Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bazılarınıza face den arkadaşlık isteği gönderdim, herkese göndermedim utandım artık, kullanıcı adım paptya_4, kabul etmeyenler olursa kırılmam gönlünüze göre takılın

lorkem senin mutfağında olmak istiyorum şuanda

Allah yolunu acik etsin canim kardesim dualarim seninle ....

benim sürekli okuduğum dua canım gerçekten çok güzel bi dua

benim sürekli okuduğum dua canım gerçekten çok güzel bi dua

lorke duanda bizede yer vermişsin.Allah razı olsun canım benim.....
ne demek ekıntosum dualarımız hepımız ıcın ınsallah
lorkem senin mutfağında olmak istiyorum şuanda

bugun menu hafıf ve herkesın sevmeyecegı bısey
bız sebze yemege duskunuz esım hıc sunu yap bunu yap demez yemek ayırmaz saolsun
bende herseyı yedırıyorum

krissss merhaba,uzun zamandır görmüyorum seni.nasılsın.bebiş de iyidir umarım.sana faceden istek gönderdim kabul edersen çok sevinirim.çok merak ediyorum seni

daha güzel ya bizde otçuluz lorkem pazara çıkınca elimizdekileri gören evde inek var zanneder o derece yani :)

Giitim ilaçları aldım geldim endol 25 mg kapsül ve tetradox bu ilaç antibiyotikmiş nie dediki kaan hoca kullananlar dogrumuuu

daha güzel ya bizde otçuluz lorkem pazara çıkınca elimizdekileri gören evde inek var zanneder o derece yani :)
o kadar dıyorsun yanı

Giitim ilaçları aldım geldim endol 25 mg kapsül ve tetradox bu ilaç antibiyotikmiş nie dediki kaan hoca kullananlar dogrumuuu

dogru canım lokosıt varsa ondan vermıstır yada olma ıhtımalıne karsı vermıstır cunku enfeksıon spermlere zarar verıyo

Kızlar ben çıkıyorum , akşama misafir var gelemiyeceğim yarın evdeyim , bol bol görüşürüz :)
Haydi iyi bakın kendinize ..

kızlar ben gittim geldim önce doktora soruyum sonra giriş yaptırıyım dedim neyse baktım iki tane kadın dogum bölümü var biri bayan doktor digeri erkek tabiki bende bayanı tercih ettim ve girdim derdimi anlattım ben takip yaptırmnak istiyorum dedim 21 yıldır olmuyo dedim eşin muayene oldumu dedi bende oldu dedim ne diyolar dedi aşılama diyolar dedim demez olaydım bugün 3. günüm dedim ben çıkacam hasta almıyorum falan dedi senin istegine göre takip yapamam dedi aşıla dendiyse neden ben seninle boşuna ugraşıyım dedi ugraşamam senin karar veremezsin takibe ben veririm falan dedi önümüzdeki adette gel bi bakalım çıkacam yarım saattir seninle ugraşıyorum bak dedi git yandaki doktor yaparsa pna söyle dedi neyse salak kaarıya sinir oldum çıktım odadan erkek doktora gittim oda git sıra al konuşalım dedi sıramı aldım durumumu anlattım 2 yıldır istiyoruz dedim oda eşimi sordu bende gülümeyerek ondada problem var dedim test varmı yanında dedi kararsızlıkla gösterdim buda yapmayacak diye çok korktum neyseki uzan dedi karnımdan baktı ve ilaçsız bi takip yapalım hormonların normal dedi bide progesteronuna bakalım sonra dedi adetin 13. günü çagırdı tekrar benden öyle işte kızlar ne varsa erkek doktorlarda var boşuna o salak karıya gittim nerdeyse aglayacaktım seninle ugraşamam aşılama senin durumun deyince erkek doktorda çok iyi davrandı kadın doktordan sonra nerdeyse erkek doktorun boynuna atlayacaktım kaçkez teşekkür ettim adama

hadi hayırlısı bakalım, sende şansına bu gün her türlü doktorla karşılaştın, neyse çok şükür amacına ulaştın

ayy ne güzel bi dua arkadaşım ağzına sağlık sanada hayırlı cumalar.

Bayıldım bayıldım ne kadar güzel ne kadar anlamlı bir dua . İçten amin diyorum. Allah razı olsun bitanem. Çok güzel bir paylaşım
amin canimlarim cok sagolun bu mubarek guen bu duayla baslayin istedim..
canim arkadasim degerleriniz iyi bence cok sukur..ben dah gecen seneye kadar 4 milyon sperme seviniyodum beterin beteri var hayatim bu duruma cok sukur..
verecek olan ALLAH on doktorlarda tuzu kuru dememki snei beni en anlasinlar..
amin canım agzına yüregine saglık çok güzel bi dua

Gamzelim duayı hemen yazdım defterime , çok beğendim ..
Paylaşımım için sagol arkadaşım ..
cok tsk ederim canim bilgem senden de guzel haberleri alaydik hayirlisiyla..olmadi obur ay tuple gelir ins bebegin..

canim bencede bazen erkekler bayanlardan daha kibar oluyo..hakkinda hayirlisi buymus dmeemki ins emeklerin bosa cikmasin canim herseyi bastan sona okudum..ve senin icin hayirlisi olsun die dua ettim..

ANLADIM LORKEM İNŞ KULLANCAK verdiğim duayı oku canımmmm
tama ınsallah okuyacagım canım ...

ceylanım yaa valla ıyı dayanmıssın sınır oldum ben bıle kadına okurken
bende asılama yaptrıdıgımda doktorum erkektı devlet hastanesınde
ve acıkcası gercekten daha ılgılı ve daha sakın oldukalarını gordum
hadı gozun aydın takıbın hayırlı olsun bakalım ...

bak adam progestanıda dusunmus bende dedım ya ona da baktırmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…