Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylan niye cebeci ankara üniv. hastanesine gitmedin kaan hocanın orda niye test vermedinizki :26:

kızlar biz sonuçları aldık doktor hiç begenmedi
buranın sonuçlarıda bi degişik ama anladıgım kadarını yazayım
sperm konsantrasyonu 17 milyon
ileri hızlı 14
ileri yavaş19
yerinde5
hareketsiz62
morfoloji who 4th kruger =7 neye göre bakıldıgını anlayamadım ben
yıkama sonrası
sperm konsantrasyon 7 milyon
ileri hız 70
ileri yavaş 30
işte böyle kızlar kadın dogum hemen srephone verdi aşılamaya başladı kendi kendine
hiç bana sormadı aşılama istiyormusun diye
neye ugradıgımı şaşırdım kararsız kaldım yaptırıp yaptırmama
pamuk kopyala yapıştır yaptım senin için bak bakalım

ceylan niye cebeci ankara üniv. hastanesine gitmedin kaan hocanın orda niye test vermedinizki :26:

canım orda kaan hoca bakmıyo artık bide burayı denemek istedim bilgem güvenilir oldugunu söylüyoduya iyikide gitmişim bizim ameliyattan 1 ay sonraki testte bile mlde 11 milyondu sperm bizde durumumuz iyi diye geçiniyoduk meger dogru düzgün pekte artış olmamış gözümüz açıldı en azından hemde nedense kaan hocanın orda bizim morfolojiye hiç bakmadılar bende bakılmıyo sanıyodum ekintos bakıldıgını söyledi morfolojiyede bakılması için orayı tercih ettim

ceylan valla iyi dayanmışın yinede
ben olsam kesin sinir kırizi geçirirdim ne biçim muammeleye
o resmen insanlığını kaybetmişler böyle zor bir durumda olan hastayı nasıl öyle azarlar inanmıyorum

kızlar hormun testim yüksek çıkmış buda Dr bana sen pcosun demesini açıklar gibi
ne olacak bilmiyorum
önceden bir dalımız kırıktı eşimi tedavi ediyodum şimdi bide pco çıktı başıma rabbim beterinden muhafaza etsin

pco olduğumu kanıtlamış resmen Dr eşime demiş muayene edince anladım oltrasyonla
hormun testide yüksek çıkmış demiş eşinin kilo sorunuda var demiş ki var ayıptır söylemesi 80 kiloyum
tüylenmede var sivilcelenmede var
Dr demiş e daha ne olsun basbaya eşin pco

neyın var askım söle bana

tahlilimiz bekledigimiz gibi çıkmadı
doktorlarda tahlilimizden beter çıktı
bugün hiç iyi geçmedi anlayacagın
hemen aşılama dediler lafı agzıma tıkadılar
bende başka bi hastaneye gittim bayan doktor seninle ugraşamam eşinin durumu bunu gerektiriyosa git aşılama ol dedi
sonra erkek doktora gittimde en sonunda beni anlayan dinleyen birini buldum yoksa cinnetin geliyodu bana soldan soldannn
yani yumurta takibi yaptırıyorum bu ay

Son düzenleme:

ceylancım değerleriniz çok kötü değilki sperm sayınız 17 milyon biliyorsunki hamile kalabilmek için 20 milyon sperm gerekli en az fakat bunun çok şahitlerini gördük arkadaşlarımızın hamile kalmasıyla sadece ileri hızlı bizde de bu değerlerdeyken hamile kalamamıştım benim hamile kaldığım ay ileri hızlılar % 37 di ve bunun hamile kalabilmek için önemli olduğunu anlamıştım hareketli sperm sayısı olması gerekir hareketsiz % 62 sana bişey diyeyimmi ben ilk tedaviye başladığımda hareketli % 1 di 3 ay sonra % 37 olmuştu canını sıkacak bir değer yok burda sadece düzelmesi için azıcık vitaminlere ve eşinin iyi beslenmesine ihtiyaç var senin hamişliğin çok bekletmeyecek seni hiç morelini bozma tatlım krisim gelince daha iyi yorumlar ben bildiğim kadarıyla yorumladım

canim sende pko belirtisi varmiydi prolaktin kac sende benimkide yuksek 46

ben istemiyorum aşılama diyorum diger doktora bakarak ne var bu aşılamada neden istemiyosun diye sırıtıyo yaa sinir karı nolacak terbiyemide bozdu:26::26::26::26:
hadi yaa pcomu çıktı şimdi bi o eksikti bakalım bende varmı
o dedigin bazı belirtiler var ama hormonlarım hep normal çıkıyo
allah yar ve yardımcın olsun canım
bide bana dombili diyosunuz kız aramızda gizli dombililerde varmış bakın

canim sende pko belirtisi varmiydi prolaktin kac sende benimkide yuksek 46
valla canım hiç bilmiyorum eşim tesleri alıp tüp bebek merkezine gütürmüş ve onlar tesleri dosyaya koymuşlar bakalım eşim fotokopi çekmişse baakıp söylerim
ben hormunlardan hiç anlamıyorum bu nedenle yorumda yapamıyorum

allah islah etsin böyle insanları ne diyeyim
malesef canım birde pco çıktı başıma bakalım ne olacak şimdi
sende şişkosun tüylenme sivilcelenme varsa olabilir ama şu varki bu drden başka hiç kimse bana döyle bişi olduğunu söylememişti
şu ana kadar bin DR ye gittim belki bunlar tıp okumuyumu ya anlamadılar
ya ceylancım
deveye sormuşlar niye doynun eri diye oda benim nerem doğruki demiş oda benim içte

Tamam canım okuyalım.Derdimizin dermanı bunlar..

Ceylan keşke başhekime gitseydin.Sonuç al alma..
Tmm aşılama yaptır demesine lafım yok.
Ama bu tavırları alır onun biiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppppppp
yapardım.Ahh ahhhh
söylenecek çok şey var susayım ..
O erkek doktorunda Allah sırtını yere getirmesin inşallahhhhhhhhhhhhh

tamam canim sikma canini ilacala duzeliyormus zannedersem bendede var yada baslangici peki sen de adet duzensizligi varmi

Çakırcım eşinin değerlerine rağmen neden olmuyor diye kafayı yedik resmen ..
Bunu öğrenmenle Rabbim sana bir adım daha yaklaştırdı bebişini inan bana
İçin rahat olsun birkaç ay yumurta takibi yaptır..
Bence Evelallah sonuç alacaksın.

Arkadaşlar bu sayfaları çok taradım hep umutlu haber okumak için şimdi size umut ışığı olmak isterim.Eşim 24.05.2011 tarihi varikosel ameliyatı oldu(tek taraflı)sperm sayısı 6 milyondaydı.1 hafta önce tahlil yaptırdık sperm sayıları 13 milyona yükseldi ve ben dün yani 24.09.2011 gebelik testi yaptırdım 3.5 haftalık anne adayıymışım inanmak çok zor Rabbim tüm isteyenlere aratmasın bana da hayırlı sağlıklı evlat versin
ALLAH OL DEDİ OLDUU

Kızlar ben kaçar kız çakır bende gelicem memo yaa (hastanenin takma ad:)
burdaki doctorlar hiç bişey anlamıyor çakırım anne olma zamanıııı

gülümmmmmmmmmmm hoşgeldin tatlışım minik oğluşun nasıl..
merak ediyorum kaç günde ağrıların geçti bizi bir aydınlat kuşum :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…