- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.461
İyi akşamlar şeker kızlar, nasılsınız
Bilgem inşallah hamilesindir. sabah heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz. İnşalalh tüpe gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın boncuk gibi. boncukta tüpe karar vermişti hamile kaldı. Hadi hayırlısı. Allah gönlüne göre versin sana ve bütün arkadaşlarıma.
ateş tablosu hepimize kazık attı bu ay:))
içime peçete sokmaktan altım sızlıyo şu an(
şu reglim gelsede bitse şu stres((
Arkadaşım, Natures Bounty omega 3 - Gnc arginine ya da corex alabilirsin ( solgar l argınıne de ) !!
ateş tablosu hepimize kazık attı bu ay:))
ahhhh lorkeem ah bir çocuk doğurmak ne zor işmiş böyle saştım kaldım:))
umutcum nasılsın ,nöbet varmı?
ff 18. gün yumurtladığımı söylüyor ama ben 21. gün yumurtladığımı düşünüyorum .
Bu ay ki ateş tablom enfeksiyondan dolayı doğru sonuçlar vermedi ..
Ama ben akıntı ve ağrılarımadan yola çıkarak 21. çatladığını düşünüyorum ..
Öyle olunca bugün yumurtlamadan sonraki 17. günüm ..Ve benim lüteal faz herkesin gibi 14 gün değil geçen ay 17 gündü mesela .. Çatlamadan 17 gün sonra adet oldum..
Yani aslında benim kendi hesaplamalarıma göre bugün yarın regl günüm .. Yani 1-2 gün sonra belki bir ihtimal hamile isem gebelik testinde çıkabilir..
Benim aslında şimdiye kadar yaptığım testler tabloya göre yapıldı ama bence erkendi .. Hayırlısı olsunyarın yapacağım test zamanında yapılmış bir test olacak ama ne çıkar hiç bilemiyorum , hayırlısı olsun..
canım çok teşekkür ederim omega 3 gitti gidiyordan sipariş verdim senin sölediğin ürün.. larginine gnc de kalmamış piyasada yokyarın eczaneden sipariş veririm solgar... ginseng gingo biloba tablet kullanıyorduk zaten hımmm bide keçi boynuzu pekmezi ve zinco-c tablet kullanıyoruz.. keçi boynuzu tozuyla ısırgan çayıda yarın alacağım başka bişe almama gerek varmı acaba :26:
yağmurum canım yağmur yüreklim bırak peçeteyle kontrol yapmayı be kuzum gelecekse zaten gelecekte İNŞALLAH gelmez o kırmızılarda bir 9 ay kadar bizde burda iki halay çekeriz..
Kızlar birşey söyleyeceğim sizlere ..
Ben 4 yıllık evlilğim boyunca hiç doğal yolla hamile kalamadım , bir kez bebeğime çok yaklaşmıştım oda tüp bebekti..
Tabi gönül her zaman doğal yollardan hamile kalmaktan yana , tüp bebek sürecini yaşamak çok zor , hem maddi hem de manevi..
Ama benim 2. kez tüp bebek yaptıracak olmam sanki bebeğime 2. kez yaklaşacağım ama bu sefer sahiden birbirimize kavuşacağız hissini veriyor bana ..
Adet olursam bu kez bu bir son değil bir başlangıç olucak benim için ..
Yine söylüyorum umarım bebeğim göbüşümdedir ama değilse olması için mücadele edeceğim ..
Tüp ile olsun ama gelsin artık ..
Bakmayın böyle şen şakrak olduğuma , güçlü göründüğüme , içimde tahmin edemeyeceğiniz kıyametler kapuyor ..
Bu özlemi hepimiz yaşıyoruz ve öyle zor ki..
Dün gece eşimle çocuğumuzun odasına gittik , oda takımını nasıl yerleştireceğimizi, konuştuk .. Hatta kanepe alıp onun odasındada uyuyabileceğimizi konuştuk , bebeğimiz bizim yanımızda değil biz onun yanında kalalım rahat etsin dedik ..Kapı süsüne kadar konuşulur mu kızlar inanın sanki hamileymişim gibi tüm ayrıntıları konuştuk eşimle ..
