Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende iyiyim meri'm ne olsun bilidğin gibi , adet olmayı bekliyorum , olursam tüp bebeğe geçiyorum bende , arkadandan gelicem inşallah yakında hamilelik haberlerimizi veririz bizde Rabbimin izni ile..
İnşallah güzel Bilgemm..
Sizde esirgemeyin benden dualarınızı..
Dualarımız hep seninle Fatma'm ..
Esraaa hoşgeldin kuzum ..
Gözlerim aradı valla seni..
Ben daha adet olmadım pazartesi günü gideceğim hastaneye , hem kan tahlili vereceğim hemde usg isteyeceğim hocadan vajinal usg ..
Eşimde spermiyogram yaptıracak , menegon haziranda kullanmıştı geldik ekime bakalım ne olmuş bizim süpermanlar ?
Sağol Antalya'mm...
mrhb kızlar nasılsınızzz çok yorgunum ama bilgemm ne yaptı diye merak ettimmm

Yeter'im beklemedeyim hala ..
Az evvel test yaptım hala tek çizgi..
Kist mi oldu acaba , ondan şüphelenmeye başladım ..
İçin için korkmaya başladım ..
One step marka 10 mg betahcg'yi hissedibilen bir test kullandıklarım ama çıkmıyor ..
Adet belirtilerimde yok , kasıklarım henüz ağrımaya başlamadı ..
Ben hamilelikten geçtmde , kist var sanırım içimi öyle bir korku kapladı ..
Pazartesi gideceğim bakalım ne çıkıcak ..

Giz'e çok üzüldüm biliyor musun ?
Düzelir diye umut ediyorum , hayırlısı olsun hakkında ama boşanmak çare mi ?
Cnaım Giz'im inşallah hep sürer dostluğumuz .. Biliyorsun biz telde sürekli görüşüyoruz ayrıca aynı mahallede oturuyoruz ..
Ben hep irtibat halinde olacağım arkadaşımla , bu zorlu süreçleri kolay atlatır inşallah Yeter'im ..

slm bilgem esilam
bilgem bişey soracam sana bizde bugün zekai tahire gittik eşim orda ürolojiye girdi sadece sperm testi yazmış
sperm çıkınca hormon testini ona göre isteyecekmiş
sizedemi öyle yapıyolar

slm bilgem esilam
bilgem bişey soracam sana bizde bugün zekai tahire gittik eşim orda ürolojiye girdi sadece sperm testi yazmış
sperm çıkınca hormon testini ona göre isteyecekmiş
sizedemi öyle yapıyolar

Yok canım biz emri vaki yapıyorduk , hem hormon hem spermiyogram istiyoruz diyorduk ..
Eşim klomen kullanıyorum diyordu hep yalandan :) Hormonlarıma baktırıcam diyordu ..
İstemezsen keyfiyetlerine kalır, yok istiyorum diyince ses etmiyolar ..

Siz verdiniz mi spermi aynı gün çıkıyordu sonuç , sounucu aldınız mı?

bilgem inşallah tüpe gerek kalmadan gelir kuzun
gelmezsende napalım her yolu deniycez
allah emeklerimizin karşılığını verir elbet
doğal tüp farketmez bu hasretlik bitsinde
inşallah güzel haberleri vermek kısmet olur canım

bilgem özel bir hastanede hafta sonu mu yaptırsanız şu kan testini.....

Meri'm sağolsın .. Evet gelsinde tüple gelsin bebişlerimiz, ben ona bile şükür ederim ..
Rabbim yolumuzu açık etisn , hayırlısı ile kavuşuruz inşallah yavrularımıza...

meri tüp bebişe başlamışsın,hayırlı uğurlu olsun.inşallah bebeğin gelir sana...
stres yapma seni mutsuz eden düşüncelerden uzak dur,moralini yüksek tut yeter...

bilgem özel bir hastanede hafta sonu mu yaptırsanız şu kan testini.....

