- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.441
canım çok güzel anlatmışsın
benim fsh ve lh ikiside 7 ydi diğerleride normaldi
ama ultrasonda pko görüntüsü ve adet düzensizliğim vardı
hiç yumurtlamıyorum değildi ama yılda 4 kere falan oluyordu yumurtlama
yani bunun için sadece ateşinizi ölçün yeter
zaten ateş herşeyi gösteriyor eğer bir sorun varsa o zaman doktora gidilir
Ronyacığım ateş derken ? ateşle pko nasıl anlaşlıyo.
kızlar ben gittim geldim önce doktora soruyum sonra giriş yaptırıyım dedim neyse baktım iki tane kadın dogum bölümü var biri bayan doktor digeri erkek tabiki bende bayanı tercih ettim ve girdim derdimi anlattım ben takip yaptırmnak istiyorum dedim 21 yıldır olmuyo dedim eşin muayene oldumu dedi bende oldu dedim ne diyolar dedi aşılama diyolar dedim demez olaydım bugün 3. günüm dedim ben çıkacam hasta almıyorum falan dedi senin istegine göre takip yapamam dedi aşıla dendiyse neden ben seninle boşuna ugraşıyım dedi ugraşamam senin karar veremezsin takibe ben veririm falan dedi önümüzdeki adette gel bi bakalım çıkacam yarım saattir seninle ugraşıyorum bak dedi git yandaki doktor yaparsa pna söyle dedi neyse salak kaarıya sinir oldum çıktım odadan erkek doktora gittim oda git sıra al konuşalım dedi sıramı aldım durumumu anlattım 2 yıldır istiyoruz dedim oda eşimi sordu bende gülümeyerek ondada problem var dedim test varmı yanında dedi kararsızlıkla gösterdim buda yapmayacak diye çok korktum neyseki uzan dedi karnımdan baktı ve ilaçsız bi takip yapalım hormonların normal dedi bide progesteronuna bakalım sonra dedi adetin 13. günü çagırdı tekrar benden öyle işte kızlar ne varsa erkek doktorlarda var boşuna o salak karıya gittim nerdeyse aglayacaktım seninle ugraşamam aşılama senin durumun deyince erkek doktorda çok iyi davrandı kadın doktordan sonra nerdeyse erkek doktorun boynuna atlayacaktım kaçkez teşekkür ettim adama
canım ates olcerken yumurtlayıp yumurtlamadıgın bayagı bellı oluyo duzgun sekılde olcersen tabıkı
boylelıkle yumrutalamyla ılgılı bı sorunun varmı en gec 2 ayın sonunda falan anlarsın o na gore de doktora gıdersın mesela
ay ceylancım karşılaştığın tavra bak...böyle doktor o kadar çok ki...hayırları için orda oturuyorlar sanki...
neyse sonra işi toparlamışsın,öyle gelseydin eve çok üzülürdün....
ayy hele ben nasıl üzüldüm ya gözlerimden akmasın yaşlar diye kırpmadım bile bende seviniyorum bayan varmış diye 2 tane oturmuşlar masaya ikiside türbanlı ve öyle umursamaz kısık sesle madem aşılamaysa neden buraya geliyosun diyo yaptırmak istemiyorum takip istiyorum diyorum sen karar veremezsin buna diyo eşinin durumu bunu gerektiriyosa ben neden seninle ugraşayım diyo bende eşimin biraz daha durumunu düzeltince aşılama istiyorum şimdi takip yaptıracam dedim o zamana kadar git normal ilişki yaşa tedavine ara ver ben boşa vakit kaybedemem seninle eşinin durumu belli dedi valla türbanını falan orda yoluverecektim o derece sinir oldum neymiş saat 3 müş hasta kabul etmiyomuş ya bunların mesaisi 3 temi bitiyo gerizekalılar görevini layıkıyla yapmayan kendilerini bişey sanan insanları tersleyen bu doktorlara hakkımı hiç helal etmiyorum zaten öbür doktorda yapmam deseydi oturur hüngür hüngür aglardım ultrasyonla bakana kadar zaten sabahki doktor iki gündür aklımı başımdan aldı nedir çektigim yaaa son erkek doktorda istedigin saatte gel dedi ohhh allah razı olsun ondan
gercekten sinir bir durum ama isler eskisi gibi degil bir sikayet etsen basini kurtaramaz hakkinda hayirlisi ben olsam aglardim heralde
kızlar bakın bu dualar çok güzel ekincim bundan sonra bu duayı okusak
5-Zekeriyya(as)’ın duası: Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten.İnneke semiüddua”
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.(Âl-i İmran–38)
ceylan sonuçlarınız nasıl çıktı kuşum
ben bi doktoru şikayet ettim eşimin ameliyat olacagı zamanda hiç bi sonuç çıkmadı kıvırıp durdular benim derdim bana yetiyo valla allaha havale ediyorum öylelerini
evet bunu bende yazmıstım daha once bı kenarıkızlar bakın bu dualar çok güzel ekincim bundan sonra bu duayı okusak
5-Zekeriyya(as)ın duası: Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten.İnneke semiüddua
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.(Âl-i İmran38)
gamzelim ve diger arkadaşlarım desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum hepinize tek tek cevap vermedim çünkü anlatacagım şeyler bu kadardı tekrar tekrar aynı şeyleri yazıp sizi sıkmak istemedim
bu arada eşime yaptım az önce nohutu haşladım tuzladım kavurdum bizimkide üzerine ketçap döküp 1 kase nohutu yedi
lorke bende preseed alacam bugün daha 3. günüm bende geç yumurtluyorum nerden alsamki bi akıl versenize bana
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim tablo şimdiden şahaneya bakalım hakkımızda hayırlısı olsun artık
doktora göre kötü bize göre içgüveysinden hallice geçmişte paylaştım canım sayfasını bulursam söylerim az sonra
sen ozele gitmissin heralde aslinda ozelde boyle durumlar pek yasanmiyor diye biliyorum ama tabi cok fazla hastane tecrubem yok bundan sonra olacak bosver sikma canini Allaha havale etmekle en iyisini yapiyorsun
evet bunu bende yazmıstım daha once bı kenarı
bı kac ayet daha var bole bundan sonrakı duamız olabılır bencede
canım valla sen bılırsın gg den alabılrısın bence cunku suan kurlar cok yukseldıgı ıcın ebaydan almak avantajlı olmuyo hemde strees oluyosun gelcekmı vs dıe
benım 10. gunde geldı bu ay mesela
ve ıcınde ovus ve gebelık testıde ıstedım toplamda 65 tlye geldı
gg de de asagı yukarı sanırım bu cıvarlar
sen bılrısın tabıkı yıne de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?