- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.661
Bişey sorcam bilgemmin sonuçları ne oldu dün internete giremedim hamilemi acaba
merhaba şekerler, nasılsınız
Yemak yapmam lazım, burası bağımlık yaptı bana, bir bakayım diye girdim. Nasıl keyifler ?
merhaba şekerler, nasılsınız
Yemak yapmam lazım, burası bağımlık yaptı bana, bir bakayım diye girdim. Nasıl keyifler ?
iylik canim kolay gelsin ne yapacaksin
slm canim iyiz sen nasilsin evet burasi bagimlilik yapiyo..cok seviyorummmm
canim sinavina calismayi ihmal etme calismak guze bisey insallah kazanirsinTeşekkürler, taze fasulye . KPSS YE hazırlanmam lazım başlayamadım bir türlü, boş vaktim olsun, hemen buraya geliyorum koşa koşa :) nolacak bakalım.
melisela kayınvalideyi daha fazla anlatma kadın nazarıma geldi gelecek:))))))))
iffet deme bana iffet deme banaa
dönüyor sorma kız gerçekten çok iyiymiş kaynanan
canim sinavina calismayi ihmal etme calismak guze bisey insallah kazanirsin[/QUOTE
demin elektirk kesildi pat diye. o yüzden geç yazıyorum. Teşekkür ederim, çalışacam inşallah. ocaktada hızlandırılmış kursa gidecem bakalım hayırlısı. Ben çıkmam lazım. Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Hoşçakalın.
Yağmur'um benim bugün 36. gün henüz bir belirti yok , sancılarım en az 5 gün öncesinden başlardı her ay , bilirdim ki kırmızılar teşrif edecek ama bu ay o ağrılar gelmedi hala ..İnşallahta hayırlısı ile gelmez.günaydın canlarım:)))
iyi pazarlar:)))ateşim bugün düştü biraz ya bugün ya yarın olurum ,olmazsam bende kendimden şüpheleneceğim:)))
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bilgem seninde gelmedi dimi kırmızıların ,inşallah gelmiyecek,çoşturacaksın bizi burdan:))
Canım kolay gelsin diyecem ama bütmiştir bile işlerin bu saate..Günaydın fıstıklar,herkese iyi pazarlar diliyorum... yağmurum bilgem skın dişinizi regl olmayın emi hadi bekliyorum güzel haberlerinizi. Bugün işlerim var biraz temizlik ütü çamaşır..
iyi bakın kendinizeeeee:79::79::79::80::80::80:
iyi pazarlar güzeller
benim kırmızılar teşrif etti
yarın başlıyorum tedaviye
bilgem nsıldı ilk gün deneyimin.:)))))))))))))))))))
bugün lorkemin blogundaki yalancı su böreğini denedim.biz beğendik,deneyin bence kızlar...sırada kolay puaça tarifi var...:)
bilgemm yarın kan testi yaptırıcakmısın.
inşallah senden güzel haberler alırız canım..:79:
kizlarrrr nasilsinizzz
iylik canim sen nasilsin nasil gecti gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?