Rabbimde duydu hepsini , duymaz mı her gün ona nasıl yakardığımızı , duyar elbette ..
Ben ona sığındım ve tek istediğim sağlıklı sıhatli, vatana millete bayrağına sadık bir evlat vermesi ..
ahhhh lorkeem ah bir çocuk doğurmak ne zor işmiş böyle saştım kaldım:))
KIZLAR
bu arada duayi bitirdim ve butun arkadaslarim icin dua ettim..ALLAH kabul etsin sesimizi duysun inss
germedım yahuu sadece heyecan efektıydı o :86:Kız germeyin boncuğu,,
yatcak, kalkcak kucaklayacak
:18: :18: :18:
kızlar belkı bılıyosunuzduro da doğru bebişim soya izofan mı neydi gittim gnc çok da inmiş ama son kullanım tarihi aralıkmış almadım soya fasulyesi aldım ama doğru hiç düşünmedim kader arkadaşım benimkide yatkın
bılgemm ya valla hepımzın duygularını dıllendırmıssınİylik sağlık canım sen nasılsın ?
İşten geldim , kk2ya girdim hemen :)
yapma kuzum yaa mantar enfeksıon olursun tahrıs edersınateş tablosu hepimize kazık attı bu ay:))
dogurması zor degıl kızahhhh lorkeem ah bir çocuk doğurmak ne zor işmiş böyle saştım kaldım:))
Allah kabul etsın canım ... hızlısın masallahKIZLAR
bu arada duayi bitirdim ve butun arkadaslarim icin dua ettim..ALLAH kabul etsin sesimizi duysun inss
Kızlar birşey söyleyeceğim sizlere ..
Ben 4 yıllık evlilğim boyunca hiç doğal yolla hamile kalamadım , bir kez bebeğime çok yaklaşmıştım oda tüp bebekti..
Tabi gönül her zaman doğal yollardan hamile kalmaktan yana , tüp bebek sürecini yaşamak çok zor , hem maddi hem de manevi..
Ama benim 2. kez tüp bebek yaptıracak olmam sanki bebeğime 2. kez yaklaşacağım ama bu sefer sahiden birbirimize kavuşacağız hissini veriyor bana ..
Adet olursam bu kez bu bir son değil bir başlangıç olucak benim için ..
Yine söylüyorum umarım bebeğim göbüşümdedir ama değilse olması için mücadele edeceğim ..
Tüp ile olsun ama gelsin artık ..
Bakmayın böyle şen şakrak olduğuma , güçlü göründüğüme , içimde tahmin edemeyeceğiniz kıyametler kapuyor ..
Bu özlemi hepimiz yaşıyoruz ve öyle zor ki..
Dün gece eşimle çocuğumuzun odasına gittik , oda takımını nasıl yerleştireceğimizi, konuştuk .. Hatta kanepe alıp onun odasındada uyuyabileceğimizi konuştuk , bebeğimiz bizim yanımızda değil biz onun yanında kalalım rahat etsin dedik ..Kapı süsüne kadar konuşulur mu kızlar inanın sanki hamileymişim gibi tüm ayrıntıları konuştuk eşimle ..
Rabbimde duydu hepsini , duymaz mı her gün ona nasıl yakardığımızı , duyar elbette ..
Ben ona sığındım ve tek istediğim sağlıklı sıhatli, vatana millete bayrağına sadık bir evlat vermesi ..
Kızlar ben çıkıyorum iyi bakın kendinizeeee.
Hepinizi çok seviyorum.
aglattin beni bilgem yaaben de hamilelerin yapmadigi kadar plan yapmisimdir bir gun hamile kalirsam yapacak plan kalmadi
kiz sen varya sen gulsemmi aglasmmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?