- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.861
Ayyy Ronyam bak göz yaşlarım hazır kıta akmayı bekliyo, valla akarsada durduramıycam, dün gece boyunca deli gibi ağladım zaten.
İyiki seni tanımışım, iyi ki hayatımda varsın Ronyam. Seni öyle çok seviyorum ki.
boncuğumm bugünü iyi değerlendir gece iyi uyu
yarın bambaşka bir hayata başlıcaksınn
dünya artık hiç bu kadar sakin olmayacak
uzun bir ömür yaşamak yavruna iyi bakma isteyeceksin
çok daha korkak olacaksınn durup dururken ağlamaya başlayacaksın
başkasının evladına daha çok yanacaksın
çok daha merhametli yumuşacık yürekli olacaksınn
o miniciğin yavruyu gözünden sakınıp biri kucağına aldığında ne yapacağını bilemeyeceksin
ben bebeğim doğduğunda annemle eşime bağırdım siz bebeğin altını temizlemeyi bilmiyorsunuz
sezeryanlı halimle bırakın ben temizlicem dedim
günlerce herşeyiyle ben ilgilendim taki vücudum iflas edip uykuya ve yorgunluğa dayanamayıncaya kadar
güzel ALLAHIM BU DUYGUYU TÜM ARKADAŞLARIMA NASİP ETSİN
Ronya benim FSH : 5,45 ti ama 1,5 sene önce yaptırmıştım. Doktor 2 ay önce tüp tedavisinde bir sürü tahlil istedi ama bunu tekrar yaptırmadı. yumurta sayım az çıktı tedavide 4 taneEkine de dedim bu FSH değişken mi diye , o da tekra yaptır dedi. BU FSH değişken bir değermi, yaptırmamda fayda var dimi. sen bu konuyu iyi biliyosun. Beni bilgilendirimisin , bu arada prolaktin ve lH da normal değerler arasındaydı. İnşallah FSH ım değişmemiştir adetin 3. günü yaptırmak lazım dimi ?
Ronya benim FSH : 5,45 ti ama 1,5 sene önce yaptırmıştım. Doktor 2 ay önce tüp tedavisinde bir sürü tahlil istedi ama bunu tekrar yaptırmadı. yumurta sayım az çıktı tedavide 4 taneEkine de dedim bu FSH değişken mi diye , o da tekra yaptır dedi. BU FSH değişken bir değermi, yaptırmamda fayda var dimi. sen bu konuyu iyi biliyosun. Beni bilgilendirimisin , bu arada prolaktin ve lH da normal değerler arasındaydı. İnşallah FSH ım değişmemiştir adetin 3. günü yaptırmak lazım dimi ?
kaizlar yaa benim fsh 7 98 ve ben 24 yasimdayim durum cokmu vahim ben erken mi girerim menepoza cok uzuldum yaaa
kaizlar yaa benim fsh 7 98 ve ben 24 yasimdayim durum cokmu vahim ben erken mi girerim menepoza cok uzuldum yaaa
kızzz yok öyle bir şey olurmu 7 çok iyi bir rakam
sanırım 13 den sonra tehlike çanları çalıyor
yani sen bu durumda en az 20 sene adet olursun
hatta belki daha fazla bile için rahat olsun
sagol ronyam doktorda bisey soylememisti fsh ile ilgili ama prolaktin 46 yuksek dedi adet duzensizligi varmi diye sordu yok deyice ilac yazmisti kullanma dedi acaba prolaktin yuksek oldugundan mi fsh yuksekkızzz yok öyle bir şey olurmu 7 çok iyi bir rakam
sanırım 13 den sonra tehlike çanları çalıyor
yani sen bu durumda en az 20 sene adet olursun
hatta belki daha fazla bile için rahat olsun
herkese merhaba birazdan doktora gideceğim kontrole çok stresliyim hayır dualarınızı eksik etmeyin canlar..
Allah yardımcın olsun Canım. Bebeğin çok iyidir inşallah, anneciğine sımsıkı tutunmuştur.
herkese merhaba birazdan doktora gideceğim kontrole çok stresliyim hayır dualarınızı eksik etmeyin canlar..
kızlar ben geldim dr bana öyle bişi dediki şok oldum bana sen polistik over hastasısın dedi daha önce hiç bir dere bana öyle bişi dememişti
eşinin değerleri ile hamile kalmamanın sebebi her ay yomurtlama zamanında çok yomurtanın oluşmasıdır dedi
bana bir ilaç verdi bunu tüp bebek zamanına kadar kollan dedi
bu yomurta rezervini azaltıcak dedi
çok güzel bir dr ve çok güzel bir hastane
inşallah hayırlısı olur banada eşimede tahlil verdi onları yarın devlet hastanesinde yaptıracağım
lorkem ceylanım saol
yamurum ceylanım hayırlısı olun böylesi kısmetmiş demekki
ben şimdi kaçar sonra gürüşürüz by
Kizlar ben 1.000 adet duami okudum ve tek tek hepinizin isimlerine dua ettim.
Rabbim kabul etsin.
Kizlar ben 1.000 adet duami okudum ve tek tek hepinizin isimlerine dua ettim.
Rabbim kabul etsin.
Slm kızlar
Umarım herkes iyidir..
Bilgemm daha regl olmamışsın inşallah bu iyiye işarettir canım..
Ekintos'un hikayesi daha dün gibi aklımda,inşallah bi sürpriz de senden gelir tatlım..
Biz de bu sabah babamı Hacca yolculadık..
Dua listemizden yola çıkarak babama bir kağıt verdim..İsimlerini bildiğim arkadaşlarımın isimlerini,bilmedikleriminkinin aynen nicklerini yazdım..Babama Kabe'yi gördüğü ilk anda bu isimler için en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar için dua etmesini istedim..
Ben oraların maneviyatına çok inanıyorum,orada yapılacak duaların asla geri çevrilmeyeceğini biliyorum..
Geçtiğimiz mart-nisan ayında yine babam umreye gitmişti,o zaman benim durumum hiç açıcı değildi..Babam beni hergün arar kızım senin için dualar ediyorum,için rahat olsun derdi..Babam 19 nisanda umreden döndü,ben de 20 nisanda hamile olduğumu öğrendim..Ve ilk aradığım kişi babacığım olmuştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?