Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merim senin adına çok heyecanlıyım tatlım..
Rabbim inşallah yüzünü güldürecek,kucağını boş bırakmayacak canım arkadaşım..
Canım ben tecrübeli biri olarak bikaç şey söyleyebilirim..
Öncelikle inancın tam olmalı ve stresten uzak durmalısın,hep iyi,hep olumlu düşün..
Uyku düzenine ve beslenmene çok dikkat et..
Ben yumurtalarım toplanana kadar hergün 2-3 tane incir yerdim,arasına ceviz koyardım..
Doktorlar hep yumurta kalite ve sayısının iyi olduğunu söylerlerdi :))

buraya geldiğimden beri rahatım zaten canım
pek sitrese girmiyoruz evdede pek durmuyoruz ,bu yıl tatil yapmadık diye geziyoruz şimdilik
transfer aşamasına gelirsem allahın izniyle düşünmemeye çalışıcam artık

sen nasılsın bilgeciğim nasıl gidiyo

Canım hayırlısı olsun. inşallah yüzün güler. bence tranfere kadar ikinizde iyi bakın kendinize, eşin keçiboynuzu kürünü ve vitaminleri kullansın, özellikle proxeedi kulansın, tüp öncesi. sende okuduğum kendimin yapmadığı yumurta kalitesini artıran sabahları keten tohumu , tarçın, karanfil, çörekotu balla karıştııyosun sabahları aç karnına yiyorsun, transfer gününe kadar.

çok sağol fatmam ,inşallah güzel olur herşey
canım aklımdan çıkarmaya çalışıyorum şimdilik,kafamızda rahat açıkcası çok şükür
uyku düzeni derken günde 6 saatten az uyumuyorum ,yeter dimi:)
bende yiyim o zaman incir fatoş faydası olur zararı olmaz
tecrübelerine güveniyorum canım
kuru incir dimi ,birde aç tok farkediyomu

Son düzenleme:

çok sağol canım
eşim zaten aylardır vitamin kullanıyodu
son dönemlerdede sadece royal jelly alıyodu onuda sağolsun gelirken evde unutmuş
şu anda sadece haftada kez menogan yapıyo,birde kaan hoca işleme kadar endol başlattı
benim için olanları tarçın bal çörekotu şeklinde yapsam olmazmı
birde incir yerim ,evdekiler bilmiyo dikkat çekmiyim
iğneleri bile sarıp sarmalayıp koydum dolaba:))

Haklısın canımcığım Allah diledimi hercşekilde oluyor. bizde bir umut işte gayret ediyoruz verecek olan Rabbim. inşallah en kısa zamanda nasip eder tatlım

Maviikizz fatma_84+ meri58 ceylan06 ecrin87 gamzelim.66+
slm mıllet nasılsınız bakalım
ceylan hanım neler yaptın doktorda nası gectı anlat bakalım

Kizlar duamiz yarin bitiyor ,yeni duamiz ne olucak fikri olan var mi?
Bu arada adet olanlarin disinda okuyan varmi yada bitiren?
Ben 850 deyim.Bugun bitiriyorum.

bılgemm benımde 800 u gectı yarın selaya kadar bıtırıcem ınsaallah
ekının yazdıgı dua vardı o olabılır bence onumuzdekı ay

Fatmam Allah babandan senden ebeden razı olsun
bır kısının baska bırı ıcın yaptıgı duayı Rabbım gerı cevırmezmıs ınsallah

merım Allah kaolylık versınn
ınsallah ehrsey sıkıntısız kolayca ve yolunda gıder sonucu da halaylık olur

olur tabikide bide ben balık yağının ve arıstü polen tablet var onunda iyi olduğunu düşünüyorum hem krisde söylemişti. istersen onuda bir araştır.

olur tabikide bide ben balık yağının ve arıstü polen tablet var onunda iyi olduğunu düşünüyorum hem krisde söylemişti. istersen onuda bir araştır.

Olacak canım,herşey çok güzel olacak Rabbim'in izniyle..
Uyku düzeni derken gece çok geç saatlere kalma,sabahları da erkenden kalk canım..Hormonların düzenli çalışsın,vücudun dinç olsun ki yumoşların güzelce büyüsün tatlım..
Kuru incir yiyeceksin canım aç tok farketmez ne zaman aklına gelirse,hiçbir zararı olmaz..
Ama incir kürü falan yapma bence yumurta rezervin iyiyse..Sonra haddinden fazla yumurtan olur,işlem sonrası sıkıntı yaşarsın canım..
Kafanın rahat olması çok iyi tatlım,tüp bebekte herşeyden önce moralinin yüksek olması lazım..
Olacak,olacak,olacak,olacak,olacak

Hoşgeldin fıstığım..
Babama verdiğim listede en çok senin nickin dikkatini çekmiş..
Lorke diye mi dua edeyim diyor adamcağız..Ben de evet dedim,sen lorke diye dua et,o yerine ulaşır

Canım hoşgeldin biz iyiyz şükür, sen nasılsın nasıl keyifler?

anladım fatmam sağol
inciri çıkıp alıcam hemen cevizde alıyım
valla reglimne 3-4 gün vardı ilk gittiğimde yumurta rezervin iyi demişti
hormonlardada çok sıkıntı çıkmamıştı yani lh fsh dan biraz yüksek çıkıyodu ama doktor stresten demişti hep
akşamları çok erken yatamıyorum ,tv izliyolar sohbet derken kaltın yatıcam diyemiyorum millete ama saatten az uyumuyorum sabahta erken kalkıyorum
kendi evimde olmadığım için tedaviyide bilmiyolar idare ediyoruz yani fatmam
dua et bana da fatoşum artık bitsin bu hasret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…