- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.361
kizlar benim prolaktinim 46 ydi bu cokmu yuksek yuzumde sivilce oluyo bazen o yuzdenmidir acaba
Ceylanım kendi doktoruna deki eşimin doktoru kaan bey o bu ay takip yapalım eşine aşılama öncesi tedavi uygulayalım önümüzdeki ay aşılamaya geçersiniz:)))))))
esraaa ceylan kesin yola çıkar o ülkerleri gördükten sonra tedaviyi falan yarıda keser:))))))
süpürgelerini güle güle kullan canım..
ülkerden gelen ürünlerinde son kullanım tarihine bak:)
burda birçok alışveriş merkezinde ülkershop açıp yakın tarihlileri ucuza satıyorlarda:)
Bu hediyeler neye göre geliyor ? arzum şarj iyiymiş.
Prolkatin için ilaç kullanman gerek yüksekmiş seninki buda engel biliyorsun.
doktorun vermedimi ?
Mavi sen çalışıyorsun uyku düzeninde var o halde her sabah saat 7 de ateşini düzenli ölç
fertility frend sitesine üye ol grafiğin olsun biz bakar yorumlarız.
presed içinde burdan alabilirsin
YENİ ORJİNAL PRESEED Hamile Kalma Jeli GittiGidiyor.com'da #44255352
:)bugun geklen urunlerım sevındırdı benı cılıt bangden 2 tane supurgem geldı ulker paketım geldı
Eki Görüntüle 265854 Eki Görüntüle 265853
adet duzensizligim yok diye vazgecti klomen vermisti daha yukselirse ilac kullanirsin dedi normalde kac olmasi lazim
en yüksek 25 diye biliyorum testinde referans aralığı yazıyordur ordna kontrol et canım ama bayağı yüksek yani
aaa neyini beğenmedin ceylan,bilmiyormusun bizlerin halini.
bak gerçekten sana doğruyu söylüyorum,ileri ve morfoloji sizin ki gibi çıksa ben hiç takmazdım kafaya...
varikosel ameliyatı öncesinden daha iyi galiba sonuçlar....
sen doktora bakma onlar değerler üstünden konuşmak zorunda...
rahmin içinde olanları Rabbimden başka kimse birşey yapamıyor....
sen ronyanın dediği gibi şu uyku düzenini bir düzeltsen de bir de ateş ölçmeye başlasan....
canım ben hiç ateş ölçmedim.kayıt falan olunuyor önce.lorke,ekin,ronyaya sorsan daha çok yardımcı olurlar...ama vücudunu çok güzel takip edebiliyorsun bu yöntemle bence.Bu ateş ölçme hakkında bize bilgi verirmisiniz daha doğrusu ben ovulasyon günlerimi hiç takip etmedim ne ateşle ne testle. Bu konuda yarımcı olurmusunuz test alıyımmı yoksa güzel bir ateş ölçne alet mi alayım. ben pek ateşimide anlamıyorum. ortasıdır diyorum ovulasyo günü. ama daha iyi olacak olan neyse onu ayapayım. preesed jelde hiç kullanmadım. Kızlar abnada yardımcı olun. Artık doğru yol almak istiyorum. şubatta 34 olacam. Zama kaybetmek istemiyorum
kaan bey kim derse buranın ürologu bakıyo size derse ben zaten takip yaptırırsam oraya gitmem çünkü orası bize uzak ve eşim gündüze döncek yakında bi hastaneye gitmeye karar verdim orayı arar ben aşılama düşünmüyorum bu ay derim yarın burdaki hastaneye gideyim bi bakalım diye düşünüyorum nasıl sence
bide ürolog eşime ilaçlar yazdı trental vecipro az bi lokosit çıkmış galiba
bide phermaton diye bi vitamin yazdı ama onu almadık çünkü hiç ismini duymadım içindekilerede baktım b vitamineri var c bitaminleri var bide folik asid falan var hiç ginseng falan yok buraya sorup ona göre alayım yada sizin kullandıklarınızdan alıyım dedim fiyatıda 40 milyon falandı
ceylan sen hormon testi yaptirmadinmi prolaktinin nasil
yok be canım burda yağmur falan oldukça kuru havası camlarda tertemiz duruyor :)evet gökteleni dikmekten
sizin oralarda yokmu 3 haftadır ben camları siliyorum
her zaman olduğu gibi arkasından yağmur yağıyo temizlese
canıma minnet inşatın tozu toprağı ile benim camlarda aşk yaşıyolar
gülümgülüm Allah bağışlasın bebişini rabbim sağlıklı hayırlı ömür versinİyiyim canım sağol..
