- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.881
efendim canıııınçakırrrrrrrrrrr
bakarsan bulurunçakır buldum canım haberlerini bekliyorum
dimi ama muhteşem bir ekip muhteşem bir labaratovarbi bakın kızlar nasıl işlamler var tüp bebektee
Embriyoloji Laboratuvarı - Memorial Hastanesi Tüp Bebek ve Genetik Merkezi
efendim canıııınçakırrrrrrrrrrr
bakarsan bulurunçakır buldum canım haberlerini bekliyorum
dimi ama muhteşem bir ekip muhteşem bir labaratovarbi bakın kızlar nasıl işlamler var tüp bebektee
babamda bana aynı duayı etti fatmammm darısı bana ve arkadaşlarımaSlm kızlar
Umarım herkes iyidir..
Bilgemm daha regl olmamışsın inşallah bu iyiye işarettir canım..
Ekintos'un hikayesi daha dün gibi aklımda,inşallah bi sürpriz de senden gelir tatlım..
Biz de bu sabah babamı Hacca yolculadık..
Dua listemizden yola çıkarak babama bir kağıt verdim..İsimlerini bildiğim arkadaşlarımın isimlerini,bilmedikleriminkinin aynen nicklerini yazdım..Babama Kabe'yi gördüğü ilk anda bu isimler için en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar için dua etmesini istedim..
Ben oraların maneviyatına çok inanıyorum,orada yapılacak duaların asla geri çevrilmeyeceğini biliyorum..
Geçtiğimiz mart-nisan ayında yine babam umreye gitmişti,o zaman benim durumum hiç açıcı değildi..Babam beni hergün arar kızım senin için dualar ediyorum,için rahat olsun derdi..Babam 19 nisanda umreden döndü,ben de 20 nisanda hamile olduğumu öğrendim..Ve ilk aradığım kişi babacığım olmuştu..
çakırrrrrrrrrrr
çakır buldum canım haberlerini bekliyorum
bi bakın kızlar nasıl işlamler var tüp bebektee
allah razı olsun fatmam nasılsın bebeyin nasılSlm kızlar
Umarım herkes iyidir..
Ekintos'un hikayesi daha dün gibi aklımda,inşallah bi sürpriz de senden gelir tatlım..
Dua listemizden yola çıkarak babama bir kağıt verdim..İsimlerini bildiğim arkadaşlarımın isimlerini,bilmedikleriminkinin aynen nicklerini yazdım..Babama Kabe'yi gördüğü ilk anda bu isimler için en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar için dua etmesini istedim..
Ben oraların maneviyatına çok inanıyorum,orada yapılacak duaların asla geri çevrilmeyeceğini biliyorum..
Geçtiğimiz mart-nisan ayında yine babam umreye gitmişti,o zaman benim durumum hiç açıcı değildi..Babam beni hergün arar kızım senin için dualar ediyorum,için rahat olsun derdi..Babam 19 nisanda umreden döndü,ben de 20 nisanda hamile olduğumu öğrendim..Ve ilk aradığım kişi babacığım olmuştu..
efendim canıııın
bakarsan bulurun
dimi ama muhteşem bir ekip muhteşem bir labaratovar
tabi öncelik ile rabbim nasip edecek o nasip etmediği sürece
hangi hastaneye gidrsen git hangi prof gedersen git yine olmaz
rabbime sığındım ve buraya başladım inşlllahü teala nasip edecek
boncuk saatler sonra bebeyini kocağına alacaksın sağlıcakla büyüt
inşallah rabbine layik bir kul
rasülüne layik bir ümmet
anne babasına layik bir evlat
vatanına milletine layik bir
insan olur sağlıcakla büyüt
papatya iyi haberlerle dün inşallah bebeyin iyidir
kılar bu sabah gidip kaan testlerimi yaptım eşmde yaptı tabi bazıları bu gün bazıları yarın bazıları diyer gün çıkacaklar
kızlar dün bana dr nin verdiği ilacı kullandım mide bulantısından öldüm resmen zaten çok dayanamayıp kustum
bu ilaç zayıflatıyomuş bu arada
buda iyi
ama çok mide bulandırıyo ne yapıcam bilmiyorum umarım alışırım ilaca
bi bakın kızlar nasıl işlamler var tüp bebektee
çok saol allah razı olsun konuştuğumuz gibi başla bir yerden artık inşallah hep beraber böyle oluruzcanım arkadaşımsenin göbişin dolsun arkandan ben gelicemm çok begendim umarım rabbim ol der ve sen tatlı bi anne olursun
Slm kızlar
Umarım herkes iyidir..
çok saol allah razı olsun konuştuğumuz gibi başla bir yerden artık inşallah hep beraber böyle oluruz
xeda memoriali beyendinmi
Ah canım canım Allah razı olsun: inşallah babanın dualrı kabul olurda hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla. Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik, Umarım herşey yolundadır.
babamda bana aynı duayı etti fatmammm darısı bana ve arkadaşlarıma
Amin canım inşallah..
