- 12 Ocak 2011
- 4.430
- 0
- 116
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.281
canım benim hayırlı sabahlar seninde cuman mübarek olsun Rabbime çok şükür iyiyiz
sağolasın sen nasılsın belin ve sırtına ne oldu
Günaydınnnn; Hayırlı cumalar demiştim arkadaşlar, kimse görmedimi mesajımı.
sevindim canım iyi olmanıza şükürler olsun rahatmısın artık iş yerinde masan felanda varmış
ben iyi olmaya çalışıyorum belim malum koca yastıkların üzerinde yatmaktan ağrıyo sırtımda :86:
dün akşam uzun süre ayakta ütü yapmaktan bu sabah her ikiside daha feci ağrıyo nedense
bide sabah yağmurlu bir güne başladım yeni sildiğim canım camlarım şuan yıkanıyo
kusura bakma canım gözden kaçmış herhalde sanada hayırlı cumalar cuman mübarek olsun
günaydın mavikız hayırlı cumalar kusura bakma ortaya dedin diye yoksa görmez olurmuyuz hiçGünaydınnnn; Hayırlı cumalar demiştim arkadaşlar, kimse görmedimi mesajımı.
sevindim canım iyi olmanıza şükürler olsun rahatmısın artık iş yerinde masan felanda varmış
ben iyi olmaya çalışıyorum belim malum koca yastıkların üzerinde yatmaktan ağrıyo sırtımda :86:
dün akşam uzun süre ayakta ütü yapmaktan bu sabah her ikiside daha feci ağrıyo nedense
bide sabah yağmurlu bir güne başladım yeni sildiğim canım camlarım şuan yıkanıyo
kusura bakma canım gözden kaçmış herhalde sanada hayırlı cumalar cuman mübarek olsun
günaydın mavikız hayırlı cumalar kusura bakma ortaya dedin diye yoksa görmez olurmuyuz hiç
hımmm gökdeleni dikmekten anladım :)))
yağmurmu o da ne ? caaanım camlar gitti desene
Hayırlı cumalar kızlar.Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin..
Ceylan tez gell çok merak ediyorum......
Kızlar bugün itibariyle yeni duaya geçiyoruz..
DUAMIZ:
İnnallâhe fâlikul habbi ven nevâ, yuhrıcul hayye minel meyyiti ve muhricul meyyiti minel hayy, zâlikumullâhu fe ennâ tu’fekun.
EN'ÂM 95 meali | EN'ÂM Suresi 95. âyet-i kerimesi meâlleri - Kur'ân Meallerini Kıyasla - Kuran-ı Kerim Meallerini Kıyasla
dua burda kızlar
yarından itibaren okuyacağımız dua..
İnnallâhe fâlikul habbi ven nevâ, yuhrıcul hayye minel meyyiti ve muhricul meyyiti minel hayy(hayyi), zâlikumullâhu fe ennâ tu’fekun(tu’fekune).
Ekin bunu kaç adet okuyacağız ..
Ben diğer duamı bitirdim ..
Buda haftaya cumaya bitecek değil mi ?
1000 tane mi okuyucuğız acaba?
Paptya bu sanaaa :)
http://lbdf.lilypie.com/ZJtqp3.png
Eneslena sağolasın canım ..
Pazartesi ak kara belli olur ..
Hakkımızda hayırlısı ..
yaa çok şükür, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bi evlat olsun inşallah.
ben de boncuk burdadır doğumdan önce konuşurum diye düşünmüştüm, paşa fırsat vermedi:))
gülümcüm sen nasılsın? bebişimiz nasıl?
Hayırlı cumalar kızlar.Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin..
Ceylan tez gell çok merak ediyorum......
Kızlar bugün itibariyle yeni duaya geçiyoruz..
DUAMIZ:
İnnallâhe fâlikul habbi ven nevâ, yuhrıcul hayye minel meyyiti ve muhricul meyyiti minel hayy, zâlikumullâhu fe ennâ tufekun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?