- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.061
hee ya nerde bizim koltugumuz bakalim
cok sükür iyi diyelim iyi olalim bekliyoruz iste AMIN insallah
sirayla olursa evet canim 12 gün kaldi bizimde isteALLAH sizlerede nasip etsin
hee ya nerde bizim koltugumuz bakalim
cok sükür iyi diyelim iyi olalim bekliyoruz iste AMIN insallah
sirayla olursa evet canim 12 gün kaldi bizimde isteALLAH sizlerede nasip etsin
oy masallah ALLAHIM uzun omur versin boncugun durumunu dusunemiyorum simdi ne mutlu ona ve oglusuna
kiz gozyasi slm vermiyosun slm veriyorum almiyosun kusmuyuz
ayy asi gelmis ya canim ozledim seni dogum yapta aramiza geri don artik..bu arada dogum ne zman hayirlisiyla ins..
oy masallah ALLAHIM uzun omur versin boncugun durumunu dusunemiyorum simdi ne mutlu ona ve oglusuna
kiz gozyasi slm vermiyosun slm veriyorum almiyosun kusmuyuz
ayy asi gelmis ya canim ozledim seni dogum yapta aramiza geri don artik..bu arada dogum ne zman hayirlisiyla ins..
hosgeldınız efendııım
sızınde az kalmıs yahuu nedır son durum tarıhınız bellı mı
hosbulduk canim evet ya belli artik tarihimiz ekim 12insallah dogum sen nasilsin ALLAH en kisa zam,anda Olmayan arkadaslara nasip etsin hamile kalmayi
ınsallah ekınım ıcıne sınerek okumak en guzelı zaten ...
Merhaba canım arkadaşlarım.Size çokk güzel bir haberim var.
Boncuğumuz oğluşuna kavuştu.
Bugün suyu gelmiş ve hemen sezeryana almışlar saat 5te Oğuz paşamız aramıza katılmışş:))
Hepimizin gözüaydın olsun topiğimiz 3.meyvesini de aldı darısı diğer tüm arkadaşlarıma olsun inşallahhh..
bi bakın kızlar nasıl işlamler var tüp bebektee
Embriyoloji Laboratuvarı - Memorial Hastanesi Tüp Bebek ve Genetik Merkezi
oyy kyamam canim benim saka yaptimayyy gamzelim gormedim canim yaa baktim ama kusuruma bakma artik ne kusmesi nasilsin iyimisin gorusmeyeli
Bende sizi özledim ama gelemiyorum geceleri artik agrim felan oluyor
son günler biraz yorgun geciyor dogumda ekimin 12si insallah canim insallah canim ya sen nasilsin bu arada?
ok 14 ekime kadar bitirelim yarın başlayacağımız duayı..
bu dua o kdr içime sindiki hep okuyacağım Allhın izniyle..
canıım darısı başına inşallahhh.. daha çok var mı senin.. maşşallah hem de iki tane gelecek haaaa ne güzeeeeeeeeelllllll inşallah darısı bize.. Seni de rabbim sağlıkla kavuştursun meleklerine.....
asi senin koltukta hep ceylan oturuyor cüsse aynı ya
evveeet şimdi gördüm 12 gün kalmış ayy azıcık valla.. allahım seni de kurtarsın canım.. geri sayıma başlayalım senin için de..
asi senin koltukta hep ceylan oturuyor cüsse aynı ya
bende okumak istiyorummm 2 hafta olsun süre lütfen.
bende okumak istiyorummm 2 hafta olsun süre lütfen.
oyy kyamam canim benim saka yaptimiyim canim bu gun kurs start verdim iste haal kendime gelemedim beynimde yabanci kelimeler donuyo
gecmis olsun canim sen iyi olda biz seni bekleriz meraketme dogumada cok az kalmis SAGLICAKLA al kucagina ins canim ya dualarimiz seninle..bende bildigin gibiyim iste bi degisiklik yok.
ne oturması ekin yatıyoo yatıyooo
oyy kyamam canim benim saka yaptimiyim canim bu gun kurs start verdim iste haal kendime gelemedim beynimde yabanci kelimeler donuyo
gecmis olsun canim sen iyi olda biz seni bekleriz meraketme dogumada cok az kalmis SAGLICAKLA al kucagina ins canim ya dualarimiz seninle..bende bildigin gibiyim iste bi degisiklik yok.
ceylan duymasin
Amin canim sagol dualrin icin Insallahh sizlerede nasip etsin RABBIM gün saymayi en kisa zamanda insallahhhh
ne kursuna basladin ki sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?