Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklisin canim ama sen daah cok yeni gibisin 1 yil olmus galiba evleneli cizelge oyle gosteriyo..cok bekletmez ins canim..cuma gunude bekledigin guzel sonucu alirsin ins..herseyin bi vakti zmani varmis..

evet yeni sayılır ama çok korkuyorum gamzelim ne bileyim hiç korunmadık zaten bir yıldır uğraşıyoruz şimdiden yoruldum takatim kalmadı işte bu topiğ o yüzden seviyorum buradaki herkes o kadar umutlu ve sabırlı ki ben güç alıyorum onlardan. yoksa hiç olmayacakmış gibi geliyo çok korkuyorum inşalalh dediğin gibi zamanını bekliyordur yavrumuz vakti zamanında gelir de mutlu eder bizleri inşallah rabbim inşallah

Selam kızlar, hepinize sevgiler. Umarım herkes gayet iyidir.

Esracım çok geçmiş olsun, dilerim tez zamanda toparlanırsın.

Bilgem ve yagmurum hala adet olmamışsınız, İnşallah bi 9 ayda olmazsınız.

Bende son 3 günüme giriyorum, artık gecelerde uyku muyku kalmadı. Hepinizi çok çok öptüm..

Ronyammmmmmmm, çok özledim seni kuzum yaaaaa.

ay boncuğum 3 günü duyunca nsl heyecanlandım seni düşünemiyorum oy kuzum

boncuğummmmmmmmmm ya Allah ım seni bebeğine kavuştursun geceleri uyku uyumaman gayet normal bizde böyle heyecan varken seni hiç düşünemiyorum bile cuma günü saat 11 de demiştin dimi şimdi biz meleğini ve seni çok merak ederiz fazla uzatma arayı olurmu

tatlım fsh güzel kaan hoca bize mailde üst sınırı zorlayın demişti testesteron aralığı kaçtı düşük gibi ama aralıkta önemli

Amin pamuğummmmmm, darısı başına tatlım. Hem heyecan var hem de bebiş kaburgalarıma fena basınç yapıyorki bi an önce sabah olsun istiyorum. Evet cuma sabah 8 de hastanede olucam, tahliller hazırlıklar v.s sonra 11 de sezeryana alınıcam inşallah...İlk fırsatta sizlere haber veririm canım, merakta koymamaya çalışırım.

az kaldı annesi boncuğum banada hemen günler geçsin :)))))))))
sağlıkla gelsin pamuk oğlun inşallah mutluluk gözyaşlarına boğulursun (orası kesinde)
herşeyin hayırlısı olsun senin için canım benim seni seviyoruz

cok az kaldı boncuk ,heyecan artık ıyıce doruktadır ..

ben bıle heyecanlandım sımdı ,sagsalım alırsın kucagına ınsallah..

bızı merakta bırakma :)

Kızlaaar ben geldim :2:

bilgem inşallah hamilesindir
inşallah trüpe gerek kalmadan hamile kalırsın
eee NEYAPACAN ŞİMDİ GİDİP KAN VERMEYİ DÜŞÜNMÜYOMUSUN??
Canım henüz gebelik tetsinde çift çizgi çıkmadığı için kan tahliline gitmek istemiyorum ..
Bunu daha önce defalarca yaşadım , sen yoktun o zamanlar , arkadaşlarım iyi bilir..
Hep hüsran , hep hayal kırıklığı oldu benim için kan tahlilinde hamile olmadığımı öğrenmek ..
Gebelik tetsi o kadar üzmüyor am akan tahlilinde çok hevesleniyorum çok umutlanıyorum , o yüzden çift çizgi çıkarsa Allah izin verirse hemen koşa koşa giderim , tek çizgi çıktığı sürece adetimi beklicem , yarın 38. gün 1 hafta daha olamazsam kadın doğumcunu yolunu tutarım ...
Lorke'm ölçmedim , yanıma almayı unutmuşum daha doğrusu ..
İnşallah Lorke'm , hayırlısı ile..
Ay canımm sağolasın .. Duaların için çok teşekkür ederim sana
Meri'm çok şükür korktuğumuz olmadı , inşallah ebbeişne kavuşman yakındır Allah'ın izni ile..
yagmurr ins hamilesindir..

bilgemm ins hamilesindir

ceylan ins hamilesindir..

inanin cok merakdiyorum ALLAH size gonlunuzdekini nasip etsin inss
Gamzelim sağolsın arkadaşım , dularınız hep bizimle , Rabim hayırlısı ile sadece bizle değil hepimize nasip etsin bu yüce duyguyu ..
Sağolsın Kardencim , inşallah senin bebeişinde yine sürpriz yapar annesine 'ceeee' der.. Rabbim büyük ..

