Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hosgeldin nasilsin bilgemm
İylik sağlık canım sen nasılsın ?
İşten geldim , kk2ya girdim hemen :)

hosgeldin canim varmi bi gelisme..
cok sagol canim benim ALLAH razi olsun ins seninde tez vakitte haberini aliriz..

Canım henüz yok , perşembe günü izin alabilirsem kan tahlili vermeye gideceğim ..
O gün işlerin yoğunluğuna bağlı yani..
Bu arada inanmayacaksın ama dün gece rüyamda gördüm seni, hatta 2-3 kez tekrarladım ismini, gamzelim diye ..
Seni görmedim yüz olarak ama gamzelimin kımseti çok açık falan diyordum ..
Maşallah ona dediğimi hatırlıyorum .. Bu kadar kısa zamanda ne kadar kısmetliymiş dedim ..
Cnaım bu kısmet hamilelik olarak yorumladım ben :)

Esraaaa'm hoşbulduk kuzucummm

kızlarrr vitaminlerimi tamamlamaya çalışıyorum largine piyasada yok bende solgardan almayı planlıyorum bu arada solgardan erkekler için multivitamin ve omega 3 alacağım sizce nasıl bana yardımcı olun yaaa yarın eczaneye sipariş vereceğim

iylik canim cok sukur insallah tahlir sonucun farkli cikar benim hala umudum vaaaaaar

ayy inanmiyorum canim ya ne kadar guzel bir ruya gormusun canimsin sen canimsin agzindan bal damliyo sanki ins ALLAHIM sen nelere kadirdin yarabbim..

canim senin icin hep dua ediyorum ins persembe gunu guzel haberi vericeksin bize ins..

Son düzenleme:

Arkadaşım, Natures Bounty omega 3 - Gnc arginine ya da corex alabilirsin ( solgar l argınıne de ) !!

ayy inanmiyorum canim ya ne kadar guzel bir ruya gormusun canimsin sen canimsin agzindan bal damliyo sanki ins ALLAHIM sen nelere kadirdin yarabbim..

canim senin icin hep dua ediyorum ins persembe gunu guzel haberi vericeksin bize ins..
Sağolasın Gamzelimmm inşallah ...
Bilgem testi yeniledinmi evde?

Gebelik tetsini yarın sabah ilk idrarla yapacağım ekin'im ..
Perşembe günüde hastaneye gitmeyi düşünüyorum , patronum tatildeydi ve ben boroda tekim .. Eğer bu hafta içi gelirse kesin gideceğim yoksa oda kaldı ..
İnşallah gelirde bende giderim , aksi halde büroyu kapatmam mümkün değil..
Ya benim elimde ki testler 10 mg bhcg'ye duyarlı , kanda 10 bile silik çizgi çıkar , çıkmıyorsa kandada çıkmaz gibime geliyor .. Çok hassas test elimdeki..
Ama bir yandan da neden adet olamıyorum diye düşünüyorum .. Hiç ağrıda yok maşallah , neyse yarın sabah bir tets daha yapayım ..
Yarın 39. günüm ..

Bilgem ff de yumurtlama tarihin doğruysa yarın 20.gün oluyor..
İnşallah geç döllenmedirde ondan testler nazlanıyordur:)

Bilgem ff de yumurtlama tarihin doğruysa yarın 20.gün oluyor..
İnşallah geç döllenmedirde ondan testler nazlanıyordur:)

ff 18. gün yumurtladığımı söylüyor ama ben 21. gün yumurtladığımı düşünüyorum .
Bu ay ki ateş tablom enfeksiyondan dolayı doğru sonuçlar vermedi ..
Ama ben akıntı ve ağrılarımadan yola çıkarak 21. çatladığını düşünüyorum ..
Öyle olunca bugün yumurtlamadan sonraki 17. günüm ..Ve benim lüteal faz herkesin gibi 14 gün değil geçen ay 17 gündü mesela .. Çatlamadan 17 gün sonra adet oldum..
Yani aslında benim kendi hesaplamalarıma göre bugün yarın regl günüm .. Yani 1-2 gün sonra belki bir ihtimal hamile isem gebelik testinde çıkabilir..
Benim aslında şimdiye kadar yaptığım testler tabloya göre yapıldı ama bence erkendi .. Hayırlısı olsunyarın yapacağım test zamanında yapılmış bir test olacak ama ne çıkar hiç bilemiyorum , hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Benimde bugün 8.günüm ve yumurtlama akıntım gelmeye başladı bilgem ve ceylanın üstüne ikinci turu atıcam nerdeyse:)

hayırlı haberler alırız ınsallah bılgem yarın ..

gec döllenmedır ınsallah
İnşallah Sumak inşallah arkadaşım ..
Olacaksa hayırlısı ile olsun inşallah ..

Bilgem o zaman sabah güzel haberinle karşılaşırım
Vakti gelmiştir...
inşallahh..
Yapayım sabah erkenden , hemen kk'ya yazarım , Rabbim büyük ..
Benimde bugün 8.günüm ve yumurtlama akıntım gelmeye başladı bilgem ve ceylanın üstüne ikinci turu atıcam nerdeyse:)

Bizdeki belirsizlik sürerken sen hamiş kalıp birde doğuruyormuşsun ama iz hala regl bekliyormuşuz

amin arkadaşım:)
rabbim gönlüne göre versin:)

"beni unuttun benim üstümede atıcan o turu:)

yağmuurum sen sabah ateşim düştü adetim geliyor yazmıştın ya ondan yoksa unutmam:)
hala olmadın sanıırm, aman olma yaa

İyi akşamlar şeker kızlar, nasılsınız

Bilgem inşallah hamilesindir. sabah heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz. İnşalalh tüpe gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın boncuk gibi. boncukta tüpe karar vermişti hamile kaldı. Hadi hayırlısı. Allah gönlüne göre versin sana ve bütün arkadaşlarıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…