Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evet Ronya'm ama zamanlada olsa öğrendik , benim teyzeminde bebeği olmuyordu , yıllar önce annem kendi aralarında konuşurlarken ilk defa tüp bebek lafını duydum ..
Annneee tüp bebek ne demek diyorudm , bir yandan gülüp , bir yandanda da aklıma ocaklarda kullandığımız tüp deliyordu , o zamanlar ben 8-9 yaşlarındaydım tabi..
Geçen gün bu aklıma geldi anneme dedim ki bak anne sen o gün bana anlatmadım ama ben bugün tüp bebeğin ne demek olduğunu fazlasıyla biliyorum ..

Rabbim neler yaşatıyor insaoğluna , ama biz imtihan edildik hala ediliyoruz ben bu yüzden rabimin sevdiği bir kul olduğumu düşünüyorum nacizane..
Bebeğim öldü mesela hiç istem etmedim , rabbim sabır ver, ağzımdan , kalbimden kötü bir kelam çıkartma dedim ..
Bana ahirette şefaatçi olacak bir meleğim var , bu belkide benim için iyi birşey bilinmez ki..
Ben onu rabbime teslim ettim , boynumu eğdim sadece ..

Ronya'm sağlık sıhhat en önemlisi bu .. Güzel ahlak , gönül temizliği..
Gerisi hikaye , bir gün güneş doğacak nasılsa :)

Kızlar ben kaçıyorum iyi bakın kendize ..
Evimin irkeği geldi

Son düzenleme:

anladım canım biz 3 ay tedaviye devam edip 3 ayın sonunda spermioğram testimizi tekrarlayalım şuan için en mantıklısı bu gözüküyor zaten tüp bebek tedavisi içinde hazır değilim maddi manevi olarak... kaynanam uzakta canım yaa sölensede bi kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor kim takar onuda öle kabulleneceğim üzülsemde kırılsamda yapacak bişe yokki...

canım planımı yaptım eşimle konuştum canım proxed alabileceğimi sanmıyorum tüp bebek tedavisinden sonra maddi olarak çmküntü yaşadık ama diğer herşeyi yapabilirim eşimde canım yaa düzenli bir şekilde elindekileri kullanıyor...
aaa bide bişe soracağım largine ve l-kartine ikisinide kullanmak gereklimi :26:
canım çok teşekkür ederim hepinize bana yardımcı olduğunuz için

canım proxseedin içinde largınıne yok ekstra içmek lazım..
argınmaxsın içndede lcarnıtıne yok...
kısacası hangisini içyorsan olmayanı ekliyorsun..
sen zaten bunları kullanmıyorsun anladığım kadarıyla omega 3ü ihmal etme bari

hoşbulduk pamuk,naber nasıl gidiyor.
görmüyorum seni buralarda ,karşılaşmıyoruz burada pek..
okul açılmıştır senin...

iyi gidiyor canım alışveriş yapıp duruyorum :)
topiğe geliyorum kimse yok sonra aralık anneleri topiğine giriyorum rastlaşamadık doğru
evet okullarda başladı yolumuza devam 2 ayın sonunda artık tatile girerim bende senin bebişle aran nasıl büyümüş maşallah

fatma ve pammuk kızlar size bir şy sorucamm
sizde gebelik maskesi oldumu
genelde erkek annesinde olmaz derler benim oğlumda olmamıştı
umarım şimdide olmaz

bende de olmadı ,zatı benı her goren erkek doguracagım sanıyor..

güzelleşmişsin hamıleleık yaramıs dıyıp göbegıme bakıyorlar ,sivri ,kesın erkek tanısı koyuyorlar

kızım çirkin olucak herhalde...gercı ben kendımı cırkin görüyorum ama :)

benım sadece yanak kısmımda yanı burun kenarımda kahverengı cıllerım oldu oyle maske gıbı kaplamadı ama bunda 50 faktorluk gunes kremınınde etkısı coktur emınım..

krisimizin tatili ne zaman bitecek acaba :))))))))))))) hiçmi bizi özlemedi dicem eminim özlemiştir ama tatilde bırakılıp gelinmezki

tatlım fsh güzel kaan hoca bize mailde üst sınırı zorlayın demişti testesteron aralığı kaçtı düşük gibi ama aralıkta önemli

Canım bende fsh yüksek diye üzülmeye başlayacaktım. iyi demen beni sevindirdi. Total Testesteron 4.51 ng/mL (1,75 - 7,81) Normali aralıkta gözüküyo ama. düşük olmasının zararı nedir, bilgilendirirmisn beni. teşekkür ederim ilgin için.

valla bebişle aram iyi.çarşamba günü kontrol var bakalım....

aranız iyi olmazmı hiç maşallah hadi güzel haberle gel inşallah ekintosum oynamaya başladı artık dimi

pamukcuğum merhaba
Ben yeni üye oldum buraya ama sizi ilk sayfadan beri bıkmadan okudum , sevinçleirniz paylaştım. size burda kalptenn bağlandım.sonra krise faceden arkadaşlık gönderdim vede durumumu anlattım oda ilgilendi sağolsun Allah razı olsun. Ben yokken ronya ile pamuğa selamımı söyle onlar yardımcı olur dedi :) gerçi bütün arkadaşlar çok iyi, hepiniz çok seviyorum, hepsi yardımcı oluyolar sağolsunlar. hormon testi yaptırın dedi bana . bugün hormon tahlillerimiz çıktı. krise mail attım ama en son konuştuğumuzda bodrumdan dönüyorum çeşmeye gidiyorum dedi, heralde vakti olmadı bugün bakmaya. Acaba sana burdan atsam sende yorumlarmısın rica etsem ? siz hormonlarla çok uğraştınız hatırlıyorum , bu konuda yardımcı olursn diye düşündüm kris bakasıya kadar merak edecem çünkü. :)

Biz iyiyiz muesciğim, sen nasılsın. Keyifler nasıl ?

Allah iyilik versin Canım
Bende iyiyim çok şükür yarın kız kardeşimin sözü var annemlerdeyim hazırlık yapıyoruz....
Çok eğlenceliymiş dışarıdan izlemek

Son düzenleme:
slm arkadaşlar 5 gündür yoktum ablam ikizlere hamile oraya gittim temizliğini yaptım 1.5 sonra doğumu var
siz nasılsınız baya geçmiş birikmiş az okuyayım
bu arada memorial hastanesinde yarın ilk gürüşme için randevum var
gidip bir gürüşeyim durumu anlatayım bakalım ne deyecekler
fiyatı 1900. £oru arı ilaçlar
sizce iyi bir seçimmi?

Hormon değerlerimiz yani eşimin

FSH 9.46 mIU/mL 1,27 - 19,26

LH 3.35 mIU/mL 1,24 - 8,62

Total Testesteron 4.51 ng/mL 1,75 - 7,81

Bu fsh değerlerin ortası nedir anlamış değilim canım bizimki 14 tü bir ara 9 a düştü gene düşmesi gerekiyordu ilaçlara devam etti eşim ama ilaçlar ters tepki yaptı gene çıktı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…