- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.981
başladık canım
güzel olucak inşallah
valla eşimde bende iyiyiz çok şükür
istanbuldayız geziyoruz hergün
uzun zamandır görmediğimiz arkadaşlarla buluşuyoruz ev zaten kakari kikiri:))
inanırmısın tüp tedavisinde olduğum bazen aklımdan bile çıkıyo
inşallah sonuna kadar böyle devam eder
sende keyifler nasıl ,bebiş büyüdümü,cinsiyeti belli olmuştur heralde
Yeniden merhaba,konuşmalarınızda ERKEKTEN KAN TESTİ istendiğini okudum.Ne içindir bu? Hatırlayan vardır belki bizde uzun zamandır uğraşıyoruz bebek için.Eşim sperm testi dışında yapılması gereken önemlii testler varmıdır? Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
yarın yanında bende olurum mutlaka isterim canım sagol söyledigin için
biz bişey demedik ama morfolojiye kendileri direk bakıyolar dimi söylemeye gerek varmıydıki
evet çabuk bitti ama kadın dogum bölümü tadilattaymış o bölümüde oraya taşımışlar baya kalabalıktı
başta gözüm korktu ama neyseki çabuk bitti
tabi canım yarın mutlaka yazarım inşallah güzel gelir sonucumuz
Canım bu kan tetkiki hormonal değerlere bakılması için ..
Fsh , testesteron vs gibi ..
Kadına nasıl bakılıyorsa erkektede hormanlara bakılması gerek , bazen hormon eksikliğinde yada fazlalığından sperm sayısı düşübeliyor, bu tedavi edildikten sonra sperm sayısı gerekli sayıya geliyor çoğu zaman ..
Mutlaka yaptırın yaptırmadıysanız..
İnan yeni sizden duydum.Güya araştırıyorum derim kendime.Gerçi erkek kısmıyla biz pek ilgilenmedik.Doktor 2 defa sperm testi istedi.Kan testinden hiç bahseden olmadı.Doktora gidip bunları bunları istiyoruz diyelim ozaman.Çünkü ileri hızlı spermde sorun var %5.Burası tüp bebek topiği ama öncesinde aşılama yaptıran Pko veya mco olan bayanlar varmı? Ben mco'yum.Eşimde ileri hızlı sperm sorunu var.Bizim için tüp bebekmi daha uygun aşılamamı fikri olan bilgilendirirse sevinirim..
merim tüm dualarım seninle nerde yaptırıyorsun tedavini tatlım
erkek mericim...iyiyiz diyelim iyi olalım...biraz gününden eksik çıktı dün,15 gün sonra yine gitcez doktora..Allahıma emanet ...
sen istanbulda mı yaşıyordun,nerde kalıyorsunuz....
aman keyfiniz bol olsun.daha da artsın:))))))))))
amannnnn bir erkek daha maşalahhhh
bir yıl öncesine kadar evet canım ama şimdi il dılından gelim
tez vakitte kendine ve tüm topiğe yap inşallah bilgem...
Canım burası tüp bebek topiği değil sadece , erkek kısırlığı ile ilgili bir topik ..
Dr'unuzdan mutlaka isteyin olmadı başka yerde yaptırın ..
Çok badit ama önemli bir tetkik ..Pco lu bir kaç arkadaşımız var ..Ama ben mco'yu ilk defa duydum ..
İleri hızlı sperm için preseed jel kullanmayı düşünsene .. Vajinaya sıkılıyor ilişkiden 15 dk önce ve spermlerin tüplere kadar ulaşıp spermle buluşmasını sağlıyor , genelde ileri hızlı sorunu olanlar için birer bir..Denemekten zarar gelmez..
Bunu bir deneyin olmadı aşılama yada tüp düşünün derim ben..
başladık canım
güzel olucak inşallah
valla eşimde bende iyiyiz çok şükür
istanbuldayız geziyoruz hergün
uzun zamandır görmediğimiz arkadaşlarla buluşuyoruz ev zaten kakari kikiri:))
inanırmısın tüp tedavisinde olduğum bazen aklımdan bile çıkıyo
inşallah sonuna kadar böyle devam eder
sende keyifler nasıl ,bebiş büyüdümü,cinsiyeti belli olmuştur heralde
bilgem bunun rengi daha çok hoşumuza gitti...
ben çıkıyorum,annemleri terminale bırakacağız....hoş otobüsleri gece 12de ama gideriz birazdan....
