- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.341
Adaşım yeni duaya bugün başladık canım..
ceylan durdun durdun aşılama zamanı nohut kür aklına geldi..Benimde şimdi seni dövesim geldi..
Devlet 3 aşılamayı karşılıyor diye biliyorum.
Madem başladın devamını getir derim.kürleride yaparsın bundan sonra..
Yumurtalarının geç büyüdüğünü deseydin belki iğneyle aşılama yaparlardı yaa
önceki aşılamanı anlatmadınmı?
öyle yap çevir takibe canım.aşılamayı sonra yaptgırmak istediğini söyle
bu ay dolu geçsin illede:)
ayyy bende pek begenmedim ama sonucu sizleri okuduktan sonra biraz rahatladım açıkçası
bende hep görünüyorum canım doktora hormonlar iyi çıkıyo
hep ultrasyonda pco mu var diye bi duraklıyolar sonra varmı deyince yok galiba pco degil gibi diyolar bilmiyorumki varmı yokmu bende anlamadım onun dışında bi problem yok rahimde falan
morfoloji 7 çıkınca doktora bu krugere göremi dedim evet dedi en az 14 olması gerekiyodu buda düşük dedi sinir oldum
bişey dermiki acaba kafana göre neden karar veriyosun diye ayyy acaba yakınlarda bi hastaneyemi gitsem takip için ayyy kafam allak bullak
kız maşallah kagıdı ezberlemişsin valla evet yazıyo altta gördümHaklısın Ronya"m ..
Gördüğümde sitem ederim :)
Canım ml"dedir en üsteyse , toplam kağıdın aşağılarımda yazıyor ..
Bu teste kötü demesi normal , çünkü herkes normal sayıyı 20 milyon ve üzeri kabul ederken orası 40 milyor ve üzerini normal kabul ediyor ..
Morfoloji her yerde %4 sınırdır , burda % 15 ..
Bu kötü bişey değil , çıtalarını akıllarınca yüksek tutmuşlar ..
Tüp bebek yaptırmak isteyenler için iyi bişey ..
Aşılama yaptırmayabilirsin ..Aslında ordaki dr çok tatlı demekki siz ona denk gelemediniz , bu dediğin dr pek bir uyuz ..
Benide çok kovaladılar , eşin kalsın sen çık diye ..
Birgün ben karısıyım , gizlimiz saklımız yok , merak etmeyin dedim de kesti sesini :)
Devlet 3 aşılama ve 2 tüp bebek karşılıyor diye biliyorum ..
Pazartesi öğleden sonra bende yazayım yeni sonuçları ..
Canım belki size abartı gibi gelebilir ama ben burada hamile kalan bütün arkadaşlarım adına bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki,inanın ki hep sizi düşünüyoruz..Geçen yine bi arkadaşla bu konunun mevzusu geçti aramızda..Biz hamile kaldığımızda bile sevincimizi tam manasıyla yaşayamıyoruz..Ne zaman ki burada tanıdığımız veya tanımadığımız evlat hasretiyle yanan bütün arkadaşlarımız hamile kalacak işte o zaman tam manasıyla bayram olacak..
Çünkü bizi bizden başka kimse bu kadar iyi anlayamaz..Geçen arkadaşıma da söyledim en basitinden benim canımdan,kanımdan olan ablam bile beni anlayamaz..O evlatlarını annem,annem diye severken benim ciğerime nasıl bir acı saplandığını bilemez..Ama sen beni anlarsın,ben de seni..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,kaldıramayacağımızdan fazlasıyla imtihan etmesin inşallah..Ona açılan bu elleri boş çevirmesin inşallah..
:)bugun geklen urunlerım sevındırdı benı cılıt bangden 2 tane supurgem geldı ulker paketım geldı
Eki Görüntüle 265854 Eki Görüntüle 265853
canım benimde hamile kaldığım ay doktor burnunu bükmüştü sonuçlara
aşılamaya geçelim önümüzdeki ay demişti ama herşey kısmet
bu arada canım bir çok arkadaşın ateş ölçme sayesinde yumurtlamada sorunu olup olmadığını anladık
ben aylarca yumurtluyorum sanarken ateş ölçmeye başladığımda gerçekle karşılaştım
ve doktora gittiğimde harbidende yumurtlamadığımı öğrendim
adetin düzenli gelmesi düzenli yumurtlama olmuyor
heleki düzensiz adet oluyorsan kesinlikle takip yapılmalı
ayyy bende pek begenmedim ama sonucu sizleri okuduktan sonra biraz rahatladım açıkçası
bende hep görünüyorum canım doktora hormonlar iyi çıkıyo
hep ultrasyonda pco mu var diye bi duraklıyolar sonra varmı deyince yok galiba pco degil gibi diyolar bilmiyorumki varmı yokmu bende anlamadım onun dışında bi problem yok rahimde falan
morfoloji 7 çıkınca doktora bu krugere göremi dedim evet dedi en az 14 olması gerekiyodu buda düşük dedi sinir oldum
:)))) aaa siz buna morfolojimi diyosunuz diyomuşCeylan o doktor bizim morfoloji%2 yi görse bizi hastaneye yatırır o zaman
Ceylan sen Ankara"da mı oturuyordun ?
Daha önce hangi hastaneye gidiyordun ?
ben düzenli adet oluyorum canım sadece bu ay biraz geçti oda bakıyorumda herkesin günü geçti mevsimsel sanırım
bende göbek var bide göbek bölgesinde tüylenme var pco mu var yoksa her ultrasyonda soruyorum önce var gibi diyolar sonra yok yok degil diyolar bende anlamış degilim varmı yokmu öyle işte yani
ceylancım benim bildiğim ultrasonda pko ya benzer görüntü olduğunda sen pko sun denmiyo, adet düzensizliği var mı diye bakılıyo, bi de adetin 2-3. günü olan kan testiyle tanısı koyuluyo, ama tekrar bi görünürsün tabi..
eşinin değerleri de sen biliyosun işte bu değerlerin çok altında olan kaç hamile gördük, bnce beslenmesine vitaminine dikkat edin ve yumurtlama zamanını ıskalamayın inşallah zafer yakındır
aaa neyini beğenmedin ceylan,bilmiyormusun bizlerin halini.
bak gerçekten sana doğruyu söylüyorum,ileri ve morfoloji sizin ki gibi çıksa ben hiç takmazdım kafaya...
varikosel ameliyatı öncesinden daha iyi galiba sonuçlar....
sen doktora bakma onlar değerler üstünden konuşmak zorunda...
rahmin içinde olanları Rabbimden başka kimse birşey yapamıyor....
sen ronyanın dediği gibi şu uyku düzenini bir düzeltsen de bir de ateş ölçmeye başlasan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?