Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylann benim hep dediğim bir şey vardır
bir kadın doğumcu birde dişçi hayatta kadına gitmem
ben özellikle doktorlarımı irkek olanlardan seçiyorum
daha nazikler kadın doktora gitmiştim bir kere hart diye aleti soktu
hiç unutmam içimde öyle bir çeviriyorki gözlerim yaşarmıştı
o gün bugündür gitmiyorumm
canım lütfen bu ay ateşini düzenli ölç gecelerin kadını olma bir müddet

Ay kızlar çıkıcam nerde bu Ceylan yaaa , kırk yılda birşey sorucam gideceği tuttuu..
Ceylaaaaaaaaaaaaaaaaaan gel çabuk Nohut kürünü anlat bi sana zahmet :44:

bnımde tam 9 ırkek doktorum var ıdı
kadın bnde tercıh etmıorum

Bilgem nohut yemeği yaparken öncesinde haşlıyoruz ya suda aynı o şekilde yapıyorsun yemeğine hazırlar gibi sonra onları birer kase olacak şekilde buzdolabı poşetine koy.
günlük çıkar tuzlayıp tüketsin.Benimki 1 hafta anca dayanabildi yemiyooooo

önce sıkarım yanağını sonra doya doya öperimmmmmmmm göbeğim engel olmaz merak etme sen

29. HAFTAYA GIRIORUSNNNNNNN PAMIK SANADA AZ KALIOR
KIZ ARTIK DOGUMLAR BASLIOR COK SUKUR NE GUSEL YHA
MASALLAH
COCUKTAN GEILMEZ ARTIK BURASI,

KORKUM NEY BILIORMUSUNUZ
HERKES DOGURUNCA COCUKTAN DOLAYI GIREMICEK OLMANIZ
BAGLARIMIZIN KOPMASINDAN KORKUYORUM

INSALLAH DOSTLUGUMUZ HIC BTMEZZZZZZZZ

AYRICA ISME KARAR KILDINMI ?AKLINDA NELER VAR SÖÖLE BAKALIM

Allah iyiliğini versin
Ronya çok iyi anlıyor onu bekleyelim yorumlar mutlaka

Cakırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gülmekten oldummm
Fsh dmeek senı oldurur
galiba öyle 0 lanmasında bişi kalmamış zaten 0 landımı
bende ölürüm bende diyom bu günerde niye hiç takadım yok bir güzüm toprağa bakıyo sürekli meyer bundan

ahhh ronyam ahhh hamileliğimin 5. haftasını hatırladım daha önce vajinusmus yaşayan biri olarak ilk defa keseyi görmek umuduyla muayeneye girdim ne bileydim o vajinal muayenenin benim için zor olanını benim doktorumda bayandı ozaman gıcık şey ya içimde daireler çiziyodu bide diyoki ooooo sen atlatmışsın vajinusmusu hocak 1 dak hocam ya diye diye bitirdik ama sırf şu kafamdaki kurgulardan kurtulmak için girdim sonra dediki 10 gün sonra gel kalp atışını dinlicez yinemi alttan bakacaksınız dedim tabiki yani dedi sen bekle ben sana gelirim bidaha dedim ve hemen doktorumu değiştirdim şimdiki doktorumda bayan ama çok memnunum ama erkek doktorlar hakkındaki görüşlerine katılıyorum ama utanmasam iyi olacakda

29. haftadayım zaten aşkım salı günü 30. haftaya giriyorum darısı başına olsun inşallah doğumlar başlasada biz asla kopmayız yine gelicez yine burda olucaz merak etme sen en azından kendi adıma söylüyorum tatlışım dostluğumuz hiç bitmicek bebeğin ismine karar verdim artık kesin ismi KUZEY beğendinmi :)

kız bnde vajılıyıdm
alttan muayenem vardı
kadın bna ne dedı bılıormusun
ne bu hareketlerın
herıfının altına yatınca böle olmuorsundur dedı
dımdızlak oldum soka gırdım
agladım cıkınca :)

kızlar bende kendi yöntemimi anlatayım
nohutu bir gece önceden ıslatıyorum. ertesi günü yeterince şiştiğin görünce havlu kağıda yada pamuklu bez daha sağlıklı alıp biraz kuruluyorum
sonra teflonda orta ateşte sürekli karıştırarak kavuruyorum
alacalı olunca tadına bakıp alıyorum isteğe göre çok da kavurabilirsiniz ama yanmasın haaa tuzu da ilk başta tavaya koyarken atın.
afiyet olsun eşlere. bende çok seviyorum ayrıca:)

