- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.021
amiiin pamuğum bütün hamileleri kolayca kurtarsın inşallah, hamile olmayanlara da önce güzel bi hamilelik nasip etsin sonrada kurtarsın:))
Aaaaa şimdi hatırladım , senin ki öyle olmuştu , bak demek ki umdut hiç bitmiyor , Rabbim ne kadar büyük ..:)) canım ben de hamile olmasaydım o ay hsg çekilecekti ben de korkuyodum ama bebiş kurtardı:) inşallah seninki de annesini kurtarmaya gelmiştir:)
Heee evet kaynattık sen neden gelmedin bak kaynaya kaynaya buharlaşacaktı muhabbet , az kalsın bulamayacaktın bizi , tam zemanında gelsin ekintosummmmpamuk58,nun,umud+,fatma_84+,lorkee,Bilgemmm,gokcen44,
merhaba fıstıklar,kaynatmışsınız:)))))))))))))))))))))
bilgemmm seni neden çok seviyorum biliyonmu
aynı ben gibisin hayata karşı acayip güçlüsün ve hiç pes etmiyorsun
hep kendini mutlu edecek bişeyler buluyorsunn
bak gör bu emeklerin boşa gitmeyecek çok güzel bir evladın olacak
Nun haklısın arkadaşım , aslında ben adet olunca tüp bebeğe geçicem ya , tüp bebekten önce son olarak histereskopi çekilmem lazım , acep benim regl ondan mı gelmiyor , yani şeyyy korkudan
Ya pamuğum , ekintosun ki adeti geciktikten 9 gün sonra çıkmıştı hatırlamısınız , benim aklıma hep öyle bir ihtimal geliyor ..
İnşallah Ronya'm , hamile değilsem hemen tüp bebeğe başlamak istiyorum ..
Bu düşünce beni çok heyecanladırıyor , sanki yeni bir başlangıç yeni bir umut gibi ..
Aaaaa şimdi hatırladım , senin ki öyle olmuştu , bak demek ki umdut hiç bitmiyor , Rabbim ne kadar büyük ..
Heee evet kaynattık sen neden gelmedin bak kaynaya kaynaya buharlaşacaktı muhabbet , az kalsın bulamayacaktın bizi , tam zemanında gelsin ekintosummmm
Ronya'm ne kadar mutlu etti bu güzel sözlerin ..
Bak mutlu olmaya bir neden ..
Bende seni çok seviyorum amaaaaaa hemde nasıl böyle kocaman ..
Ben bir gün anne olacağımı çok iyi biliyorumda , imtihanım ne zaman biter onu bilemiyorum , onu benim bilmeme gerek yok zaten , Rabbim biliyor ve bittiğinde bana dünyalar tatlısı bir sıpa yollucak ..
Ama ben onun dötünü ısırmam mı beni çoook beklettin diye
pamuk58,nun,umud+,fatma_84+,lorkee,Bilgemmm,gokcen44,
merhaba fıstıklar,kaynatmışsınız:)))))))))))))))))))))
bende sorcaktım bunu:)))hocamailden nasıl tek testisli olduğunu anlıyo, önceden mi muayene etti?
buyurdum buyurdum
hoşgeldin, buyur beraber olsun:))
Aaaaa şimdi hatırladım , senin ki öyle olmuştu , bak demek ki umdut hiç bitmiyor , Rabbim ne kadar büyük ..
Heee evet kaynattık sen neden gelmedin bak kaynaya kaynaya buharlaşacaktı muhabbet , az kalsın bulamayacaktın bizi , tam zemanında gelsin ekintosummmm
valla bilgem ne karışıktır kafan şimdi.ben de o ay kanda da negatif çıkınca kesin kist var demiştim....
bende sorcaktım bunu:)))
buyurdum buyurdum
valla bilgem ne karışıktır kafan şimdi.ben de o ay kanda da negatif çıkınca kesin kist var demiştim....
Bende kesin demesem de büyük ihtimalle olabilir dedim ..
Oda geçti aklımdan ..
Ama bugünden itibaren boşlatıyorum aklımı , yoksa şuncacık akılda kalmayacak :)
hoşgeldin canım
Ekintossssss'um sen çift çizgi görene kadar kaç tane gebelik testi kullandın bakem ?
