- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.521
kızlaaaaaaaaaaaarrrr....... herkese iyi akşamlarrr... geçmişi okuyup geldm fıstıklaarrrr..
yardımınıza ihtiyacıııımmmmm var.. biliyorsunuz bugün eşim semen analizi yaptıracaktı bu ikinci tesitimiz olacaktı o yüzden çok merak ediyordum sonucunu ve sonuçları aldıkkkk... hadi yorumlayın bakalım ben hiç bişi anlamyorum çünkü eşim tüp bebek merkezinde yaptırmış tahlili çünkü malatyadaki araştırma hastanesi morfolojiye bakmıyormuş buradaki tüp bebek merkezine yönlendirmiş orada da eşim kimseye yorumlatmamaış testi almış gelmiş:))) neyseki pazartesi kadın doğumcuya gideceğim oradaki doktor aynı zamanda tüp bebek merkezinde de çalışıyo zannedersem yorumlayabilir.. geçen ayki testte sayı 1.750.000 di ileri hareketli %10 yerinde hareketli %5 hareketsiz %85 gelelim bugünkü teste... Kızlar sizce bu mümkün mü yaaa..
volüm 1.7 ml
ph normal
vizkozite normal
aglütinasyon yok
sayı 23 milyon/ml
total hareketlililk %45
progresif hareketli sperm sayısı 4milyon/ml
sperm dışı hücre 1 milyon /ml
progresif hareketlillik(hızlı) (+4):17 (+3):22
hareket (+2):6
MORFOLOJİ (KRUGERE GÖRE) %3((((((
şimdi arkaaşlar sizce üç haftada sayı 1.750.000 den 23 milyona çıkabilir mi yani bu normal mi aklım almıyor hareketlillik ise %15 ten %45 e çıkmış yani ben üç haftadır keçi boynuzu kürü içiriyorum eşime keçi boynuzu pekmezi + incir(zeytinyağında bekletilmiş) +çinko+balık yağı hapı+ ballı çerez+ bilumum çerezler yani vitamin falan yok bir de üç haftadır yapıyorm bunları sayı bunlar sayesinde mi artmıştır bir de hergün meryem suresi okuyorum:)))) yani biliyorum morfoloji düşük ama sayı ve hareketlilik artması beni ümitlendirdisizce nasıl değerler yani ilk değerlere göre.. kızlar öle sevindim ki değerleri görünce hiç beklemiyordum artışı..
bu arada hormon testi de yapıldı onlar da olması gereken aralıklarda doktor iyi demiş onları da yazayım da bi bakıverin hadi :)))))))9
FSH 8.1
LH 5.85
PROLAKTİN 9.85
TOTAL TESTOSTERON 426
HADİ KIZLAR BEKLİUORUM YORUMLARINIZI İNŞALLAH....
hıc begenmedım
barı guney olsunda akdenız bızım bolge olsun
karadenızde ne ısı var
gökçenn bence değerlerinz gayet iyi
bence eşin bir ara enfeksiyon falan geçirdi ve o dönemde test yaptıdınız onun için değerler kötü çıkmış
benim eşiminde bir ara öyle olmuştu ve 1 ay sonra normale dönmüştü
sızın mldemı 1.750ydı onceden yoksa toplamdamı
cok sasırdım
cok daglar kadar fark var 2 test arasında
ama ıyı cıkmasına sevındım
ınsallah hayırlı evladın olur en yakın zamnda
aynı merkezde yaptırmadınız heralde
pammukumm sen beğenmişin ya boşver çok irdeleme
bir de en çok neye sevindim kızlar.. eşim "eğer değerlerde hiç bi değişiklik olmazsa bir daha bunları içmem haaaa" diyordu:))) ödüm patladı ya içmezse diye çünkü ekin üç aydan önce faydasını göstermeyebilir diyordu baktım ki eşim değerleri görünce keçi boynuzu arıyor ortalıkta hemen hazırlayıp verdim eline bir tane daha:)))
Pamukk Bende beğendim otomatik olarak diil ama
çok karizma duruyor:)
canım ben allah nasip ederse malatyaya gidicen ne için gidicem anlatayım burda morfolijiye bakmıyorlar ve durumumuz ne ona göre eşimi tedavi uygulansın istiyorum amelyat nasıl sonuç verdi onları konturol ettircemm ama karmakarışıgım bu arada tüp merkezlerini araştırıyorm ist çakırın önerdiği memoril araştırmasındayım nasip canımmm 2 ay önceki testler de hız %2di yükselmiyor nie merak ediyorummm
birde bizim behlül kuzeyin karizmasını düşününce pek artist oluyor
Gökcen çok güzel gelişme olmuş.devam canım ne yapıyorsanız ona devammmmmmmm
kızlaaaaaaaaaaaarrrr....... herkese iyi akşamlarrr... geçmişi okuyup geldm fıstıklaarrrr..
