- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.381
yok be canım burda yağmur falan oldukça kuru havası camlarda tertemiz duruyor :)
gülümgülüm Allah bağışlasın bebişini rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin
ceylan değerleriniz kötü değilki ileri hızlınız falan gayet iyi değilmi
akşam bide kaan hocaya yazsana sonuçları
bu gittiğin drun beklentisi gayet yüksek galiba ondan memnun olmamıştır
evet ille 3,gün olacak canım
ceylan sende pko olabiliradam gibi bi doktor bul kendine ve bu ay takibini yaptır.
pardon canım lh 3,11 miş ..şok oldum öyle görünce
neye dayanarak olabilir dedin bide ıh kaç olmalıki
Topiğe kazık çakmış biri olarak hergün giriyorummmm ..
Ama ekine katılmamak elde mi ?
Listeden sileceğim gelmeyini ..
Yok yazıcam birdeeee :)
ceylan bana duygu somurusu yapma
aşk olsun lorke bana neden gelmiyosun romatizma agrılarım yogun oldugu ayla mutlaka gel bak bekliyorum
hiç unuturmuyum yiyecek dedinmi hepsi bir bir aklımdadır ilgi alanıma giriyo biliyosun
merhaba kızlar nasılsınız
arada bir kaç sayfa okuyup kaçıyorum. iyiyim allaha şükür bilgemin dediği gibi arada bir yoklama vermem gerek galiba. hala kocamla ben çekirdek aileyiz bir gelişme yok. yükseklisansa basladım bol bol araştırmalarım var onlar beni oyalıyor.
veda ile konustum oğlu değil kızı olacakmış onlarda şaşırmışlar.
hayat benim için sıradan ama güzel bu sıradanlığı bile seviyormuşum.
inşallah yeni yeni tedavilere başlayacak arkadaşlara şifalar olsun.
bebeklerine kavuşmak için adım atanlar umarım hayırlısıyla güzel sonuçlara ulaşırlar.
hepinizi kocaman öpüyorum. hayırlı cumalar
ceylan bencede bu ay takıp yaptır ben yumrutlamada bı sıkıntı oldugunu dusunuyorum ve bu cok basıt bı problem sadece takıp gerektırıyobilmiyorumki canım ne yapsam acaba o kadar kötü konuştuki takip işini bile unuttum napsamki acaba serephoneyi kullansamda acaba aşılama yerine takipmi istesemki
bencede bi problem var yumurtlamada ama ney anlayamadım
Bu ateş ölçme hakkında bize bilgi verirmisiniz daha doğrusu ben ovulasyon günlerimi hiç takip etmedim ne ateşle ne testle. Bu konuda yarımcı olurmusunuz test alıyımmı yoksa güzel bir ateş ölçne alet mi alayım. ben pek ateşimide anlamıyorum. ortasıdır diyorum ovulasyo günü. ama daha iyi olacak olan neyse onu ayapayım. preesed jelde hiç kullanmadım. Kızlar abnada yardımcı olun. Artık doğru yol almak istiyorum. şubatta 34 olacam. Zama kaybetmek istemiyorum
kizlar benim prolaktinim 46 ydi bu cokmu yuksek yuzumde sivilce oluyo bazen o yuzdenmidir acaba
yaptırdım canım betama bile bakmışlar 0,5 miş sanki bilmiyoz
prolaktin12,65 referans aralıgında yani
fsh 3,4
lh3,11
tsh1,653
ben pek anlamıyorum ama nasıl acaba
ya sinir oldum kadın dogumcuya hiç bi açıklama yapmadı
içinden düşündü karar verdi aşılama dedi
soruda sorulmuyo ters ters cevaplar veriyo sinir şey
Ceylanım normal seninle ilgili konuşurken bile benim kafam karıştı:)
Neyse yarın c.ertesi doktor sıkıntısı yaşamassın dimi?
yakın bi yerde doktora gidip takip istiyorsun..