Benim rekorum 13 ama aradaki fark şu : Ben görmedim henüz..
Ha bu 13 bu ay değil ama geçmiş yıllarda , daha acemiyken
umudumm ben bu kaan hocayı pek anlamadımm
bizede size tüp bebek öneiririm demişti
yani değerler o kadar düzelmiştiki neden dediğini bir türlü anlayamamıştım :97:
Ekintossssss'um sen çift çizgi görene kadar kaç tane gebelik testi kullandın bakem ?
Benim rekorum 13 ama aradaki fark şu : Ben görmedim henüz..
Ha bu 13 bu ay değil ama geçmiş yıllarda , daha acemiyken
bilgemm rekor bendeee hatta ilk zamanlar
öyle eminiki ilk aydan gebe kalmaya :)
hayalet çizgiler görüyordum hepp
garibimm kocamda ya ben neden göremiyorum diyorduu
ronyam ben hiç çözemedim..
3 defa aynı maili yolladım hepsinde ayrı cvp verdi. doğal olur, olabilirde olmayabilirde, tüpe karar verdi sonra...
şimdi diğer mail adresimden mail attım doğal yolla olur endişe etmeyin eşin tedavi olsun tüp yaptırın demiş...şimdi nedemek istemiş ben anlamadım hiç doğalla uğraşmadan tekrar tüp bebekmi yaptırayım yoksa mücadeleme devammı edeyim..
eşimin tek testis problemini bende biliyordum evlenmeden önce hemde çocukken geçirdiği ateşli hastalık yüzünden olmuş..ben bunu bilerek evlendim bana çocugumuz olmayacak demişti ama sevgim ağır bastı halada ağır basıyorya :) tek testis problemine ragmen spermioğram değerlerimiz kötü değil ama kafam iyice karıştı ben ne yapayım şimdi :26::26::26:
3 defa aynı maili yolladım hepsinde ayrı cvp verdi. doğal olur, olabilirde olmayabilirde, tüpe karar verdi sonra...
şimdi diğer mail adresimden mail attım doğal yolla olur endişe etmeyin eşin tedavi olsun tüp yaptırın demiş...şimdi nedemek istemiş ben anlamadım hiç doğalla uğraşmadan tekrar tüp bebekmi yaptırayım yoksa mücadeleme devammı edeyim..
eşimin tek testis problemini bende biliyordum evlenmeden önce hemde çocukken geçirdiği ateşli hastalık yüzünden olmuş..ben bunu bilerek evlendim bana çocugumuz olmayacak demişti ama sevgim ağır bastı halada ağır basıyorya :) tek testis problemine ragmen spermioğram değerlerimiz kötü değil ama kafam iyice karıştı ben ne yapayım şimdi :26::26::26:
Ronya'm bende korunmayı bıraktım , evleneli 7-8 ay olmuştu , dişimizi sıkıpta 1 yıl korunamadık yani, ha iykide korunmamışımda ..
Evlenirken 1 sene korunalım diye konuşmuştuk eşimle , ben 7-8 ay sonra çocuk istiyorum demeye başlamıştım ..
Heryse mevzuu bu değil, ben korunmayı bıraktım ilk ay dediğim şu , yakındaa geliyor bebiş kızzzlaaaaarr !!
Ne büyük laf ! Nasıl pişmanın o bilmiş bilmiş konuşmama , hep aklıma gelir , hiç çıkartamam aklımdan ..
Bir fiyaskoda 2 sene evvel , yine adetim gecikti gebelik testi yaptım , artık onuncu seferde idrar kokusundan baygınlık gelince , kan tahliline gittim ..Tabi idrarların hepsi negetif , hemde kesin kes , hayalet çizgiler bile yok :)
Neyse telde öğrendim sonucu , bana gebesiniz dedi teknisyen ..Ben gebelik testlerine nasıl sayıp sövüyorum , hainler haram zıkkım olsun paracaıklarom vs .
Kan tahlili sonucumu almaya giderken karnımı seve seve , o 6 kat merdiveleri ceylan gibi sektiğimi hiç unutmam ..
Birde teknisyenin testler karışmış , hamile değilsiniz dediği anda suratımın cayır cayır yandığını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?