- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.701
slm kizlar nasilsiniz
iylik canim benim sen nasilsin
merhaba canım çok şükür iyiz, bebekte iyidir heralde :) daha belli değil cinsiyet, 16. haftada belli oluyormuş sanırım..ama benim içime erkek doğuyor :)melisela nasilsin canim bebis nasil cinsiyeti bellimi
bende iyim canim arkadasim sagol bi tarftan yemek yapmaya calisiyorum bi tarftanda gozum burda
merhaba canım çok şükür iyiz, bebekte iyidir heralde :) daha belli değil cinsiyet, 16. haftada belli oluyormuş sanırım..ama benim içime erkek doğuyor :)
ay benim de oyle evde olunca acmada duramiyorum bugun aksama kadar disardaydim son alis verislerimi yaptim ama kanmadim hala yeni bir liste daha cikartiyorum simdiden napiyim iste gittigim yerde bulamama korkusu
dogru canim sen herseyini al yanina nelir ne olmaz dimibenimde yarin dil okulu basliyo iste haftada 4 gun gidicem evde skildiyidm iyice banda bi aktifite oliuyo en azindan
bende gidiyim hemen basliycam insallah ama once ehliyet almam biraz olsun unutturuyor sikintilarimi bi seylerle mesgul olmak
evet o yuzden de erkenden sılık cıkıyo bak benım 12. gun sılık cıkmaya basladı 20. gun koyulastı dogru duzgunLorke 25 yazıyor bunda demekki one step daha hassas haklısın
ya ronyam ne dıyım anlamadım bende yarında yukselmezse reglımı beklıcem pasa pasaboncuğummmm canımm hadi az kaldı yakında saat sayıcazz
sağlıklaa gelsin kuzucummm
pammuk şekerimm öperim seni
lorkemmm ateşine baktımm bugün anacımm sana noldu
bu yumurta güzelim spermlere hainlik yapmasınn sakınn
Ayyy çok tatlı Rabbim nazarlardan korusun çapkınımızııııııııııı
Lorke senin kız yandı senin damat
evet canim dogru biseylerle mesgul olmak cok iyi geliyo insana bende ehliyet dusunuyorum ama daha oturum netlemedi netlessin hemn baslicam.bende gidiyim hemen basliycam insallah ama once ehliyet almam biraz olsun unutturuyor sikintilarimi bi seylerle mesgul olmak
eevt canim danca ogreniyorum kendiem gore iyi seviyemcanim danca ogreniyorsun sen degilmi seviyen nasil
lorke nasilsin canim
evet canim dogru biseylerle mesgul olmak cok iyi geliyo insana bende ehliyet dusunuyorum ama daha oturum netlemedi netlessin hemn baslicam.
eevt canim danca ogreniyorum kendiem gore iyi seviyem
bende iki yildir vizesizlikten ve umursamazliktan alamadim ehliyeti ama almam lazim baska sekilde hic bi yere gidemiyorsun o zaman sen baya baya konusuyosun dancayi
yani biraz iste..evet cok dogru benim eltim aldi ehliyet oh bi gun evde durdugui yok kadinin evde evi bekliyorum kos kos
masallah dil bilmek cok guzel bir sey konusabilirsen ben gittigimde ehliyet alamazsam depresyona girerim herlade
Kuzey bitti şimdi burası dolar..
Ahada buraya yazıyorum:))))))))
masallah dil bilmek cok guzel bir sey konusabilirsen ben gittigimde ehliyet alamazsam depresyona girerim herlade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?