çalışılıyomuş galiba kaç doktor vardı öyle kapalı o hastanede ben 3 tane gördüm mesela bugün

canım yanılıyorsun bence orası özel hastanedir çünkü kamuda hala başörtüsü yasak

canım pko tüm bulgularını yaşıyorsun
ama korkma durum o kadarda kötü değil
klomen türü ilaçlar ve iğneler var benim eşimin değerleri düzelir düzelmez hemen takip yaptırdım
senin eşinin değerleri zaten iyiydi sende takip yaptırabilirsin

çAKIR FSH NİYE BU KDR DÜŞÜK RONYA YETİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
birde LH VE e2 ye bakılmadımı?

canım o değer fsh değilde tsh olmasınmı
yanlış okumuş yada yazmış olabilirsin bir daha bak istersen

hıc begenmedım
barı guney olsunda akdenız bızım bolge olsun
karadenızde ne ısı var

kızlaaaaaaaaaaaarrrr....... herkese iyi akşamlarrr... geçmişi okuyup geldm fıstıklaarrrr..
yardımınıza ihtiyacıııımmmmm var.. biliyorsunuz bugün eşim semen analizi yaptıracaktı bu ikinci tesitimiz olacaktı o yüzden çok merak ediyordum sonucunu ve sonuçları aldıkkkk... hadi yorumlayın bakalım ben hiç bişi anlamyorum çünkü eşim tüp bebek merkezinde yaptırmış tahlili çünkü malatyadaki araştırma hastanesi morfolojiye bakmıyormuş buradaki tüp bebek merkezine yönlendirmiş orada da eşim kimseye yorumlatmamaış testi almış gelmiş:))) neyseki pazartesi kadın doğumcuya gideceğim oradaki doktor aynı zamanda tüp bebek merkezinde de çalışıyo zannedersem yorumlayabilir.. geçen ayki testte sayı 1.750.000 di ileri hareketli %10 yerinde hareketli %5 hareketsiz %85 gelelim bugünkü teste... Kızlar sizce bu mümkün mü yaaa..

volüm 1.7 ml
ph normal
vizkozite normal
aglütinasyon yok
sayı 23 milyon/ml

total hareketlililk %45
progresif hareketli sperm sayısı 4milyon/ml
sperm dışı hücre 1 milyon /ml
progresif hareketlillik(hızlı) (+4):17 (+3):22
hareket (+2):6
MORFOLOJİ (KRUGERE GÖRE) %3 ((((((

şimdi arkaaşlar sizce üç haftada sayı 1.750.000 den 23 milyona çıkabilir mi yani bu normal mi aklım almıyor hareketlillik ise %15 ten %45 e çıkmış yani ben üç haftadır keçi boynuzu kürü içiriyorum eşime keçi boynuzu pekmezi + incir(zeytinyağında bekletilmiş) +çinko+balık yağı hapı+ ballı çerez+ bilumum çerezler yani vitamin falan yok bir de üç haftadır yapıyorm bunları sayı bunlar sayesinde mi artmıştır bir de hergün meryem suresi okuyorum:)))) yani biliyorum morfoloji düşük ama sayı ve hareketlilik artması beni ümitlendirdisizce nasıl değerler yani ilk değerlere göre.. kızlar öle sevindim ki değerleri görünce hiç beklemiyordum artışı..
bu arada hormon testi de yapıldı onlar da olması gereken aralıklarda doktor iyi demiş onları da yazayım da bi bakıverin hadi :)))))))9

FSH 8.1
LH 5.85
PROLAKTİN 9.85
TOTAL TESTOSTERON 426

HADİ KIZLAR BEKLİUORUM YORUMLARINIZI İNŞALLAH....

ayy böyle laflar eden doktorlar neden bana denk gelmiyor
ne pis iğrenç bir kelime bu
edepsiz kadın

gökçenn bence değerlerinz gayet iyi
bence eşin bir ara enfeksiyon falan geçirdi ve o dönemde test yaptıdınız onun için değerler kötü çıkmış
benim eşiminde bir ara öyle olmuştu ve 1 ay sonra normale dönmüştü

ayyy bunu anlatmıştın hatırlıyorum bunlara doktor demiyorum ben zaten ben olsam ağzının payını verirdim haketmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…