Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ronyacığım ateş derken ? ateşle pko nasıl anlaşlıyo.

Ronyacığım ateş derken ? ateşle pko nasıl anlaşlıyo.

canım ates olcerken yumurtlayıp yumurtlamadıgın bayagı bellı oluyo duzgun sekılde olcersen tabıkı
boylelıkle yumrutalamyla ılgılı bı sorunun varmı en gec 2 ayın sonunda falan anlarsın o na gore de doktora gıdersın mesela

kızlar bakın bu dualar çok güzel ekincim bundan sonra bu duayı okusak
5-Zekeriyya(as)’ın duası: Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten.İnneke semiüddua”
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.(Âl-i İmran–38)

ay ceylancım karşılaştığın tavra bak...böyle doktor o kadar çok ki...hayırları için orda oturuyorlar sanki...
neyse sonra işi toparlamışsın,öyle gelseydin eve çok üzülürdün....

Hımmm ben en iyisi ateşimi ölçmeye başlayım. Teşekkür ederim Canım.

ay ceylancım karşılaştığın tavra bak...böyle doktor o kadar çok ki...hayırları için orda oturuyorlar sanki...
neyse sonra işi toparlamışsın,öyle gelseydin eve çok üzülürdün....

ayy hele ben nasıl üzüldüm ya gözlerimden akmasın yaşlar diye kırpmadım bile bende seviniyorum bayan varmış diye 2 tane oturmuşlar masaya ikiside türbanlı ve öyle umursamaz kısık sesle madem aşılamaysa neden buraya geliyosun diyo yaptırmak istemiyorum takip istiyorum diyorum sen karar veremezsin buna diyo eşinin durumu bunu gerektiriyosa ben neden seninle ugraşayım diyo bende eşimin biraz daha durumunu düzeltince aşılama istiyorum şimdi takip yaptıracam dedim o zamana kadar git normal ilişki yaşa tedavine ara ver ben boşa vakit kaybedemem seninle eşinin durumu belli dedi valla türbanını falan orda yoluverecektim o derece sinir oldum neymiş saat 3 müş hasta kabul etmiyomuş ya bunların mesaisi 3 temi bitiyo gerizekalılar görevini layıkıyla yapmayan kendilerini bişey sanan insanları tersleyen bu doktorlara hakkımı hiç helal etmiyorum zaten öbür doktorda yapmam deseydi oturur hüngür hüngür aglardım ultrasyonla bakana kadar zaten sabahki doktor iki gündür aklımı başımdan aldı nedir çektigim yaaa son erkek doktorda istedigin saatte gel dedi ohhh allah razı olsun ondan

gamzelim ve diger arkadaşlarım desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum hepinize tek tek cevap vermedim çünkü anlatacagım şeyler bu kadardı tekrar tekrar aynı şeyleri yazıp sizi sıkmak istemedim
bu arada eşime yaptım az önce nohutu haşladım tuzladım kavurdum bizimkide üzerine ketçap döküp 1 kase nohutu yedi
lorke bende preseed alacam bugün daha 3. günüm bende geç yumurtluyorum nerden alsamki bi akıl versenize bana

gercekten sinir bir durum ama isler eskisi gibi degil bir sikayet etsen basini kurtaramaz hakkinda hayirlisi ben olsam aglardim heralde

gercekten sinir bir durum ama isler eskisi gibi degil bir sikayet etsen basini kurtaramaz hakkinda hayirlisi ben olsam aglardim heralde

ben bi doktoru şikayet ettim eşimin ameliyat olacagı zamanda hiç bi sonuç çıkmadı kıvırıp durdular benim derdim bana yetiyo valla allaha havale ediyorum öylelerini

cok guzelmis anlami bende bundan sonra bu duayi okumak isterim

ben bi doktoru şikayet ettim eşimin ameliyat olacagı zamanda hiç bi sonuç çıkmadı kıvırıp durdular benim derdim bana yetiyo valla allaha havale ediyorum öylelerini

sen ozele gitmissin heralde aslinda ozelde boyle durumlar pek yasanmiyor diye biliyorum ama tabi cok fazla hastane tecrubem yok bundan sonra olacak bosver sikma canini Allaha havale etmekle en iyisini yapiyorsun

evet bunu bende yazmıstım daha once bı kenarı
bı kac ayet daha var bole bundan sonrakı duamız olabılır bencede

canım valla sen bılırsın gg den alabılrısın bence cunku suan kurlar cok yukseldıgı ıcın ebaydan almak avantajlı olmuyo hemde strees oluyosun gelcekmı vs dıe
benım 10. gunde geldı bu ay mesela
ve ıcınde ovus ve gebelık testıde ıstedım toplamda 65 tlye geldı
gg de de asagı yukarı sanırım bu cıvarlar
sen bılrısın tabıkı yıne de
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim tablo şimdiden şahaneya bakalım hakkımızda hayırlısı olsun artık

tmm canım akşam alırım eşimle bi konuşuyumda o zaman çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…