- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.701
İyi akşamlar şeker kızlar keyifler nasıl :)
iyi pazarlar güzeller
benim kırmızılar teşrif etti
yarın başlıyorum tedaviye
afiyet olsun canim yarasin ceylanimaceylan aceba diyorum geldimiki ayy merakettim simdi test yapmicakmisin canim ben olsam simdiye 10 tane yaptiuydim
bilmiyorumki canım bu ay yumurtlayıp yumurtlamadıgımı bile anlayamadım ateş ölçüyorumya
hemde biz 20. günden sonra ilişki oldu bende nasıl olsa geçmiştir ovulasyon diye yatmadım bile hemen kalktım o yüzden biraz olmamıştır gibime geliyo ama inşallah rabbim ol demiştirde olmuştur:18::18::18::18::18:
hayirli olur insallahbilmiyorumki canım bu ay yumurtlayıp yumurtlamadıgımı bile anlayamadım ateş ölçüyorumya
hemde biz 20. günden sonra ilişki oldu bende nasıl olsa geçmiştir ovulasyon diye yatmadım bile hemen kalktım o yüzden biraz olmamıştır gibime geliyo ama inşallah rabbim ol demiştirde olmuştur:18::18::18::18::18:
iyi aksamlar canim sen nasilsin benim..İyi akşamlar şeker kızlar keyifler nasıl :)
cikmadi terasa kadar cikti hava soguk diye geri kacti yarin cikaca ama zaten tatildeyiz calismiyo fazla
Hiç öyle deme. belli olmuyo hiç umursamadığında daha mı kolay oluyo ne. hamile kalanlar hep beklemiyodum hamileymişim diye anlatıyolar. umarım seninde oyle olur. Allahım İnşallah inşallah hamilesindir.
iyi aksamlar canim sen nasilsin
yaramasa daha memnun olurum ama neysee
evde test yokki 2 yıldır çocuk istiyoruz daha toplasan 2 kez test anca yapmışımdır
onuda 1. silik çıkmıştı o yüzden yaptım 2.yi oda negatif çıktı
evde olsa yapardımda evde yok birazda ümidimde yok o yüzden pek heyecanlı degilim
iyi aksamlar canim sen nasilsin benim..
iyi canim gez dolas kafani dagit biraz stresini at..
ayyy sagol canım ya inşallah inşallah hamileyimdir azıcık ümitlenir gibi oldum şimdi
Teşekkürler canım iyiym. tatilde bittibiraz bakayım dedim sevgili arkadaşlarıma neler yapıyolar. bu arad ben duadan 200 tane okudum. yatmadan biraz daha okurum inşallah.
iyi aksamlar canim sen nasilsin benim..
iyi canim gez dolas kafani dagit biraz stresini at..
ceylan sizin sorun varmiydi ilac falan kullaniyormu esin
var canım sorunsuz olurmu hiç aaaa buda sorulurmu hiç
eşimde varikosel vardı 10 ay önce ameliyat oldu ameliyat öncesi degerleri 7 milyonla 11 milyon arası degişiyodu %10-15 falanda ileri hareketlisi vardı
ameliyattan 6 ay falan sonra yani geçtigimiz hazirandı sanırım aşılama yaptırdık sayı 84 milyon ama ileri hız 0 dı
ameliyattan sonra eşim sadece proxeed kullandı oda 3-4 kutu falandı sadece
şuanda hiç bi vitamin falan kullanmıyo işte adet olunca tekrar bi test daha verecek inşallah ilerimizde artmıştır allahın izniyle:18::18::18::18::18:
var canım sorunsuz olurmu hiç aaaa buda sorulurmu hiç
eşimde varikosel vardı 10 ay önce ameliyat oldu ameliyat öncesi degerleri 7 milyonla 11 milyon arası degişiyodu %10-15 falanda ileri hareketlisi vardı
ameliyattan 6 ay falan sonra yani geçtigimiz hazirandı sanırım aşılama yaptırdık sayı 84 milyon ama ileri hız 0 dı
ameliyattan sonra eşim sadece proxeed kullandı oda 3-4 kutu falandı sadece
şuanda hiç bi vitamin falan kullanmıyo işte adet olunca tekrar bi test daha verecek inşallah ilerimizde artmıştır allahın izniyle:18::18::18::18::18:
Allah ümitlerini boşa çıkarmasın . Olacak zaten hiç merak etme. Allah kuluna kabul ettirmeyeceği duayı ettirmezmiş.çok istiyorum burda herkes bir an önce hamile kalsın. bende her ay beklenti içine giriyorum. bu ayda adetim ayın 3. inde . bir umut işte. Hayırlısı Allahtan. adet olduğum günler üüzlüyorm sonra tekrar normale dönüyorum. bu döngü yoruyo beni ama sabretmekten başka yapacak bişey yok. Allahtan dilerimAllah sabrımızn karşılığında burdaki herkese çok güzel evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?