Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hee ya nerde bizim koltugumuz bakalim
cok sükür iyi diyelim iyi olalim bekliyoruz iste AMIN insallah

sirayla olursa evet canim 12 gün kaldi bizimde iste ALLAH sizlerede nasip etsin

evveeet şimdi gördüm 12 gün kalmış ayy azıcık valla.. allahım seni de kurtarsın canım.. geri sayıma başlayalım senin için de..

ayyy gamzelim gormedim canim yaa baktim ama kusuruma bakma artik ne kusmesi nasilsin iyimisin gorusmeyeli

Bende sizi özledim ama gelemiyorum geceleri artik agrim felan oluyor
son günler biraz yorgun geciyor dogumda ekimin 12si insallah canim insallah canim ya sen nasilsin bu arada?

yaa çok şükür, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bi evlat olsun inşallah.

ben de boncuk burdadır doğumdan önce konuşurum diye düşünmüştüm, paşa fırsat vermedi:))

gülümcüm sen nasılsın? bebişimiz nasıl?

cnım süper bir link göndermişsin. bu forumdan öğrendiğim kaan hocanın bazı hastalarına yaptırdığı sperm dna hasarını belirleyen testleri de anlatan bu linkteki yazı şu ana kadar merak ettiğim ve öğrenmek istediğim bir çok bilgiyi bana gösterdi. bu foruma sürekli yazamıyorum fakat okuyarak takip ediyorum.

bu siteden pek çok şey öğrendim. eğer sorun erkek infertilitesi ise tüp bebek yaptırmadan önce mutlaka fish,Akridine Orange ve tunnel testlerini (bunlar spermde dna hasarı olup olmadığını gösteriyor) mutlaka yaptırmak lazım. bu testi anakarada kaan hoca üniv.de yaptırıyor bir de memorial da bu testler yapılıyormuş. ben de bu bilgileri öğrendim ve sizinle paylaşıyorum. bazı kişilerde bu dna hasarı ilaçla tedavi edilirken ilaçlarla tedavi olamayan kişilerde ise testislerden alınan spermlerle tüp bebek yapıldığında daha iyi sonuçlar alındığını yazmışlar. bilgilerinize sunar iyi sohbetler dilerim.

ayyy gamzelim gormedim canim yaa baktim ama kusuruma bakma artik ne kusmesi nasilsin iyimisin gorusmeyeli
oyy kyamam canim benim saka yaptim iyim canim bu gun kurs start verdim iste haal kendime gelemedim beynimde yabanci kelimeler donuyo
Bende sizi özledim ama gelemiyorum geceleri artik agrim felan oluyor
son günler biraz yorgun geciyor dogumda ekimin 12si insallah canim insallah canim ya sen nasilsin bu arada?

gecmis olsun canim sen iyi olda biz seni bekleriz meraketme dogumada cok az kalmis SAGLICAKLA al kucagina ins canim ya dualarimiz seninle.. bende bildigin gibiyim iste bi degisiklik yok.

canıım darısı başına inşallahhh.. daha çok var mı senin.. maşşallah hem de iki tane gelecek haaaa ne güzeeeeeeeeelllllll inşallah darısı bize.. Seni de rabbim sağlıkla kavuştursun meleklerine.....

ALLAH razi olsun yok canim sayili günler var artik darisi sizlerin basina insallahhh
asi senin koltukta hep ceylan oturuyor cüsse aynı ya

biliyom zaten ben benim kalkmami bekliyo hep hanfendi

evveeet şimdi gördüm 12 gün kalmış ayy azıcık valla.. allahım seni de kurtarsın canım.. geri sayıma başlayalım senin için de..

geri sayalimmi bilmiyorumda bugün agrim vardi dedim heralde geliyolar ama yok daha duruyolar

Amin canim sagol dualrin icin Insallahh sizlerede nasip etsin RABBIM gün saymayi en kisa zamanda insallahhhh
ne kursuna basladin ki sen?

tahmin edebiliyorum bende hep ingilizce ruyalar goruyodum sacma sapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…