Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

uzulme canim..belki ogluna uzulup sagdan sioldan teselli aramisytir dicem kotu bi niyeti yoktur belki..sende bundan sonra dengeni ona gore kurarsin..ens en yakin zamnda gelir bebginde zor gunlerin geride kalir..:97::97:

Günaydın kızlaaaaaar :)
Hu huuuu uyanın artık , pazar uykucuları ..
Ben bugün akşama kadar yokum , akşam görüşürüz canlarım ..

HERKESE GÜZEL PAZARLAR...................:))))))))))))))))))))

evett bencede
neyse alamancılar benim uykum geldi artık yatsam iyi olacak hayırlı geceler size
öptümm byeee:80::80::80::80:

Ya ceylan geçmişi okurken ne güldüm,sen beni güldürdün sabah sabah Rabbimde seni hayırlı,sağlıklı evlatlarla güldürsün...

bilgem ...gün güzeli...hadi sana iyi gezmeler:)

Günaydın fıstıklar,herkese iyi pazarlar diliyorum... yağmurum bilgem skın dişinizi regl olmayın emi hadi bekliyorum güzel haberlerinizi. Bugün işlerim var biraz temizlik ütü çamaşır..
iyi bakın kendinizeeeee:79::79::79::80::80::80:

kız neye güldün okurken halbuki pek güzel şeyler anlatmadım kaynanamdan başka
dualrın için allah razı olsun canım amiinnn

ceylanım inşallah gelmedi kırmızılar:))
nasılsın:)

benimkiler bugün gelecek gibi ama ateşimde düştü hayırlısı olsun eger olursam bende pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum hem eşim muayene olsun tahlil versin hemde ben muayene oluyum gerekirse ilaçsız bi yumurta takibi yaptırmak istiyorum kaan hocaya gitmeyecem ama bilgemin gittigi zekai tahir burak dogum hastanesine gitmek istiyorum tüp bölümü varmışya öyle işte benden

gunaydin demem gerek sanirim bugun uykuculugum ustundeydi gec kalktim kahvalti falan iste utulerde aldi basini gidiyor bir el atmam lazim..
ceylannn iffeti ben izleyemedim bugun tekrari vardir ona bakarim olmazsa netten izlerim seni tatmin etmemis ama buarada bendede var bi kayinvalide sorma yani gecen tel. konusuyoruz gittinmi doktora ne zaman tedaviye basliyosun dedi ben o konuyu kapattim dedim gicik oldu galiba ama neyapayim o kadar kolay degil maddi manevi zor bunu bilmiyolar sanki grip tedavisi gibi yaklasiyolar...
lorkemm canim sen nasilsin msj aldim ALLAH razi olsun canim....

bak bakalım iffete sen begenecekmisin:26::26::26::26:
amann bi başka ailenin içine girmek ne kadar zor bişeymiş
sanki başka milletten bir ailenin içine girmiş gibiyim
her şeyimiz farklı

selam kızlar yeğenim bende pek giremiyorum o yüzden:)
ceylan iffeti bende izledim o sahnede sen geldin aklıma tüh dedim ceylan şimdi kanalı değiştirmiştir sinirden:))))))

Kızlar aile konusunda bende iyiniyeti bi yana bırakmaya başlıyorum.
Bizim işimiz aynı babaoğul beraber çalışıyor.
Ben aman tutumlu olayım tedavi masraflı diye kendimi kasa kasa bi hal oluyorken onların keyfi gayet yerinde ben evlendiğimden bu yana kayınvalide halıları perdeleri yatak odasını(20 yıllık) değiştirdi.Beni bekliyordu sanırım.
ve diğer yenilikleri saymıyorum bile..
Hatırlarsanız ankarayada maaile gelmeye yeltenmişlerdi.hiç masraf olur diye bi düşünceleri yok.Lafa gelince çokk fedakar pozisyonundalar beni deli edende bu oluyor.
Şimdide (ben vitamin alamıyorken) haftaya memlekete düğüne gidilecekmiş.
Benziniydi takısıydı bir sürü masraf artık bende kasmamaya karar verdim.
Demeki varki yapılıyor..
Eşime dedim düğün için kıyafet alacağım..
Ha bu arada dünde yolda giderken giyinmek için kendime ayrı kıyafette aldım.
gnc de arginmaxwomen ve larginine yokk olsa onuda alacam
Hayır kasıyorumda ne oluyor olan bana oluyor.

mERİM HAYIRLI OLSUN CANIM..
İnşallah bebişine giden yoldur..

inşallah fıstık çok yoruldum artık günler su gibi akıyo bende hayırlısıyla yol almak istiyorum artık

inşallah polip kırmızılarla atılırda transferde sıkıntı çıkmaz,soğan suyu da yapmaya başladım belki etkisi olur diye

rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…