- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.541
birde bizim behlül kuzeyin karizmasını düşününce pek artist oluyor
evet lorkecim şimdi taşlar oturuyor yerine sayenizde :))) doktorlara kalırsan bişi öğrendiğimiz yok
şimdi canım sperm dışı hücre dediği lokosit mi oluyo yani 1 milyon çünkü o.. Bir önceki testte de lokosit bölümünde 2-3 lokosit yazıyodu demekki bir önceki testte enfeksiyon daha çokmuş ondan düşük çıkmış bu testte de enfeksiyon var ama daha az yani biz şimdi bu lokositi sıfıra indirirsek değerler daha mı artacak :)))) doğru mu anlamışım canım ya yoksa uyduruyor muyum:)))
iyidir şeker sen nasılsın salı ve çarşamba günlerinin dizileri iyi ama bugünlük ferihayı izleyelim barim :))))))))pamuk58 gokcen44 qozyasi ekin79
huu nabersınız aksam saatı sakın burası
esım evde degıl benımde tv dde de bısey yok bugun
pamuk58 gokcen44 qozyasi ekin79
ronyam eşimde bir kızıyo kıvanç ile kuzey arasında kalmıştım heeeeeeeee kıvanç tatlıtuğ yüzünden diyo :)))
o dizi başlamadan önce kesinleştirmiştim ismini boşuna yorum yapma diyorum ona
canım gecen testte 2-3mılyon /ml mı yazıuyoduevet lorkecim şimdi taşlar oturuyor yerine sayenizde :))) doktorlara kalırsan bişi öğrendiğimiz yok
şimdi canım sperm dışı hücre dediği lokosit mi oluyo yani 1 milyon çünkü o.. Bir önceki testte de lokosit bölümünde 2-3 lokosit yazıyodu demekki bir önceki testte enfeksiyon daha çokmuş ondan düşük çıkmış bu testte de enfeksiyon var ama daha az yani biz şimdi bu lokositi sıfıra indirirsek değerler daha mı artacak :)))) doğru mu anlamışım canım ya yoksa uyduruyor muyum:)))
iyidir şeker sen nasılsın salı ve çarşamba günlerinin dizileri iyi ama bugünlük ferihayı izleyelim barim :))))))))
pamuk58 gokcen44 qozyasi ekin79
pamukcum isminiz hayırlı olsun güzel bir isim.. ömrü de ismi gibi güzel olsun inşallah:)))
canım gecen testte 2-3mılyon /ml mı yazıuyodu
bunda cunku 1mılyon /ml yazmıssın
eger oleyse dogru yanı oncekınde daha cok varmıs sımdı azalmıs
enfeksıon azalınca sayı ve hareketlılıge etkısı var dıe bılıyorum
ay evet pamugum yaa
sen kesın kuzeyı ızlıyosundur carsambaları artık
bende begendım oglunun adını hayırlı evalt olsun ınsallah
canım gecen testte 2-3mılyon /ml mı yazıuyodu
bunda cunku 1mılyon /ml yazmıssın
eger oleyse dogru yanı oncekınde daha cok varmıs sımdı azalmıs
enfeksıon azalınca sayı ve hareketlılıge etkısı var dıe bılıyorum
canım bir öncekinde lokosit kısmında 2-3 lokosit yazıyordu aynen böyle.. bu aykinde ise 1 milyon/ ml yazıyordu iki test farklı yerlerde yapıldığı için farklı şeyler yazıyorlar birinde sadece rakam belirtmiş diğerinde milyon diye yanınıa belirtmiş anlamıyorum valla ben bunları..
pamukcum cok guzel oglusunun adi seninde az kaldi heralde
Arkadaşlar bu sayfaları çok taradım hep umutlu haber okumak için şimdi size umut ışığı olmak isterim.Eşim 24.05.2011 tarihi varikosel ameliyatı oldu(tek taraflı)sperm sayısı 6 milyondaydı.1 hafta önce tahlil yaptırdık sperm sayıları 13 milyona yükseldi ve ben dün yani 24.09.2011 gebelik testi yaptırdım 3.5 haftalık anne adayıymışım inanmak çok zor Rabbim tüm isteyenlere aratmasın bana da hayırlı sağlıklı evlat versin
ALLAH OL DEDİ OLDUU
OOOO süper bir haber bu çok sevindim senin adına. burda çare arıyodun hızı nasıl yükselticez diye bak Allah meleğini gönderdi sana. tebrik ederim. Allah sağlıkla geçireceğin bir hamilelik nasip etsin.
Yanlış anladın canım xeda başka topikten alıntı yapmış..
Henüz beklemede o da inşallah Allah söyletmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?