- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.581
günün konusu tamda burda açılmış
kızlar bende bugün çok kızdım kaynanama
bizim çocuk istediğimizi biliyor ( malesef)
gitmiş herkese söylemiş millet benle telde konuşuyor kapatırken üzülmwyin vs... diyoe
taaaa benim tanımadığım akrabaları bile bikliyor eşimi varikosel sandığımızda kadın gitmiş tüm sülaleye mahalleye yaymış
kadınna kaçkez söyleme dedim anlamıyor
şansını kaybetti artık asla hayatımla ilgili bişey bilemez ama çok büyük sırrımızı verdik bikere
okadar kızgınımki millete yayıp duruyor herşeyi
neyse işte böyle canlar
yine acaip sinirlendim
uzulme canim..belki ogluna uzulup sagdan sioldan teselli aramisytir dicem kotu bi niyeti yoktur belki..sende bundan sonra dengeni ona gore kurarsin..ens en yakin zamnda gelir bebginde zor gunlerin geride kalir..:97::97:
evett bencede
neyse alamancılar benim uykum geldi artık yatsam iyi olacak hayırlı geceler size
öptümm byeee:80::80::80::80:
yok kız gelmediler daha yarında gelmezler inşallah yaaa
HERKESE GÜZEL PAZARLAR...................:))))))))))))))))))))
Ya ceylan geçmişi okurken ne güldüm,sen beni güldürdün sabah sabah Rabbimde seni hayırlı,sağlıklı evlatlarla güldürsün...
bilgem ...gün güzeli...hadi sana iyi gezmeler:)
ceylanım inşallah gelmedi kırmızılar:))
nasılsın:)
gunaydin demem gerek sanirim bugun uykuculugum ustundeydi gec kalktim kahvalti falan iste utulerde aldi basini gidiyor bir el atmam lazim..
ceylannn iffeti ben izleyemedim bugun tekrari vardir ona bakarim olmazsa netten izlerim seni tatmin etmemis ama buarada bendede var bi kayinvalide sorma yani gecen tel. konusuyoruz gittinmi doktora ne zaman tedaviye basliyosun dedi ben o konuyu kapattim dedim gicik oldu galiba ama neyapayim o kadar kolay degil maddi manevi zor bunu bilmiyolar sanki grip tedavisi gibi yaklasiyolar...
lorkemm canim sen nasilsin msj aldim ALLAH razi olsun canim....
iyi pazarlar güzeller
benim kırmızılar teşrif etti
yarın başlıyorum tedaviye
iyi pazarlar güzeller
benim kırmızılar teşrif etti
yarın başlıyorum tedaviye
İyi pazarlar canımmmm...
Hadi hayırlı uğurlu olsun tedavin, güzel başlasın güzel devam etsin güzel sonlansın İnşallah.
mERİM HAYIRLI OLSUN CANIM..
İnşallah bebişine giden yoldur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?