Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim ameliyatin baya faydasi olmus size..ins test istedigin gibi cikar canim ALLAH yardimciniz olsun..hersey gonlunce olsun ins..

ahhh ahh benim yaşım 33 şubatta 34 olacam. 3 senedir çocuk için uğraşıyorum. 1 negatif tüp bebk var. hiç pozitifi görmedim hcg 0 dan yuları çıkmadı. Ama Alahtan ümit kesilmez. Olacak inşallh Allahın izniyle, hepimiz için

ceylan ayni yastayiz herseyin bir zamani var etkilenmemen cok iyi ben ilk basta cok kotu olurdum yaklasik 2 sene oldu simdi bende alistim hic etkilenmiyorum

bence gidin biz ilk testi verdigimizde mardinde yaşıyorduk orda ögrendik ilk varikoseli sonra geçen yaz tayinimiz ankaraya çıktı netten işte araştırdım kaan hocayı çok duydum sonra cebeci devlete gittik biz devlet diye limizi kolumuzu sallaya sallaya 200 tl dosya masrafı istediler sonra biz muayene olmadan geldik fakirligin gözü kör olsun borçlarımızdan dolayı
sonra kaan hocayla mailleştim durumumu anlattım oda bizi ibnisina hastanesine yönlendirdi orda ameliyatını oldu hatta maliyatta kaan hocada başındaymış
bizi ameliyat sonrası kaan hoca gelip bilgilendirdi ve cebeciye gelin bundan sonra dedi o şekilde cebecide devam ettik
bence sizde kesin gitmelisiniz iyi bi ürologa bide hızımız artsa daha ne isterimki hayırlısıyla:18::18::18::18::18:

ceylannn sabrına hayran kaldım
benim en son elimde 100 tane test vardı hepsi bitti
ama ben son testte pozitifi gördüm
demek bitmeyi bekliyormuş testler

ne güzel son test ugurlu gelmiş sana
ateşim düştü ronyam o yüzden hiç ümitlenmiyorum ki
ateş olayı ümitlerimide aldı elimden

herkesi kendimiz gibi sanıyoruz biz dogru diyon

aynen öle ceylan

kız ceylan bide hamile çıkıyosun ayyy bak ben bile heyecanlandım :84:

Gerçekten burdan okuduğum kadarı ile ne kadar iyi bir doktor kaan hoca. dier doktorlare parayı düşünüyo malasef , bizi hemen tüpe yönlendirdiler mesela, bir sperm sayısına. şimdiki aklım olsa. Ama artık keşke demenin lüüzmü yok. önümüze bakacaz. yaşamak gerkiyomuş. Vardır herşeyde bir hayır. Hııznız artar bence pamuğun eşinin hızı iğneyle artmıştı yalnış hatırlamıyosam, size iğne vermedimi doktor.

benimde 1 negatif aşılamam var benim hcg bi keresinde çatlatma ignesinden dolayı 11 lere çıkmıştı ben gördüm ama çabuk düştü geri
allah hepimizin yar ve yardımcızı olsun canım

ceylan ayni yastayiz herseyin bir zamani var etkilenmemen cok iyi ben ilk basta cok kotu olurdum yaklasik 2 sene oldu simdi bende alistim hic etkilenmiyorum

ilk günlerde bende karnıma bakıyodum bazı hareketler oluyo böyle kalp gibi atıyodu kendimi hamile sanmıştım
ben henüz erken henüz erken diye o zamanlar üzülmedim şimdide alıştım duruma çokta umursamıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…