Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sormadıki ürolog sordu madem 3 tanesini karşılıyo aşılama için igneli şart ben o zaman igeli yaptırırım neden hapla yaptırıyımki serephoneyi kullanıp ben takip yaptırıyım en iyisi yaa ben hemen aşılama düşünmedigim için teste göre yaparız bişeyler diye düşünmüştüm amaa

ceylancım benim bildiğim ultrasonda pko ya benzer görüntü olduğunda sen pko sun denmiyo, adet düzensizliği var mı diye bakılıyo, bi de adetin 2-3. günü olan kan testiyle tanısı koyuluyo, ama tekrar bi görünürsün tabi..

eşinin değerleri de sen biliyosun işte bu değerlerin çok altında olan kaç hamile gördük, bnce beslenmesine vitaminine dikkat edin ve yumurtlama zamanını ıskalamayın inşallah zafer yakındır

bişey dermiki acaba kafana göre neden karar veriyosun diye ayyy acaba yakınlarda bi hastaneyemi gitsem takip için ayyy kafam allak bullak

Ceylanım kendi doktoruna deki eşimin doktoru kaan bey o bu ay takip yapalım eşine aşılama öncesi tedavi uygulayalım önümüzdeki ay aşılamaya geçersiniz:)))))))

kız maşallah kagıdı ezberlemişsin valla evet yazıyo altta gördüm
hacim 2 ml çıktıgı için toplamda 34 milyon
evet ya degerleri çok degişik bencede
madem devler 3 aşılama karşılıyo tüp çinde 2 igneli lazım bundan sonrakileri igneli yaptırırım en iyisi ben bu ay takip yaptırıyım

amin canımın içi, ne güzel dileklerdebulunmuşsun.doğru söylüyorsun bizi bizden başkası anlamıyor bizim kadar.Allah razı olsun.

ben düzenli adet oluyorum canım sadece bu ay biraz geçti oda bakıyorumda herkesin günü geçti mevsimsel sanırım
bende göbek var bide göbek bölgesinde tüylenme var pco mu var yoksa her ultrasyonda soruyorum önce var gibi diyolar sonra yok yok degil diyolar bende anlamış degilim varmı yokmu öyle işte yani

esraaa ceylan kesin yola çıkar o ülkerleri gördükten sonra tedaviyi falan yarıda keser:))))))
süpürgelerini güle güle kullan canım..
ülkerden gelen ürünlerinde son kullanım tarihine bak:)
burda birçok alışveriş merkezinde ülkershop açıp yakın tarihlileri ucuza satıyorlarda:)

aaa neyini beğenmedin ceylan,bilmiyormusun bizlerin halini.
bak gerçekten sana doğruyu söylüyorum,ileri ve morfoloji sizin ki gibi çıksa ben hiç takmazdım kafaya...
varikosel ameliyatı öncesinden daha iyi galiba sonuçlar....

sen doktora bakma onlar değerler üstünden konuşmak zorunda...
rahmin içinde olanları Rabbimden başka kimse birşey yapamıyor....
sen ronyanın dediği gibi şu uyku düzenini bir düzeltsen de bir de ateş ölçmeye başlasan....

Ceylan o doktor bizim morfoloji%2 yi görse bizi hastaneye yatırır o zaman
:)))) aaa siz buna morfolojimi diyosunuz diyomuş
Ceylan sen Ankara"da mı oturuyordun ?

Daha önce hangi hastaneye gidiyordun ?

evet canım ben ankaradayım 1 yıl oldu buraya geleli 1 yıldır kaan hocanın oraya gidiyordum cebeciye yani

ceylan sen hormon testi yaptirmadinmi prolaktinin nasil

evet hormonlarım hep normal çıkıyo adetimde düzenli oluyo belkide o yüzden yok demişlerdir
ahh ahh napalım bu kışta elimizden geldigi kadar vitamin kür kullanacaz artık
akşama ben gittigidiyordan bide preseed alayım bari takipten sonra onunla olsun ilişki

Bu ateş ölçme hakkında bize bilgi verirmisiniz daha doğrusu ben ovulasyon günlerimi hiç takip etmedim ne ateşle ne testle. Bu konuda yarımcı olurmusunuz test alıyımmı yoksa güzel bir ateş ölçne alet mi alayım. ben pek ateşimide anlamıyorum. ortasıdır diyorum ovulasyo günü. ama daha iyi olacak olan neyse onu ayapayım. preesed jelde hiç kullanmadım. Kızlar abnada yardımcı olun. Artık doğru yol almak istiyorum. şubatta 34 olacam. Zama kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…