Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yazacam akşam canım şu aklımdaki kötü şeyleri bi atıyımda hocayada yazacam
işte en azından 0 degil ileri hızlımız bu bile güzel şimdiye kadar hep sıfır biliyodum ben

AdaESILA ekin79 ceylan06 qozyasi Maviikizz paptya ekintos
slm kızlar dualarımı bekleyen hamıle olan ve bebegını kucagına alan tum arkdaslarıma bagısladım Allah kabul etsın

Topiğe kazık çakmış biri olarak hergün giriyorummmm ..
Ama ekine katılmamak elde mi ?
Listeden sileceğim gelmeyini ..
Yok yazıcam birdeeee :)

bende katılıyorum ya gelıp soylesınler merak edıyoruz nasıllar ıslerımı var ters gıden bıseymı var nıe gelmıyolar
gelmeyeceklerse de bılelım bagrımıza tas basalım

aşk olsun lorke bana neden gelmiyosun romatizma agrılarım yogun oldugu ayla mutlaka gel bak bekliyorum
hiç unuturmuyum yiyecek dedinmi hepsi bir bir aklımdadır ilgi alanıma giriyo biliyosun
ceylan bana duygu somurusu yapma gelırım kahvenı ıcer gıderım o zaman sen benı ıstemıyosun anlasıldı

yuksek lısans senın ıcın ıyı olmustur canım hadı hayırlısı bakalım
arada ses ver haberdar et kendınen ama mutlaka
bilmiyorumki canım ne yapsam acaba o kadar kötü konuştuki takip işini bile unuttum napsamki acaba serephoneyi kullansamda acaba aşılama yerine takipmi istesemki
bencede bi problem var yumurtlamada ama ney anlayamadım
ceylan bencede bu ay takıp yaptır ben yumrutlamada bı sıkıntı oldugunu dusunuyorum ve bu cok basıt bı problem sadece takıp gerektırıyo

sen reglın bıtmeden baslayabılrısın ates olcmeye canım dıgıtal bı ates olcer al sonra yardımcı oluruz ınsallah
kizlar benim prolaktinim 46 ydi bu cokmu yuksek yuzumde sivilce oluyo bazen o yuzdenmidir acaba

canım sen tkrr bı doktora gorun o zaman prolaktın yuksek cıkmıs ve buda gebelıge engel oluyo
ama tedavısı cok kolay ılacla hemen dusebılıyo deger
doktorun bu degerı gorup nıe bısey vermedıkı

ceylan fsh falan gayet ıyı ama senın neden e2 degerıne bakılmamıs
pkoyla ılgılı benım bıldıgım en ıyı sonuc o degerden de anlasılabılıyo

ostregen ı gosteren deger bu dedıgım
bı kagıda bak bakalım tkrr
yoksa eger takıbe gıttıgın yerde onuda yaptırrabılrısın
3. engec 4. gun bakılsa ıyı olur

Ceylanım normal seninle ilgili konuşurken bile benim kafam karıştı:)
Neyse yarın c.ertesi doktor sıkıntısı yaşamassın dimi?
yakın bi yerde doktora gidip takip istiyorsun..
kafamızı netleştirelim:)

aaa ben onu unuttum tabiki yaşarım en iyisi ben şimdi bi gidip gelsemmiki iyiki hatırlattın bunagım benim canım ihtiyarım

lorke bide estradiol var oda 42,15 bumu acaba

Hoşgeldin canımmm nasılsın. vet alacam bir ateş ölçer. Teşekküğr ederim.

lorke ekin sagolun canim arkadaslarim ben bunu dr bisi soylemedi diye normal zannediyodum baska doktorda tekrar ayni testi yaptiriyim o zaman

neye dayanarak olabilir dedin bide ıh kaç olmalıki

pco da lh fsh tan yüksek çıkar ama tek başına yeterli değil
hormon sonucu+adet düzensizliği+tüylenme+kilo+ultrason görüntüsü
bunların hepsinin sonucunda pco tanısı kesin konur
örneğin bende sadece ultrasonda takip sırasında çıktı dr um yumurtalarının yapısı kistik demişti yani hafif derecede pco.adetlerim çok dakikti saatini şaşmazdı hormonlarda gayet iyiydi.
dicem o ki belki seninde benim gibidir başka belirtin olmasada takip yaptırmakta fayda var

Lorke yakında netten hasta bakmaya başlıcaz ya bu doktorlar niye böyle kimseye bişi anlatıp yönlendirmiyor..
Ya bu mesleği layığıyla yapacak olanlar yapsın.
Çok sinir oluyorum..

Ceylan yazdıklarımı hiç görmüyosun bugün

lorke bide estradiol var oda 42,15 bumu acaba

evet o ceylan tamam o da normalmıs
senın ısın o zaman takıplılk
bı gıt hemen sımdı gorus
yumurtan gec olgunlasıo olabılır
sonrasında da luteal fazın kısa suuryo belkıde hem takıp yaparken porgestan da verırı belkı
o da dengelemek ıcın

Lorke yakında netten hasta bakmaya başlıcaz ya bu doktorlar niye böyle kimseye bişi anlatıp yönlendirmiyor..
Ya bu mesleği layığıyla yapacak olanlar yapsın.
Çok sinir oluyorum..
haklısın ekınım ya Allah tan bıseyler bılıyoruz da cımbızlada olsa laf alıyoruz agızlarından ..
ben de son gıttıgmde mesela e2 sankı yuksek gıbı falan dedım bısey demıo sonra gordukkı bı tane kıst var demekkı ondanmıs deyıp rahatlatsana benı
zorla konusyolar yada hıc bısey demıyolar

ceylan 15 dk kaybettin şuan lütfen çıkıp bi doktora gidermisin.
yok sa senin takibi bben yapacam:))))))

kız onuda yaparız valla bı ultrason aletıne bakar
benım esımın ıs yerı ultrasn aletıde alacakmıs sımdı egıtımınıde alıyolar
dedım ben gelır arada burda kendımı kontrol ederım

hatta gelın sızede bakarım belese valla
bı tatlı ısmarlarsınız anlasırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…