- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.621
kızlar ben geldim dr bana öyle bişi dediki şok oldum bana sen polistik over hastasısın dedi daha önce hiç bir dere bana öyle bişi dememişti
eşinin değerleri ile hamile kalmamanın sebebi her ay yomurtlama zamanında çok yomurtanın oluşmasıdır dedi
bana bir ilaç verdi bunu tüp bebek zamanına kadar kollan dedi
bu yomurta rezervini azaltıcak dedi
çok güzel bir dr ve çok güzel bir hastane
inşallah hayırlısı olur banada eşimede tahlil verdi onları yarın devlet hastanesinde yaptıracağım
lorkem ceylanım saol
yamurum ceylanım hayırlısı olun böylesi kısmetmiş demekki
ben şimdi kaçar sonra gürüşürüz by
kızlar hepinize moral verici cümleleriniz için teşekkür ediyorum..
lorke bugün beni güldüren tek kişisin:))))))))))
kızlar ben geldim dr bana öyle bişi dediki şok oldum bana sen polistik over hastasısın dedi daha önce hiç bir dere bana öyle bişi dememişti
eşinin değerleri ile hamile kalmamanın sebebi her ay yomurtlama zamanında çok yomurtanın oluşmasıdır dedi
bana bir ilaç verdi bunu tüp bebek zamanına kadar kollan dedi
bu yomurta rezervini azaltıcak dedi
çok güzel bir dr ve çok güzel bir hastane
inşallah hayırlısı olur banada eşimede tahlil verdi onları yarın devlet hastanesinde yaptıracağım
lorkem ceylanım saol
yamurum ceylanım hayırlısı olun böylesi kısmetmiş demekki
ben şimdi kaçar sonra gürüşürüz by
ekın enısteye yazıdıgn mesajdan dolayı senı tebrık edıyorumKızlar benim 9.günüm yumurtlama akıntısı geliyor ama ov. testinde silik bile bişi yok.
bu laboquıck etstleri hatalımı gerçekten ya eğer öyleyse elimde 20 tanesi patladı:)
Kızlar benim 9.günüm yumurtlama akıntısı geliyor ama ov. testinde silik bile bişi yok.
bu laboquıck etstleri hatalımı gerçekten ya eğer öyleyse elimde 20 tanesi patladı:)
ekinim hatırlarsan ben 9.gün ilişki yaşamıştım onunla hamile kaldım işin güzel tarafı test bozuk dedim ama bir kerede stressiz olsun dediğim günde hamile kalmışım sonrasında gebelik testlerini yaptım ve çift çizgiyi gördüm yine test bozuk demiştim bence bozuk değil şekercim gg den aldın sanırım
mavikızzz biraz haklı olarak,biraz da önyargılı eşin yorum yapmış...
burda hiçkimsenin derdi bir doktorun reklamını yapmak değil,derdine derman aramak..
bana iyi gelen birşeyi vesile olur bir başkasına diye paylaşılıyor burda..
o zaman eşinin söylediği bizim burda kullandığımız birbirimize tavsiye ettiğimiz vitaminler içinde geçerli olmalı...
derdi para olan adam der ki:her ay yaptırdığınız testi getireceksiniz bana...
bunu der muayenehanede maksimum 5 hasta bakmaz,tıklım tıklım olu orası ve tıkır tıkırda alır parasını....
neyse sen sıkma canını .....
Lorkemm enişte reklam diyince valla zorum gitti. az daha çocukluğumdan başlayıp anlatacaktım
EVET CANIM SEN BU MARKA KULLANMIŞTIN dimi?
ronya içime kurt düşürdü ii değil diye..
şimdide silik bile çıkmadı
one step marka kullandığımda bugünler silik çıkardıdaaa
evet bende bu markadan kullandım ordan biliyorum bende de silik çizgi çıkıyodu ooooooo ben herhalde hep yumurtluyorum derdim ilk 9-12 günler arası oysaki ozaman yumurtlamışım içine kurt düşmesine gerek yok ben hatta satıcı ile konuştum dediki ilk şikayet eden sizsiniz eğer kabul ederseniz aynı üründen yollamak isterim dedi ben kabul etmemiştim sonra hamile kalınca adama yaptığıma üzülmüştüm ama bilemezdim ki sen kaçıncı günündesin ve yumurtlama günlerin ne zaman
Lorkemm enişte reklam diyince valla zorum gitti. az daha çocukluğumdan başlayıp anlatacaktım
Ekin dişlerini gösterdi herhalde Lorkem sana, dın dınnn dınnnn yok bugün....Ohhh beeeeeee.
Pamukcum yok canım ben baya baya kokrkağım, yatcam kalkıcam olsun bitsin....
Lorkem son 1 gün kaldı sayılır, hadi inşallah sizlerede gün sayarız böyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?