Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
superisi87 Maviikizz qozyasi ekin79 gamzelim.66+ gokcen44 ossllem ceylan06
selam mıllet nasılsınız
fatmagule bakıom
bıde ustunuze afıyet motoru bozmusum

iylik lorke yaa bende tam tersiyim su anda cok kotu doktorluk olacam bu gidisle ben bakamiyom fatmagule kayinpeder mac izliyo

teşekkür ederim canım benim...
seni inan çok seviyorum....
gule gule kullanının cok guzel olmus
tam erkek valla senınkı
selam lorke hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
bi de bi deeee geçmiş olsun zor valla halsiz kalırsın şimdi sen. bir çaresine bak istrersen..
saolasın gokcen sımdılık ıyı gbıyım
benımkı yedıgım bıseyden sanırım ole olunca kısa suruyo
usutmekten olunca daha zor gecıyo
karanfıl yuttum ıbrahım saracoglunun tavsıyesı bıde su ıcıyorum suan
Lorke yarın nereye gidiyon

:76: yarın mubarek gun kızım evdeyım ben
mumkun oldugunca cuma bı yere gıtmeyı sevmıyorum hakkaten
ama ozel bı davet olursa mesela neden olmasın
kahve yaparsan gelırım

superisi87 Maviikizz qozyasi ekin79 gamzelim.66+ gokcen44 ossllem ceylan06
selam mıllet nasılsınız
fatmagule bakıom
bıde ustunuze afıyet motoru bozmusum
gecmis olsun canim ya disari cikmak san yaramadi galiba
helal olsun canim olurmu oyle sey dua bu karsilik beklenmeden yapilir..senin icten niyetin bile yeter..
Hedef 1000:)
Ne kadar nasip olursa okuyacağız artık..
ins canim
İyi Akşamlar sevgili arkadaşlarım nasılsnız ? Keyifler nasıl ? umarım iyisinizdir

iyi aksamlar mavi seker sen nasilsin..

LİSTENİN SON HALİ
(30 EYLÜL CUMA GÜNÜNE KADAR BİTİRECEĞİZ)
1000 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
melisdilek
azra3434
z-victory
mavikızz
eeessx
butterfly33

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"

Anlamı:

(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.)

kızlar yarın sela vaktınde yenı duaya gecelım ve okuyan okumayan herkes lısteye dua etsın bence en guzelı

yenı duamız ınsallah yarın yayında olacak

Mavi çapadan randevu almayı unuttuma saat 00:01 itibariyle hemen aramaya başla..

Ekinciğim randevu internetten mi daha kolay telefonlamı :? birde dna hasarı için sperm testi isteyecekler gittiğinde o zaman cinsel perhiz gerekli oyle değilmi ? o zaman onu hesaplayım rendevumu almam gerekiyo ?

Bu arada ben adet oldum depresyondayım. Ama yarına kadar bişeyim kalmaz ilk gün umutlandığım için otamatik olarak hayal kırıklığı yaşıyorum. Neyse her zaman olan şey
Ben duayı 600 adet okdum 1000 e tamamlayacaktım ama malasef adet olunca kaldı. Listedeki isimleri okuyup dua edecem sevgili arkadaşlarım. Allah kabul eder inşallah.

gecmis olsun canim ya disari cikmak san yaramadi galiba

helal olsun canim olurmu oyle sey dua bu karsilik beklenmeden yapilir..senin icten niyetin bile yeter..

ins canim

iyi aksamlar mavi seker sen nasilsin..

Arka arkaya alıntı yapamuyorum teşekkür ederim arkadaşlarım bende iyiym sizi görünce daha iyi oluyorum canlarım benim

iylik lorke yaa bende tam tersiyim su anda cok kotu doktorluk olacam bu gidisle ben bakamiyom fatmagule kayinpeder mac izliyo

o daha da kötü evet gözyaşı allah yardım etsin ben de yaşıyorum bazen(( ama malatya kayısısı birebir çok etkili gerçekten aç karnınıa üç dört tane ye tamam hemen halloluyo:)))

Merhaba canım arkadaşlarım.Size çokk güzel bir haberim var.
Boncuğumuz oğluşuna kavuştu.
Bugün suyu gelmiş ve hemen sezeryana almışlar saat 5te Oğuz paşamız aramıza katılmışş:))
Hepimizin gözüaydın olsun topiğimiz 3.meyvesini de aldı darısı diğer tüm arkadaşlarıma olsun inşallahhh..

Hayatım bende perhiz süresini ayarlayıp gittim test için tam 1 ay sonrasına gün verdiler.
sizin nasıl olur bilmiyorum.
hatta yalvardım adama ameliyat olmamız lazım, perhiz süresi hazır nolur bugün yapın..
yok dedi pislük..
Ve orda doktora diyin bizim doktor kaan aydos testi burda yaptırmamızı söyledi.
gerçi biz bunu dedik ama sil baştan tüm testleri istedi illa çapada olacakmışşşş..

ben netten alamadım telefonla bir kerede halletim

Son düzenleme:

Kurandan süre olduğu için adetliyken okunamz :2: neyse ben yinede yetişirsem okurum. 1 hafta mı zaman vereceksinz yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…