Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kızlar çok alakasız oldu ama kullanıcı adınızın altına yazdığınız kısa yazıları nerden yazıyosunuz.bende yapmak istiyorum ama bulamıyorum nerden oldunu??

kiz oyel deme alirisn ins..benim durum kadar vahim degildir heralde durumun be butun gun kaynanmla iciceyim dusun artik girsem ben grerdim heralde
haklisin canim karsiligini kat kat alirsin ben yalniz kalmaktan bunaldim evde trye gelmeden once ozellikle cok kotuydum simdi ne yapcam bilmiyorum

ya kızlar çok alakasız oldu ama kullanıcı adınızın altına yazdığınız kısa yazıları nerden yazıyosunuz.bende yapmak istiyorum ama bulamıyorum nerden oldunu??

canim ya bi ara kendimden suphe ettim ben bu yaziyi ne zama yazdim diye resimlerimiz ayni ismede dikkat etmedim Allah iyligimi versin kontrol panelinden bak cani bulursun

canim ya bi ara kendimden suphe ettim ben bu yaziyi ne zama yazdim diye resimlerimiz ayni ismede dikkat etmedim Allah iyligimi versin kontrol panelinden bak cani bulursun
kiz bende dedim reme bakiyom sen isme bakiyom sen degilsin sonra dedim senin ikizin gelmis
haklisin canim karsiligini kat kat alirsin ben yalniz kalmaktan bunaldim evde trye gelmeden once ozellikle cok kotuydum simdi ne yapcam bilmiyorum
ins canim ya..
bulamadım canım ya kontrol panelinde .hangi bölüme bakıcam orda .help help.sevaptır:))

canim profilimi duzenle de orda olmasi lazim etiket ekle diye galiba

bulamadım canım ya kontrol panelinde .hangi bölüme bakıcam orda .help help.sevaptır:))

kontrol panelinden profili duzenleye gir istege bagli bilgilerin en basinda kisisel rutbe aktuel rutbe falan yaziyor hani adinin altinda nergis yaziyor ya onu sil oraya istedigin seyi yaz ve kaydet

kızlar buldum.çok saolun .allah razı olsun sizden.ben şu anda 11 haftalık hamileyim.onca tedaviden,ilaçtan sonra kendiliğinden geldi yavrum.eğer sizde hala beklemedeyseniz lütfen umudunuzu kaybetmeyin.allah ne zaman isterse o zaman oluyor.

cok sevindim canim ALLAH kucagina almayida nasip etsin ins..sen bi umut daha oldun umudumuz bitermi hic

canim anlatsana ne kadar surdu tedavin tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…