Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sızın mldemı 1.750ydı onceden yoksa toplamdamı
cok sasırdım
cok daglar kadar fark var 2 test arasında
ama ıyı cıkmasına sevındım
ınsallah hayırlı evladın olur en yakın zamnda
aynı merkezde yaptırmadınız heralde

selam hatunlar..herkes iyidir inşAllah..ya kızlar boncuk perşembemi doğum yapmış, geçmişi okuyamadım, facede gördüm, sürprizmi yapmış bebek :)))

bana da malesef erkek sapık bir dr denk geldi kadının saçmalamasını tercih ederdim. 2-3 gün kendime gelemedim. adamın bana o muayene aletiyle tecavüz ettiğin hissettim resmen.
söylediği sözleri ve tavırları burda anlatamayacağım
hiç bişey de yapamıyosun çünkü adam aslında sapıkça davransada ispatlayacak bişey yoktu ortada.

inşallah ronyacım yaa inşallah dediğin gibidir bu test yanlış diyecekler diya ödüm patlıyo valla yani sevinebilir miyimmmm:))))))
o zaman kürlere devam belki daha da artacaakk inşallah şu morfolojinin çaresine bakmalı aslında..

ESRACIIM ZANNEDERSEM TOPLAMDA olması lazım milde 500 galiba öle bir rakam var çünkü.. ayy ne biöçim test veriyorlarsa hiç anlaşılmıyo ki ürolog da bişi sölemiyo uyuz gibiler valla ben eşimin eline kağıt veriyorum sorması gerekenleri yazıyorum o da kağıttan okuyup soruyo:))))
aslında araştırmada yaptıracaktık ama morfolojiye orada bakmıyorlarmış aletleri yokmuş doğu fertil tüp bebek merkezi var burada oraya gönderdiler orada bakıldı daha önce özel bir hastanenin labaratuvarında bakılmıştı
canım inşallah rabbim hepimize versin o hayırlı evladı inşallah tez vakitte..

bir de en çok neye sevindim kızlar.. eşim "eğer değerlerde hiç bi değişiklik olmazsa bir daha bunları içmem haaaa" diyordu:))) ödüm patladı ya içmezse diye çünkü ekin üç aydan önce faydasını göstermeyebilir diyordu baktım ki eşim değerleri görünce keçi boynuzu arıyor ortalıkta hemen hazırlayıp verdim eline bir tane daha:)))

Gökcen çok güzel gelişme olmuş.devam canım ne yapıyorsanız ona devammmmmmmm

xeda canım benim eşim doğu fertilde verdi testlerini ortamı falan çok beğenmiş ilgileri de güzelmiş morfoloji istediğimiz için biz de orayı tercih ettik.. pazartesi doktorumla görüşeyim eğer ki tüp bebek oluacak olursa ben doğu fertili deneyeceğim canım istersen sen de düşünebilirsin oradaki denizhan deniz beyi öve öve bitiremiyorlar belki adını duymuşsundur özellikle psikolojik olarak çok destek oluyormuş pek çok kişiyi yavrularına kavuşturmuş hatta bir tanıdık söyledi lösemili bir kızı kemoterapiden sonra doktorlar asla anne olamazsın demelerine rağmen çocuk sahibi yapmış eğer morfoloji için buraya gelecekseniz bence denizhan deniiz beye de bi görünün derim vaalla adamı o kadar merak ediyorum ki muhteşem bir adam diyorlar benim randevum pazartesi. o zaman tanışacağım kendisiyle izlenimlerimi yazarım sana da. anamed diye bir merkezde de çalışıyo aynı zamanda doğu fertilde de anamedde randevu alıyorsun görüşmek için ve sigortalı isen muayene ücreti de uygun 20 tl. çok da ilgileniyormulş bir söyleyeyim dedim ayrıca doğu fertilde de dışarıdan gelenler için misafirhanesi varmış hemen yanında tüp bebek yaptıracaklar için tabi o da ücretsizmiş canım..

canim masallahcok iyi sayi ve hareketlilik hadi hayirli olsun

kızlar eşim geldi benim şu deyerlerime bir bakın hele bu ne kız
benim serbest T4 0.94
fsh 0.99
prolaktin 12.22
bilen varsa yorumlasın hele
cakır pkosu olan kılosu senden fazla olan arkadasım sımdı hamıle
yanı takıp yapılınca aslında kolay bı durum
ama bu degerlerde bı hata var gıbı ronyamın deıdıgı gıbı bencede
0.99 fsh hıc duymadım bende
bıde lh e2 esrtadıol bakılmaıs lazımdı

benim e2 35 oda yüksek ama şimdi ki test deyil 2 yıl önceki test lh yi bilmiyorum

35 hıc yuksek degıl ust sınır 75
senınkı dusuk bıle hatta

belını sıcak tutmaya calısacaksın
yun bezler vs varsa kas gevsetıcı krem surup sarıp belını sıkıca ole yat bı kac gun

gokcennn esının degerlerı guzel cıkmıs hakkaten sevındım
bencede enfeksıonla alakalı olma durumu cok yuksek cunku sımdıkı testınızde bıle lokosıt ml de 1 mılyon cıkmıs
bun ıcın antıbıyotık ıcmesını tavsıye edebılrıler
sen kaan hocaya maıl at ıstersen ne dıcek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…