- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.641
hani adet bitiminde akıntı başlar ya seninde öyle olmasın hergün aynı saatte yapıyosun dimi bide 9. günündesin henüz erken yumurtlama günleri stresten değişebiliyor bide ben hep 14. günü yumurtlardım sonra 12 oldu en son 9 oldu o yüzden telaş yapma ekincim görürsün çizgiyiBen 9.günümdeyim. ama akıntı dün başladı..
11-14.günler arası yumurtluyorum.Ama silik ile çıkmadı bugün
Ekin dişlerini gösterdi herhalde Lorkem sana, dın dınnn dınnnn yok bugün....Ohhh beeeeeee.
Pamukcum yok canım ben baya baya kokrkağım, yatcam kalkıcam olsun bitsin....
Lorkem son 1 gün kaldı sayılır, hadi inşallah sizlerede gün sayarız böyle....
EVET CANIM SEN BU MARKA KULLANMIŞTIN dimi?
ronya içime kurt düşürdü ii değil diye..
şimdide silik bile çıkmadı
one step marka kullandığımda bugünler silik çıkardıdaaa
evet bende bu markadan kullandım ordan biliyorum bende de silik çizgi çıkıyodu ooooooo ben herhalde hep yumurtluyorum derdim ilk 9-12 günler arası oysaki ozaman yumurtlamışım içine kurt düşmesine gerek yok ben hatta satıcı ile konuştum dediki ilk şikayet eden sizsiniz eğer kabul ederseniz aynı üründen yollamak isterim dedi ben kabul etmemiştim sonra hamile kalınca adama yaptığıma üzülmüştüm ama bilemezdim ki sen kaçıncı günündesin ve yumurtlama günlerin ne zaman
ilkk senmişmisinn hehekk da bu marka ile ilgili açılmış topicler bile vardı bir zamanlar
yavrum şimdiki serileri nasıl bilmem ama ben ve bir çok arkadaşımm bu markanın mağduru olduk
pammukumm bendede hep iki çizgi çıkıyordu ama hamile falanda değildimm
ben o markanın gebelik testi yüzünden çok ağlamıştım
testlerde pozitifi görüyorumm kesin hamileyim diyordum elim göbüşümde ağzı kulaklarımda
bir kan verdimki sonu hüsran
satıcıya bu durumu yazdım çok özür dilediler tekrar test yolladılar ama onlarda bozuktuu
canımm ovulasyon testi çok kullandım tecribeyle ıspatlanmıştırr
boncuğummmm canımm hadi az kaldı yakında saat sayıcazz
sağlıklaa gelsin kuzucummm
pammuk şekerimm öperim seni
lorkemmm ateşine baktımm bugün anacımm sana noldu
bu yumurta güzelim spermlere hainlik yapmasınn sakınn
ronyam ben böyle bilmiyodum tabi benim anlattığımı sen görmüşsün bende herhalde istisna çıktım
ama test bozukluğu yüzünden çift çizgiyi görmeni düşünemiyorum bile((
arkadaşımada aldık bu testten onda da şimdilik sorun olmadı bende ondan rahatça konuşabiliyodum kötü yorum okumadığım içinde olabilir canımcım
Ronyam benimkiler çok sağlam çıktı silik çizgi bile yok:))))))))
neyse devam edicem bakalım ne zaman kızaracak..tabi ona güvenip çalışma içinbeklemicem.ben ateşin doğruluğunu test ediyorum ov.testilye:)
Canım en yakın hastanenin aciline gitmem lazım , oda inan çileden başka birşey değil .. O kadar kalabalık ki..slm kizlar..
yagmurum ve ceylanim adet olmusunuz hayirlisi buymus demekki
..belirsizlik daha kotuydu bundan sonraki atlara bakarsiniz artik caniniz sagolsiun yeterki..
bilgem sen daha beklemedymisin canim..persembe cumayi beklemesen aksma is cikisi kan verme sansin yokmu canim..:26::26:
Ekintosum bence endişe edecek birşey yok . Tabi moraliniz bozmakta haklısın , bebeişini düşünüyorsun ama ben o kadar çok duydum ki 1 hafta yada 10 gün geriden giden bebiş , 4 gün hiç mühim bir zaman değilmerhaba kızlar,beklenilmeyen kırmızılar gelmiş,bir bilgemi bekliyoruz yani.....
bizim bugün kontrolümüz vardı..herşeyin yolunda olduğunu söyledi...
kafa çevremiz olması gerektiği gibi,fakat kafa çapımız olması gerektiğinden biraz küçük çıktı.1mm.
sonra eşimin kafasına bakıp babasına benzediğini söyledi...fakat bu ölçümdeki fark bebeğimin olması gereken haftasından 4 gün geri olmasına sebep oldu..
1 ay olan kontrolüm 15güne çekildi...15 gün sonraki kontrolde daha da gerileme olursa kontrol altına alınacakmışız....
bizde böyle işte moralim bozulmadı dersem yalan olur..Rabbim büyük .bakalım neyleyecek.....
bu arada oğlum pipisiyle oynuyordu:))))))))))))))))))))))))))))))
..
boncuğumun doğumu bugünmüydü kızlar????????????ben mi yanılıyorum yoksa?????????????????
Hahah demiiii bende öyle düşündüm :)Ekintos ohh kolay gelsin bebişinee..
erken başlamış işe
Canım pco , yumurtanın yerince büyüyüp çatlamamasından dolayı , kistleşip yumurtalıkta birikmesi durumudur ..kızlar ben geldim dr bana öyle bişi dediki şok oldum bana sen polistik over hastasısın dedi daha önce hiç bir dere bana öyle bişi dememişti
eşinin değerleri ile hamile kalmamanın sebebi her ay yomurtlama zamanında çok yomurtanın oluşmasıdır dedi
bana bir ilaç verdi bunu tüp bebek zamanına kadar kollan dedi
bu yomurta rezervini azaltıcak dedi
çok güzel bir dr ve çok güzel bir hastane
inşallah hayırlısı olur banada eşimede tahlil verdi onları yarın devlet hastanesinde yaptıracağım
lorkem ceylanım saol
yamurum ceylanım hayırlısı olun böylesi kısmetmiş demekki
ben şimdi kaçar sonra gürüşürüz by
Kızlar benim 9.günüm yumurtlama akıntısı geliyor ama ov. testinde silik bile bişi yok.
bu laboquıck etstleri hatalımı gerçekten ya eğer öyleyse elimde 20 tanesi patladı:)
ronyam şuan gün aşırı düşünüyorum sonrasında ateşin düştüğü gün ve sonrası üstüste ne dersin?
canımm çok iyi olur
hem sık ilişkide hareket artar yani yumurtlama gününde hergün olsun
sık ilişkide genelde kız bebek dünyaya gelirmiş
X kromozomu içeren spermler daha hızlı hareket edermiş
yani sık ilişkide kız Y kromozomuda yavaş ama uzun ömürlü ollurmuş
yani diyelimki 1-2 gün öncesinde oldu irkek olurmuş muhtemelen pammukunki böyle oldu
biz yumurtlama günleri hergün çalışmıştık
canımm çok iyi olur
yani diyelimki 1-2 gün öncesinde oldu irkek olurmuş muhtemelen pammukunki böyle oldu
canımm çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?