- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.961
ama bazen insan gerçekten bağırmak istiyo yaaaa öyle içten miçten olmuyo..
haklisin canim ama sen daah cok yeni gibisin 1 yil olmus galiba evleneli cizelge oyle gosteriyo..cok bekletmez ins canim..cuma gunude bekledigin guzel sonucu alirsin ins..herseyin bi vakti zmani varmis..
selam kızlar
güzel haberlerle geldim .bu gün iğnelere başlıyorum ve çooook şükür polip görüntüsü şu anda çok küçülmüş
doktor büyük ihtimallle sıkıntı yok dedi
inşallah herşey yolunda giderde bu ay transferim gerçeklerşir
Selam kızlar, hepinize sevgiler. Umarım herkes gayet iyidir.
Esracım çok geçmiş olsun, dilerim tez zamanda toparlanırsın.
Bilgem ve yagmurum hala adet olmamışsınız, İnşallah bi 9 ayda olmazsınız.
Bende son 3 günüme giriyorum, artık gecelerde uyku muyku kalmadı. Hepinizi çok çok öptüm..
Ronyammmmmmmm, çok özledim seni kuzum yaaaaa.
Bende son 3 günüme giriyorum, artık gecelerde uyku muyku kalmadı. Hepinizi çok çok öptüm..
arkadaşlar merhaba, eşim ilk defa hormon testi yaptırdı, bilen yorumlayabilr mi
FSH : 9,46
LH :3,35
testesteron : 4,51
daha önceki sperm testlerimiz sayı 3 milyon /ml de. hareketlilik ileri hızlı %35 yerinde %20 , hareketsiz %45. morfoloji %4 civarında,
ay boncuğum 3 günü duyunca nsl heyecanlandım seni düşünemiyorum oy kuzum
boncuğummmmmmmmmm ya Allah ım seni bebeğine kavuştursun geceleri uyku uyumaman gayet normal bizde böyle heyecan varken seni hiç düşünemiyorum bile cuma günü saat 11 de demiştin dimi şimdi biz meleğini ve seni çok merak ederiz fazla uzatma arayı olurmu
Amin pamuğummmmmm, darısı başına tatlım. Hem heyecan var hem de bebiş kaburgalarıma fena basınç yapıyorki bi an önce sabah olsun istiyorum. Evet cuma sabah 8 de hastanede olucam, tahliller hazırlıklar v.s sonra 11 de sezeryana alınıcam inşallah...İlk fırsatta sizlere haber veririm canım, merakta koymamaya çalışırım.
Canım henüz gebelik tetsinde çift çizgi çıkmadığı için kan tahliline gitmek istemiyorum ..bilgem inşallah hamilesindir
inşallah trüpe gerek kalmadan hamile kalırsın
eee NEYAPACAN ŞİMDİ GİDİP KAN VERMEYİ DÜŞÜNMÜYOMUSUN??
Lorke'm ölçmedim , yanıma almayı unutmuşum daha doğrusu ..canım gunumu bılmıyorum cunku 20.gunum ve hala uzayan akıntım var ovulasyon pozıtıf ılk defa bu kdr gec yumurtluyorum
kıstten veya sogan suyundan olabılır
ınsallah beklemelerımızın karsılıgını hayırlısı ıle alırız
ben bılmem ınsallah vardır bısey
bence acele etme bugunun de atlatırsan yarın sabah atesınde dusmemıs olursa hemen sabah ıdrarıyla test yap
canım dun ateısn yuksek cıkmıs
bugun olctunmu pekı merak ettım
ınsallah halayı uzatırız 3-5-7 kısı ne guzel olur
Ay canımm sağolasın .. Duaların için çok teşekkür ederim sanaben seni çoook merak ediyorum bilgemm ya.ne güzel anlatmışsın idrar testi tek çizgi çıksa düşüncelerini.senden enerji alıyorum gerçekten yazdıklarını okuyunca.ama inşallah hamilesindir,dua ediyorum senin için.
Meri'm çok şükür korktuğumuz olmadı , inşallah ebbeişne kavuşman yakındır Allah'ın izni ile..selam kızlar
güzel haberlerle geldim .bu gün iğnelere başlıyorum ve çooook şükür polip görüntüsü şu anda çok küçülmüş
doktor büyük ihtimallle sıkıntı yok dedi
inşallah herşey yolunda giderde bu ay transferim gerçeklerşir
Gamzelim sağolsın arkadaşım , dularınız hep bizimle , Rabim hayırlısı ile sadece bizle değil hepimize nasip etsin bu yüce duyguyu ..yagmurrins hamilesindir..
bilgemmins hamilesindir
ceylanins hamilesindir..
