Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neyse kızlar bugün pazar ve ben pazar günlerini hiç sevmem eşimde şimdi göreve gidiyo o yüzden bende anneme gidiyorum akşam gelirim görüşürüz hadi hoşçakalınnnn:79::79::79::79::79:

esra canım Allah acil şifalar versin.
biran önce aramıza döner inşallah.

hayırlı günler kızlar
nasılsınız

Ceylan git aç karnını anacığında doyur gel:))))
Benim annem tam senlik aslında gece uyurken uyandırır senin miden guruluduyor açmısın ne yicen diye

Ceylan git aç karnını anacığında doyur gel:))))
Benim annem tam senlik aslında gece uyurken uyandırır senin miden guruluduyor açmısın ne yicen diye

öyle olacak valla evde yemek varda onu canım istemiyo gidiyimde orda yiyim
yok yaw benimki kaldırmaz ama elinden gelenide yapar canımda hamur işi istiyo belki şimdi gidince yaptırırım

melisela kayınvalideyi daha fazla anlatma kadın nazarıma geldi gelecek:))))))))
slm ekin ne haber canim bakiyorumda herkes kaynansindan sikayetci ama onlar bizi kizlarindan ayirmassin ki hep oyle derler yani

umud seninkide daha kotuymus canim calistigin halde ozgurlugun yok..zor bir durum..ya gelin gelin diyecegine senin ismini soylemek cok mu zoruna gidiyomus..kayannmin asla agzindan duymadim hep kizim der bana sagolsun..

Ya bu dizilerdeki hamilelik oranından dolayı kocamla dizi çekmeye karar verdim

m-sureymiş proxedmış hikaye bence:))))9

gamzelim bizi kızlarından ayırmasınlar gibi bi fedakarlık beklemiyorum açıkcası, doğurup büyüttüğüyle 2 yıldır evine gireni nasıl bir tutabilir bu tamamen saçmalık..
ya benim çok şikayetim yok ama bu gösteriş merakları beni öldürecek hepsi bu..

haklsiin canim..bende hic haksizliga tahammul edemem..

dizinin ismi ne ekin bellimi:97:ya gercekyten ne kolay hamile kaliyolar anlamiyorum vede cok sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…