Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çakırrrrrrrrrrr
efendim canıııın

çakır buldum canım haberlerini bekliyorum
bakarsan bulurun

dimi ama muhteşem bir ekip muhteşem bir labaratovar
tabi öncelik ile rabbim nasip edecek o nasip etmediği sürece
hangi hastaneye gidrsen git hangi prof gedersen git yine olmaz
rabbime sığındım ve buraya başladım inşlllahü teala nasip edecek

boncuk saatler sonra bebeyini kocağına alacaksın sağlıcakla büyüt
inşallah rabbine layik bir kul
rasülüne layik bir ümmet
anne babasına layik bir evlat
vatanına milletine layik bir
insan olur sağlıcakla büyüt

papatya iyi haberlerle dün inşallah bebeyin iyidir

kılar bu sabah gidip kaan testlerimi yaptım eşmde yaptı tabi bazıları bu gün bazıları yarın bazıları diyer gün çıkacaklar

kızlar dün bana dr nin verdiği ilacı kullandım mide bulantısından öldüm resmen zaten çok dayanamayıp kustum
bu ilaç zayıflatıyomuş bu arada
buda iyi
ama çok mide bulandırıyo ne yapıcam bilmiyorum umarım alışırım ilaca

çakırrrrrrrrrrr
efendim canıııın

bakarsan bulurun

dimi ama muhteşem bir ekip muhteşem bir labaratovar
tabi öncelik ile rabbim nasip edecek o nasip etmediği sürece
hangi hastaneye gidrsen git hangi prof gedersen git yine olmaz
rabbime sığındım ve buraya başladım inşlllahü teala nasip edecek

boncuk saatler sonra bebeyini kocağına alacaksın sağlıcakla büyüt
inşallah rabbine layik bir kul
rasülüne layik bir ümmet
anne babasına layik bir evlat
vatanına milletine layik bir
insan olur sağlıcakla büyüt

papatya iyi haberlerle dün inşallah bebeyin iyidir

kılar bu sabah gidip kaan testlerimi yaptım eşmde yaptı tabi bazıları bu gün bazıları yarın bazıları diyer gün çıkacaklar

kızlar dün bana dr nin verdiği ilacı kullandım mide bulantısından öldüm resmen zaten çok dayanamayıp kustum
bu ilaç zayıflatıyomuş bu arada
buda iyi
ama çok mide bulandırıyo ne yapıcam bilmiyorum umarım alışırım ilaca

babamda bana aynı duayı etti fatmammm darısı bana ve arkadaşlarıma

Son düzenleme:
çakırrrrrrrrrrr

allah razı olsun fatmam nasılsın bebeyin nasıl

canım arkadaşım senin göbişin dolsun arkandan ben gelicemm çok begendim umarım rabbim ol der ve sen tatlı bi anne olursun

çakır kaç katlı canım merkezz ben hayaller kurmaya başladım bile zihnimi rahatlatın kuzum canı gönülden anneee olasın aralıkta çakır anne diyecem sana

Allah razı olsun.bizi düşünmüşsüz sağolasın.

çok saol allah razı olsun konuştuğumuz gibi başla bir yerden artık inşallah hep beraber böyle oluruz
xeda memoriali beyendinmi

canım çok begendim ama gelip görmek lazım senin doc kim
fatmam kız allahım ben ol dersem olur dedirtmiş inşallah anne olur bizde tez zamanda

Ah canım canım Allah razı olsun: inşallah babanın dualrı kabul olurda hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla. Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik, Umarım herşey yolundadır.

İnşallah canım benim..
Bu kadar temiz kalp,bu kadar dua geri çevrilmez ben inanıyorum..
Ben iyiyim çok şükür canım,şimdilik bi sıkıntımız yok..
Pazartesi randevumuz var hayırlısıyla bi de şu iğneyi olsam biraz daha rahatlayacağım inşallah..

babamda bana aynı duayı etti fatmammm darısı bana ve arkadaşlarıma

Amin canım inşallah..
Bütün dualarımız inanın hep sizlerle..

allah razı olsun fatmam nasılsın bebeyin nasıl

Çok şükür canım iyiyiz..
Yanlış anlamadıysam tüp bebek tedavisine başlamışsın..
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah,en kısa zamanda kucağını kuzucuklarla doldursun..