Bebiş çok yaramaz, çok nazlı çokkk..
Sen nasılsın canım?
kızlar biz sonuçları aldık doktor hiç begenmedi
buranın sonuçlarıda bi degişik ama anladıgım kadarını yazayım
sperm konsantrasyonu 17 milyon
ileri hızlı 14
ileri yavaş19
yerinde5
hareketsiz62
morfoloji who 4th kruger =7 neye göre bakıldıgını anlayamadım ben
yıkama sonrası
sperm konsantrasyon 7 milyon
ileri hız 70
ileri yavaş 30
işte böyle kızlar kadın dogum hemen srephone verdi aşılamaya başladı kendi kendine
hiç bana sormadı aşılama istiyormusun diye
neye ugradıgımı şaşırdım kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakta
yaptırdım canım betama bile bakmışlar 0,5 miş sanki bilmiyoz
prolaktin12,65 referans aralıgında yani
fsh 3,4
lh3,11
tsh1,653
ben pek anlamıyorum ama nasıl acaba
ya sinir oldum kadın dogumcuya hiç bi açıklama yapmadı
içinden düşündü karar verdi aşılama dedi
soruda sorulmuyo ters ters cevaplar veriyo sinir şey
evet ille 3,gün olacak canımEkinciğim hormon testini adetin 3. günü yaptırıyoduk dimi. Haftasonuna denk gelince bi dahaki aya mı kalıyo?
yaptırdım canım betama bile bakmışlar 0,5 miş sanki bilmiyoz
prolaktin12,65 referans aralıgında yani
fsh 3,4
lh3,11
tsh1,653
ben pek anlamıyorum ama nasıl acaba
ya sinir oldum kadın dogumcuya hiç bi açıklama yapmadı
içinden düşündü karar verdi aşılama dedi
soruda sorulmuyo ters ters cevaplar veriyo sinir şey
ne bileyim doktor öyle konuşunca kendimizden nefret ettim yaw umutsuz vakaymışız gibi konuştu
bundan 2 yıl önce morfoloji %4 tü zaten başkada bakılmadı morfolojiye
ileri hızda yine bu civarlardaydı sayı 7 milyonla 11 milyon arası degişiyodu
artık eskisi kadar geç yatmıyorum 5-6 saat uykuyla ölçüyorum ama sabah çok uyanıyorum agrılarımdan dolayı oda etkiliyomudur acaba ateşi bilmiyorum sık sık uyanmam yani
onu alacağına arginmax al daha iyi..
doğru düşünmüşsün sen yakın yerden takibini yaptır canım.
canım ben hiç ateş ölçmedim.kayıt falan olunuyor önce.lorke,ekin,ronyaya sorsan daha çok yardımcı olurlar...ama vücudunu çok güzel takip edebiliyorsun bu yöntemle bence.
pressede gelince herkes kullanıyor.bende 2 kere kullandım ama kaşıntı yanma yaptı...ama herkesde yapmıyor dene istersen....
pharmatonu kaan hoca bizede kullanın demişti,biz proxseed kullanıyoruz diyince gerek yok demişti.multivitamin oda sonuçta....
ceylancım anlayışına sığınarak bişey demek istiyorum.ankaradasın,alanında uzman doktorların kaynağındasın.keşke önce öyle bir doktora görünsen...pko var mı acabalarından kurtulsan...
hani oralara gidebilmeyi isteyen çok insan var gidemiyor.sen sabah evden çıkcan akşama evine geri gelcen...tamam mesafeler uzak ,in bin birsürü vasıta ama sonucu değer gibi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?