Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cok etkilenmissin demekki ama kuzeninin nosunu iffet diye kaydetmen ilgincccc:44::44::44::44::44::44::44:

zmanlarla esler de taniyo ailelerini tabiki..neyse sen aldirma canim.

kiz sen bu iffete ne kadar kaptirmisin kendini yada iffet m isenin pesini birakmiyo

önceden çok aldırıyodumda canım artık pek aldırmıyorum
uzak olalım tatlı olalım en iyisi bu mesafe bizim için en iyisi
yoksa ben strese sıkıntıya hiç gelemem hemen rahatsızlanırım

anliyorum canim benim en guzeli o zaten bende onceleri hersey cok uzulurdum artik bende aldirmiyorum..

günün konusu tamda burda açılmış
kızlar bende bugün çok kızdım kaynanama
bizim çocuk istediğimizi biliyor ( malesef)
gitmiş herkese söylemiş millet benle telde konuşuyor kapatırken üzülmwyin vs... diyoe
taaaa benim tanımadığım akrabaları bile bikliyor eşimi varikosel sandığımızda kadın gitmiş tüm sülaleye mahalleye yaymış
kadınna kaçkez söyleme dedim anlamıyor
şansını kaybetti artık asla hayatımla ilgili bişey bilemez ama çok büyük sırrımızı verdik bikere
okadar kızgınımki millete yayıp duruyor herşeyi
neyse işte böyle canlar
yine acaip sinirlendim

nasil olur yaa birde ogluyla alakali bir mesele kimseye guvenmeyeceksin bu konuda neyse sizin kisa zamanda olur insallah canim umutluyum senden

al bendende o kadar kız geçtigimiz kış aynı kazıgı bana da attı kaynanam bunu degilde benim romatizma olayını
ben herkese söylemiyorum mesela çünkü soruları beni çok sıkıyo
kayınvalidemede kimseye söyleme diye tembih ettik
neyse ben kışın baya bi rahatsızladım uzun bi süre yattım
kayınvalidem ne geldi nede arayıp sordu bende eşime demiştim annen hiç gelmiyo diye
bizimkide benden habersiz arayıp ceylan rahatsız neden hiç gelmiyosun demiş
neyse bi kaç gün sonra geldi
kapıdan girer girmez ay yolda şunu görüm bunu gördüm gelene kadar birsürü kişi gördüm nereye gidiyosun dediler
gelinimin bacakları agrıyodu romatizma çıkmış ona geçmiş olsuna gidiyorum dedim
önüne kim geldiyse detayına kadar söylemiş
bende şok oldum herkese söylemene gerek yoktu dedim
bide benim agrılarım olunca çok hassas olurum eşim gelince ona hem anlattım hem agladım
eşimde annesine gidip çok kızmış biz kimseye söyleme demedikmi diye demiş
en son bu olaylarından sonra gözümden düştü
açıkçası ben bunu çocugumuzun olmayışını herkesin benim romatizma ve ilaçlarımdan dolayı olmadıgını düşünmeleri için söyledigini düşünüyorum
oglundan dolayı olmadıgını düşünmelerini istemiyoki eşimin bu konuda hiç bi korkusu yok bu bi saglık sorunu benim için bi problem yok bilmelerinin der hep kimseyi ilgilendirmez der öyle işte yaa o gün bu gündür mesafeliyim anlayacagınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…