Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:)) canım ben de hamile olmasaydım o ay hsg çekilecekti ben de korkuyodum ama bebiş kurtardı:) inşallah seninki de annesini kurtarmaya gelmiştir:)
Aaaaa şimdi hatırladım , senin ki öyle olmuştu , bak demek ki umdut hiç bitmiyor , Rabbim ne kadar büyük ..
pamuk58,nun,umud+,fatma_84+,lorkee,Bilgemmm,gokcen44,

merhaba fıstıklar,kaynatmışsınız:)))))))))))))))))))))
Heee evet kaynattık sen neden gelmedin bak kaynaya kaynaya buharlaşacaktı muhabbet , az kalsın bulamayacaktın bizi , tam zemanında gelsin ekintosummmm

Ronya'm ne kadar mutlu etti bu güzel sözlerin ..
Bak mutlu olmaya bir neden ..
Bende seni çok seviyorum amaaaaaa hemde nasıl böyle kocaman ..
Ben bir gün anne olacağımı çok iyi biliyorumda , imtihanım ne zaman biter onu bilemiyorum , onu benim bilmeme gerek yok zaten , Rabbim biliyor ve bittiğinde bana dünyalar tatlısı bir sıpa yollucak ..
Ama ben onun dötünü ısırmam mı beni çoook beklettin diye

ekintos u çok iyi hatırlıyorum inşallah sende öyle olursun ya :)

ısırrr kızzz bide benim için ısırr

umudumm ben bu kaan hocayı pek anlamadımm
bizede size tüp bebek öneiririm demişti
yani değerler o kadar düzelmiştiki neden dediğini bir türlü anlayamamıştım :97:

hocamailden nasıl tek testisli olduğunu anlıyo, önceden mi muayene etti?
bende sorcaktım bunu:)))

hoşgeldin, buyur beraber olsun:))
buyurdum buyurdum

Ekintossssss'um sen çift çizgi görene kadar kaç tane gebelik testi kullandın bakem ?

Benim rekorum 13 ama aradaki fark şu : Ben görmedim henüz..
Ha bu 13 bu ay değil ama geçmiş yıllarda , daha acemiyken

Ekintossssss'um sen çift çizgi görene kadar kaç tane gebelik testi kullandın bakem ?

bilgemm rekor bendeee hatta ilk zamanlar
öyle eminiki ilk aydan gebe kalmaya :)
hayalet çizgiler görüyordum hepp
garibimm kocamda ya ben neden göremiyorum diyorduu

Bence Kaan Hoca herkese tüp bebek öneriyor ...
Bizede katiyetle önermişti ama biz tedavide ısrar ettik , şimdi başka yerde yaptıracağım tüp bebeği..
Devlet raporu alıcam .. Kaan Hoca2nın orda ne yaparsan yap 3500 tl gözden çıkar ..
Nerde kaldı devlet raporu bu fahiş fiyatları vereceksem

dur bakıyım kaçtı...
4 tü sanırım...sana maşallah diyorum...
canım ben kanda baktırıp negatifi görünce bıraktım peşini.
sonrasında sizinle yapmıştım tekrar...

ronyam ben hiç çözemedim..
3 defa aynı maili yolladım hepsinde ayrı cvp verdi. doğal olur, olabilirde olmayabilirde, tüpe karar verdi sonra...
şimdi diğer mail adresimden mail attım doğal yolla olur endişe etmeyin eşin tedavi olsun tüp yaptırın demiş...şimdi nedemek istemiş ben anlamadım hiç doğalla uğraşmadan tekrar tüp bebekmi yaptırayım yoksa mücadeleme devammı edeyim..
eşimin tek testis problemini bende biliyordum evlenmeden önce hemde çocukken geçirdiği ateşli hastalık yüzünden olmuş..ben bunu bilerek evlendim bana çocugumuz olmayacak demişti ama sevgim ağır bastı halada ağır basıyorya :) tek testis problemine ragmen spermioğram değerlerimiz kötü değil ama kafam iyice karıştı ben ne yapayım şimdi :26::26::26:

bilgemm rekor bendeee hatta ilk zamanlar
öyle eminiki ilk aydan gebe kalmaya :)
hayalet çizgiler görüyordum hepp
garibimm kocamda ya ben neden göremiyorum diyorduu

Ronya'm bende korunmayı bıraktım , evleneli 7-8 ay olmuştu , dişimizi sıkıpta 1 yıl korunamadık yani, ha iykide korunmamışımda ..
Evlenirken 1 sene korunalım diye konuşmuştuk eşimle , ben 7-8 ay sonra çocuk istiyorum demeye başlamıştım ..
Heryse mevzuu bu değil, ben korunmayı bıraktım ilk ay dediğim şu , yakındaa geliyor bebiş kızzzlaaaaarr !!
Ne büyük laf ! Nasıl pişmanın o bilmiş bilmiş konuşmama , hep aklıma gelir , hiç çıkartamam aklımdan ..