inanin cok merakdiyorum ALLAH size gonlunuzdekini nasip etsin inss
Sağolsın Kardencim , inşallah senin bebeişinde yine sürpriz yapar annesine 'ceeee' der.. Rabbim büyük ..YAĞMURUM CEYLANIM VE BİLGEM allahtan sizin mucizelerinizi bu ay gerçekleştirmesi için dua ediyorum inşallah bebişleriniz içinizdedir sımsıkı tutunmuşlardır annelerine rabbim bu ay dualarımızın hürmetine sizin haberlerinizle sevinmeyi nasip etsin bizlere heycanla haberlerinizi bekliyorum güzeller
ESRAM TATLIM UMARIM SENDE TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN SENİN BU DURUMUN BENİ İNAN ÇOK ÜZÜYO RABBİM GÖRSÜN ARTIK SENİDE GÖNLÜNDEKİ MURADINI VERSİN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH
ronyaaa senin izmirdeki kadın doğumcu doktorun kim?şimdi amniyosentezi filan yapacak olan.bir arkadaşım da yeni hamile olduğunu öğrendi,doktor arıyor.yaşı da 37 iyi bir doktor istiyor.
Amin pamuğummmmmm, darısı başına tatlım. Hem heyecan var hem de bebiş kaburgalarıma fena basınç yapıyorki bi an önce sabah olsun istiyorum. Evet cuma sabah 8 de hastanede olucam, tahliller hazırlıklar v.s sonra 11 de sezeryana alınıcam inşallah...İlk fırsatta sizlere haber veririm canım, merakta koymamaya çalışırım.
esra kuzu geçmiş olsun ,sen varya resmen kem gözlere denk geldingunaydınlar canlar
hayırlı bır hafta olsun herkese ınsallah
ben hala kotuyum
ılac ıcmemem ragmen ataklarım cok
bunada sukur dıorum dua edıyorum
ınsallah eskısı gıbı olurum
persembe gunune psıkıyatrı randevusu almıstım
kuzenım dun amelıyat oldu anıden
kımse yok bebegıne bakacak o bızde
hemde esımın kuzenı
bu rahatszlıgımın ustune halımı dusunun ıste
ceylanım son durumun ne bebem
esra benım mutlu haberımlen ıyılesır yazmıssın
tesadufen 1 sayfa actım o yazı cıktı :)
sızı cok sevıyorum
cok ama cok duanıza ıhtıycaım var
rabbıme emant olun
ekın ayrıca en son ılacı kullanan kısı topıkte hamıle kalmız ılk aydan
darısı sana ınsallahhhhhhhhh
Saol bebişim :))Yağmurcuğum günaydın canım benim. ben senden çok umutluyum. İnşallah bu ay hamilesindir. Daualrımız seninle. sen eskilerdensin burda bayadr uğraşıyosun. Allah emeklerini boşa çıkarmayacak bak gör.
inşallah canımın içi inşallah:))bu aya bir hAMİLE şart OLDU:))günaydın, inşallah üçünüzde hamilesiniz hatta bide süpriz bir dördüncüde olur belki..
lorkem efem umut varmı efendim:))slm mıllet bende geldım
nasılsınız bakalım
bugun benım temızlık gunum arada ugrayacagım ınsallah bılgemm ı merak edıyorum
ceylan bugun ates gırmemıs
yagmurumunda gerı yukselmıs guzel seyler olur ınsallah
esracım Rabbım sana acıl sıfa versın eskısınden cok daha ıyı bı sekılde aramıza dön ınsallah
yagmurum yaa gerı yukselmıs
bısey demek ıstemıyorum ama ınsallah yarında dusmez sende bıze halaylar cektırırsın
amin :))inşallah ikisi garantide üçüncüyü de bilmem(üçüncü ben oluyorum bu arada):))Tünaydın kızlar, herkese güzel bir hafta diliyorum..
Esram canımm çok geçmiş olsun bitanem..Tez zamanda Rabbim sana şifa versin..
Yağmurum, Bilgem ve Ceylanım inşAllah bu ay 3 hamile alırız, heyecanla sizden gelecek haberi bekliyoruz :))
ewet esram aranıyoruz ,köşe bucak kaçıyoruz polisten:))sanırım bılgem ceylan yagmur suphelı sahıs
rabbm ınsallah yuzlerını guldurur
butun arkadslarımın sevınclı haberlerını almayı nasp etsın ınsallah
ewet tatlım son 3 :))
bişey kalmadı
Ne mutluyum adına anlatamam:))))
yağmurummm ve butterfly kızlar gözümm tablolarınızda
bu aralar burnumm feci gebiş kokusu alıyor
iki topicten birinden kesin gebiş haberi alıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?