- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.001
Ronyam..
Cahilliğime ver kuzum gebelik maskesi ne demek
lorkemm kuzum sen yumurtlada 20.gün yumurtla
hem geç olgunlaşan yumurta daha iyidir der doktorlar
bilgem adet olmamışsın canım inşallah olmassın :) ilk defamı bu kadar gecikiyor adetin kan testi yaptırdınmı peki
canım benim rahat olmaya çalış, inşallah gecikmenin sebebi hamileliktir, değilse de illa bi sorun var demek değilki basit sandığımız bi stres bile gecikme sebebi olabiliyo.. sen dua et bol bol..
belli belli sende olmamış facede baktım sana ay gibi parlıyordun maşallahh
canım gebelikte bazı kadınların yüzünde kahverengi lekelenmeler olur maske gibi yanak ve burun bölgesinde oluyor
kimisinde geçiyor bazı kişilerdede kalıcı oluyor
umarımm kimsede olmaz güzelliğimizi almasın sıpalar
Kendimi bildim bile sadece 1 kez 40 . gün adet oldum ..
Onun dışında en geç 34. gün adet olurum , bu bazen 30 , bazen 32 olur yumurtlama günüme göre ama hiç 34'ü geçmemişti uzun zamandır ..
Kan tahlili yaptırmadım çünkü gebelik tetsinde çift çizgiyi görmedim ..
Aldığım gebelik testleri 10 mg'rama kadar duyarlı ama henüz silik bile olsa çıkmadı ..
canım gebelikte bazı kadınların yüzünde kahverengi lekelenmeler olur maske gibi yanak ve burun bölgesinde oluyor
Kendimi bildim bile sadece 1 kez 40 . gün adet oldum ..
Onun dışında en geç 34. gün adet olurum , bu bazen 30 , bazen 32 olur yumurtlama günüme göre ama hiç 34'ü geçmemişti uzun zamandır ..
Kan tahlili yaptırmadım çünkü gebelik tetsinde çift çizgiyi görmedim ..
Aldığım gebelik testleri 10 mg'rama kadar duyarlı ama henüz silik bile olsa çıkmadı ..
nun canım 37 haftalık olmuşsun hatta 38 bitmesine az kalmış sona doğru yaklaşıyosun Allah kurtarsın hayırlısıyla canım
Amaaa Ronya'm hamile iken oğlan çocuğu annesine güzellik verir , kız güzelliğini alır demişler..
Şimdi snein kızçeee anneciğinin güzelliğini almış olabilir .. Kızın güzelleşiyor besbelli :)
Nun haklısın arkadaşım , aslında ben adet olunca tüp bebeğe geçicem ya , tüp bebekten önce son olarak histereskopi çekilmem lazım , acep benim regl ondan mı gelmiyor , yani şeyyy korkudancanım benim rahat olmaya çalış, inşallah gecikmenin sebebi hamileliktir, değilse de illa bi sorun var demek değilki basit sandığımız bi stres bile gecikme sebebi olabiliyo.. sen dua et bol bol..
Ya pamuğum , ekintosun ki adeti geciktikten 9 gün sonra çıkmıştı hatırlamısınız , benim aklıma hep öyle bir ihtimal geliyor ..stresten olmuyor desek her ay stres olmadan olmuyor zatenacaba varmı bir hayır inşallah hamilesindir canım ya bayram havası olur burda uzun süredir hamile haberi alamadım zaten ver bize güzel haberini inşallah
kız bende 100 tane gebelik testinden hiç pozitifi görmemiştim görüyonmu bitiyor diye düşünürken
sonuncu yani 100. testte pozitifi gördümm
inşallahh canımm bilgemm sende yakında pozitifi görürsünnn
Nun haklısın arkadaşım , aslında ben adet olunca tüp bebeğe geçicem ya , tüp bebekten önce son olarak histereskopi çekilmem lazım , acep benim regl ondan mı gelmiyor , yani şeyyy korkudan
Ya pamuğum , ekintosun ki adeti geciktikten 9 gün sonra çıkmıştı hatırlamısınız , benim aklıma hep öyle bir ihtimal geliyor ..
İnşallah Ronya'm , hamile değilsem hemen tüp bebeğe başlamak istiyorum ..
Bu düşünce beni çok heyecanladırıyor , sanki yeni bir başlangıç yeni bir umut gibi ..
kızlarrrrr
kaan hocaya mail atmıştım nedemek istedi anlamadım doğal yolla olabilirmi tüpmü kafam karıştı cvp size yazıyorum yorumlarmısınız???
Bu değerlerle doğal yolla çocuk sahibi olabilirsiniz. Şimdilik endişe edilecek bir durum yok. Ama eşiniz tek testisli. Diğer tarafta da varikosel olabilir. Ayrıca FSH yükselmeye başlamış; 10. Yani sperm değerleri zamanla daha da bozulabilir. Size önerim, eşiniz tedavi olmaya başlasın ve en kısa zamanda da tüp bebeği düşünmeniz....
pamuk58,nun,umud+,fatma_84+,lorkee,Bilgemmm,gokcen44,
merhaba fıstıklar,kaynatmışsınız:)))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?