Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bayıldım bayıldım ne kadar güzel ne kadar anlamlı bir dua . İçten amin diyorum. Allah razı olsun bitanem. Çok güzel bir paylaşım

Bayıldım bayıldım ne kadar hoş ne kedar anlamlı bir dua. İçten amin diyorum. Paylaşımın için çok teşekkür ederim tatlım. Herkese günaydın sevgili arkadaşlarım, Hayırlı cumalar Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin. seviyorum hepinizi

BONCUĞUM canım benim gözün aydın allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin nasıl sevindim anlatamam ya bugündü doğumun duramamış oğlumuz süpriz yapmış annesine

günaydın, hayırlı cumalar herkese!

Rabbim tüm dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.

Nuncuğum seninde az kaldı canım bebişini kavuşmaya. Ne kadar güzle bir duygu. Allah kolaylıkla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Nasılsın tatlım, nasıl hisediyorsun kendini ? Hiç heyecan yapma dünyanın en güzel mucizesi ve yakında kollarında olcak inşallah. Onu kavuşacağının mutluluğu olsun hep içinde.

hayırlı sabahlar kızlar cumanız mübarek olsun
lorkem sende benim face sayfamımı takibe aldın
yeni bişey yoktur katıldıklarımın tekrarı anam sizden
korkulur ayrıca belim ve sırtım hala çok kötü ağrıyo geçmedi
kampanyalarmı dokundu bünyeme ne
adam hoş geldin seni burda görmek ne güzel nasılsın canım
oğluşun nasıl

herkese günaydın arkadaşlar YAĞMUR BİLGE VE CEYLANDAN haberi olan varmı ya 2 gündür sürekli acile kaçtım bu sabah biraz iyi uyandım çok şükür ateşim çıkıyo sürekli vücudumda hep kırgınlık o yüzden takip edemedim çok meraklanıyorum nolur regl haberi vermeyin

herkeslere günaydın
boncuk Allah yavrunuzu size sizi yavrucuğunuza bağışlasın, maşallah süphanallah, ömrü uzun bahtı açık hayırlı sağlıklı olsun..
bilgem canım artık çizelgemi yapabilirsin 7/7/11 satın 12 nisan da beklenen doğum tarihim. dün kontrolde bebek iyiydi çok şükür ene kalınlığı 1.6 çıktı kan sonucum haftaya çıkacak. rahim ağzı açıklığım vardı doktor vajinal muayene etti. açıklık yok ama rahim ağzım kısaymış 24mm doktor takip edeceğiz dedi, her seferinde ayrı bir sıkıntı , hayırlısı Rabbimden
ceylan inşallah test sonucunuz çok ii çıkar
lorke sana da geçmiş olsun, bu aralar salgın varmış aman dikkat edelim

canım benim hayırlı sabahlar seninde cuman mübarek olsun Rabbime çok şükür iyiyiz
sağolasın sen nasılsın belin ve sırtına ne oldu

inşallah canım bak boncuk bu topiği açtı hepimize vesile oldu anne oldu yavrusu kucağına aldı rabbimin izniyle hepimizde yaşıcaz bunları

evet canım haklısın allah analı bablı büyütsün doğum yapan arkadaşlarımızın yavrularını ve bütün hamile arkadaşlarımızında kucaklarına almayı nasip etsin ve hala beklemekte olan bütün arkadaşlarımızında tez zamanda hamile kalmalarını nasip etsin rabbim

inşallah eneslena,Rabbime sığınıyoruz,bekliyoruz işte....
ayy benimde geliyo gözümün önüne valla ne fena kız görüyomusun bide dört gün geride
tam gününde oldugunu düşünemiyorum bile
ceylancım sonucunu bekliyorummmmmm,inşallah güzel çıkar....

bu arada bu sabah bilgem uğramamış mı?
hayırlı cumalar kızlarrrr bu arada.............

Günaydınnnn; Hayırlı cumalar demiştim arkadaşlar, kimse görmedimi mesajımı.

sanada günaydın hayırlı cumalar, herkes görmüştür canım ama öyle ortaya günaydın yazıyoruz ben üşeniyorum bazen alıntı ile cevap vermeye okuyorum hepsini hatırlayabildiklerime yazıyorum bir şeyler

Teşekkürler canımmm, haklısın da insan işte bir ses istiyo herkes dalmış, bir daha hatırlatayım deim :) öpüyorum hepinizi

hayırlı cumalar ekintos
ya senin oğlan çok fena pipiside :)
ayrıca canım senin zaten geç döllenme değilmiydi ayrıntılıya girdinmi
bide ultrason cihazının kalitesine göre ölçümlerde farklılık oluyor
mesala benim eski dr umun cihaz süperdi
burdakininki dökülüor resmen
ikisi birbirini tutmuyor hatta her seferinde kendi değerleri bile birbirini tutmuyor

kocaman bir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…