Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gamzelim sizde tam olarak sorun neydi eşinin değerleri neydi ne oldu tedavi sonrası vede neler kullandı biraz bahsedebilirmisin

canim ilk o sperm di..sonrasinda igne tedavisine basladi gecen sne tup yaptiriken 4 milyonmu..2 gun once aldigimiz sonucta 40 milyon olmustu cok sukur..

esim sadece igne kullaniyo haftada 3 gun..onun yanisira ben sadece 3 ay keci boynuzu kuru uygulamstim baska hic bisey kullanmadi..

proxeed plus 1 haftadir kullanmaya basladi sadece..

merhaba kızlar,beklenilmeyen kırmızılar gelmiş,bir bilgemi bekliyoruz yani.....

bizim bugün kontrolümüz vardı..herşeyin yolunda olduğunu söyledi...
kafa çevremiz olması gerektiği gibi,fakat kafa çapımız olması gerektiğinden biraz küçük çıktı.1mm.
sonra eşimin kafasına bakıp babasına benzediğini söyledi...fakat bu ölçümdeki fark bebeğimin olması gereken haftasından 4 gün geri olmasına sebep oldu..
1 ay olan kontrolüm 15güne çekildi...15 gün sonraki kontrolde daha da gerileme olursa kontrol altına alınacakmışız....
bizde böyle işte moralim bozulmadı dersem yalan olur..Rabbim büyük .bakalım neyleyecek.....
bu arada oğlum pipisiyle oynuyordu:))))))))))))))))))))))))))))))

boncuğumun doğumu bugünmüydü kızlar????????????ben mi yanılıyorum yoksa?????????????????

canim cok gecmis olsun ins korktugun gibi bisey yoktur.. ALLAH a el´menet olsun..saglicakla gelsin pipisiyle oynanyan yaramaz oglun:

Mavişim eşine hem güldümi hem kızdım..
Ah bi bilse bizler evlat sahibi olmak için ne kadar çırpınıyoruz eminim reklam olmadığımızı anlayacaktır.
Kaan hoca ille gelin demiyor zaten sizede dememiş..
Kaan hoca varikosel ameliyatı için 5 bin tl istiyordu.
Açıkca ona olamaycağımızı dile getirince.İstediğiniz yerde olun ama tedavinizi ben yürüteceğim diyecek kadar yüce gönüllü bir doktor.
Bizimle ocak ayından beri ilgileniyor. Ve sadece 300 tl muayene ücreti ödedik.
Ki kaldıki sizde gitseniz dna hasar testi içinde ücret ödemeyeceksiniz.Devlete yönlendiriyor.Kendi adıyla işinizi kolayca halletmenizide sağlıyor.

Maşallah tedavi çok iyi gitmiş. Yakın o zamn senin hamile kalman , hadi inşallah.

Bu yazdığını akşam müsadenle eşime göstermek istiyorum. Haklsın tatlım, inşallah bizim de tedavimiz doğru yolda ilerler. face gelirmisin ekinciğim kaan beyin yazdığı cevabı sana göstersem bakarmısın ?

Canım üzülme . bence Allahın ziniyle sorun olmayacak. sen zaten geç döllenme yaşamıştın, belki onla ilgilidir. allahın izniyel sağlıklı bir bebeğin olacak merak etme. Dualarımız seninle.

Maviş okut canım..
İstanbuldayız doğru düzgün hiçbi ürolog tedavi etmiyor hemen tüp bebek..varikosel olduğumuzu bile hoca dedi.
istanbudan kalkıp ankaraya gittik.keyfimizdne değildi:)

canım bazen bız kadınların ısrarcı olması bıseyın ustune dusmesı erkeklerı daha cok yapmamaya yonlendırıyo
esını en ıyı sen tanıyorsun bıraz alttan alıp hatta bı sure hıc konusunu yapmnayacaksın
bende ole yaptım sonra kendı sormaya basladı ovulasyon gunlerımı vs
sonra bazen bende uunutuyorum kendı ıcıyo ılaclarını
ama bız ne kadr tıtızlenırsek onlarda ters tepebılıyor
dgeelerınız guzel aslında sayı vs ama ılerı hızlı sorunu var sızde de
kecıbynuzu tozunu tavsıye ederım ama 3. derece varıkoselın mutlaka amelıyat olması gerektıgını bılıyorum
sımdı olmazsa bıle ıelerde agrı vs farklı sorunlarda cıkabılıyo erkekler ıcın