Ya canım olur mu öyle şey , dilediğin kadar sor ..Mco genelde doktorların pko diyip geçiştirdikleri pko hastalarının taşıdığı belirtileri ultrason dışında taşımayan pkodan çokdaha hafif bir yumurtlama sorunu.Pkonun akrabası diyebilirizYarın doktora gidceğz kan testini bugün öğrenmem iyi oldu mutlaka yaptırıcam sağol.. Jeli eczaneden alabilirmiyim? Fiyatı nedir sen kullanıyormusun çok oldum amaa bukonudada bilgi verirsen sevinirim..
bilgem bunun rengi daha çok hoşumuza gitti...
ben çıkıyorum,annemleri terminale bırakacağız....hoş otobüsleri gece 12de ama gideriz birazdan....
annesinin erkeki yazıyor bunda:)))
bilgem teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Zekai Tahir'in tüm testlerinde kuruger kriterlerine göre morfolojiye bakılır ..
Söylemenize gerek yok..
Ve bu hastanenin testlerini tüm tüpçüler beğeniyor çok güvenilir..
Çok güzel bir hastane ve en güzeli 5 kuruş para verilmiyor , fark falan yok ..
En geç 11 'de işin bitiyor , aynı gün son uçlar çıkıyor biz çok memnunuz ..
Rabbim kolaylıklar versin tekrardan Ceylan'ım..
tamam canım çok teşekkür ediyorum engin bilgilerinden dolayı sagolasın
Ya canım olur mu öyle şey , dilediğin kadar sor ..
Bunu gitti gidiyordan alıyoruz biz normalde 130 lira 9 kullanımlık diyolar ama benim ki maşallah 12 kullanımlık oldu bereketli çıktı .. Gitti gidiyorda aynısı , birebir aynısı hemde 60 lira 65 lira falan , rahatlıkla alabilirsin , hatta almışken ovulasyon testide al , tam yumurtlama günlerinş belirle , ovl testi biliyorsundur belki ama bilmediğini varsayarak söyleyim , gebelik tetsi gibi idrarda bakılıyor , iki çizgi aynı koyulukta çıkınca 12-48 saat içinde yumurta çatlayacaktır ilişkide bulun demek ..
Neyse onu daha sonra konuşuruz ..
Mco çok tuhafıma gitti , neler varmış bizimde bilmediğimiz , ultrasonda kesin belli oluyor mu acaba ? Bende geç yumurtluyorum mesela , ama pco gibi kıllanma , kilo vs yok sadece adet düzensizliği vs .. Ultrasondada bakıldı ama dr yok dedi , olunda küme küme yumurtalar oluyor demi yumurtalıkta ?
Rica ederim güzel güzel kullan bilgileri :)
Kızlar ben kaçar haydeeee öptüm sizi ..
Benimde evimin erkeki geldi , çıkmam iiilaaaazım :)
Fatmam sendende, babandanda Allah'ım razı olsun.İnşallah tez zamanda adımıza edilen tüm dualar kabul olur.
Kızlar okuyanlar hakkını helal etsin duayı pek okuyamadım.
Ama bu haftaki duayı inşallah fazlasıyla okuyacağım.
Lütfen sonrasında bu duayı okuyalım
EN'ÂM 95 meali | EN'ÂM Suresi 95. âyet-i kerimesi meâlleri - Kur'ân Meallerini Kıyasla - Kuran-ı Kerim Meallerini Kıyasla
Ceylan yarın senden çok iyi haberler bekliyorum.
Kilo,tüylenme,adet gecikmesi vb. hiçbiri yok bende.Hormon testi sonuclarım tamamen normal.Ama, ultrasonda pkoda olduğu gibi bir görüntü var.Böyle olunca buna pko değil mco deniyormuş..Yumurtlama konusunda tecbüresi olan doktorlar pko mco çok rahat ayırt edebiliyormuş.Fakat çoğu doktor mco olan hastaları pko diyip yolluyormuş.
Ovulasyon testinde haberim var ama hiç kullanmadım.Ateş ölçme,gün sayma vb. basit yöntemler uyguluyorum ama görüldüğü gibi sonuc almış değilimÖnümüzdeki ay alıyım ovulasyon testinide bahsettiğin jelide birde böyle deniyelim belki vesilemiz olur.
Buarada sıcakkanlılığın için teşekkürler sorularıma verdiğin cevaplar içinde.umarım herşey gönlünce olur..
Allah razı olsun ..
Dileğim rabbimin hepimizin muradını vermesi..
Ekin'im zamanında bizden daha çok okudun salavati tefriciyeleri ..
O yüzden helal olsun , helallik dilemene bile gerek yok..
Bir dahaki duamız bu mu ?
Ben pazartesi başlar cumaya bitririm , haydi iyi geceleeeer .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?