- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.721
haklisin canim karsiligini kat kat alirsin ben yalniz kalmaktan bunaldim evde trye gelmeden once ozellikle cok kotuydum simdi ne yapcam bilmiyorumkiz oyel deme alirisn ins..benim durum kadar vahim degildir heralde durumun be butun gun kaynanmla iciceyim dusun artik girsem ben grerdim heralde
Bende izliyorum
nasil gidiyor bende baslarim belki ilerde
ya kızlar çok alakasız oldu ama kullanıcı adınızın altına yazdığınız kısa yazıları nerden yazıyosunuz.bende yapmak istiyorum ama bulamıyorum nerden oldunu??
canim ya bi ara kendimden suphe ettim ben bu yaziyi ne zama yazdim diye resimlerimiz ayni ismede dikkat etmedim Allah iyligimi versinkontrol panelinden bak cani bulursun
kiz bende dedim reme bakiyom sen isme bakiyom sen degilsin sonra dedim senin ikizin gelmiscanim ya bi ara kendimden suphe ettim ben bu yaziyi ne zama yazdim diye resimlerimiz ayni ismede dikkat etmedim Allah iyligimi versinkontrol panelinden bak cani bulursun
ins canim ya..haklisin canim karsiligini kat kat alirsin ben yalniz kalmaktan bunaldim evde trye gelmeden once ozellikle cok kotuydum simdi ne yapcam bilmiyorum
bulamadım canım ya kontrol panelinde .hangi bölüme bakıcam orda .help help.sevaptır:))
bulamadım canım ya kontrol panelinde .hangi bölüme bakıcam orda .help help.sevaptır:))
Krisim çikolata kistinin akıbetini öğrendinmi?
ekin gercekyen ya masallah herkes geliyo yavas yavas..
ceylan umud kirzhazel nurme hosgeldiniz kizlar
kızlar buldum.çok saolun .allah razı olsun sizden.ben şu anda 11 haftalık hamileyim.onca tedaviden,ilaçtan sonra kendiliğinden geldi yavrum.eğer sizde hala beklemedeyseniz lütfen umudunuzu kaybetmeyin.allah ne zaman isterse o zaman oluyor.
kızlar buldum.çok saolun .allah razı olsun sizden.ben şu anda 11 haftalık hamileyim.onca tedaviden,ilaçtan sonra kendiliğinden geldi yavrum.eğer sizde hala beklemedeyseniz lütfen umudunuzu kaybetmeyin.allah ne zaman isterse o zaman oluyor.
kuzeyin etkisinden kurtulan düşüyor:))))
sagol canim neyse uzulme haftaya yien var dimi amahoş bulduk canım sizde hoş geldiniz dizi bitti malesef
sağol canım nasılsınnn
evet ekinim kuzeyi bitirdim eşim işe gitti onu yolladım sonra geldimmmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?