- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.021
canim bana sordu kaan bey hormon testi rahim filmi vs yaptirman iyi olur rahim filminde rahimde yapisiklik varsa falan aciliyormus insallah bi sey cikmaz
ekin canim yine 1000 tane okucaz dimi simdiden hayirli olsun ins..
slm kizlar nasilsiniz
helal olsun canim bu senin elinde olan bir durum degil kiii benim de az kaldi bu gece bitecek insallah
superisi87 Maviikizz qozyasi ekin79 gamzelim.66+ gokcen44 ossllem ceylan06
selam mıllet nasılsınız
fatmagule bakıom
bıde ustunuze afıyet motoru bozmusum
hıııııımmmm bir isteyim bakalım ne diyecek hormon testi bir de rahim filmi başka yok dimi:))))))))))))))
gule gule kullanının cok guzel olmusteşekkür ederim canım benim...
seni inan çok seviyorum....
saolasın gokcen sımdılık ıyı gbıyımselam lorke hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
bi de bi deeee geçmiş olsun zor valla halsiz kalırsın şimdi sen. bir çaresine bak istrersen..
Lorke yarın nereye gidiyon
gecmis olsun canim ya disari cikmak san yaramadi galibasuperisi87 Maviikizz qozyasi ekin79 gamzelim.66+ gokcen44 ossllem ceylan06
selam mıllet nasılsınız
fatmagule bakıom
bıde ustunuze afıyet motoru bozmusum
helal olsun canim olurmu oyle sey dua bu karsilik beklenmeden yapilir..senin icten niyetin bile yeter..bi deee kızlar ya hakkınızı helal edin benim adet dönemime geldi bu haftaki dua o yüzden hiiiiçççç okuyamadııım maalesef
pazar günü başlayabilirim inşallah yeni duaya hatta bu haftaki duayı da telafi etmeye çalışacağım inşallah
ins canimHedef 1000:)
Ne kadar nasip olursa okuyacağız artık..
İyi Akşamlar sevgili arkadaşlarımnasılsnız ? Keyifler nasıl ? umarım iyisinizdir
İyi Akşamlar sevgili arkadaşlarımnasılsnız ? Keyifler nasıl ? umarım iyisinizdir
Mavi çapadan randevu almayı unuttuma saat 00:01 itibariyle hemen aramaya başla..
canim ama hormon testini ve rahim filmini adetin 3.gunu istiyorlar sen kactasin simdi bilmiyorum
gecmis olsun canim ya disari cikmak san yaramadi galiba
helal olsun canim olurmu oyle sey dua bu karsilik beklenmeden yapilir..senin icten niyetin bile yeter..
ins canim
iyi aksamlar mavi seker sen nasilsin..
iylik lorke yaa bende tam tersiyim su anda cok kotu doktorluk olacam bu gidisle ben bakamiyom fatmagule kayinpeder mac izliyo
Ekinciğim randevu internetten mi daha kolay telefonlamı :? birde dna hasarı için sperm testi isteyecekler gittiğinde o zaman cinsel perhiz gerekli oyle değilmi ? o zaman onu hesaplayım rendevumu almam gerekiyo ?
Bu arada ben adet oldumdepresyondayım. Ama yarına kadar bişeyim kalmaz ilk gün umutlandığım için otamatik olarak hayal kırıklığı yaşıyorum. Neyse her zaman olan şey
Ben duayı 600 adet okdum 1000 e tamamlayacaktım ama malasef adet olunca kaldı. Listedeki isimleri okuyup dua edecem sevgili arkadaşlarım. Allah kabul eder inşallah.
LİSTENİN SON HALİ
(30 EYLÜL CUMA GÜNÜNE KADAR BİTİRECEĞİZ)
1000 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
melisdilek
azra3434
z-victory
mavikızz
eeessx
butterfly33
"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"
Anlamı:
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.)
kızlar yarın sela vaktınde yenı duaya gecelım ve okuyan okumayan herkes lısteye dua etsın bence en guzelı
yenı duamız ınsallah yarın yayında olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?