- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.621
neyse kızlar bugün pazar ve ben pazar günlerini hiç sevmem eşimde şimdi göreve gidiyo o yüzden bende anneme gidiyorum akşam gelirim görüşürüz hadi hoşçakalınnnn:79::79::79::79::79:
ceylan fotdaki senmisin kizben geldim sen gisiyosun canim aksam beklicem seni byy
Esra napıyo yaa yine içti hapları uyudu sanırım..
Rabbim ilaçsız şifa versin inşallahh
..
Ruhsal açıdan ilaçtan yana değilim.
uyuşturmaktan ve tepkileri geciktirmekten başka neye yarıyorlarki..
üstüne bide bağımlılık.
ay evet benim kız o son vesikalıgım şuan ki ruh halime çok benziyo
bekle beni topraammmm
Ceylan git aç karnını anacığında doyur gel:))))
Benim annem tam senlik aslında gece uyurken uyandırır senin miden guruluduyor açmısın ne yicen diye
melisela kayınvalideyi daha fazla anlatma kadın nazarıma geldi gelecek:))))))))
öyle olacak valla evde yemek varda onu canım istemiyo gidiyimde orda yiyim
yok yaw benimki kaldırmaz ama elinden gelenide yapar canımda hamur işi istiyo belki şimdi gidince yaptırırım
bizimde canimiz cekicek simdi bizim yerimizede ye emi..
slm ekin ne haber canim bakiyorumda herkes kaynansindan sikayetci ama onlar bizi kizlarindan ayirmassin ki hep oyle derler yanimelisela kayınvalideyi daha fazla anlatma kadın nazarıma geldi gelecek:))))))))
ben tup bebek tedavisini kimse bilmesin istedim simdi kime sorsan biliyo kayinvalidem ve halasi herkeze oglumun paralarini harcadi gitti ozelde tup yaptirdi zaten tutmadi dediler bosuna para harcadi dediler....benim paramin hesabini yapan cok kisi var sagolsunlar yaa ben calisiyorum ama calismasamda para hesabini kimse yapamaz ogullari benim kocam onlara nee....
simdide ne zaman tedavi olcan diyo bende ben kapattim o konuyu dedim...
ben 4 yillik evliyim kayinvalidem bana toplum icinde yada yalnizken bir kere kizim demedi hadi kizimida gecti ismimi bile solemedi gelinnnn diye bagrir zaten esim yanimda degilse laf sokuyo ben ona anne diyorum acaba bende kaynanami desem :)) esime dedim dokunuyo bana gelinn diye herkezin icinde bagirmasi diye bari ismimi solesin.
lar yaa ben calisiyorum ama calismasamda para hesabini kimse yapamaz ogullari benim kocam onlara nee....
simdide ne zaman tedavi olcan diyo bende ben kapattim o konuyu dedim...
ben 4 yillik evliyim kayinvalidem bana toplum icinde yada yalnizken bir kere kizim demedi hadi kizimida gecti ismimi bile solemedi gelinnnn diye bagrir zaten esim yanimda degilse laf sokuyo ben ona anne diyorum acaba bende kaynanami desem :)) esime dedim dokunuyo bana gelinn diye herkezin icinde bagirmasi diye bari ismimi solesin.
seve seve kilolar gamzelime olsun niyetiyle yerim
Ya bu dizilerdeki hamilelik oranından dolayı kocamla dizi çekmeye karar verdim
m-sureymiş proxedmış hikaye bence:))))9
gamzelim bizi kızlarından ayırmasınlar gibi bi fedakarlık beklemiyorum açıkcası, doğurup büyüttüğüyle 2 yıldır evine gireni nasıl bir tutabilir bu tamamen saçmalık..
ya benim çok şikayetim yok ama bu gösteriş merakları beni öldürecek hepsi bu..
Hele iffet ayaküstü hamile kaldıysa varyaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende kilo vericem evlenmeden once 55 dim simdi 3 yil icinde 65 aldim yani senede 5 kilo.. boyel giderse 9 yil sonra 30 100 kiloyu gecicem ben..
Hele iffet ayaküstü hamile kaldıysa varyaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?