- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.561
butterfly33,qozyasi,ekin79,sevser,ikizler5,lorkee,gokcen44 nasılsınız arkadaşlar keyifler nasıl?
Ben bugün birazda kendimle ilgilenmeye karar verdim. ilk önce hormon testlerimi tekrar yaptıracam. sonra iyi bir kadın doğum doktoruna gideceme. Çünkü bana tüp ebebkte yumurtaların kalitesiz dmişti doktor. Bunun sebeblerini araştıracam .inşallah iyi sonuç alırım. Bu arad eşimede randevu almaya çalışacam çapadan olmadı ankaraya gönderecem. Bakalım ne olacak sonumuz. inşallah iyi olur
sende beğenmişsin sağol canım :) evet 2 ayım var daha ama 3 gündür mide yanması yaşıyorum doğuma kadar böyle devam edecekmiş ama olsun darısı başına olsun canım tedaviniz nasıl gidiyo sizin
butterfly33,qozyasi,ekin79,sevser,ikizler5,lorkee,gokcen44 nasılsınız arkadaşlar keyifler nasıl?
Ben bugün birazda kendimle ilgilenmeye karar verdim. ilk önce hormon testlerimi tekrar yaptıracam. sonra iyi bir kadın doğum doktoruna gideceme. Çünkü bana tüp ebebkte yumurtaların kalitesiz dmişti doktor. Bunun sebeblerini araştıracam .inşallah iyi sonuç alırım. Bu arad eşimede randevu almaya çalışacam çapadan olmadı ankaraya gönderecem. Bakalım ne olacak sonumuz. inşallah iyi olur
hey cicişler nerdesiniz kimse yazmıyor
Heyyyyyy sesimi duyan yokmuuuuuuu :)))
slmmmm
ferihayı izliyorum ben cansuya sinir oluyorum ya yazık kızı mahvetti yalancı
sen napıyosun
Burdayiz tatlim ne yapiyorsun annemler geldi onlara meyve hazirladim bende
İyi akşamlar şeker kızlar
Pamukcuğum oğlunun ismi çok güzel hayırlısı olsun. Gökçen eşinin değrlerinin artmasına çok sevindim, inşallah en kısa zamanda hamile kalırısn.
canım sıkkın biraz kafam dağılsın diye geldiim(
canım sıkkın biraz kafam dağılsın diye geldiim(
neden canin sikkin hayrola anlat
neden canin sikkin hayrola anlat
gözyaşı sen nasılsın canım durumlar nasıl sende..
canıııımmmm söle bakalım niye skılmış senin canın.. her neyse takma kafana olur mu tatlım...
boş durmaktan bıktım 4 aydır işsizim iş arıyorum bu arada çocuk için uğraşırım dedim oda olmuyor ya neden benim çocuğum olmuyor yani anlayacağınız burdaki herkez gibi aynı sorunlar. 1,5 yıldır deniyoruz olmuyor. Düzenli regl oluyordum allahtan o oluyor diyordum ama bu ay oda sarktı 28-29 günde olurken 31 oldu hala yok. Ateş ölçme yöntemi ile bakıyordum hep tutuyordu bu ay oda olmadı FSH 11.5 LH 13 E2 45-51 arası çıkıyor birde mantar illetiyle uğraşıyorum kafam karışık yani durum vahim
boş durmaktan bıktım 4 aydır işsizim iş arıyorum bu arada çocuk için uğraşırım dedim oda olmuyor ya neden benim çocuğum olmuyor yani anlayacağınız burdaki herkez gibi aynı sorunlar. 1,5 yıldır deniyoruz olmuyor. Düzenli regl oluyordum allahtan o oluyor diyordum ama bu ay oda sarktı 28-29 günde olurken 31 oldu hala yok. Ateş ölçme yöntemi ile bakıyordum hep tutuyordu bu ay oda olmadı FSH 11.5 LH 13 E2 45-51 arası çıkıyor birde mantar illetiyle uğraşıyorum kafam karışık yani durum vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?