Ekintosum çıkmıyor ki teste , one step marka 10 mg 'a kadar duyarlı ..
Eşime söyledim belkide testelr bozuk gelirken nöbetçi eczaneden değişik bir marka al dedim , yarın sabahta onu yapıcam ..
Şimdi ben pazartesi kendi hastaneneme gideceğim , derdim sadece kan vermek değil , vajinal usg'de isteyeceğim ..Çünkü kistten şüpheleniyorum .. Birde eşim ben pazartesi hastaneye gideceğim diye onun yüzüsuyu hürmetine spermde verecek ..
Ben bugün yarın kan tahlili versem pzt gitmez test vermeye ..
Bekledim biraz daha bekleyim , eşim testte çıksın aradan ..

Son düzenleme:

tamam canım anladım.....dur bakalım hayırlısı.....

ya çok farklı geldi orası bana ilk gidiyorumya bi aceleyle oldu her şey sıra al kan ver falan eşimle hiç konuşamadım bile ben gittim kan verdim ultrasyon sırası bekledim eşimede tembih ettim hormon ve sperm testi diye doktor sadece sperm testi istemiş eşimde kan verilen yere gitmiş kan almıyomusunuz demiş oda doktor sadece sperm testi istemiş demiş eşim tekrar doktorum yanına gitmiş oda bu çıktıktan sonra kan isteyecez demiş zaten 9 da ordaydık 10 buçukta bitti işimiz sonuçta yarın demişler çıkıp geldik beklemedik yani yarın tekrar gidecez anlayacan yarınmı istesem kan acaba doktordan ben en iyisi öyle yapmak

Tabi tabi yarın gittiğinizde istesin kesn , hocam ben dün söylemedim ama benim hormonlara bakılmadı hiç desin yada hocam ben klomen falan kullandım desin atsın yani bişeyler..
Madem gideceksiniz mutlaka yaptırsın ..
Hastanenin en güzel yanı , işinin çabuk bitmesi ..

Yarın sperm sonucunu yaz mutlaka.

meri tüp bebişe başlamışsın,hayırlı uğurlu olsun.inşallah bebeğin gelir sana...
stres yapma seni mutsuz eden düşüncelerden uzak dur,moralini yüksek tut yeter...

başladık canım
güzel olucak inşallah
valla eşimde bende iyiyiz çok şükür
istanbuldayız geziyoruz hergün
uzun zamandır görmediğimiz arkadaşlarla buluşuyoruz ev zaten kakari kikiri:))
inanırmısın tüp tedavisinde olduğum bazen aklımdan bile çıkıyo
inşallah sonuna kadar böyle devam eder
sende keyifler nasıl ,bebiş büyüdümü,cinsiyeti belli olmuştur heralde

Ekintosum eklediğim linke bir tane daha ekledim ..
Yukarı bak , hangisini istersen , seçenek olsun diye 2 tane yaptım ..

Bende seni çok seviyorummmmmm ekintosum ..
İnan bende yaparken çok mutlu oluyorum..

Yeniden merhaba,konuşmalarınızda ERKEKTEN KAN TESTİ istendiğini okudum.Ne içindir bu? Hatırlayan vardır belki bizde uzun zamandır uğraşıyoruz bebek için.Eşim sperm testi dışında yapılması gereken önemlii testler varmıdır? Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleme:

yarın yanında bende olurum mutlaka isterim canım sagol söyledigin için
biz bişey demedik ama morfolojiye kendileri direk bakıyolar dimi söylemeye gerek varmıydıki
evet çabuk bitti ama kadın dogum bölümü tadilattaymış o bölümüde oraya taşımışlar baya kalabalıktı
başta gözüm korktu ama neyseki çabuk bitti
tabi canım yarın mutlaka yazarım inşallah güzel gelir sonucumuz

erkek mericim...iyiyiz diyelim iyi olalım...biraz gününden eksik çıktı dün,15 gün sonra yine gitcez doktora..Allahıma emanet ...
sen istanbulda mı yaşıyordun,nerde kalıyorsunuz....
aman keyfiniz bol olsun.daha da artsın:))))))))))
Bende seni çok seviyorummmmmm ekintosum ..
İnan bende yaparken çok mutlu oluyorum..

tez vakitte kendine ve tüm topiğe yap inşallah bilgem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…