- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.681
nasil olsun canim evdeydim temizlik utu yemek ole iste yarinda is var iste bizde bole sen ne yaptin...
ceylannnnnnn
iffeti izledim merak etmistim sayende ama begenmedim bu arada iffet hamile cikarsa sakin sasirma
ben demiştim beni tatmin etmedi diye hata ben aralarda uyudum yarım yamalak izledim sıkıldıgım için
kesin çıkar bence ayaküstü ikidakkada yaptıya kesin tutar ah ahhhh
iffete yumurta saglam cemilde sperm hareketleri sayi morfolojide problem yoksa tamam bu is ceylan kesin hamiledir
dogru diyon ama iffet şimdi ormanda kaçacam diye koşmuştur süpermenlerinde yerçekimine karşı koyamamış olmaları lazım tutarmıki acep:26::26::26:
dogru diyon ama iffet şimdi ormanda kaçacam diye koşmuştur süpermenlerinde yerçekimine karşı koyamamış olmaları lazım tutarmıki acep:26::26::26:
slm kizlar ben geldim
ya o kadar anlatinizki eski bolumuen baktim netten ama sirf o sahneyi merakkettgim icin..:hamile kalacagini sanmiyorum ben tabi diziye olmicak sey oluyo bilemedim simdi
giden gitmistir yumurtaya canim belki iffet ovulasyon gunlerindeydi hem cemilin spermleride cok hizliysa o ormanda kosarken bile gitmistir giden....
slm kizlar ben geldim
aleykümselamm hoşgeldiinnnnn
naptın ben yokken
hosbulduk canim..ne yapim canim bi iki tamir isi vardi evde esim onlari yapti bende yardim ettim sonra yemek felan oyel yani..sen en yaptin yedinmi annenin guzel yemeklerini...
hosgeldin canim
bu arada bende hala adet olmadım adetten 1 hafta önce benim belirtim olan kalça bacak agrım vardı ama şimdi oda geçti aşırı derecede gögüslerim agrıyo ama bugün adetimin 33. günü sanırım normalde en geç 31. gün olurdum ben
yemez olurmuyum hiç yedim tıka basa hemde
hosbulduk canim nasilsin bu gundmei esini disari cikaramadin yoksa
aaaa inşallah hamilesindir canım. Çok seviniriz valla. Aramızdan bir kişi daha eksilir. Allahım inşallah nssip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?