Boncuğum sağolsın ..
Ay bende heyecanlandım iyi mi ?
İnşallah sağ sağlim kucaklarsın bebeğini ..

ayyy ne kadar az kalmış boncuk maaşallah maaşllah diyelim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin peki hangi gün teşrif edecek yakışıklı perşembe mi cuma mı iki gün de çok güzelmiş mübarek günler.. heyecanla bekliyoruz seni canım kimbilir sen ne kadar heyecanlısındır

ronyaaa senin izmirdeki kadın doğumcu doktorun kim?şimdi amniyosentezi filan yapacak olan.bir arkadaşım da yeni hamile olduğunu öğrendi,doktor arıyor.yaşı da 37 iyi bir doktor istiyor.

canım benim doktorum prof.dr sermet sağol
özellikle riskli gebelik ve perinatoloji uzmanı yani arkadaşın gönül rahatlığıyla gidebilir
tabi amniyosentezi muayenehanesinde yapıyor biraz tuzlu fiyatı
ama emin ellerde yaptırmak en mantıklısı
Rabbim korusun bu arada bana dua et olurmu
o gün bir arkadaş yazmış yaşadıklarını
ogünden beri uykularım kaçıyor

seninn heyecanınn benide sarmış senle beraber bende gün sayııyorumm
Rabbim meleğimizin sağ salim gelmesini nasip etsin
kızz sen şimdi ne çok merak ediyorsundur yüzünü
ve ne çok kabus görüyorsundur
bende çok görürdümm doğurunca kuş gibi oluyorsun :))

yağmurummm ve butterfly kızlar gözümm tablolarınızda
bu aralar burnumm feci gebiş kokusu alıyor
iki topicten birinden kesin gebiş haberi alıcamm

geçmişi okumamıstım canım şimdi öğrendim gününü ve saatini çok güzel bir gün ve güzel saatlerde merhaba diyecekmiş hayata ne kadar güzel inşallah doğduğu gün kadar güzel olur ömrü de....

esra kuzu geçmiş olsun ,sen varya resmen kem gözlere denk geldin(
Rabbim bu zor zamanını hemen atlatmayı nasip etsin:))
Yağmurcuğum günaydın canım benim. ben senden çok umutluyum. İnşallah bu ay hamilesindir. Daualrımız seninle. sen eskilerdensin burda bayadr uğraşıyosun. Allah emeklerini boşa çıkarmayacak bak gör.
Saol bebişim :))
ewet canım ben eskilerdenim yaşlandım bu topikte:))
inşallah hepimiz bir gün hamile kalacağız ,yürekten inanıyorum:))
günaydın, inşallah üçünüzde hamilesiniz hatta bide süpriz bir dördüncüde olur belki..
inşallah canımın içi inşallah:))bu aya bir hAMİLE şart OLDU:))
lorkem efem umut varmı efendim:))
kızlar ben size diyorum bana bel bağlamayın ,ben sizi yarı yolda bırakırım:)))
amin :))inşallah ikisi garantide üçüncüyü de bilmem(üçüncü ben oluyorum bu arada):))
sanırım bılgem ceylan yagmur suphelı sahıs
rabbm ınsallah yuzlerını guldurur
butun arkadslarımın sevınclı haberlerını almayı nasp etsın ınsallah
ewet esram aranıyoruz ,köşe bucak kaçıyoruz polisten:))

yağmurummm ve butterfly kızlar gözümm tablolarınızda
bu aralar burnumm feci gebiş kokusu alıyor
iki topicten birinden kesin gebiş haberi alıcamm

Hem rüya görme hemde dedki koku alıyorum ,senın burnun hamilelikten dolayı yanlış koku almasın:))
hem bu ikinci topik neresi bakem ,sen bizi aldatıyormusun:))???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…