Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylannnnnnn
iffeti izledim merak etmistim sayende ama begenmedim bu arada iffet hamile cikarsa sakin sasirma

ben demiştim beni tatmin etmedi diye hata ben aralarda uyudum yarım yamalak izledim sıkıldıgım için
kesin çıkar bence ayaküstü ikidakkada yaptıya kesin tutar ah ahhhh

ben demiştim beni tatmin etmedi diye hata ben aralarda uyudum yarım yamalak izledim sıkıldıgım için
kesin çıkar bence ayaküstü ikidakkada yaptıya kesin tutar ah ahhhh

iffete yumurta saglam cemilde sperm hareketleri sayi morfolojide problem yoksa tamam bu is ceylan kesin hamiledir

bu arada bende hala adet olmadım adetten 1 hafta önce benim belirtim olan kalça bacak agrım vardı ama şimdi oda geçti aşırı derecede gögüslerim agrıyo ama bugün adetimin 33. günü sanırım normalde en geç 31. gün olurdum ben

dogru diyon ama iffet şimdi ormanda kaçacam diye koşmuştur süpermenlerinde yerçekimine karşı koyamamış olmaları lazım tutarmıki acep:26::26::26:

giden gitmistir yumurtaya canim belki iffet ovulasyon gunlerindeydi hem cemilin spermleride cok hizliysa o ormanda kosarken bile gitmistir giden....

dogru diyon ama iffet şimdi ormanda kaçacam diye koşmuştur süpermenlerinde yerçekimine karşı koyamamış olmaları lazım tutarmıki acep:26::26::26:

ya o kadar anlatinizki eski bolumuen baktim netten ama sirf o sahneyi merakkettgim icin..:hamile kalacagini sanmiyorum ben tabi diziye olmicak sey oluyo bilemedim simdi

aaaa inşallah hamilesindir canım. Çok seviniriz valla. Aramızdan bir kişi daha eksilir. Allahım inşallah nssip eder.

aaaa inşallah hamilesindir canım. Çok seviniriz valla. Aramızdan bir kişi daha eksilir. Allahım inşallah nssip eder.

bilmiyorumki canım bu ay yumurtlayıp yumurtlamadıgımı bile anlayamadım ateş ölçüyorumya
hemde biz 20. günden sonra ilişki oldu bende nasıl olsa geçmiştir ovulasyon diye yatmadım bile hemen kalktım o yüzden biraz olmamıştır gibime geliyo ama inşallah rabbim ol demiştirde olmuştur:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…