Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Madem ilaçla olucak , bu sefer ki takip olsun ..
:)))) aaa siz buna morfolojimi diyosunuz diyomuş

evet canım ben ankaradayım 1 yıl oldu buraya geleli 1 yıldır kaan hocanın oraya gidiyordum cebeciye yani
Bizde Kaan Hoca"ya gidiyoruz ama , eşim aylardır her ay Zekai Tahir"e gidiyor , hormon ve spermiyogram için ..
Biz paralara kıyıp kaç kez düzendede yaptırdık ama kalkıp 1.900.000"e idare eder dediler ..Nesi idare eder , nesi .. Bal gibi sürünüyor bu değerler dedim dr"a .. Oda kötünün iyisi dedi ..
En azından burası gerçekçi , çünkü devlet hastanesi , seni kandırmak için çabalamıyor .. Sen içini rahat tut , spermin hacimi cinsel iiilişkide 3-4 ml oluyor , benim eşimde o ortamlarda 1-2 ml çıkartabiliyor biraz amiyane oldu ama , sonuçta 3 ml 51 milyon olur bu rakam ..
Ekinciğim hormon testini adetin 3. günü yaptırıyoduk dimi. Haftasonuna denk gelince bi dahaki aya mı kalıyo?
Canım bir daha ki aya kalmıyor .. En ideali 2. yada 3. gün , haftasonunu gelirse 1. gün , 4. gün kesinlikle yaptırma , yumoş büyümeye başlıyor ve sonuçlar çoğu zaman yanlış çıkıyor ..
Lh "nin açık ara farkla fsh "yi geçmesi pco olabilir demekmiş ..
Bende kendimden şüphe ediyorum ama Allah korusun ..
Ultrasonda banada yok diyolar , ama 2 kere hormon tahlili yaptırdım birinde lh , fsh"den düşüktü , diğerinde 3 değer fark vardı .. Yani fsh 5 , lh 8.. O kadar korktum ki , pzt yakalarına yapışıp kesin bir sonuçla döneceğim eve ..
Usg"de küme küme yumurtalar varsa pco oluyormuş ..Ben görmedim daha önce ama anlamamışta olabilirim ..

lorke ekin sagolun canim arkadaslarim ben bunu dr bisi soylemedi diye normal zannediyodum baska doktorda tekrar ayni testi yaptiriyim o zaman

gozyaşı arkadaşlarda demiş prolaktinin yüksek çıkmış bak sana ne anlatıyım ben kendi kendime teşhis koymuştum geçtiğimiz kış 3 yıl önceki hormon sonucuma bakarak benimde 39 muş ozaman netten araştırdım gebeliğe engel bir durummmuş bu o sırada bir arkadaşımada söyledim tesadüfen bu yüzden gebelik olmuyormuş diye o da korunmuyormuş 1.5 senedir sonra gidip baktırmış benden duyunca onunda prolaktin 49 muş dr ilaç vermiş bir ay sonra beni tekrar aradı ne kadar kullanacam bu ilacı diye bende dedimki git baktır bidaha belki düşmüştür diye neyse kız gidiyor prolaktin baktırmaya hamile olduğunu öğrenip geliyor :))
herşeyde bir hayır vardır denir ya bişeyler vesile oluyor meğer benimde baktığım şey yanlışmış yanlış teşhis koymuşum kendime
ayrıca strestende çıkıyor bu prolaktin
en iyisi başka bir dr a git

Mavişim tmm kız zamanla oturur muhabbetin bak bi nasırlaştık artık
siz çapayı aradınızmı?
Ahh eşin oraya bi gittse ordan ilk otobüsle ankaraya geçecektir:)

muayene ayrı binada kan testi ayrı sperm ayrı..
kimse bilmiyo soruyosun alakasız yerlere gönderiyor.
Hüngür hüngür ağlamıştım çıkarken

xeda sız neye karar verıdnız asılama veya takıp yaptırmayı dusunuyormusun bu ay

canım ben allah nasip ederse malatyaya gidicen ne için gidicem anlatayım burda morfolijiye bakmıyorlar ve durumumuz ne ona göre eşimi tedavi uygulansın istiyorum amelyat nasıl sonuç verdi onları konturol ettircemm ama karmakarışıgım bu arada tüp merkezlerini araştırıyorm ist çakırın önerdiği memoril araştırmasındayım nasip canımmm 2 ay önceki testler de hız %2di yükselmiyor nie merak ediyorummm

Dün eşimle tekrar konuştum hatta senin mesajını okudum. Güldü; yumuşadı iyice. gidecez heralde. o yinede bir görsün çapayı :) Perhiz olayını ayarlayamadığım için sonraya kaldı randevu. abisin düğünü var onun hazırlıkları var. almanyaya gidecez ekimde bir o geçsinde iyice oturup bir plan yapacam sonra doğru ankara inşallah.düzenli planlı hareket etmek istiyorum şu an kopuk tedavimiz.

ah ahh size size sormasaydim bir daha dryafalan gitmeyecektim tamamen esime odaklandim ama stresinde etkisi var zannedersem zaten bende gitmeden supheleniyordum cok degil ama sivilce problemim var bir de iki yil once gogsumde yag bezesi cikti doktor onemli degil demisti ama oda yuksek prolaktinden kaynaklaniyormus cok sagol canim isin ciddiyetini anlamis oldum

hayırlı cumalar güzeller
benim yumoşlar şimdilik iyi gözüküyolarmış
pazartesi gidicem tekrar ve durum belli olucak hayırlısıyla

BONCUK doğum yapmış
paşamız teşrif etti yani,güzel bir ömür onun olsun inşallah

gülüm senin kuzucukda gözlerini açmış dünyaya,seninde gözün aydın olsun canım

geçmişi takip edemiyorum ama yeni yeni arkdaşlar katılmış aramıza,yolunuz açık olsun kızlar ,inşallah kısa zamanda sonuç alırsınız
hoş heldiniz bu arada

arkadaşlar size bişey tavsiye edicem hergün 100 defa hz ibrahim as duası var( rabbi hebli minessalihin) bunu okuyun bakın göreceksiniz işleriniz nasıl yolunda gidiyor ben başladım okumaya anlamı ya rabbim salih evlatlar lütfet bana bu hz ibrahimin duası kuranı kerımdede geçiyor

Allah gonlunun ferahlayacagı bı yol cızdırsın sana ınsallah o zamna bıran once dedıgın gıbı esının testını yaptırın bence

lorkem dua etmişin ağzına sağlık hakkını helal et

est canım ne demek ben bı arkadasıma duaederken daha safıyane duygularla edıyorum gıbı gelıyo temızlendıgımı hıssedıyorum

kızlar ben mutfaga gectım yemegımı yapayım arada bakarım sıze

xeda sız neye karar verıdnız asılama veya takıp yaptırmayı dusunuyormusun bu ay

lorkem canım sgl ferahlıga bi yola ihtiyacım var oda doc görünene kadar bekliycem durumumuz hangi yolda gidicegimizi belirliycek nasip artık

canım çok güzel anlatmışsın
benim fsh ve lh ikiside 7 ydi diğerleride normaldi
ama ultrasonda pko görüntüsü ve adet düzensizliğim vardı
hiç yumurtlamıyorum değildi ama yılda 4 kere falan oluyordu yumurtlama
yani bunun için sadece ateşinizi ölçün yeter
zaten ateş herşeyi gösteriyor eğer bir sorun varsa o zaman doktora gidilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…