Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Topiğe kazık çakmış biri olarak hergün giriyorummmm ..
Ama ekine katılmamak elde mi ?
Listeden sileceğim gelmeyini ..
Yok yazıcam birdeeee :)

aşk olsun lorke bana neden gelmiyosun romatizma agrılarım yogun oldugu ayla mutlaka gel bak bekliyorum
hiç unuturmuyum yiyecek dedinmi hepsi bir bir aklımdadır ilgi alanıma giriyo biliyosun

İyiyim canım sağol..
Bebiş çok yaramaz, çok nazlı çokkk..
Sen nasılsın canım?
ayy yerim onun yaramazlığını, azcık büyüsün geçer inşallah.
ben de iyiyim canım sıramızı bekliyoruz işte:))

ceylanım gayet güzel maşallah, neyini beğenmedi dr anlamadım, aşılamayı bilmiyorum ama takip mi yaptırsan acaba?

Gamzelim duayı hemen yazdım defterime , çok beğendim ..
Paylaşımım için sagol arkadaşım ..

Topiğe kazık çakmış biri olarak hergün giriyorummmm ..
Ama ekine katılmamak elde mi ?
Listeden sileceğim gelmeyini ..
Yok yazıcam birdeeee :)

canım geçenlerde kayyum diye bir arkadşaımız vardı en son hamileydi onu merak ettim baktım profiline
kk da baya aktif ama bizim topiğe hiç uğramıyor
elbette hamile olunca aylarca göre annelik topicleri var orda paylaşımda bulanacak
ama arada bizde uğrasa mutlu oluruz

Nuncuğum seninde az kaldı canım bebişini kavuşmaya. Ne kadar güzel bir duygu. Allah kolaylıkla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Nasılsın tatlım, nasıl hisediyorsun kendini ? Hiç heyecan yapma dünyanın en güzel mucizesi ve yakında kollarında olcak inşallah. Onu kavuşacağının mutluluğu olsun hep içinde.

merhaba kizlar cumaniz mubarek olsun ceylancim hayirli olsun sonuclarin guzel ama kurlerle falan daha yukseltebilirsin

amiin canım sağolasın, Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inşallah en sıkıntısızından hem de...

valla bana sorarsan maşallah kendime ne kadar sakinim diyorum, ama son birkaç gündür gördüğüm rüyalar bunu yalanlıyo, pis bilinçaltı işte:) neyse o kadar olur artık, Allah herkesi kolaylıkla kurtarsın, bekleyenlere de tez zamanda nasip etsin inş.

ceylan ne kadar güzel çıkmış sonucunuz

ileri ve morfoloji çokk güzel ....
sen hiç kontrolden geçmişmiydin?bir görünsen mi doktora....

merhaba kızlar nasılsınız
arada bir kaç sayfa okuyup kaçıyorum. iyiyim allaha şükür bilgemin dediği gibi arada bir yoklama vermem gerek galiba. hala kocamla ben çekirdek aileyiz bir gelişme yok. yükseklisansa basladım bol bol araştırmalarım var onlar beni oyalıyor.
veda ile konustum oğlu değil kızı olacakmış onlarda şaşırmışlar.

hayat benim için sıradan ama güzel bu sıradanlığı bile seviyormuşum.

inşallah yeni yeni tedavilere başlayacak arkadaşlara şifalar olsun.

bebeklerine kavuşmak için adım atanlar umarım hayırlısıyla güzel sonuçlara ulaşırlar.

hepinizi kocaman öpüyorum. hayırlı cumalar

bilmiyorumki canım milimde galiba dedigin gibi sen evdeki testlerinle karşılaştırsana bi zaten degerlerin en üstünde yazıyo yanında milyon falanda yazmıyo sadece 17 yazmış bırakmışlar
aman üroloji doktorunu hiç begenmedim bile agzı var dili yok
bana dediki siz dışarda bekleyin dedi bende hayır bende duymak istiyorum dedim eşiniz size anlatır dedi bende o fazla anlamaz çıkana kadar unutur dedim eşimde dedi hocam eşin daha iyi anlar diye yani iantla çıkmadım baktı kagıda evet dedi oldukça kötü dedi ameliyatı kaç ay önce oldunuz dedi söyledik aşılama yapılabilir olmadı tüpbebek dedi sonra kanı söylemeyi unutmuşuz tekrar girdik istedik agzının içinde bişeyler geveledi istesek nolacak der gibi isteyelim ozaman falan diye geveledi durdu eşim dediklerini anlayamadı bile garibim diyoki ne diyo veriyomuyuz şimdi diyo
ben daha önceki aşılamamı kolenle yapmıştım o zamanda 18. günmü ne aşılama yapılmıştı benim yumurtalar geç büyüyo sanırım devlet kaç aşılamayı karşılıyo kızlar biliyomusunuz
bugün nihayet nohut almayı başardım
elimden geldigince bişeyler yapacam artık acaba diyorum bu ay yaptırmasamda bişeylermi yedirsem eşime sonra yaptırsam diyorum sonrada agrılarım artarsa hiç yaptıramam diyorum kararsızım yaa
bu arada benim fsh3,4 düşükmü ne anlamadım ben bunu

