Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ekintosum sakın moralini bozma, Allahın izniyle bebişin gayet iyi, benim 3.ayımda sağolsun doktorum bebeğin bağırsaklarını göbek kordonu sanmıştı, Aman Allahım hiç bu kadar kalın göbek kordonu görmedim demişti, ben 1 haftayı nasıl geçirmiştim anlatamam sana...Dİyeceğim o ki sen yine Rabbime emanet et bebişi, gerisi boş.

Bu arada seninki şimdiden pipisiyle oynuyo haaaa. Vay kereta vayyy...

Ben 9.günümdeyim. ama akıntı dün başladı..
11-14.günler arası yumurtluyorum.Ama silik ile çıkmadı bugün
hani adet bitiminde akıntı başlar ya seninde öyle olmasın hergün aynı saatte yapıyosun dimi bide 9. günündesin henüz erken yumurtlama günleri stresten değişebiliyor bide ben hep 14. günü yumurtlardım sonra 12 oldu en son 9 oldu o yüzden telaş yapma ekincim görürsün çizgiyi

hee ekının dıslerı boleydı :86: hıcte korkmadım o yuzden

valla boncugum sayalım artık ınsallah yaa gunlerı duanda unutma bızı

boncuğum sende haklısın ben dün eşime izlettim kaan kocatepe den epidural sezaryan izlettim tabi sadece annenin görüntüsü vardı dedimki yanıma sen gelirsen yaparım yoksa yapmam :))))))) ben giremem göremem dayanamam öyle diyo :) ama sezaryanda en sağlıklısı diye düşünüyorum bende ama merak etme ben senden daha korkağım ama normal doğum olmazsa şayet epidural düşünücem

EVET CANIM SEN BU MARKA KULLANMIŞTIN dimi?
ronya içime kurt düşürdü ii değil diye..
şimdide silik bile çıkmadı
one step marka kullandığımda bugünler silik çıkardıdaaa

ilkk senmişmisinn hehe kk da bu marka ile ilgili açılmış topicler bile vardı bir zamanlar
yavrum şimdiki serileri nasıl bilmem ama ben ve bir çok arkadaşımm bu markanın mağduru olduk
pammukumm bendede hep iki çizgi çıkıyordu ama hamile falanda değildimm
ben o markanın gebelik testi yüzünden çok ağlamıştım
testlerde pozitifi görüyorumm kesin hamileyim diyordum elim göbüşümde ağzı kulaklarımda
bir kan verdimki sonu hüsran
satıcıya bu durumu yazdım çok özür dilediler tekrar test yolladılar ama onlarda bozuktuu
canımm ovulasyon testi çok kullandım tecribeyle ıspatlanmıştırr

boncuğummmm canımm hadi az kaldı yakında saat sayıcazz
sağlıklaa gelsin kuzucummm

pammuk şekerimm öperim seni

lorkemmm ateşine baktımm bugün anacımm sana noldu
bu yumurta güzelim spermlere hainlik yapmasınn sakınn

ronyam ben böyle bilmiyodum tabi benim anlattığımı sen görmüşsün bende herhalde istisna çıktım
ama test bozukluğu yüzünden çift çizgiyi görmeni düşünemiyorum bile ((
arkadaşımada aldık bu testten onda da şimdilik sorun olmadı bende ondan rahatça konuşabiliyodum kötü yorum okumadığım içinde olabilir canımcım

bende seni öperim özlemle sevgiyle

Ronyam benimkiler çok sağlam çıktı silik çizgi bile yok:))))))))
neyse devam edicem bakalım ne zaman kızaracak..tabi ona güvenip çalışma içinbeklemicem.ben ateşin doğruluğunu test ediyorum ov.testilye:)

canımm pammukum inşallah dediğin gibi düzelmiştir
bende kötü anıları var ama dediğin gibi bellide olmaz

canım sen ateşe güven
ben ateş ölçmeye başlayınca aylarca neden çişle uğraştım diye
yakındım durdumm
ateş en güzel yöntem eğer enfeksiyon soğuk algınlığı ve uyku problemin yoksa kesin sonuç alırsın
birde akıntı çok önemli o akıntı boşa gelmez sen çalışmaları zaten sıkı tutuyon demii

ekintosummm senin anlattığını benim kuzenim yaşadı
doktor hep bebeğin başı ufak diyormuş
sonra bakmış anneye babaya sizinkide küçük sorun olmaz demiş
kızı bir gör şimdi dünya tatlısı süper zeki bir kız
yanii çocukların kafaları biraz anneye babaya benziyor
hele 1 mm. demek hiç bir sorun yok demek bence
sakın sıkma canını öpüyorummm seni

