- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.941
gunaydınlar canlar
hayırlı bır hafta olsun herkese ınsallah
ben hala kotuyum
ılac ıcmemem ragmen ataklarım cok
bunada sukur dıorum dua edıyorum
ınsallah eskısı gıbı olurum
persembe gunune psıkıyatrı randevusu almıstım
kuzenım dun amelıyat oldu anıden
kımse yok bebegıne bakacak o bızde
hemde esımın kuzenı
bu rahatszlıgımın ustune halımı dusunun ıste
ceylanım son durumun ne bebem
esra benım mutlu haberımlen ıyılesır yazmıssın
tesadufen 1 sayfa actım o yazı cıktı :)
sızı cok sevıyorum
cok ama cok duanıza ıhtıycaım var
rabbıme emant olun
ekın ayrıca en son ılacı kullanan kısı topıkte hamıle kalmız ılk aydan
darısı sana ınsallahhhhhhhhh
kizlar nasilsniz napiyosunuz bakim..
selam kızlar
güzel haberlerle geldim .bu gün iğnelere başlıyorum ve çooook şükür polip görüntüsü şu anda çok küçülmüş
doktor büyük ihtimallle sıkıntı yok dedi
inşallah herşey yolunda giderde bu ay transferim gerçeklerşir
mrb canım ben daha yeni bi ebenin yanından geliyorum sen napıyosun kadın bana onca şey söyledi bide ilaç yaptı içine koyucaz dedi korktum sonra gelirim dedim eve geldim
iyim canim bende evdeyim..nasil ebe bu saglik ocaginda olan ebelerdenmi ne ilcai yapicakmis ki
canım benim iş yerinde bi arkadaşın eşiyle karşılaşmıştım geçen hafta bu günde bize geldi bebeğiyle beraber onunda çocuğu 1 buçuk yıl olmamış sonra 3 defa düşük yaşamış bu ebe sayesinde tekrardan hamile kalmış ve şu anda bi bebeği var benide zorladı gidelim diye yaşlı bi kadın ebe evine gittik afedersin parmağıyla baktı senda çok iltihap var dedi ama doktorlar hiç bişeyin yok demişti bana bişey anlamadım bide çok ağır kaldırmışsın kordonların aşağı inmiş dedi bi ilaç yaptı iple bağlamış rahmime koyucakmış ilişkilerden önce çıkar yıkandıktan sonra geri koy dedi çok iğrenç kokuyodu ve ben yanlış bişey olur diye korktum ve eşim öyle şeylere çok kızar habersizce yapmaya korktum sonra gelirim dedim kaçtım
iyi yapmisin canim benim..arkadasin esinin bebginin gelme vakti gelmistir.hersey ALLAH in takdiri bence esinin benimde esim hic hoslanmaz oyle seylerden..hersey nasip kismet bence benimde bi dusgum oldu iste ama benim tup bebek olmustu.ALLAHIM bi daha yasatmasin ins bebek kayibi ins.. gercekyen cok zor bir durum helede zor bulunca acisda dah buyuk oluyo..
selam kızlar
güzel haberlerle geldim .bu gün iğnelere başlıyorum ve çooook şükür polip görüntüsü şu anda çok küçülmüş
selam kızlar
amin canım evet çok zor gerçekten allah kimseye yaşatmasın artık herşeyden medet umar olduk rabbim doğru yolumuzdan ayırmasın hakkımızda hayırlısını versin biz bu cuma test vericez bakalım artış varmı ameliyattan sonra hiç yoksa zaten evlatlık fikri çok aklıma yatıyo kaç gündür bu düşünce beynimi kurcalıyo eşimde sıcak bakıyo düşüncesi bile heycan veriyo bakalım artık zaman neyi göstericek
merim hadı gozun aydın ınsallah bu surecı bırlıkte guzelce atlatırız sonrada halayını cekerız
ay bende komsudan gelıyorum
bı tane bızden yası buyuk abla var bel cekıyomus tutturdu yat cekeyım senınde bebegın olsun sevelım dıo
ben dedım ıstıyosan duaet bel cektırmem ben dıe
cokta ısrar ettı kocam kızar dedım artık
merim hadı gozun aydın ınsallah bu surecı bırlıkte guzelce atlatırız sonrada halayını cekerız
ay bende komsudan gelıyorum
bı tane bızden yası buyuk abla var bel cekıyomus tutturdu yat cekeyım senınde bebegın olsun sevelım dıo
ben dedım ıstıyosan duaet bel cektırmem ben dıe
cokta ısrar ettı kocam kızar dedım artık
ayy iyi yapmisin canim bel isi zor is..ALLAH korusun eskiden hep oyleymis ama ya..bilmiyorumki ne kadar dogru benim ablamda cektirdi kac kez simdi kizi var masallah artik ne vesile oldu bilmiyorum ama..en buyukl sey dua dua dualarimiz gercek olsa keskeeeee..bu gun yien bebk ozlemim depresti ya
oyyyy oyyy oyyyy.. ben de de var bu ara o haller... Böyle bazen okulda avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
"BEN ÇOCUK İSTİYORUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM" diye:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
amin canım evet çok zor gerçekten allah kimseye yaşatmasın artık herşeyden medet umar olduk rabbim doğru yolumuzdan ayırmasın hakkımızda hayırlısını versin biz bu cuma test vericez bakalım artış varmı ameliyattan sonra hiç yoksa zaten evlatlık fikri çok aklıma yatıyo kaç gündür bu düşünce beynimi kurcalıyo eşimde sıcak bakıyo düşüncesi bile heycan veriyo bakalım artık zaman neyi göstericek
ayy canim benim snein icinde daha zor tabi her gun cocuk goruyosun..bende hep bagiriyorum :84::84::84::84::84::84::84:cocuk istiyorum diye:84::84::84::84::84:
ama icicmden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?