yardımınıza ihtiyacıııımmmmm var.. biliyorsunuz bugün eşim semen analizi yaptıracaktı bu ikinci tesitimiz olacaktı o yüzden çok merak ediyordum sonucunu ve sonuçları aldıkkkk... hadi yorumlayın bakalım ben hiç bişi anlamyorum çünkü eşim tüp bebek merkezinde yaptırmış tahlili çünkü malatyadaki araştırma hastanesi morfolojiye bakmıyormuş buradaki tüp bebek merkezine yönlendirmiş orada da eşim kimseye yorumlatmamaış testi almış gelmiş:))) neyseki pazartesi kadın doğumcuya gideceğim oradaki doktor aynı zamanda tüp bebek merkezinde de çalışıyo zannedersem yorumlayabilir.. geçen ayki testte sayı 1.750.000 di ileri hareketli %10 yerinde hareketli %5 hareketsiz %85 gelelim bugünkü teste... Kızlar sizce bu mümkün mü yaaa..
volüm 1.7 ml
ph normal
vizkozite normal
aglütinasyon yok
sayı 23 milyon/ml
total hareketlililk %45
progresif hareketli sperm sayısı 4milyon/ml
sperm dışı hücre 1 milyon /ml
progresif hareketlillik(hızlı) (+4):17 (+3):22
hareket (+2):6
MORFOLOJİ (KRUGERE GÖRE) %3((((((
şimdi arkaaşlar sizce üç haftada sayı 1.750.000 den 23 milyona çıkabilir mi yani bu normal mi aklım almıyor hareketlillik ise %15 ten %45 e çıkmış yani ben üç haftadır keçi boynuzu kürü içiriyorum eşime keçi boynuzu pekmezi + incir(zeytinyağında bekletilmiş) +çinko+balık yağı hapı+ ballı çerez+ bilumum çerezler yani vitamin falan yok bir de üç haftadır yapıyorm bunları sayı bunlar sayesinde mi artmıştır bir de hergün meryem suresi okuyorum:)))) yani biliyorum morfoloji düşük ama sayı ve hareketlilik artması beni ümitlendirdisizce nasıl değerler yani ilk değerlere göre.. kızlar öle sevindim ki değerleri görünce hiç beklemiyordum artışı..
bu arada hormon testi de yapıldı onlar da olması gereken aralıklarda doktor iyi demiş onları da yazayım da bi bakıverin hadi :)))))))9
FSH 8.1
LH 5.85
PROLAKTİN 9.85
TOTAL TESTOSTERON 426
HADİ KIZLAR BEKLİUORUM YORUMLARINIZI İNŞALLAH....
cakır pkosu olan kılosu senden fazla olan arkadasım sımdı hamılekızlar eşim geldi benim şu deyerlerime bir bakın hele bu ne kız
benim serbest T4 0.94
fsh 0.99
prolaktin 12.22
bilen varsa yorumlasın hele
benim e2 35 oda yüksek ama şimdi ki test deyil 2 yıl önceki test lh yi bilmiyorum
slm kizlar nasilsiniz bende temziligi anca bitirebildim..
ceylan bende istiyorum nohut tarifini..
kizlar ya bisey sorucam size. b3nim esimin babasi cok yasli gecen ayiptir soylemesi kaynanam lavaboya cikariken yere dusurmus yazik
sonra yerden ikimiz kaldirdik zayif ama cok agir
o an hissetmedim belimi incitmisim 2 gundur belim kopuyo bunun icin ne yapsam ya bi care bilen varmi..
bide korkuyorum bayanalrda bel incninice bebk zor olurmus degrumu ki ya..:26:
canimmasallah cok iyi sayi ve hareketlilik hadi hayirli olsun
Pamukk Bende beğendim otomatik olarak diil ama
çok karizma duruyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?