Ben geldim kızlar .. Bugünde mesaiyi bitirdim çok şükür..
Bu arada Ankara'da hava serinlemeye başladı , diğer iller nasıl acaba ?
Canım en yakın hastanenin aciline gitmem lazım , oda inan çileden başka birşey değil .. O kadar kalabalık ki..
Ben pzt'yi beklemeye karar verdim , pzt günü kesin kes gideceğim inşallah hastaneye ..
Ekintosum bence endişe edecek birşey yok . Tabi moraliniz bozmakta haklısın , bebeişini düşünüyorsun ama ben o kadar çok duydum ki 1 hafta yada 10 gün geriden giden bebiş , 4 gün hiç mühim bir zaman değil
Oğlunada maşallah , bayağı hareketlenmiş içerde i pipinin yerini bulacak kadar :)

Ekintos ohh kolay gelsin bebişinee..
erken başlamış işe
Hahah demiiii bende öyle düşündüm :)
Canım pco , yumurtanın yerince büyüyüp çatlamamasından dolayı , kistleşip yumurtalıkta birikmesi durumudur ..
Bu çözülebilir bir sorun .. Yumurta çatlatma iğnesi ile çatlatılıp , hamile kalmana yardımcı olunur ki, böyle anne olan çok ..
Bence hemen yumurta takibine başnasın , gerekli tedaviden sonra ..
Kızlar benim 9.günüm yumurtlama akıntısı geliyor ama ov. testinde silik bile bişi yok.
bu laboquıck etstleri hatalımı gerçekten ya eğer öyleyse elimde 20 tanesi patladı:)

Bu markayı beğenmeyen o kadar çok ki, bir daha ki sefere mutlaka one step al Ekin ..
Yumurtlama 4 gün varsa , şimdiye çoktan dilik çizgi çıkmalıydı ..

ronyam şuan gün aşırı düşünüyorum sonrasında ateşin düştüğü gün ve sonrası üstüste ne dersin?

canımm çok iyi olur
hem sık ilişkide hareket artar yani yumurtlama gününde hergün olsun
sık ilişkide genelde kız bebek dünyaya gelirmiş
X kromozomu içeren spermler daha hızlı hareket edermiş
yani sık ilişkide kız Y kromozomuda yavaş ama uzun ömürlü ollurmuş
yani diyelimki 1-2 gün öncesinde oldu irkek olurmuş muhtemelen pammukunki böyle oldu
biz yumurtlama günleri hergün çalışmıştık

Ronyammmmmmmm, tam bir bilim insanı oldun kuzum...

Ronyam X,Y farketmez biri artık bu hasreti sona erdirsinde:)
orda bile tez canlıyız biz Xler:))))

Ronya'mmm pazartesi günü hastaneye gidip kan tahlili vereceğim ve vajinal usg ile bakılmasını isyeceğim dr'umdan ..
Eğer kan tahlilinde negatif çıkarsa , adet söktürücü kullanmayı düşünüyorum ..
Aklıma kist olabilir mi diye geldi ama bilemiyorum ..
Cumartesi sabah son kez gebelik tetsi yapacağım negatif çıkarsada hemen pzartesi hastaneye ..
Hamile değilsem bir an önce adet olmak istiyorum ..

benim tek ilişki olduğu için y kromozom yoğunluğu nedeniyle oğlum olacak :))))))))
ayyy ogün gülmekten öldüm eşime diyorum ki oğlum olacağı için çok mutluyum ama birdahaki sefere mümkünse x kromozomları yükle bana diyorum :))))
bizimki kafayı yedi diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…