Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

esraa cok gecmis olsun canim moralini yuksek tut herseyin olumlu tarafini dusun olurmu ins bu sekilde daah cabuk atlatirsin..ALLAH acil sifa versin sana ins..

yagmurr ins hamilesindir..

bilgemm ins hamilesindir

ceylan ins hamilesindir..

inanin cok merakdiyorum ALLAH size gonlunuzdekini nasip etsin inss

YAĞMURUM CEYLANIM VE BİLGEM allahtan sizin mucizelerinizi bu ay gerçekleştirmesi için dua ediyorum inşallah bebişleriniz içinizdedir sımsıkı tutunmuşlardır annelerine rabbim bu ay dualarımızın hürmetine sizin haberlerinizle sevinmeyi nasip etsin bizlere heycanla haberlerinizi bekliyorum güzeller

ESRAM TATLIM UMARIM SENDE TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN SENİN BU DURUMUN BENİ İNAN ÇOK ÜZÜYO RABBİM GÖRSÜN ARTIK SENİDE GÖNLÜNDEKİ MURADINI VERSİN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH

tatlım çok sevindim ya allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah yakındır müjden

ronyaaa senin izmirdeki kadın doğumcu doktorun kim?şimdi amniyosentezi filan yapacak olan.bir arkadaşım da yeni hamile olduğunu öğrendi,doktor arıyor.yaşı da 37 iyi bir doktor istiyor.

iyim canim bende evdeyim..nasil ebe bu saglik ocaginda olan ebelerdenmi ne ilcai yapicakmis ki

canım benim iş yerinde bi arkadaşın eşiyle karşılaşmıştım geçen hafta bu günde bize geldi bebeğiyle beraber onunda çocuğu 1 buçuk yıl olmamış sonra 3 defa düşük yaşamış bu ebe sayesinde tekrardan hamile kalmış ve şu anda bi bebeği var benide zorladı gidelim diye yaşlı bi kadın ebe evine gittik afedersin parmağıyla baktı senda çok iltihap var dedi ama doktorlar hiç bişeyin yok demişti bana bişey anlamadım bide çok ağır kaldırmışsın kordonların aşağı inmiş dedi bi ilaç yaptı iple bağlamış rahmime koyucakmış ilişkilerden önce çıkar yıkandıktan sonra geri koy dedi çok iğrenç kokuyodu ve ben yanlış bişey olur diye korktum ve eşim öyle şeylere çok kızar habersizce yapmaya korktum sonra gelirim dedim kaçtım

iyi yapmisin canim benim..arkadasin esinin bebginin gelme vakti gelmistir.hersey ALLAH in takdiri bence esinin benimde esim hic hoslanmaz oyle seylerden..hersey nasip kismet bence benimde bi dusgum oldu iste ama benim tup bebek olmustu.ALLAHIM bi daha yasatmasin ins bebek kayibi ins.. gercekyen cok zor bir durum helede zor bulunca acisda dah buyuk oluyo..

amin canım evet çok zor gerçekten allah kimseye yaşatmasın artık herşeyden medet umar olduk rabbim doğru yolumuzdan ayırmasın hakkımızda hayırlısını versin biz bu cuma test vericez bakalım artış varmı ameliyattan sonra hiç yoksa zaten evlatlık fikri çok aklıma yatıyo kaç gündür bu düşünce beynimi kurcalıyo eşimde sıcak bakıyo düşüncesi bile heycan veriyo bakalım artık zaman neyi göstericek

çok sevindim meri hadi bakalım inşallah polip olayını da sıkıntısız atlatırsın bu şekilde... Umarım herşey yolunda gider canım..

merim hadı gozun aydın ınsallah bu surecı bırlıkte guzelce atlatırız sonrada halayını cekerız

ay bende komsudan gelıyorum
bı tane bızden yası buyuk abla var bel cekıyomus tutturdu yat cekeyım senınde bebegın olsun sevelım dıo
ben dedım ıstıyosan duaet bel cektırmem ben dıe
cokta ısrar ettı kocam kızar dedım artık

dogru canim caresizlik cok zor gercekten..hakkimizda hayirlis evlatlik fikrine hep soguk bakmisimdir..hayirlisi neyse o olsun benim her zman umidim var snede umidini yitirme olurmu..ins esini n degerleride kat kat artmis canim..

ayy iyi yapmisin canim bel isi zor is..ALLAH korusun eskiden hep oyleymis ama ya..bilmiyorumki ne kadar dogru benim ablamda cektirdi kac kez simdi kizi var masallah artik ne vesile oldu bilmiyorum ama..en buyukl sey dua dua dualarimiz gercek olsa keskeeeee..bu gun yien bebk ozlemim depresti ya

canım iyi yapmışsın ya ne olur ne olmaz ben korkarım öyle şeylerden.. kaş yapayım derken göz çıkartmayalım da:)))

oyyyy oyyy oyyyy.. ben de de var bu ara o haller... Böyle bazen okulda avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
"BEN ÇOCUK İSTİYORUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM" diye:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

oyyyy oyyy oyyyy.. ben de de var bu ara o haller... Böyle bazen okulda avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
"BEN ÇOCUK İSTİYORUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM" diye:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ayy canim benim snein icinde daha zor tabi her gun cocuk goruyosun..bende hep bagiriyorum :84::84::84::84::84::84::84:cocuk istiyorum diye:84::84::84::84::84:

ama icicmden

canııımmmm... inşallah güzel bir sonuç alırsınız ameliyattan sonra muhakkak değişme olmuştur rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah. İnşallah evlatlık olayına gerek kalmaz ama rabbim yine de hayırlısını versin diyelim bizim için neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz ki.. Bir ara ben de bakıyordum şartlarına ama bizim şartlar tutmuyordu yaş vesaire.. Bizim de bu cuma ikinci testimiz olacak ilkiyle şoka girmiştik şimdi ben de ikincisini merakla bekliyorum birincisinin sağlaması olacak çünkü. gerçekten çok merak ediyorum keşke birincisinde bir yanlışlık olmuş olsa allahım ne güzel olurdu.. İnşallah cuma günü ikimzin eşlerinin değerleri de beklediğimizden çok çok yüksek çıkar canımmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…