- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.721
var canım sorunsuz olurmu hiç aaaa buda sorulurmu hiç
eşimde varikosel vardı 10 ay önce ameliyat oldu ameliyat öncesi degerleri 7 milyonla 11 milyon arası degişiyodu %10-15 falanda ileri hareketlisi vardı
ameliyattan 6 ay falan sonra yani geçtigimiz hazirandı sanırım aşılama yaptırdık sayı 84 milyon ama ileri hız 0 dı
ameliyattan sonra eşim sadece proxeed kullandı oda 3-4 kutu falandı sadece
şuanda hiç bi vitamin falan kullanmıyo işte adet olunca tekrar bi test daha verecek inşallah ilerimizde artmıştır allahın izniyle:18::18::18::18::18:
amiin inşallah canım ya
ben biraz umursamazmıyım neyim kırmızılar beni çok etkilemiyo
benim yaşım daha 24 bi süre olmasada olur ama eşimin yaşından dolayı acele ediyorum bende
inşallah senin kırmızılarda gelmezde senin için seviniriz önümüzdeki ay senin yaşın kaçtı
amiin inşallah canım ya
ben biraz umursamazmıyım neyim kırmızılar beni çok etkilemiyo
benim yaşım daha 24 bi süre olmasada olur ama eşimin yaşından dolayı acele ediyorum bende
inşallah senin kırmızılarda gelmezde senin için seviniriz önümüzdeki ay senin yaşın kaçtı
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/37cf4a">My Ovulation Chart</a ceylan benim tablomu yorumlarmisin..ebn daha acemiyim yorum yapamiyorum:26::26:
ceylan ayni yastayiz herseyin bir zamani var etkilenmemen cok iyi ben ilk basta cok kotu olurdum yaklasik 2 sene oldu simdi bende alistim hic etkilenmiyorum
canim duayi yazarmisin buraya ben bulamadim sayfalardan
ceylannn sabrına hayran kaldım
benim en son elimde 100 tane test vardı hepsi bitti
ama ben son testte pozitifi gördüm
demek bitmeyi bekliyormuş testler
kilzar bende 25 yasindayim..
Dua bu canım
"FEHEBLİ MİN LEDUNKE VELİYYEN YERİSUNİ VE YERİSU MİN ALİ YA'KÜBE YUHRİCUKUM TİFLEN SÜMME LİTEBLUĞÜ EŞUDDEKUM
Ne güzel gençsiniz ümitleriniz daha çok olmalı. Şansınız fazla kızlar :) yinede Allah fazla bekletmesin tez zamanda hamile olursunzu inşallah.
Ameliyat ne kadar arttırmış sayıyı ne güzel. Hangi doktora gitiniz varikosel olduğu nasıl anlaşıldı. bizde de vardır belki ama biz bilmiyoruzsperm testinden sayı düşüklüğünü biliyoruz o kadar. onuda çocukluğunda geçirdiği inmemiş testis ameliyatına bağladık. bir doktora gitsek mi acba
canim benim ins seninde bebgin gelir seni cok bekletmez ins yaa..
ceylannn sabrına hayran kaldım
benim en son elimde 100 tane test vardı hepsi bitti
ama ben son testte pozitifi gördüm
demek bitmeyi bekliyormuş testler
canim ameliyatin baya faydasi olmus size..ins test istedigin gibi cikar canim ALLAH yardimciniz olsun..hersey gonlunce olsun ins..
herkesi kendimiz gibi sanıyoruz biz dogru diyon
bilmiyorumki canım bu ay yumurtlayıp yumurtlamadıgımı bile anlayamadım ateş ölçüyorumya
hemde biz 20. günden sonra ilişki oldu bende nasıl olsa geçmiştir ovulasyon diye yatmadım bile hemen kalktım o yüzden biraz olmamıştır gibime geliyo ama inşallah rabbim ol demiştirde olmuştur:18::18::18::18::18:
bence gidin biz ilk testi verdigimizde mardinde yaşıyorduk orda ögrendik ilk varikoseli sonra geçen yaz tayinimiz ankaraya çıktı netten işte araştırdım kaan hocayı çok duydum sonra cebeci devlete gittik biz devlet diye limizi kolumuzu sallaya sallaya 200 tl dosya masrafı istediler sonra biz muayene olmadan geldik fakirligin gözü kör olsun borçlarımızdan dolayı
sonra kaan hocayla mailleştim durumumu anlattım oda bizi ibnisina hastanesine yönlendirdi orda ameliyatını oldu hatta maliyatta kaan hocada başındaymış
bizi ameliyat sonrası kaan hoca gelip bilgilendirdi ve cebeciye gelin bundan sonra dedi o şekilde cebecide devam ettik
bence sizde kesin gitmelisiniz iyi bi ürologa bide hızımız artsa daha ne isterimki hayırlısıyla:18::18::18::18::18:
Ne güzel gençsiniz ümitleriniz daha çok olmalı. Şansınız fazla kızlar :) yinede Allah fazla bekletmesin tez zamanda hamile olursunzu inşallah.
ahhh ahh benim yaşım 33şubatta 34 olacam. 3 senedir çocuk için uğraşıyorum. 1 negatif tüp bebk var. hiç pozitifi görmedim hcg 0 dan yuları çıkmadı. Ama Alahtan ümit kesilmez. Olacak inşallh Allahın izniyle, hepimiz için
ceylan ayni yastayiz herseyin bir zamani var etkilenmemen cok iyi ben ilk basta cok kotu olurdum yaklasik 2 sene oldu simdi bende alistim hic etkilenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?