Bütün dualarımız inanın hep sizlerle..
allah razı olsun fatmam nasılsın bebeyin nasıl
Slm kızlar
Umarım herkes iyidir..
İnşallah canım benim..
Bu kadar temiz kalp,bu kadar dua geri çevrilmez ben inanıyorum..
Ben iyiyim çok şükür canım,şimdilik bi sıkıntımız yok..
Pazartesi randevumuz var hayırlısıyla bi de şu iğneyi olsam biraz daha rahatlayacağım inşallah..
Çok şükür canım iyiyiz..
Yanlış anlamadıysam tüp bebek tedavisine başlamışsın..
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah,en kısa zamanda kucağını kuzucuklarla doldursun..
dediğin gibi fatmacım nasip kısmet işi bakarsın ben tutururum bu defaCanım son tüp bebek denememde bu işlemlerin çoğu bana uygulandı..
Lazerli assisted hatchıng yöntemi,embriyo dondurma,çözdürme işlemi ve CGH yöntemi (embriyo biyopsisi) ama nasip olmamıştı..
Denemediğimiz bi tek IMSI tekniği kalmıştı,onu araştırıyordum ki,çok şükür gerek kalmadı..
İletişim Sayfaları | Memorial Sağlık Grubuçakır kaç katlı canım merkezz ben hayaller kurmaya başladım bile zihnimi rahatlatın kuzum canı gönülden anneee olasın aralıkta çakır anne diyecem sana
evet başladım hayırlısı allahtan ama kasımda başlicam iğnelere daha 1 ay varİnşallah canım benim..
Bu kadar temiz kalp,bu kadar dua geri çevrilmez ben inanıyorum..
Ben iyiyim çok şükür canım,şimdilik bi sıkıntımız yok..
Pazartesi randevumuz var hayırlısıyla bi de şu iğneyi olsam biraz daha rahatlayacağım inşallah..
inşallah fatmam inşalla
herşey yulunda giden inşallah
Çok şükür canım iyiyiz..
Yanlış anlamadıysam tüp bebek tedavisine başlamışsın..
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah,en kısa zamanda kucağını kuzucuklarla doldursun..
Allah razı olsun.bizi düşünmüşsüz sağolasın.
Canım belki size abartı gibi gelebilir ama ben burada hamile kalan bütün arkadaşlarım adına bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki,inanın ki hep sizi düşünüyoruz..Geçen yine bi arkadaşla bu konunun mevzusu geçti aramızda..Biz hamile kaldığımızda bile sevincimizi tam manasıyla yaşayamıyoruz..Ne zaman ki burada tanıdığımız veya tanımadığımız evlat hasretiyle yanan bütün arkadaşlarımız hamile kalacak işte o zaman tam manasıyla bayram olacak..
Çünkü bizi bizden başka kimse bu kadar iyi anlayamaz..Geçen arkadaşıma da söyledim en basitinden benim canımdan,kanımdan olan ablam bile beni anlayamaz..O evlatlarını annem,annem diye severken benim ciğerime nasıl bir acı saplandığını bilemez..Ama sen beni anlarsın,ben de seni..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,kaldıramayacağımızdan fazlasıyla imtihan etmesin inşallah..Ona açılan bu elleri boş çevirmesin inşallah..
Teşekkürler canım allah razı olsun bizler için dua eden babandanda allah razı olsun evet allah kimsenin duasını geri çevirmez dileklerimiz er geç kabul olur bizde kısmet olsun
fatmacım sen tetenoz aşısını yaptırdın mı?
Ekintosum..
Yaptırmadım fıstığım,doktorum önermedi..
Canım belki size abartı gibi gelebilir ama ben burada hamile kalan bütün arkadaşlarım adına bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki,inanın ki hep sizi düşünüyoruz..Geçen yine bi arkadaşla bu konunun mevzusu geçti aramızda..Biz hamile kaldığımızda bile sevincimizi tam manasıyla yaşayamıyoruz..Ne zaman ki burada tanıdığımız veya tanımadığımız evlat hasretiyle yanan bütün arkadaşlarımız hamile kalacak işte o zaman tam manasıyla bayram olacak..
Çünkü bizi bizden başka kimse bu kadar iyi anlayamaz..Geçen arkadaşıma da söyledim en basitinden benim canımdan,kanımdan olan ablam bile beni anlayamaz..O evlatlarını annem,annem diye severken benim ciğerime nasıl bir acı saplandığını bilemez..Ama sen beni anlarsın,ben de seni..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,kaldıramayacağımızdan fazlasıyla imtihan etmesin inşallah..Ona açılan bu elleri boş çevirmesin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?