- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.741
evet canımda işte olan ileri hızlardan olduk bizde
inşallah bunda biraz yükselmiştir gerçi hiç bişeyde kullanmadık ama olsun
http://www.fertilityfriend.com/home/37cf4a/?a=4476672&u=0& oldumu acep off bi beceremedim yeteneksiz benn
var canım sorunsuz olurmu hiç aaaa buda sorulurmu hiç
eşimde varikosel vardı 10 ay önce ameliyat oldu ameliyat öncesi degerleri 7 milyonla 11 milyon arası degişiyodu %10-15 falanda ileri hareketlisi vardı
ameliyattan 6 ay falan sonra yani geçtigimiz hazirandı sanırım aşılama yaptırdık sayı 84 milyon ama ileri hız 0 dı
ameliyattan sonra eşim sadece proxeed kullandı oda 3-4 kutu falandı sadece
şuanda hiç bi vitamin falan kullanmıyo işte adet olunca tekrar bi test daha verecek inşallah ilerimizde artmıştır allahın izniyle:18::18::18::18::18:
bu arada bende hala adet olmadım adetten 1 hafta önce benim belirtim olan kalça bacak agrım vardı ama şimdi oda geçti aşırı derecede gögüslerim agrıyo ama bugün adetimin 33. günü sanırım normalde en geç 31. gün olurdum ben
evet canımda işte olan ileri hızlardan olduk bizde
inşallah bunda biraz yükselmiştir gerçi hiç bişeyde kullanmadık ama olsun
bu sefer olmuş ama senin tablo beni aşar canım henüz yenisinya bence tam olmamış gibi tablo ronya yorumlasın bence ben yanlış bişey demeyim şimdi
bu sefer olmuş ama senin tablo beni aşar canım henüz yenisinya bence tam olmamış gibi tablo ronya yorumlasın bence ben yanlış bişey demeyim şimdi
aynen öle ceylan
kız ceylan bide hamile çıkıyosun ayyy bak ben bile heyecanlandım :84:
Gerçekten burdan okuduğum kadarı ile ne kadar iyi bir doktor kaan hoca. dier doktorlare parayı düşünüyo malasef, bizi hemen tüpe yönlendirdiler mesela, bir sperm sayısına. şimdiki aklım olsa. Ama artık keşke demenin lüüzmü yok. önümüze bakacaz. yaşamak gerkiyomuş. Vardır herşeyde bir hayır. Hııznız artar bence pamuğun eşinin hızı iğneyle artmıştı yalnış hatırlamıyosam, size iğne vermedimi doktor.
anladim canim hic belli olmaz bende esiem bu gun keci boynuzu pekmezi aldim sabah aksma ac karnina bi kasik yediricem..
ceylancımm valla hiç belli olmaz çok kişi var ateşi son gün tekrar yükselişe geçen
ve hamile olan
umarım güzel haberini alırız
Sayunız çok güzel . hız da halledilir bence bir şekilde.Morfoloji de iyiyise sorun yok. biraz zaman tanı kendine bence sen kesin hamiel kalırsın Allahın izniyle.olmadı sayı ve morfoloji iyiyse tüp bebek ama inşallah gerek kalmaz. para olayınıda rapor çıkar. raporla çok uygun yaparsınız. çapada 2 ayda çıkarıyolarmış raportu eğer istanbuldaysan. Ama bunlara gerek kalmayacak bence Allahın izniyle bebeğin gelecek, vitaminlere devam
keçiboynuzu ne zaman çıkacak . başladımı yeni mahsui satlmaya. bizimki pekmezini ieçmiyo. tozunuda almadım ihmal ettim. 2 haftadır keçiboynuzu bıraktım. başlamam laızm
ceylancımm valla hiç belli olmaz çok kişi var ateşi son gün tekrar yükselişe geçen
ve hamile olan
umarım güzel haberini alırız
ameliyatta sonra hiç morfolojiye bakılmadı canım hep kaan hocanın orda yaptırdık orda bakılmıyo galiba morfolojiye şimdi başka bi yerde yaptıracaz orda bakılıyomuş
ileri yavaş %50 falandı
tüp bebek şuan yaptıramam canım ya 500 tl bile deseler yok yani kredi borcumuz var o yüzden o bitene kadar böyle dogal devam edecez biz başka yolu yok
inşallah o kadar bekletmeden gelir bebişim
bilmiyorum ki canim..bende burda turk marketindne bulduim aldim bizimki icicyo cok sukur..
ceylan neden eşine bişeyler yedirip içirmiyorsun...sayınız gayet iyiymiş.sayıyı artırıp yavaş ileriyide dahada artırabilirsin aslında:)
belkide eşinin bişey kullanmasına gerek kalmaz.............................
ameliyatta sonra hiç morfolojiye bakılmadı canım hep kaan hocanın orda yaptırdık orda bakılmıyo galiba morfolojiye şimdi başka bi yerde yaptıracaz orda bakılıyomuş
ileri yavaş %50 falandı
tüp bebek şuan yaptıramam canım ya 500 tl bile deseler yok yani kredi borcumuz var o yüzden o bitene kadar böyle dogal devam edecez biz başka yolu yok
inşallah o kadar bekletmeden gelir bebişim
anladim canim hic belli olmaz bende esiem bu gun keci boynuzu pekmezi aldim sabah aksma ac karnina bi kasik yediricem..
bende tozunu aldim 3 kilo insallah yeter
canım kAAn hocanın çalıştığı hastanede morfolojiye bakılıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?