kafamızı netleştirelim:)
aaa ben onu unuttum tabiki yaşarım en iyisi ben şimdi bi gidip gelsemmikiiyiki hatırlattın bunagım benim canım ihtiyarım
AdaESILA ekin79 ceylan06 qozyasi Maviikizz paptya ekintos
slm kızlar dualarımı bekleyen hamıle olan ve bebegını kucagına alan tum arkdaslarıma bagısladım Allah kabul etsın
bende katılıyorum ya gelıp soylesınler merak edıyoruz nasıllar ıslerımı var ters gıden bıseymı var nıe gelmıyolar
gelmeyeceklerse de bılelım bagrımıza tas basalım
ceylan bana duygu somurusu yapmagelırım kahvenı ıcer gıderım o zaman sen benı ıstemıyosun anlasıldı
yuksek lısans senın ıcın ıyı olmustur canım hadı hayırlısı bakalım
arada ses ver haberdar et kendınen ama mutlaka
ceylan bencede bu ay takıp yaptır ben yumrutlamada bı sıkıntı oldugunu dusunuyorum ve bu cok basıt bı problem sadece takıp gerektırıyo
sen reglın bıtmeden baslayabılrısın ates olcmeye canım dıgıtal bı ates olcer al sonra yardımcı oluruz ınsallah
canım sen tkrr bı doktora gorun o zaman prolaktın yuksek cıkmıs ve buda gebelıge engel oluyo
ama tedavısı cok kolay ılacla hemen dusebılıyo deger
doktorun bu degerı gorup nıe bısey vermedıkı
ceylan fsh falan gayet ıyı ama senın neden e2 degerıne bakılmamıs
pkoyla ılgılı benım bıldıgım en ıyı sonuc o degerden de anlasılabılıyo
ostregen ı gosteren deger bu dedıgım
bı kagıda bak bakalım tkrr
yoksa eger takıbe gıttıgın yerde onuda yaptırrabılrısın
3. engec 4. gun bakılsa ıyı olur
AdaESILA ekin79 ceylan06 qozyasi Maviikizz paptya ekintos
slm kızlar dualarımı bekleyen hamıle olan ve bebegını kucagına alan tum arkdaslarıma bagısladım Allah kabul etsın
bende katılıyorum ya gelıp soylesınler merak edıyoruz nasıllar ıslerımı var ters gıden bıseymı var nıe gelmıyolar
gelmeyeceklerse de bılelım bagrımıza tas basalım
ceylan bana duygu somurusu yapmagelırım kahvenı ıcer gıderım o zaman sen benı ıstemıyosun anlasıldı
yuksek lısans senın ıcın ıyı olmustur canım hadı hayırlısı bakalım
arada ses ver haberdar et kendınen ama mutlaka
ceylan bencede bu ay takıp yaptır ben yumrutlamada bı sıkıntı oldugunu dusunuyorum ve bu cok basıt bı problem sadece takıp gerektırıyo
sen reglın bıtmeden baslayabılrısın ates olcmeye canım dıgıtal bı ates olcer al sonra yardımcı oluruz ınsallah
canım sen tkrr bı doktora gorun o zaman prolaktın yuksek cıkmıs ve buda gebelıge engel oluyo
ama tedavısı cok kolay ılacla hemen dusebılıyo deger
doktorun bu degerı gorup nıe bısey vermedıkı
ceylan fsh falan gayet ıyı ama senın neden e2 degerıne bakılmamıs
pkoyla ılgılı benım bıldıgım en ıyı sonuc o degerden de anlasılabılıyo
ostregen ı gosteren deger bu dedıgım
bı kagıda bak bakalım tkrr
yoksa eger takıbe gıttıgın yerde onuda yaptırrabılrısın
3. engec 4. gun bakılsa ıyı olur
neye dayanarak olabilir dedin bide ıh kaç olmalıki
Yav sen doktorları hiç takma ben tüp tedavisi sırasında doktordan nefret ettim. bana sürekli olumsuz şeyler söylüyodu. Artık bir gün dayanamayım dedim Allah aşkına psikolojimi bozuyosunuz hep kötü hep kötü bende ters etki yapıyo ümitsizliğe düşüyorum. O gayet rahat birt şekilde her durumu söylemek zorundayım fazla ümitlenmeyin. keşke bırakın sizin tüpünüzede sizde deseydim hem bu kadarda üzülmezdim. özeldede farketmiyo doktorlar bir gaip gereğinden fazla temkinli davranıyolar . çünkü sonrasında üstüne gelinsin istemiyolar ben yaşadım ÇOk takma bence doktorun dediklerini. burda çok güzel örnekler var hamile kalan arkadaşlar. mesela fatma 2,6 milyon spermle vede DNA hasarı ile hamile kaldı. Kris desen hız düşük morfolloji sıfır. Oldumu bal gibi oluyo. Çok biliyo o doktorlar. Hem bence sizin değeler gayet iyi. sadece hız biraz düşük. Sen doktordan etkilendiysen biz ölelim o zaman halimize tedavi medavi herşeyi bırakalım . biizm değerlrimiz daha kötü yaşımızda fazla ama ben ümitliyim. sadece bazen sabır kısmını beceremiyorum umutsuzluğpa düşüyorum.
lorke bide estradiol var oda 42,15 bumu acaba
Ceylan yazdıklarımı hiç görmüyosun bugün
Hey Allahım ya sevmesi bile laf sokarak.
Kalk git hadi saat daha erken hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya kızlar siz nasıl bunun takibini yapıp alınıyosunuz ben konuşup geçiyorum okudumu cevap verdimi hiç umurum diil :)))))))))))
Ceylan yazdıklarımı hiç görmüyosun bugün
haklısın ekınım ya Allah tan bıseyler bılıyoruz da cımbızlada olsa laf alıyoruz agızlarından ..Lorke yakında netten hasta bakmaya başlıcaz ya bu doktorlar niye böyle kimseye bişi anlatıp yönlendirmiyor..
Ya bu mesleği layığıyla yapacak olanlar yapsın.
Çok sinir oluyorum..
ceylan 15 dk kaybettin şuan lütfen çıkıp bi doktora gidermisin.
yok sa senin takibi bben yapacam:))))))
Ekinciğim şimdi söylediklerimize cavap verilmeyince hayalet gibi oluyoruz. muhabbete bir türlü dahil olamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?