- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.421
Kız germeyin boncuğu,,
yatcak, kalkcak kucaklayacak
Yaaaaaa, Ekin bişey de yaaaaa......
hamarat lorkeslm kızlar nasılsınzıj
yemegım hazır kocamı beklıyorum oncesınde bı bakayımm dedım sızlere
boncugum son 1 gun
dındın dındın dındın
slm boncuk hayirli olsun simdiden mutlu sona az kalmisYaaaaaa, Ekin bişey de yaaaaa......
canım bence tozu mozu boşver sen orjinal kullan ben kür yapıyordum ya dr bana öyle yapma dedi boynuzu öyle yesin dedi sende öyle yap..
işe giderken ver elinee akşamda tv izlerken çerez niyetine yesinn bence ben böyle deneyeceğimm tabi kürde yaparımm ben
slm canim iyiyim cok sukur sen nasilsinpapatya yagmurum azra mvikızz selam kızlar nasılsınız
Çok geçmiş olsun karden allah birdaha yasatmasin insallah canımyok canım benim estağfirullah ne cahilliği yenisin gayet doğal ben bayramdan hemen önce kürtaj oldum o yüzden korunuyorum yoksa olsun diye amuda kalkıyodum bi zamanlar
gamzelim cok güzel bir haber buu cok sevindim canim sizin adiniza insallah bu mujde gibi onumuzdeki ay hamiş haberinide verirsin bizlerecok sagol canim gecen sene temmuz ayinda degerimiz sadece 4 milyondu..dunku sonucumuz 40 milyon cikti cok sukur ileri harekette %12cikti cok sukurilk basladigimizda 0 spermdi..esim igne disinda hic bisey kullanmamisti.sadece 3 ay keci boynuzu kuru uygulamistim..
esrammm inşallah Rabbim sanada senin kadar güzel bir kız nasip etsinn
Aminnnnnnnn Ronyammmm.
Valla tahmin bile edemiyorum Esra için yaşayacağımız sevinci:))))))
esracımmmmm hoşgeldin inşallah çok iyi sağlıklı olursun ve bebeğinde bi sürprüz yapar tez zamanda gelir canım arkadaşım benim
ceylan inşallah hamilesindir boşver test yapma canım gecikmesi bile yetiyor insana
allah yardımcın olsun bizi sevindit lütfen
gamzelim hemşerim gözün aydın olsunnnnnnnnnn
artık bebek zamanı galiba : )))
boncuk
artık allahın izniyle onu kucaklayacaksın bende dua istiyorum dua et lütfen banada
inan çok çok heycanlı okafar yolculuktan sora artık muradına erecen inşallah
en kısa zamda bidaha hamile olursun : )))
kızlar bana dualar edin nolur yine fenayım sitrese girdim
allahım sana sığınıyorum...
evet boncuk ya esranın hamile olması nedense benşde acaip heycanlandırıyor çok çok istiyorum
allahım mucizesini esrayada bizlere göstersin inşallah
kalbimden dualar ediyorum rabbim duy bizleri nolur duy allahım...
Selaaaaaam kızlaaaaar , ben geldimmmmm...
Sen boşver kavuşmaya 1 gün kaldı
hosgeldin canim varmi bi gelisme..Selaaaaaam kızlaaaaar , ben geldimmmmm...
slm canim iyiyim cok sukur sen nasilsin
Çok geçmiş olsun karden allah birdaha yasatmasin insallah canım
gamzelim cok güzel bir haber buu cok sevindim canim sizin adiniza insallah bu mujde gibi onumuzdeki ay hamiş haberinide verirsin bizlere
Boncukboncuk canım allah bir avazda kurtarsin insallahhhh geri sayimin bitti ne güzeldarisi bizlerin basina insallahhh aminnn
hosgeldin nasilsin bilgemmSelaaaaaam kızlaaaaar , ben geldimmmmm...
soya sütümü canım onuda içtim:)
ne yapmadım acaba ben
soyada östrajeni fazla yükselttiği içinm benim polipe yatkın rahmime iyi gelmiyor..
arkadaşlar cym plus kullanan varmı aranız da sperm sayısı ve hareketliliğine etkisi olduğu söyleniyor ama olumlu sonuç alan varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?