Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ceylanım kendi doktoruna deki eşimin doktoru kaan bey o bu ay takip yapalım eşine aşılama öncesi tedavi uygulayalım önümüzdeki ay aşılamaya geçersiniz:)))))))

kaan bey kim derse buranın ürologu bakıyo size derse ben zaten takip yaptırırsam oraya gitmem çünkü orası bize uzak ve eşim gündüze döncek yakında bi hastaneye gitmeye karar verdim orayı arar ben aşılama düşünmüyorum bu ay derim yarın burdaki hastaneye gideyim bi bakalım diye düşünüyorum nasıl sence
bide ürolog eşime ilaçlar yazdı trental vecipro az bi lokosit çıkmış galiba
bide phermaton diye bi vitamin yazdı ama onu almadık çünkü hiç ismini duymadım içindekilerede baktım b vitamineri var c bitaminleri var bide folik asid falan var hiç ginseng falan yok buraya sorup ona göre alayım yada sizin kullandıklarınızdan alıyım dedim fiyatıda 40 milyon falandı

Bu hediyeler neye göre geliyor ? arzum şarj iyiymiş.

cekılısten kazandım canım

ekın ceylan ıcın resımlerı gerı cekmek ıstıyorum aslında :)

Tamam adetten sonra başlayayım ateş ölçmeye. Garfiğe hiç bakmadım çözebilirmiyim bilmem. Gerçi siz yardımcı olursunuz. Preeseed jelide alayım bir kullanayım belki işe yarar. Teşekkür ediyorum ekinciğim

ne bileyim doktor öyle konuşunca kendimizden nefret ettim yaw umutsuz vakaymışız gibi konuştu
bundan 2 yıl önce morfoloji %4 tü zaten başkada bakılmadı morfolojiye
ileri hızda yine bu civarlardaydı sayı 7 milyonla 11 milyon arası degişiyodu
artık eskisi kadar geç yatmıyorum 5-6 saat uykuyla ölçüyorum ama sabah çok uyanıyorum agrılarımdan dolayı oda etkiliyomudur acaba ateşi bilmiyorum sık sık uyanmam yani

canım ben hiç ateş ölçmedim.kayıt falan olunuyor önce.lorke,ekin,ronyaya sorsan daha çok yardımcı olurlar...ama vücudunu çok güzel takip edebiliyorsun bu yöntemle bence.
pressede gelince herkes kullanıyor.bende 2 kere kullandım ama kaşıntı yanma yaptı...ama herkesde yapmıyor dene istersen....

pharmatonu kaan hoca bizede kullanın demişti,biz proxseed kullanıyoruz diyince gerek yok demişti.multivitamin oda sonuçta....

ceylancım anlayışına sığınarak bişey demek istiyorum.ankaradasın,alanında uzman doktorların kaynağındasın.keşke önce öyle bir doktora görünsen...pko var mı acabalarından kurtulsan...

hani oralara gidebilmeyi isteyen çok insan var gidemiyor.sen sabah evden çıkcan akşama evine geri gelcen...tamam mesafeler uzak ,in bin birsürü vasıta ama sonucu değer gibi düşünüyorum

ceylan sen hormon testi yaptirmadinmi prolaktinin nasil

yaptırdım canım betama bile bakmışlar 0,5 miş sanki bilmiyoz
prolaktin12,65 referans aralıgında yani
fsh 3,4
lh3,11
tsh1,653
ben pek anlamıyorum ama nasıl acaba
ya sinir oldum kadın dogumcuya hiç bi açıklama yapmadı
içinden düşündü karar verdi aşılama dedi
soruda sorulmuyo ters ters cevaplar veriyo sinir şey

yok be canım burda yağmur falan oldukça kuru havası camlarda tertemiz duruyor :)
İyiyim canım sağol..
Bebiş çok yaramaz, çok nazlı çokkk..
Sen nasılsın canım?
gülümgülüm Allah bağışlasın bebişini rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin

ceylan değerleriniz kötü değilki ileri hızlınız falan gayet iyi değilmi
akşam bide kaan hocaya yazsana sonuçları
bu gittiğin drun beklentisi gayet yüksek galiba ondan memnun olmamıştır

canim iyi gozukuyor benim degerler yuksek hem fsh hem prolaktin esinin degerlerde iyi sen yumurta takibi yap ve degerleri yukseltmek icin vitamin falan kullanin

Ekinciğim hormon testini adetin 3. günü yaptırıyoduk dimi. Haftasonuna denk gelince bi dahaki aya mı kalıyo?
evet ille 3,gün olacak canım

ceylan sende pko olabiliradam gibi bi doktor bul kendine ve bu ay takibini yaptır.
pardon canım lh 3,11 miş ..şok oldum öyle görünce

Son düzenleme:

Yav sen doktorları hiç takma ben tüp tedavisi sırasında doktordan nefret ettim. bana sürekli olumsuz şeyler söylüyodu. Artık bir gün dayanamayım dedim Allah aşkına psikolojimi bozuyosunuz hep kötü hep kötü bende ters etki yapıyo ümitsizliğe düşüyorum. O gayet rahat birt şekilde her durumu söylemek zorundayım fazla ümitlenmeyin. keşke bırakın sizin tüpünüzede sizde deseydim hem bu kadarda üzülmezdim. özeldede farketmiyo doktorlar bir gaip gereğinden fazla temkinli davranıyolar . çünkü sonrasında üstüne gelinsin istemiyolar ben yaşadım ÇOk takma bence doktorun dediklerini. burda çok güzel örnekler var hamile kalan arkadaşlar. mesela fatma 2,6 milyon spermle vede DNA hasarı ile hamile kaldı. Kris desen hız düşük morfolloji sıfır. Oldumu bal gibi oluyo. Çok biliyo o doktorlar. Hem bence sizin değeler gayet iyi. sadece hız biraz düşük. Sen doktordan etkilendiysen biz ölelim o zaman halimize tedavi medavi herşeyi bırakalım . biizm değerlrimiz daha kötü yaşımızda fazla ama ben ümitliyim. sadece bazen sabır kısmını beceremiyorum umutsuzluğpa düşüyorum.

hıım bu vitamini kaan hocada öneriyo yani
canım bende isterim ama şuan özele gidecek hiç durumum yok
bende gittigim bütün doktorların agzına bakıyorum pco lafı çıkacakmı diye
ama buradaki henüz öyle bişey demedi bakalım
biraz daha ateşle takip edeyim bide bu ay takip yaptırıyım ona göre bişeyler yaparız artık

Ceylanım normal seninle ilgili konuşurken bile benim kafam karıştı:)
Neyse yarın c.ertesi doktor sıkıntısı yaşamassın dimi?
yakın bi yerde doktora gidip takip istiyorsun..
kafamızı netleştirelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…