatine bakmissiniz tesekkur ederim ceylan sayesinde merakim artti tatmin olmamisyaa

sozunu kesiyorum ama
RABBIM esraya sifa versin kesinlikle haklisin.bende ilac taraftari degilim olaylarin benim kontrolumden cikmasindan hoslanmiyorum

Aaaa şimdi DİGİTÜRKÜN HD makineside var izleyemediğimiz şeyleri kaydetip sonradan izleyebiliyoruz..
+20 tl falanda buna ödüyoruz.
ilk bikaç ay ücretsizmiş sanırım.

canımm ya bizimkiside geçen gün gitmiş lig tv almış
tabi dijitürk dsmart hepsinin uydusu var
şimdi ben bu dediğin işlemi nasıl yapıcam
ayrıcamı alet almam gerekir

herkese iyi pazarlar kızlar,

CEYLAN iffet açmamış seni bakıyorumda :)

Kaynana muabbetleri dönüyor :) saolsun benim kaynanam çok iyidir :))) haberim yokken benide bebek düşürdü diye yaymıştı bir ara :)))) gelen geçmiş olsun diyordu banada :)

canımm ya bizimkiside geçen gün gitmiş lig tv almış
tabi dijitürk dsmart hepsinin uydusu var
şimdi ben bu dediğin işlemi nasıl yapıcam
ayrıcamı alet almam gerekir

Hay o lig tvninnnnnn:)
evet canım HD makinesi farklı talep ederseniz getirirler.
6 ay ücretsiz yanlışım olabilir süre konusunda..
sonra ayda +20 tl
süre sözleşmesi yokmuş istediğin an eski makineni kullanabiliyorsun.
bunu getirdiklerinde onun kartını geri alıyorlar ama..

iffet deme bana iffet deme banaa
dönüyor sorma kız gerçekten çok iyiymiş kaynanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…