Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

boncugumuz artık bunları yaşıycak ne güzel ronya sen harika bi annesin canım dualırının kabulu için amin

kaizlar yaa benim fsh 7 98 ve ben 24 yasimdayim durum cokmu vahim ben erken mi girerim menepoza cok uzuldum yaaa

kaizlar yaa benim fsh 7 98 ve ben 24 yasimdayim durum cokmu vahim ben erken mi girerim menepoza cok uzuldum yaaa

Ben çok anlamıyorum . Ama benim FSH :5,45 doktor iyi demişti. Çok yüksek olursa kötü galiba. 10 dan büyük olunca tehlikeli oluyo bildğim kadarıyla. Bir ronyaya danışalım bu konuyu. benim ronyay sormak istediğim 1,5 sene önceki test sonucu ya, değişkenmi bu değer. değişkense yükselmişse yandık

kızzz yok öyle bir şey olurmu 7 çok iyi bir rakam
sanırım 13 den sonra tehlike çanları çalıyor
yani sen bu durumda en az 20 sene adet olursun
hatta belki daha fazla bile için rahat olsun

kızzz yok öyle bir şey olurmu 7 çok iyi bir rakam
sanırım 13 den sonra tehlike çanları çalıyor
yani sen bu durumda en az 20 sene adet olursun
hatta belki daha fazla bile için rahat olsun
sagol ronyam doktorda bisey soylememisti fsh ile ilgili ama prolaktin 46 yuksek dedi adet duzensizligi varmi diye sordu yok deyice ilac yazmisti kullanma dedi acaba prolaktin yuksek oldugundan mi fsh yuksek

çakır buldum canım haberlerini bekliyorum

Kizlar ben 1.000 adet duami okudum ve tek tek hepinizin isimlerine dua ettim.
Rabbim kabul etsin.

Slm kızlar
Umarım herkes iyidir..

Bilgemm daha regl olmamışsın inşallah bu iyiye işarettir canım..
Ekintos'un hikayesi daha dün gibi aklımda,inşallah bi sürpriz de senden gelir tatlım..

Biz de bu sabah babamı Hacca yolculadık..
Dua listemizden yola çıkarak babama bir kağıt verdim..İsimlerini bildiğim arkadaşlarımın isimlerini,bilmedikleriminkinin aynen nicklerini yazdım..Babama Kabe'yi gördüğü ilk anda bu isimler için en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar için dua etmesini istedim..
Ben oraların maneviyatına çok inanıyorum,orada yapılacak duaların asla geri çevrilmeyeceğini biliyorum..
Geçtiğimiz mart-nisan ayında yine babam umreye gitmişti,o zaman benim durumum hiç açıcı değildi..Babam beni hergün arar kızım senin için dualar ediyorum,için rahat olsun derdi..Babam 19 nisanda umreden döndü,ben de 20 nisanda hamile olduğumu öğrendim..Ve ilk aradığım kişi babacığım olmuştu..

Ah canım canım Allah razı olsun: inşallah babanın dualrı kabul olurda hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla. Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik, Umarım herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…