- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.901
İyi olmana sevindim canım; Allah adha da iyi etsin. ne iğnesi bu canım ? fatmacığım sen sadece vitamin kürmü kullandın, ilaç kullandımı eşin ?
dediğin gibi fatmacım nasip kısmet işi bakarsın ben tutururum bu defa
İletişim Sayfaları | Memorial Sağlık Grubu
gürüntüsü bu canım 3 bina arka arkaya
evet başladım hayırlısı allahtan ama kasımda başlicam iğnelere daha 1 ay var
Doktorumuz belki erken doğum riski olabilir demişti,bebeğin ciğerleri gelişsin diye yapılacak bi iğne canım..
Tatlım Kaan hoca bize 1 ay boyunca endol ve trental vermişti onu kullandık,ayrıca sabahları yarım klomen..
Onun dışında KRİS'in önerdiği bütün vitamin ve kürleri uyguladık canım..
inşallah inşallahOlsun canım sayılı gün çabuk geçer,sağlık olsun yeter ki..
İnşallah senin kuzucuk tutunacak annesine..
canım fatmam,doktor bana bıraktı...
kafam karıştı....
neden yaptırmamanı açıkladı mı doktorun?
canım fatmam,doktor bana bıraktı...
kafam karıştı....
neden yaptırmamanı açıkladı mı doktorun?
Ahhh fatmacığım ne güzel anlatmışsın, duygulandım. Allah razı olsun. Banada bu topik terapi gibi geldi. sizler sayesinde kendimi yalnız hissetmiyorum, mücadele ediyorum, bilgileniyorum. Allah razı olsun herkesten vede harkese çok dua ediyorum, Allahım diyorum nerde bir evlat hasreti ile yanan varsa tez zamanda hayırlısıyla nasip et. Rabbim inşallah bizlerede anne olmayı nasip edecek. Lütfen üzülmeyin arkadaşlar, Allah büyüktür. Rabbim yüüzmüzü güldürecek inşallah. Allah doğru yol izlemeyi ve bize vereceği mucizesiyle sevinmeyi nasip etsin.
fatmacim Allah razi olsun bizi dusunmussun gercekten bizi birbirimizden baska kimse anlamiyor
Doktorum bana bu uygulamanın köyde,kırsalda hijyen olmayan şartlarda doğum yapanlar için avantajlı bi durum olduğunu söyledi..
Kendi eşime bile hamileyken yaptırmadım dedi,senin de yaptırmana gerek yoktu dedi..
Sağlık ocağında da yaptırmak istemiyorum deyince,üstelemediler..
Seni yanlış yönlendirmek istemem tatlım,yine kararını kendin ver
slmlar nasılsınz boncuk canım hadı hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasıp etsin bizede çok dua et canım
bu arada ben gene kırmızı kartı gördüm normalde 28 güne bir adet olan ben ilkdefa bu ay 6 gün geçikmeli oldum bizde ya hamileysem diye çok seviyiniyordum ama malesef aman ne yapalım hakkımızda hayırlısı
Teşekkür ederim canım. sizde problem neydi tam olarak. bizde kaan hoca 1 adet tedradox ve 1 adet endol vermiş günde. Trental ve klomeni dememiş. biizm sayımız az. hızmız fena değil acaba ondanmı ?
Aman tatlım hangi birini söyleyim..
Sayımız 2.6 milyondu,morfoloji %0 ve %49 DNA hasarı vardı..Bizim de bi tek hareket iyiydi %63'tü..
Canım klomeni bildiğim kadarıyla hormon testi sonuçlarına göre veriyordu eğer hormon sonuçlarınız iyiyse klomeni onun için vermemiştir..
Trentali de tıkanıklık için veriyordu sanırım,demek ki böyle sıkıntılarınız yok ki vermemiş..
slmlar nasılsınz boncuk canım hadı hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasıp etsin bizede çok dua et canım
bu arada ben gene kırmızı kartı gördüm normalde 28 güne bir adet olan ben ilkdefa bu ay 6 gün geçikmeli oldum bizde ya hamileysem diye çok seviyiniyordum ama malesef aman ne yapalım hakkımızda hayırlısı
Sağol tatlim teşekkür ederim. biizmde hızımız iyiy, hormonlarada iyi demiş doktor. sayımız az 3 milyon. bide dna hasar testi yaptırın demiş. bakalım hayırlısı. inşallah bizde kavuşuruz bebeklerimize :) Allah hamile arkadaşlarımzıda kolaylıklar versin, sağlıklı doğumlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?