- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.601
Gamzelim sizde tam olarak sorun neydi eşinin değerleri neydi ne oldu tedavi sonrası vede neler kullandı biraz bahsedebilirmisin
merhaba kızlar,beklenilmeyen kırmızılar gelmiş,bir bilgemi bekliyoruz yani.....
bizim bugün kontrolümüz vardı..herşeyin yolunda olduğunu söyledi...
kafa çevremiz olması gerektiği gibi,fakat kafa çapımız olması gerektiğinden biraz küçük çıktı.1mm.
sonra eşimin kafasına bakıp babasına benzediğini söyledi...fakat bu ölçümdeki fark bebeğimin olması gereken haftasından 4 gün geri olmasına sebep oldu..
1 ay olan kontrolüm 15güne çekildi...15 gün sonraki kontrolde daha da gerileme olursa kontrol altına alınacakmışız....
bizde böyle işte moralim bozulmadı dersem yalan olur..Rabbim büyük .bakalım neyleyecek.....
bu arada oğlum pipisiyle oynuyordu:))))))))))))))))))))))))))))))
boncuğumun doğumu bugünmüydü kızlar????????????ben mi yanılıyorum yoksa?????????????????
Merhaba kızlar
Canım sıkkın biraz. Eşime kızıyorum, kaan hoca mailime cevap yazmış, değerleriniz kötü değil, doğal yolla olabilir (şaka gibi sayı 3 miilyon ama niye oyle dedi anlamadım) ama DNA hasar testi yaptırın, Tüp bebek denemeleri bu yüzden başarısız oluyo demiş. Üniversite hastanesinde yaptırabilirsiniz demiş, ama isterseniz buraya gelin 1 gece kalın DNa testini yaptırıp dönersiniz demiş. ben eşime gösteriyorum bu maili , bana diyor; kaan hocanın reklamını yapmak için belki o topik yapıldı, çok safsın. Hepsi para tuzağı falan filan. Ne gerek var ankaraya gitmeye. Çok kızdım. sen topiği oku ne demek istediğimi anlarsın deim insanlar ne kadar doğallar ne kadar gayret ediyolar, ne kadr üzlüyorlar. artık burda yaptıracam dna testini çapa yada cerrahpaşa yapıyodur heralde üni. hastanesi çünkü. bu erkekler bizim kadar niye gayretli olmuyolar ya
canim ilk o sperm di..sonrasinda igne tedavisine basladi gecen sne tup yaptiriken 4 milyonmu..2 gun once aldigimiz sonucta 40 milyon olmustu cok sukur..
esim sadece igne kullaniyo haftada 3 gun..onun yanisira ben sadece 3 ay keci boynuzu kuru uygulamstim baska hic bisey kullanmadi..
proxeed plus 1 haftadir kullanmaya basladi sadece..
Mavişim eşine hem güldümi hem kızdım..
Ah bi bilse bizler evlat sahibi olmak için ne kadar çırpınıyoruz eminim reklam olmadığımızı anlayacaktır.
Kaan hoca ille gelin demiyor zaten sizede dememiş..
Kaan hoca varikosel ameliyatı için 5 bin tl istiyordu.
Açıkca ona olamaycağımızı dile getirince.İstediğiniz yerde olun ama tedavinizi ben yürüteceğim diyecek kadar yüce gönüllü bir doktor.
Bizimle ocak ayından beri ilgileniyor. Ve sadece 300 tl muayene ücreti ödedik.
Ki kaldıki sizde gitseniz dna hasar testi içinde ücret ödemeyeceksiniz.Devlete yönlendiriyor.Kendi adıyla işinizi kolayca halletmenizide sağlıyor.
Ekintos ohh kolay gelsin bebişinee..
erken başlamış işe
kafa çevremiz olması gerektiği gibi,fakat kafa çapımız olması gerektiğinden biraz küçük çıktı.1mm.
sonra eşimin kafasına bakıp babasına benzediğini söyledi...fakat bu ölçümdeki fark bebeğimin olması gereken haftasından 4 gün geri olmasına sebep oldu..
1 ay olan kontrolüm 15güne çekildi...15 gün sonraki kontrolde daha da gerileme olursa kontrol altına alınacakmışız....
bizde böyle işte moralim bozulmadı dersem yalan olur..Rabbim büyük .bakalım neyleyecek.....
boncuğumun doğumu bugünmüydü kızlar????????????ben mi yanılıyorum yoksa?????????????????
Hadi yaaaa :) Canım Allah aşkına söyle bunu nasıl başardın. Bende bişiey var o zaman. bu konudan çok bahsedince sıkılıyo, hemen kapattırıyo. çok üstüne gidemiyorum. Allahtan vitaminlerini kullanıyor. Tüp bebekte de ben acele etmiştim ve benim dediğim yere gittik. Transfer sonrası negatifi görünce doktorun yanına gittim, neden böyle oldu, bundan sonra ne yapabilirz gibilerinden asla suçlamak için değil sonuçta kısmet herkesin oalcak diye bişey yok. bilgilenmek istedim. Ama doktor beni o kadar çok üzdüki senin yumurtaların kalştesiz hiç bişey yapılmaz, tekrar tüp bebek denemekten başka bişey yok. yani aynı şekilde yine aynı yolumu izleyecez . evet. sorunun sebebine inmeyecekmisiniz . ben çok soru sorunca adam bana demez mi ben aynı hastayla çalışmak istemem, şaka gibio gün bütün gün ağladım sinirimden.). bu olaydan sonra eşim bana dedi sen herşeye kanıyorsun, herkesin de4diğini yapıyosun falan filan. inşallah Allah isteyen herkese verir gerçekten zor bir imtihan yaşta geçiyo. Ama ben ümitiliyim Allahım nasip edecek inşallah çabalayan herkese.
dgeelerınız guzel aslında sayı vs ama ılerı hızlı sorunu var sızde demerhabalar..