Bir fiyaskoda 2 sene evvel , yine adetim gecikti gebelik testi yaptım , artık onuncu seferde idrar kokusundan baygınlık gelince , kan tahliline gittim ..Tabi idrarların hepsi negetif , hemde kesin kes , hayalet çizgiler bile yok :)
Neyse telde öğrendim sonucu , bana gebesiniz dedi teknisyen ..Ben gebelik testlerine nasıl sayıp sövüyorum , hainler haram zıkkım olsun paracaıklarom vs .
Kan tahlili sonucumu almaya giderken karnımı seve seve , o 6 kat merdiveleri ceylan gibi sektiğimi hiç unutmam ..
Birde teknisyenin testler karışmış , hamile değilsiniz dediği anda suratımın cayır cayır yandığını..

canım biz ocakta hocanın yanına gittiğimizde temmuzda 3 seneniz dolduğunda gelin tüp yapalım evraklarınızı falan tamamlayın dedi normal ihtimalinden basetmedi bile, çok üzülmüştük ama en azından temmuza kadar zaman var deyip teselli olmuştuk ve çok şükür ben ondan sonra sadece 1 kez adet oldum:)
yanlış hatırlamıyorsam pamuklara tüp dedi çok geçmeden o da hamile kaldı.

yani sakın doğal için uğraşmayı bırakayım deme, tedaviye devam etsin olmazsa tüp de denersiniz tabi.

canımm valla bende senin yaptığının aynısını yaptım
ikinci bir email adresiyle tekrar yazdım
ilk email adresime sürekli tüp bebek diyordu
ikinci email adreime ilaç tavsiyesinde falan bulundu
yani arada adamcağızın kafası bulanıyor
canım en son değerleri iyiyse hiçç sıkma canını bekle derim
o cadı kaynananda dır dır yapacağına senin gibi gelini alsın baş tacı yapsın

sende aynı maili tekrar tekrar gönderip neden kafanı karıştırıyorsun ki:)))
canım yapacağın şey belli....ben ce tabi ki....
yaşlarınızı da düşünüp mümkün olduğunca eşini tedavi etmeye çalışacaksın....
doğal olacak diye yıllarca bekleyemezsin...ha bir yıl uğraş kendin, olmuyorsa tüpe geçmek zorundayız bizler...
ne kadar bekleyebiliriz ki...
ben eşime yaklaşık 1 buçuk sene proxseed içirdim mesela ....bazı şartlarım vardı tüpe geçmek için...en az 3 ay öncesinden sigarayı bırakması gibi...
eşim sauna hamam keyiflerini çok sever ..tüp öncesi 90 gün öncesinden bunlar yasaklanır mesela...sontüp denememizden beri ılık duşunu alıyordu sadece...
planını kendin yap kafanda ve uygula ben son tüpten sonra yaklaşık 1 yıl herşeyden uzaklaştım...

kıyammam yumruğu çaksaydın suratına manyak adamınn

canımm bende sana anlatayımmm bende ilkini doğurdumm ya
ufacık bir durum oluyor eyvah diye adamı eczaneye yolluyorum ertesi gün hapı almaya :))
birde orda burda millete benim içimde tutkal var hemen gebiş kalıyorum diyordumm salak gibi
birde bir kuzenim vardı ben onun korunduğunu sanıyordum sonradan öğrendim 3.tüpten sonra gebiş kalmış
neyse ben bilmiyorum bunun durumunu kucağımda bebeğimm ayy ben hemen hamile kaldımm
nasıl oldu anlamadım falan dedim sonra baktım kızın suratı renkten renge girdi
o an işkillendim olmuyormu diye eyvahh ben ne yaptım diyeee
o günü düşününce çok utanıyorum kendimden
her ne kadar bilmesemde durumunu öyle salakça konuşmalar yakışmıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…