- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.461
yok canım ben özele gitmedim devlete gittim
basortulu deyince ozel diye dusundum devlette calisiliyormu kapali olarak bilmiyordum
çalışılıyomuş galiba kaç doktor vardı öyle kapalı o hastanede ben 3 tane gördüm mesela bugün
esraaaaaaaaaaaaaaaaa
ceylan niye cebeci ankara üniv. hastanesine gitmedin kaan hocanın orda niye test vermedinizki :26:
neyın var askım söle bana
kızlar biz sonuçları aldık doktor hiç begenmedi
buranın sonuçlarıda bi degişik ama anladıgım kadarını yazayım
sperm konsantrasyonu 17 milyon
ileri hızlı 14
ileri yavaş19
yerinde5
hareketsiz62
morfoloji who 4th kruger =7 neye göre bakıldıgını anlayamadım ben
yıkama sonrası
sperm konsantrasyon 7 milyon
ileri hız 70
ileri yavaş 30
işte böyle kızlar kadın dogum hemen srephone verdi aşılamaya başladı kendi kendine
hiç bana sormadı aşılama istiyormusun diye
neye ugradıgımı şaşırdım kararsız kaldım yaptırıp yaptırmama
pamuk kopyala yapıştır yaptım senin için bak bakalım
ceylan valla iyi dayanmışın yinede
ben olsam kesin sinir kırizi geçirirdim ne biçim muammeleye
o resmen insanlığını kaybetmişler böyle zor bir durumda olan hastayı nasıl öyle azarlar inanmıyorum
kızlar hormun testim yüksek çıkmış buda Dr bana sen pcosun demesini açıklar gibi
ne olacak bilmiyorum
önceden bir dalımız kırıktı eşimi tedavi ediyodum şimdi bide pco çıktı başıma rabbim beterinden muhafaza etsin
pco olduğumu kanıtlamış resmen Dr eşime demiş muayene edince anladım oltrasyonla
hormun testide yüksek çıkmış demiş eşinin kilo sorunuda var demiş ki var ayıptır söylemesi 80 kiloyum
tüylenmede var sivilcelenmede var
Dr demiş e daha ne olsun basbaya eşin pco
ceylan valla iyi dayanmışın yinede
ben olsam kesin sinir kırizi geçirirdim ne biçim muammeleye
o resmen insanlığını kaybetmişler böyle zor bir durumda olan hastayı nasıl öyle azarlar inanmıyorum
kızlar hormun testim yüksek çıkmış buda Dr bana sen pcosun demesini açıklar gibi
ne olacak bilmiyorum
önceden bir dalımız kırıktı eşimi tedavi ediyodum şimdi bide pco çıktı başıma rabbim beterinden muhafaza etsin
pco olduğumu kanıtlamış resmen Dr eşime demiş muayene edince anladım oltrasyonla
hormun testide yüksek çıkmış demiş eşinin kilo sorunuda var demiş ki var ayıptır söylemesi 80 kiloyum
tüylenmede var sivilcelenmede var
Dr demiş e daha ne olsun basbaya eşin pco
gülüm gelmiş hoş gelmiş nasıl gidiyor annelik bebiş nasıl
valla canım hiç bilmiyorum eşim tesleri alıp tüp bebek merkezine gütürmüş ve onlar tesleri dosyaya koymuşlar bakalım eşim fotokopi çekmişse baakıp söylerimcanim sende pko belirtisi varmiydi prolaktin kac sende benimkide yuksek 46
allah islah etsin böyle insanları ne diyeyimben istemiyorum aşılama diyorum diger doktora bakarak ne var bu aşılamada neden istemiyosun diye sırıtıyo yaa sinir karı nolacak terbiyemide bozdu:26::26::26::26:
hadi yaa pcomu çıktı şimdi bi o eksikti bakalım bende varmı
o dedigin bazı belirtiler var ama hormonlarım hep normal çıkıyo
allah yar ve yardımcın olsun canım
bide bana dombili diyosunuz kız aramızda gizli dombililerde varmış bakın
kızlar bakın bu dualar çok güzel ekincim bundan sonra bu duayı okusak
5-Zekeriyya(as)’ın duası: Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten.İnneke semiüddua”
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.(Âl-i İmran–38)
ayy hele ben nasıl üzüldüm ya gözlerimden akmasın yaşlar diye kırpmadım bile bende seviniyorum bayan varmış diye 2 tane oturmuşlar masaya ikiside türbanlı ve öyle umursamaz kısık sesle madem aşılamaysa neden buraya geliyosun diyo yaptırmak istemiyorum takip istiyorum diyorum sen karar veremezsin buna diyo eşinin durumu bunu gerektiriyosa ben neden seninle ugraşayım diyo bende eşimin biraz daha durumunu düzeltince aşılama istiyorum şimdi takip yaptıracam dedim o zamana kadar git normal ilişki yaşa tedavine ara ver ben boşa vakit kaybedemem seninle eşinin durumu belli dedi valla türbanını falan orda yoluverecektim o derece sinir oldum neymiş saat 3 müş hasta kabul etmiyomuş ya bunların mesaisi 3 temi bitiyo gerizekalılar görevini layıkıyla yapmayan kendilerini bişey sanan insanları tersleyen bu doktorlara hakkımı hiç helal etmiyorum zaten öbür doktorda yapmam deseydi oturur hüngür hüngür aglardım ultrasyonla bakana kadar zaten sabahki doktor iki gündür aklımı başımdan aldı nedir çektigim yaaa son erkek doktorda istedigin saatte gel dedi ohhh allah razı olsun ondan
tamam canim sikma canini ilacala duzeliyormus zannedersem bendede var yada baslangici peki sen de adet duzensizligi varmivalla canım hiç bilmiyorum eşim tesleri alıp tüp bebek merkezine gütürmüş ve onlar tesleri dosyaya koymuşlar bakalım eşim fotokopi çekmişse baakıp söylerim
ben hormunlardan hiç anlamıyorum bu nedenle yorumda yapamıyorum
allah islah etsin böyle insanları ne diyeyim
malesef canım birde pco çıktı başıma bakalım ne olacak şimdi
sende şişkosun tüylenme sivilcelenme varsa olabilir ama şu varki bu drden başka hiç kimse bana döyle bişi olduğunu söylememişti
şu ana kadar bin DR ye gittim belki bunlar tıp okumuyumu ya anlamadılar
ya ceylancım
deveye sormuşlar niye doynun eri diye oda benim nerem doğruki demiş oda benim içte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?