- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.401
Madem ilaçla olucak , bu sefer ki takip olsun ..kız maşallah kagıdı ezberlemişsin valla evet yazıyo altta gördüm
hacim 2 ml çıktıgı için toplamda 34 milyon
evet ya degerleri çok degişik bencede
madem devler 3 aşılama karşılıyo tüp çinde 2 igneli lazım bundan sonrakileri igneli yaptırırım en iyisi ben bu ay takip yaptırıyım
Bizde Kaan Hoca"ya gidiyoruz ama , eşim aylardır her ay Zekai Tahir"e gidiyor , hormon ve spermiyogram için ..:)))) aaa siz buna morfolojimi diyosunuz diyomuş
evet canım ben ankaradayım 1 yıl oldu buraya geleli 1 yıldır kaan hocanın oraya gidiyordum cebeciye yani
Canım bir daha ki aya kalmıyor .. En ideali 2. yada 3. gün , haftasonunu gelirse 1. gün , 4. gün kesinlikle yaptırma , yumoş büyümeye başlıyor ve sonuçlar çoğu zaman yanlış çıkıyor ..Ekinciğim hormon testini adetin 3. günü yaptırıyoduk dimi. Haftasonuna denk gelince bi dahaki aya mı kalıyo?
Lh "nin açık ara farkla fsh "yi geçmesi pco olabilir demekmiş ..yaptırdım canım betama bile bakmışlar 0,5 miş sanki bilmiyoz
prolaktin12,65 referans aralıgında yani
fsh 3,4
lh3,11
tsh1,653
ben pek anlamıyorum ama nasıl acaba
ya sinir oldum kadın dogumcuya hiç bi açıklama yapmadı
içinden düşündü karar verdi aşılama dedi
soruda sorulmuyo ters ters cevaplar veriyo sinir şey
lorke ekin sagolun canim arkadaslarim ben bunu dr bisi soylemedi diye normal zannediyodum baska doktorda tekrar ayni testi yaptiriyim o zaman
xeda sız neye karar verıdnız asılama veya takıp yaptırmayı dusunuyormusun bu ay
Mavişim tmm kız zamanla oturur muhabbetin bak bi nasırlaştık artık
siz çapayı aradınızmı?
Ahh eşin oraya bi gittse ordan ilk otobüsle ankaraya geçecektir:)
muayene ayrı binada kan testi ayrı sperm ayrı..
kimse bilmiyo soruyosun alakasız yerlere gönderiyor.
Hüngür hüngür ağlamıştım çıkarken
ah ahh size size sormasaydim bir daha dryafalan gitmeyecektim tamamen esime odaklandim ama stresinde etkisi var zannedersem zaten bende gitmeden supheleniyordum cok degil ama sivilce problemim var bir de iki yil once gogsumde yag bezesi cikti doktor onemli degil demisti ama oda yuksek prolaktinden kaynaklaniyormus cok sagol canim isin ciddiyetini anlamis oldumgozyaşı arkadaşlarda demiş prolaktinin yüksek çıkmış bak sana ne anlatıyım ben kendi kendime teşhis koymuştum geçtiğimiz kış 3 yıl önceki hormon sonucuma bakarak benimde 39 muş ozaman netten araştırdım gebeliğe engel bir durummmuş bu o sırada bir arkadaşımada söyledim tesadüfen bu yüzden gebelik olmuyormuş diye o da korunmuyormuş 1.5 senedir sonra gidip baktırmış benden duyunca onunda prolaktin 49 muş dr ilaç vermiş bir ay sonra beni tekrar aradı ne kadar kullanacam bu ilacı diye bende dedimki git baktır bidaha belki düşmüştür diye neyse kız gidiyor prolaktin baktırmaya hamile olduğunu öğrenip geliyor :))
herşeyde bir hayır vardır denir ya bişeyler vesile oluyor meğer benimde baktığım şey yanlışmış yanlış teşhis koymuşum kendime
ayrıca strestende çıkıyor bu prolaktin
en iyisi başka bir dr a git
lorkem dua etmişin ağzına sağlık hakkını helal et
mrb topiğin güzel hatunları ben geldim yasin okudum babanneme allah kabul etsin inşallah
hosgeldin tatlim ALLAH kabul etsin
Bnede 600 adet okudum isimleriniz okuyup dua ettim kızlar
mrb topiğin güzel hatunları ben geldim yasin okudum babanneme allah kabul etsin inşallah
sağol canım amin sen nasılsın
Allah gonlunun ferahlayacagı bı yol cızdırsın sana ınsallah o zamna bıran once dedıgın gıbı esının testını yaptırın bencecanım ben allah nasip ederse malatyaya gidicen ne için gidicem anlatayım burda morfolijiye bakmıyorlar ve durumumuz ne ona göre eşimi tedavi uygulansın istiyorum amelyat nasıl sonuç verdi onları konturol ettircemm ama karmakarışıgım bu arada tüp merkezlerini araştırıyorm ist çakırın önerdiği memoril araştırmasındayım nasip canımmm 2 ay önceki testler de hız %2di yükselmiyor nie merak ediyorummm
lorkem dua etmişin ağzına sağlık hakkını helal et
xeda sız neye karar verıdnız asılama veya takıp yaptırmayı dusunuyormusun bu ay
allah gonlunun ferahlayacagı bı yol cızdırsın sana ınsallah o zamna bıran once dedıgın gıbı esının testını yaptırın bence
est canım ne demek ben bı arkadasıma duaederken daha safıyane duygularla edıyorum gıbı gelıyo temızlendıgımı hıssedıyorum
kızlar ben mutfaga gectım yemegımı yapayım arada bakarım sıze
pco da lh fsh tan yüksek çıkar ama tek başına yeterli değil
hormon sonucu+adet düzensizliği+tüylenme+kilo+ultrason görüntüsü
bunların hepsinin sonucunda pco tanısı kesin konur
örneğin bende sadece ultrasonda takip sırasında çıktı dr um yumurtalarının yapısı kistik demişti yani hafif derecede pco.adetlerim çok dakikti saatini şaşmazdı hormonlarda gayet iyiydi.
dicem o ki belki seninde benim gibidir başka belirtin olmasada takip yaptırmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?