Teşekkürler canım allah razı olsun bizler için dua eden babandanda allah razı olsun evet allah kimsenin duasını geri çevirmez dileklerimiz er geç kabul olur bizde kısmet olsun

İyi olmana sevindim canım; Allah adha da iyi etsin. ne iğnesi bu canım ? fatmacığım sen sadece vitamin kürmü kullandın, ilaç kullandımı eşin ?

dediğin gibi fatmacım nasip kısmet işi bakarsın ben tutururum bu defa

çakır kaç katlı canım merkezz ben hayaller kurmaya başladım bile zihnimi rahatlatın kuzum canı gönülden anneee olasın aralıkta çakır anne diyecem sana
İletişim Sayfaları | Memorial Sağlık Grubu
gürüntüsü bu canım 3 bina arka arkaya

evet başladım hayırlısı allahtan ama kasımda başlicam iğnelere daha 1 ay var

Allah razı olsun.bizi düşünmüşsüz sağolasın.

Canım belki size abartı gibi gelebilir ama ben burada hamile kalan bütün arkadaşlarım adına bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki,inanın ki hep sizi düşünüyoruz..Geçen yine bi arkadaşla bu konunun mevzusu geçti aramızda..Biz hamile kaldığımızda bile sevincimizi tam manasıyla yaşayamıyoruz..Ne zaman ki burada tanıdığımız veya tanımadığımız evlat hasretiyle yanan bütün arkadaşlarımız hamile kalacak işte o zaman tam manasıyla bayram olacak..
Çünkü bizi bizden başka kimse bu kadar iyi anlayamaz..Geçen arkadaşıma da söyledim en basitinden benim canımdan,kanımdan olan ablam bile beni anlayamaz..O evlatlarını annem,annem diye severken benim ciğerime nasıl bir acı saplandığını bilemez..Ama sen beni anlarsın,ben de seni..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,kaldıramayacağımızdan fazlasıyla imtihan etmesin inşallah..Ona açılan bu elleri boş çevirmesin inşallah..

baştan sona kadar katılıyorummmm

Teşekkürler canım allah razı olsun bizler için dua eden babandanda allah razı olsun evet allah kimsenin duasını geri çevirmez dileklerimiz er geç kabul olur bizde kısmet olsun

İnşallah canım..
Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin tez zamanda..
Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum..

fatmacım sen tetenoz aşısını yaptırdın mı?

Ekintosum..
Yaptırmadım fıstığım,doktorum önermedi..

merhaba kızlar duayı 600 okudum kalan 400 bugün okuycam

bu arada ateş ölçme topiğinde uzun zamandır anne olmak için uğraşan bir arkadaşımızda hamile onun adına çok sevindik bizim için de moral oldu. Ateş tablosunu yayınlarken bakın kızlar hamile tablom dedi espiri yapmak için galiba 3-4 gün sonrada test yapmış çift çizgi bugünde kanda 350 çıkmış. Allah söyletti ona hamile olduğunu kendi bilmezken

Ahhh fatmacığım ne güzel anlatmışsın, duygulandım. Allah razı olsun. Banada bu topik terapi gibi geldi. sizler sayesinde kendimi yalnız hissetmiyorum, mücadele ediyorum, bilgileniyorum. Allah razı olsun herkesten vede harkese çok dua ediyorum, Allahım diyorum nerde bir evlat hasreti ile yanan varsa tez zamanda hayırlısıyla nasip et. Rabbim inşallah bizlerede anne olmayı nasip edecek. Lütfen üzülmeyin arkadaşlar, Allah büyüktür. Rabbim yüüzmüzü güldürecek inşallah. Allah doğru yol izlemeyi ve bize vereceği mucizesiyle sevinmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…