Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben 2007 de normal yolla hamile kaldım.fakat kalp atışı başlamadığı için kürtaj oldum.bi süre korundum.çalışmalar sonuçsuz kalınca yaş ta 30larda olunca hemen tedaviler başladı. 2 aşılama ,2 normal tüp ,1 mini tüp bebek.sonuç negatif.mini tüpten bir ay sonra bu temmuzda kendiliğinden kaldım canım.benim sorunum da yumurta rezerv azlığıydı.çok az yumurtam çıkıyodu tedavilerde.en son gittiğim dr kıbrıstaki yumurta donörlüğünden falan bahsetmişti o dereceydim yani.

Rabbim ol dedikten sonra imkansizin onemi yok senin durumun bana umut oldu ve sukretmem icin ne kadar cok sebebim oldugunu hatirlatti

kızlar ben kaçtım herkeze iyi gecelerrrr saat ilerledi sonra uyuyamıyorum zaten tek başımayım bide sabah işe gideceğim kendinize iyi bakın kızlarrr

ben de izlemiyorum kuzeyi, ben sakarya/fırat izliyorum reklemını yapıyım bari:))

bir de pts günleri trt de leyla ile mecnun var absürd komedi, şiddetlen tavsiye ederim

sakarya fıratı hiç izlemedim ama leyla ile mecnuna bayılıyorum :128:

slm kızlarr napıyosunuz biz yarın doktora gidiyoruz nasıl geçecek bakalım dua edin bize arkadaşlar

oturuşuyoz sen napıyon gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun canım
inşallah çok güzel çıkar sonuçlarınız ve takiple gelir mucizen hayırlısı
ile Rabbim yar ve yardımcınız olsun

sakarya fıratı hiç izlemedim ama leyla ile mecnuna bayılıyorum :128:

:)) evet özellikle mecnunun konuşma tarzı süper:)

sakarya fırata da son 3-4 haftadır dadandım,bir yanı çok acıklı (şehit oluyo bazen geçen hafta çok ağladım mesela) bir yandan da kendine has komedisi var:)

neyse kızlar dizi mizi derken ben daha namaz kılmadım.

hayırlı geceler herkese:81:

ağlamak için dizilere ihtiyacım yok o yüzden kalsın gerçekler yetiyo bana
o dizide hepsinin konuşması çok hoş anlamsız ama nedense çok komik
Allah kabul etsin canım hayırlı geceler size :79::79::79::79:

oturuşuyoz sen napıyon gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun canım
inşallah çok güzel çıkar sonuçlarınız ve takiple gelir mucizen hayırlısı
ile Rabbim yar ve yardımcınız olsun

ayyy bende napıyım belim çok agrıyo yatıyom kalkıyom öyle işte
bu hastaneyede ilk kez gidecemya çok endişeliyim
bide orda bizim bi tanıdık çalışıyo görecek diye çok korkuyorum
bayramda agzını aradımda kendisi tüp bebek binasında çalışmıyomuş ama tüp bebek binasında yemekhaneleri varmış
inşallah karşılaşmayız eşime yarın gidiyoruz doktora dedim bay bi mırın kırın etti bakalım inşallah verir testini sessiz sedasız
ayyy elimde olan bişey olsa ona hiç minnet etmeyecem onuda ben verecemya neyse

slm kızlarr napıyosunuz biz yarın doktora gidiyoruz nasıl geçecek bakalım dua edin bize arkadaşlar

hosgeldin ceylan ins sorunsuz gider gelirsiniz canim ya.ALLAH yaerdimciniz olsun canim arkadasim bi yerden baslamak lazim hic stres yapma..

iyi gecelr canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…