Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canımda işte olan ileri hızlardan olduk bizde
inşallah bunda biraz yükselmiştir gerçi hiç bişeyde kullanmadık ama olsun

Sayunız çok güzel . hız da halledilir bence bir şekilde.Morfoloji de iyiyise sorun yok. biraz zaman tanı kendine bence sen kesin hamiel kalırsın Allahın izniyle.olmadı sayı ve morfoloji iyiyse tüp bebek ama inşallah gerek kalmaz. para olayınıda rapor çıkar. raporla çok uygun yaparsınız. çapada 2 ayda çıkarıyolarmış raportu eğer istanbuldaysan. Ama bunlara gerek kalmayacak bence Allahın izniyle bebeğin gelecek, vitaminlere devam

ceylancımm valla hiç belli olmaz çok kişi var ateşi son gün tekrar yükselişe geçen
ve hamile olan
umarım güzel haberini alırız

ceylan neden eşine bişeyler yedirip içirmiyorsun...sayınız gayet iyiymiş.sayıyı artırıp yavaş ileriyide dahada artırabilirsin aslında:)

belkide eşinin bişey kullanmasına gerek kalmaz.............................

aynen öle ceylan

kız ceylan bide hamile çıkıyosun ayyy bak ben bile heyecanlandım :84:

inşallah umutcum ya hani umursamadıgım beklemedigim ay hamile kaldım diyolarya bende bi umursamazlık aldı başını gidiyo ama gelen giden yok
evet canım kaan hoca çok anlayışlı bi doktor sekreterleri cazgır azcık
benim eşimin hormonlarında hiç bi problem yok sanırım hiç bi doktor var demedi kaç kez kaan hocaya gittik ne klomen verdi nede igne sadece amliyatı önerdi o kadar

ameliyatta sonra hiç morfolojiye bakılmadı canım hep kaan hocanın orda yaptırdık orda bakılmıyo galiba morfolojiye şimdi başka bi yerde yaptıracaz orda bakılıyomuş
ileri yavaş %50 falandı
tüp bebek şuan yaptıramam canım ya 500 tl bile deseler yok yani kredi borcumuz var o yüzden o bitene kadar böyle dogal devam edecez biz başka yolu yok
inşallah o kadar bekletmeden gelir bebişim

ceylancımm valla hiç belli olmaz çok kişi var ateşi son gün tekrar yükselişe geçen
ve hamile olan
umarım güzel haberini alırız

ay inşallah ronyam yaa ne bileyim düşünce bende iyice ümidi kesmiştim ama inşallah dedigin gibi olur normalde adete yakın hep bi ıslaklık hissederim hep oldum sanarım bakarım olmamışım bu ay oda yok kupkuru

canım kAAn hocanın çalıştığı hastanede morfolojiye bakılıyor....

canım valla borç gırtlaktaydı öyle deyim sana inciri falan sade yiyo çünkü yagı hiç sevmez yemegin yagı bile fazla olsa yemez o yüzden koydurmuyo yaga
keçiboynuzununda kürünü içmiyo onuda öyle kemire kemire yer arada
yavaş ilerimiz %50 falandı zaten
ama şimdi test yaptırınca arısütü bal polan tableti alacaz
balıkyagı alacaz bi kaç bişey daha alırız
proxeed falan almayızda
onun harici yeşilligi domatesi falan zaten bol yer
işte öyle

Geleck gelecek ben inanıyorum. senin hamile haberini burdan sevinecez inşallah. hız bence en kolay kısmı, halledilir. şu preesed de işe yarışomuş ya. ileri yavaş %50. hepten de hııznız sıfır değil ya. Bence senin hamileliğin eli kulağında olacak. az kaldı . Allah tez zamnda yüzünü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…