bilmiyorumki canım ne yapsam acaba o kadar kötü konuştuki takip işini bile unuttum napsamki acaba serephoneyi kullansamda acaba aşılama yerine takipmi istesemki
bencede bi problem var yumurtlamada ama ney anlayamadım

Adaşım yeni duaya bugün başladık canım..

ceylan durdun durdun aşılama zamanı nohut kür aklına geldi..Benimde şimdi seni dövesim geldi..
Devlet 3 aşılamayı karşılıyor diye biliyorum.
Madem başladın devamını getir derim.kürleride yaparsın bundan sonra..
Yumurtalarının geç büyüdüğünü deseydin belki iğneyle aşılama yaparlardı yaa
önceki aşılamanı anlatmadınmı?

bilmiyorumki canım ne yapsam acaba o kadar kötü konuştuki takip işini bile unuttum napsamki acaba serephoneyi kullansamda acaba aşılama yerine takipmi istesemki

öyle yap çevir takibe canım.aşılamayı sonra yaptgırmak istediğini söyle
bu ay dolu geçsin illede:)

Haklısın Ronya"m ..
Gördüğümde sitem ederim :)
Canım ml"dedir en üsteyse , toplam kağıdın aşağılarımda yazıyor ..
Bu teste kötü demesi normal , çünkü herkes normal sayıyı 20 milyon ve üzeri kabul ederken orası 40 milyor ve üzerini normal kabul ediyor ..
Morfoloji her yerde %4 sınırdır , burda % 15 ..
Bu kötü bişey değil , çıtalarını akıllarınca yüksek tutmuşlar ..
Tüp bebek yaptırmak isteyenler için iyi bişey ..
Aşılama yaptırmayabilirsin ..Aslında ordaki dr çok tatlı demekki siz ona denk gelemediniz , bu dediğin dr pek bir uyuz ..
Benide çok kovaladılar , eşin kalsın sen çık diye ..
Birgün ben karısıyım , gizlimiz saklımız yok , merak etmeyin dedim de kesti sesini :)
Devlet 3 aşılama ve 2 tüp bebek karşılıyor diye biliyorum ..

Pazartesi öğleden sonra bende yazayım yeni sonuçları ..

ceylan ne kadar güzel çıkmış sonucunuz

ileri ve morfoloji çokk güzel ....
sen hiç kontrolden geçmişmiydin?bir görünsen mi doktora....

ayyy bende pek begenmedim ama sonucu sizleri okuduktan sonra biraz rahatladım açıkçası
bende hep görünüyorum canım doktora hormonlar iyi çıkıyo
hep ultrasyonda pco mu var diye bi duraklıyolar sonra varmı deyince yok galiba pco degil gibi diyolar bilmiyorumki varmı yokmu bende anlamadım onun dışında bi problem yok rahimde falan
morfoloji 7 çıkınca doktora bu krugere göremi dedim evet dedi en az 14 olması gerekiyodu buda düşük dedi sinir oldum

canım benimde hamile kaldığım ay doktor burnunu bükmüştü sonuçlara
aşılamaya geçelim önümüzdeki ay demişti ama herşey kısmet
bu arada canım bir çok arkadaşın ateş ölçme sayesinde yumurtlamada sorunu olup olmadığını anladık
ben aylarca yumurtluyorum sanarken ateş ölçmeye başladığımda gerçekle karşılaştım
ve doktora gittiğimde harbidende yumurtlamadığımı öğrendim
adetin düzenli gelmesi düzenli yumurtlama olmuyor
heleki düzensiz adet oluyorsan kesinlikle takip yapılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…