Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
afiyet olsun canim yarasin ceylanimaceylan aceba diyorum geldimiki ayy merakettim simdi test yapmicakmisin canim ben olsam simdiye 10 tane yaptiuydim

yaramasa daha memnun olurum ama neysee
evde test yokki 2 yıldır çocuk istiyoruz daha toplasan 2 kez test anca yapmışımdır
onuda 1. silik çıkmıştı o yüzden yaptım 2.yi oda negatif çıktı
evde olsa yapardımda evde yok birazda ümidimde yok o yüzden pek heyecanlı degilim

Hiç öyle deme. belli olmuyo hiç umursamadığında daha mı kolay oluyo ne. hamile kalanlar hep beklemiyodum hamileymişim diye anlatıyolar. umarım seninde oyle olur. Allahım İnşallah inşallah hamilesindir.

hayirli olur insallah

Hiç öyle deme. belli olmuyo hiç umursamadığında daha mı kolay oluyo ne. hamile kalanlar hep beklemiyodum hamileymişim diye anlatıyolar. umarım seninde oyle olur. Allahım İnşallah inşallah hamilesindir.

ayyy sagol canım ya inşallah inşallah hamileyimdir azıcık ümitlenir gibi oldum şimdi

anladim canim hic belli olmaz bu isler hayirlisi

bende tam tersi daah adetim gelmedne yapmaya baslarim
ama her zman tek cizgi:84::84:

ayyy sagol canım ya inşallah inşallah hamileyimdir azıcık ümitlenir gibi oldum şimdi

Allah ümitlerini boşa çıkarmasın . Olacak zaten hiç merak etme. Allah kuluna kabul ettirmeyeceği duayı ettirmezmiş.çok istiyorum burda herkes bir an önce hamile kalsın. bende her ay beklenti içine giriyorum. bu ayda adetim ayın 3. inde . bir umut işte. Hayırlısı Allahtan. adet olduğum günler üüzlüyorm sonra tekrar normale dönüyorum. bu döngü yoruyo beni ama sabretmekten başka yapacak bişey yok. Allahtan dilerimAllah sabrımızn karşılığında burdaki herkese çok güzel evlatlar nasip etsin.

ceylan sizin sorun varmiydi ilac falan kullaniyormu esin

var canım sorunsuz olurmu hiç aaaa buda sorulurmu hiç
eşimde varikosel vardı 10 ay önce ameliyat oldu ameliyat öncesi degerleri 7 milyonla 11 milyon arası degişiyodu %10-15 falanda ileri hareketlisi vardı
ameliyattan 6 ay falan sonra yani geçtigimiz hazirandı sanırım aşılama yaptırdık sayı 84 milyon ama ileri hız 0 dı
ameliyattan sonra eşim sadece proxeed kullandı oda 3-4 kutu falandı sadece
şuanda hiç bi vitamin falan kullanmıyo işte adet olunca tekrar bi test daha verecek inşallah ilerimizde artmıştır allahın izniyle:18::18::18::18::18:

<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/37cf4a">My Ovulation Chart</a ceylan benim tablomu yorumlarmisin..ebn daha acemiyim yorum yapamiyorum:26::26:

Ameliyat ne kadar arttırmış sayıyı ne güzel. Hangi doktora gitiniz varikosel olduğu nasıl anlaşıldı. bizde de vardır belki ama biz bilmiyoruz sperm testinden sayı düşüklüğünü biliyoruz o kadar. onuda çocukluğunda geçirdiği inmemiş testis ameliyatına bağladık. bir doktora gitsek mi acba

canim belki sevser gibisindir diye dusundum pot kirmiyim dedim daha yeni sayilirsin proxeed ise yaramistir genelde yukseltti diyorlar zaten sayi yuksek insallah hizida artmistir beklide esinin test yapmasina gerek kalmaz

amiin inşallah canım ya
ben biraz umursamazmıyım neyim kırmızılar beni çok etkilemiyo
benim yaşım daha 24 bi süre olmasada olur ama eşimin yaşından dolayı acele ediyorum bende
inşallah senin kırmızılarda gelmezde senin için seviniriz önümüzdeki ay senin yaşın kaçtı

ceylannn sabrına hayran kaldım
benim en son elimde 100 tane test vardı hepsi bitti
ama ben son testte pozitifi gördüm
demek bitmeyi bekliyormuş testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…