13 aydır evliyiz, ilk 4 ay korunduk ama sonra vazgeçtik ve 9 aydır korunmuyoruz. hiçbirşey olmadı doktora gittik bende herşey normal birde eşimden spermiogram istendi. oda gitmişken muayene olayım dedi ve bir urologa gittik ve sonuç olarak : Sol grade III varikosel teşhisi konuldu.
doktor hemen ameliyat dedi biz kararımızı vermedik bile daha pazartesi başka bir doktora gideceğiz ondan sonra bilmiyorum. İnternet den araştırdık bizi biraz ürküttü çünkü ameliyat da kesin sonuç vermiyormuş..
Spermiogram değerlerimiz şöyle:
Hacim : 2.1
Likefaksiyon : 28 Dk.
Renk : Opelesan
Lokosit : Yok
Ml hücre sayısı : 53 milyon
Anomali : %12
İleri hareketli : %2
Yavaş hareketli : %40
Yerinde hareketli : %25
Hareketsiz : %33
Canlı hücre sayısı : %78
Toplam Hücre sayısı : 111.3 milyon
Spermatozoidlerin : %2 Iribaşlı, %2 kıvrıkkuyruklu diye belirtilmiş sonunda.
Yardımcı olursanız, bizi aydınlatırsanız çok seviniriz ne yapacağımızı bilemiyoruz; Allahım a dua etmek ve sabır dilemekten başka..
buraya sizinle paylaşmakla, aynı sorunu sadece kendimiz yaşamıyor olduğunu bilmek çok kötü çok ama yinede bir umut veriyor insana çünkü Allahım veriyor kuluna..
Bu yazdığını akşam müsadenle eşime göstermek istiyorum. Haklsın tatlım, inşallah bizim de tedavimiz doğru yolda ilerler. face gelirmisin ekinciğim kaan beyin yazdığı cevabı sana göstersem bakarmısın ?
Maviş okut canım..
İstanbuldayız doğru düzgün hiçbi ürolog tedavi etmiyor hemen tüp bebek..varikosel olduğumuzu bile hoca dedi.
istanbudan kalkıp ankaraya gittik.keyfimizdne değildi:)
mavıkız okut mutlaka esıne ama ekının bır sonrakı mesajını okutma sakın
yaa bı kere tenezzul edıp maıllere cevap vermesı bıle sadece para dusunmedıgının gostergesı
sımdı hangı prof maıl yoluyla hastalrına bıseyler soluyo kı
Maviş ve sevgili eniştemize.....
Biz istanbuldayız. çocuk olmayınca muayene olduk..sorun yok dendi.
sadece sperm testi sorunluydu.
toplam sperm 28 milyon
ileri hızsıfır
morfoloji sıfır
eşimde varikosel olduğunu bilmeden hemen tüp bebeğe yönlendirildik..Benden kaynaklanan sebeplerle yarıda iptal oldu.Sonra bu topikten kaan hocayı öğrenip iletişim kurdum.
Hikayemizi anlattım.Kendisiyle yaklaşık 3 ay vitamin tedavisine devam ettik..Varikosel olduğumuzu bilmediğimizden saf saf kullandık.
Sonuç sperm sayısı 48 milyon oldu diğer değerler değişmedi.
Hazır sayı arttı aşılama deneyelim dedik.
Tüp bebek merkezinde size aşılama olmaz direk tüp dendi..Kös kös döndük evimize..
Kaan hocaya tekrar haber ettim.Tez bize tedavi veresin diye..
Hoca: sizi hiç görmeden hormon tedavisi uygulayamam dedi.
Kalktık gittik bu arada evliliğimizin 21.ayına varmıştık.ve eşimde varikosel olduğunu öğrendik.ÇOK ŞÜKÜR..
HocA Ameliyat için 5 binlira isteyince, o an bize ilk gelen düşünce '' para için kesip biçecek oldu''
Çok pahalı yaptıramayız dedik.O zaman devlet hastanesinde olun tedavinizi ben yürüteceğim dedi.
Mucizeler yaratmıyor elbette henüz bizimde bebişimiz yok..
Ama herkesin çekip elimizden aldığı UMUDUMUZU bize geri verdi.
Ayrıca
Çapada ameliyta olacaktık.Ama sperm testi için bile bize 1 ay sonrasına gün verildi.
Hocaya yazdım yine ne yapacağız durum böyle diye..
Ben 32 eşim 34 yaşında acelemiz var..
Gelin burda ibni sina hastanesinde olun dedi..
Gittik muayene olduk ertesi gün ameliyat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?