Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bakma sen ona mırın kırın etsin boşver hep aynılar çok üstelemeden halledersin
benimkide arada çıkarıyo arıza ama yatışıyo bu aralar nohuta taktı kafayı bende
üstüne düşmüyorum illa ye diye şimdi tüketmek için farklı alternatif arıyo
kendileri nohutla çok sorun yaşıyorda savaş halindeler
sen hastaneye gidince yemekhanenin yerini öğren ordan geçmezsin olur biter
karşılaşmazsınız hem yemek saatine kadar sizin işler biter zaten

.

kalkacam bide bu ay geç oldum adet kıllandım iyice zatende gidecektim iyi denk geldi mutlaka gitmem lazım yarın kocişin perhizide ayarladım artık kimse tutamaz beni allahın izniyle alıntı yapamıyorum çünkü hala son sayfayı açamıyorum başka yerden açtım burdanda yazıyorum

ayyy evde nohut bitmiş her seferinde marketten almayı unutuyorum ya normalde benimki yemegini çok sever haşladıktan sonra fırında hafif kavurup leblebi gibi yapsam yer büyük ihtimal ama akıl edip alabilirsek tabi
bende öyle ümit ediyorum inşallah yemek saatinden önce biter işimiz:26::26::26::26:

ayy eness bende sana acıdım şimdi 10 gün buraya neden ugramadıgın belli oldu kafan yerinde degilmiydi güzelim halvet haftası diye kendinizi eve kitlemiştinizya

adamada yazık bacım üzülüyorum haline sabah aç karnına
1 bardak keçiboynuzlu süt öğlen 1 kase nohut eşittir bomba
oyle am biz onlar icin ugrasiyoruz dimi ama yoksa hic yaparmiyiz bunlari..isin ucunda bbek olmasa

iyi aman yazda nerden yazarsan yaz

ayy eness bende sana acıdım şimdi 10 gün buraya neden ugramadıgın belli oldu kafan yerinde degilmiydi güzelim halvet haftası diye kendinizi eve kitlemiştinizya

rahattım kız yemedi adam nohut felan sütüde laktozsuz olandan aldım
rahat etti evde olsa sürekli bende nohutu tavada kavuruyorum öyle seviyo
ama orda kim yapacak onunla uğraşmaz keçiboynuzu kürünü kendi yaptı 2
ay Allah razı olsun yapmam demedi ama nohutla uğraşmaz yemeğini yiyolar

olsun sık sık yemegi çıkıyosa oda yeter
benimki hayatta yapmazdı ne güzel yapmış tomtukçu enişteme saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…