Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pamuk58 gokcen44 qozyasi ekin79

huu nabersınız aksam saatı sakın burası
esım evde degıl benımde tv dde de bısey yok bugun

birde bizim behlül kuzeyin karizmasını düşününce pek artist oluyor

ronyam eşimde bir kızıyo kıvanç ile kuzey arasında kalmıştım heeeeeeeee kıvanç tatlıtuğ yüzünden diyo :)))
o dizi başlamadan önce kesinleştirmiştim ismini boşuna yorum yapma diyorum ona

pamuk58 gokcen44 qozyasi ekin79

huu nabersınız aksam saatı sakın burası
esım evde degıl benımde tv dde de bısey yok bugun
iyidir şeker sen nasılsın salı ve çarşamba günlerinin dizileri iyi ama bugünlük ferihayı izleyelim barim :))))))))

ronyam eşimde bir kızıyo kıvanç ile kuzey arasında kalmıştım heeeeeeeee kıvanç tatlıtuğ yüzünden diyo :)))
o dizi başlamadan önce kesinleştirmiştim ismini boşuna yorum yapma diyorum ona

pamukcum isminiz hayırlı olsun güzel bir isim.. ömrü de ismi gibi güzel olsun inşallah:)))

canım gecen testte 2-3mılyon /ml mı yazıuyodu
bunda cunku 1mılyon /ml yazmıssın
eger oleyse dogru yanı oncekınde daha cok varmıs sımdı azalmıs
enfeksıon azalınca sayı ve hareketlılıge etkısı var dıe bılıyorum

iyidir şeker sen nasılsın salı ve çarşamba günlerinin dizileri iyi ama bugünlük ferihayı izleyelim barim :))))))))

ay evet pamugum yaa
sen kesın kuzeyı ızlıyosundur carsambaları artık
bende begendım oglunun adını hayırlı evalt olsun ınsallah

yok hayatım salı öyle bir geçer zamanki çarşamba muhteşem yüzyıl :))) malesef kuzey i seyredemiyorum sülüman daha ağır basıyo :)
güzel dileklerin içinde çok tşk ederim amin darısı başına inşallah canımcım

pamukcum cok guzel oglusunun adi seninde az kaldi heralde

sende beğenmişsin sağol canım :) evet 2 ayım var daha ama 3 gündür mide yanması yaşıyorum doğuma kadar böyle devam edecekmiş ama olsun darısı başına olsun canım tedaviniz nasıl gidiyo sizin

OOOO süper bir haber bu çok sevindim senin adına. burda çare arıyodun hızı nasıl yükselticez diye bak Allah meleğini gönderdi sana. tebrik ederim. Allah sağlıkla geçireceğin bir hamilelik nasip etsin.

OOOO süper bir haber bu çok sevindim senin adına. burda çare arıyodun hızı nasıl yükselticez diye bak Allah meleğini gönderdi sana. tebrik ederim. Allah sağlıkla geçireceğin bir hamilelik nasip etsin.

Yanlış anladın canım xeda başka topikten alıntı yapmış..
Henüz beklemede o da inşallah Allah söyletmiştir.

İyi akşamlar şeker kızlar

Pamukcuğum oğlunun ismi çok güzel hayırlısı olsun. Gökçen eşinin değrlerinin artmasına çok sevindim, inşallah en kısa zamanda hamile kalırısn.

butterfly33,qozyasi,ekin79,sevser,ikizler5,lorkee,gokcen44 nasılsınız arkadaşlar keyifler nasıl?

Ben bugün birazda kendimle ilgilenmeye karar verdim. ilk önce hormon testlerimi tekrar yaptıracam. sonra iyi bir kadın doğum doktoruna gideceme. Çünkü bana tüp ebebkte yumurtaların kalitesiz dmişti doktor. Bunun sebeblerini araştıracam .inşallah iyi sonuç alırım. Bu arad eşimede randevu almaya çalışacam çapadan olmadı ankaraya gönderecem. Bakalım ne olacak sonumuz. inşallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…