- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.001
canim dua nerde ben goremedim:44::44::44:
Gökcen eşine testten önce şunu belirt..
sperm üretiminde yenilenme 72 gün sonra oluyor +14 günde olgunlaşma süresimi öyle bişi bunu bilsin..
öyle 3 haftayla hemen pes etmek yok.
kızlar herkese merhabalar.. bugün çok yoğun değil topik ya da 11den sonra yoğunlaşıyo ben pek yazamıyorum gündüz vakit yok okuldayım akşam geçmişi zor bitiriyorum tam topik hareketleniyo eşim bilgisayarı elimden kapıyo bundan sonra saat tutucam valla:76::76::76:
yazamasam da buradan sizi takip ediyorum fıstıklar...
ceylancım sperm testini vermişsiniz hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlarla gelirsin yarın.
biz de yarın veriyoruz testimizi çok heyecanlıyım eşimin ikinci testi olacak üç hafta önce verdiğimiz testte çok düşüktü değerler umarım keçi boynuzu işe yaramıştır üç haftada işe yarar mı ki hiç bir değişiklik olmazsa eşim bir daha içmez valla inşallah azıcık da olsa ilerleme vardır..
kızlar yarın size yorumlatacağım değerleri. yorumlarsınız dimi:81::81::81:
bende pazartesi gideceğim inşallah kadın doğumcuya. bir yıldır gittiğim doktoru bıraktım çünkü tedavinin seyri değişti artık. Malatyanın en iyi kadın doğumcusunu buldum inşallah öyledir dedikleri kadar vardır öve öve bitiremiyorlar çok merak ediyorum aynı zamanda tüp bebek merkezinde çalışıyo inşallah direkt tüp bebek deyip çıkmaz sizin doktorlar gibi gerçi dese de yapmam burada okuduklarımdan sonra.. en az altı ay kendimizi hazırlayacağz hem manevi olarak hemde vücudumuzu tüp bebek için en iyi sonuç alacak hale getirmeye çalışacağız inşallah kürlerle vitaminlerle bakalım doktor ne diyecek doktordan sonra bir yön çizeceğiz inşallah..
ekin kaan hoca sizden na zaman sperm testi istemisti
Gökcen eşine testten önce şunu belirt..
sperm üretiminde yenilenme 72 gün sonra oluyor +14 günde olgunlaşma süresimi öyle bişi bunu bilsin..
öyle 3 haftayla hemen pes etmek yok.
hadi bakalim hayirlisi
superisi87 Maviikizz qozyasi ekin79 gamzelim.66+ gokcen44 ossllem ceylan06
selam mıllet nasılsınız
fatmagule bakıom
bıde ustunuze afıyet motoru bozmusum
Ameliyattan 3 ay sonraya denke geliyor.Hatta 3,5 ay oluyor
kasımda yatırın dedi.
sizin 5 ay olmustu degilmi 1 keremi verdiniz her 3 3,5 aydami verilecek yani bir daha verecekmisiniz
inşallah canım sağolasınnn...
yaa bi de kızlar bu arada ben pazartesi doktordan kendim için de detaylı bir muayene isteyeceğim hiç hormon testi rahim filmi vesaire yaptırmadım sadece rutin muayene bir yıldır yapıldı bir de dört ay boyunca klomen kullandım yumurta takibi yapıldı ama hepsi boşunaymış şimdi eşimin üzerinde yoğunlaşıldı ama ben yine de bende birşey olmadığına ikna olmak istiyorum yani şimdi eşimin tedavisine başalrız atıyorum bir altı ay sonra bende bişi çıkar yine başa döneriz derken vakit kaybetmek istemiyorum tüm tetkikleri yaptırmak istiyorum doktordan ne isteyeyim sizce hormon tahlili rahim filmi falan isteyeyim mi bir de bunları devlette yaptırıp götüreyim dimi eğer isterse.. Ayy ne çok soru sordum valla..
Bizim bebiş isteyeli 2,5 yıl olmak üzere bu süreçte 5 kez test yaptırdık..
sonra varikosel ameliyatı oldu eşim.14 temmuzda..
kasımda yeniden test vakti.
EN'ÂM 95 meali | EN'ÂM Suresi 95. âyet-i kerimesi meâlleri - Kur'ân Meallerini Kıyasla - Kuran-ı Kerim Meallerini Kıyasla
dua burda kızlar
yarından itibaren okuyacağımız dua..
İnnallâhe fâlikul habbi ven nevâ, yuhrıcul hayye minel meyyiti ve muhricul meyyiti minel hayy(hayyi), zâlikumullâhu fe ennâ tu’fekun(tu’fekune).
bi deee kızlar ya hakkınızı helal edin benim adet dönemime geldi bu haftaki dua o yüzden hiiiiçççç okuyamadııım maalesef
pazar günü başlayabilirim inşallah yeni duaya hatta bu haftaki duayı da telafi etmeye çalışacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?