hey masallah damadıma da bak sen :86:
hıc kafanı takıp kotu bısyeler duusnme ekınotsum
doktorlar genelde temkınlı olmak adına herseyı bastan soyluyolar gercekcı davranıyolar tabıkı
ama sen ıcını ferah tut
hem senın gec dollenme vs derken tarıhının tutumaması normal zaten
bıseycık olmaz 1 mm den

boncugumun dogumu mubarek cuma vaktınde olacak ınsallah 11 de sezeryana gırecek bıldıgım kadarıyla

mavıkız okut mutlaka esıne ama ekının bır sonrakı mesajını okutma sakın
Maviş okut canım..
İstanbuldayız doğru düzgün hiçbi ürolog tedavi etmiyor hemen tüp bebek..varikosel olduğumuzu bile hoca dedi.
istanbudan kalkıp ankaraya gittik.keyfimizdne değildi:)

yaa bı kere tenezzul edıp maıllere cevap vermesı bıle sadece para dusunmedıgının gostergesı
sımdı hangı prof maıl yoluyla hastalrına bıseyler soluyo kı

Son düzenleme:

Teşekkür ederim lorkeciğim ilgin için. Biraz üstüne gitmeyeyim :) Bende çok sabırsıızm hemen herşeyi uygulasın istiyorum.

ceylan ve yağmurum
regl olmanıza üzüldüm gerçekten her ay her ay ümitsizlik ne denir bilemiyorum artık allah bekleme sabrı versin...

Maviş ve sevgili eniştemize.....

Biz istanbuldayız. çocuk olmayınca muayene olduk..sorun yok dendi.
sadece sperm testi sorunluydu.
toplam sperm 28 milyon
ileri hızsıfır
morfoloji sıfır
eşimde varikosel olduğunu bilmeden hemen tüp bebeğe yönlendirildik..Benden kaynaklanan sebeplerle yarıda iptal oldu.Sonra bu topikten kaan hocayı öğrenip iletişim kurdum.
Hikayemizi anlattım.Kendisiyle yaklaşık 3 ay vitamin tedavisine devam ettik..Varikosel olduğumuzu bilmediğimizden saf saf kullandık.
Sonuç sperm sayısı 48 milyon oldu diğer değerler değişmedi.
Hazır sayı arttı aşılama deneyelim dedik.
Tüp bebek merkezinde size aşılama olmaz direk tüp dendi..Kös kös döndük evimize..
Kaan hocaya tekrar haber ettim.Tez bize tedavi veresin diye..
Hoca: sizi hiç görmeden hormon tedavisi uygulayamam dedi.
Kalktık gittik bu arada evliliğimizin 21.ayına varmıştık.ve eşimde varikosel olduğunu öğrendik.ÇOK ŞÜKÜR..
HocA Ameliyat için 5 binlira isteyince, o an bize ilk gelen düşünce '' para için kesip biçecek oldu''
Çok pahalı yaptıramayız dedik.O zaman devlet hastanesinde olun tedavinizi ben yürüteceğim dedi.
Mucizeler yaratmıyor elbette henüz bizimde bebişimiz yok..
Ama herkesin çekip elimizden aldığı UMUDUMUZU bize geri verdi.

Ayrıca
Çapada ameliyta olacaktık.Ama sperm testi için bile bize 1 ay sonrasına gün verildi.
Hocaya yazdım yine ne yapacağız durum böyle diye..
Ben 32 eşim 34 yaşında acelemiz var..
Gelin burda ibni sina hastanesinde olun dedi..
Gittik muayene olduk ertesi gün ameliyat..
İbni sina devlet hastanesi bu arada hoca ameliyatı kendi yapmadı ama başında idi.
sigortamız olmadığı için 550 tl ameliyat ücreti ödedik.

Son düzenleme:

Canımsın ekinciğim, çok teşekkür ederim, bunu kesin okutacam :) Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimiz hamile olalım en kısa zamanda inşallah. Seviyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…