Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba canım valla bende bu ay ne yapcağıma karar veremiyorum. Bi diyorum yumurta takibi yaptırayım sonra yok normal akışınamı bıraksam diyorum sonra yok zaman kaybetmeyeyim bi aşılamamı daha yaptırayım valla kafam çorba ve o kadar çaresiz hissediyorumki bu karışık kafayla.

Canım senin doktor neye bakarak yumurtan kalitesiz dedi?

sende beğenmişsin sağol canım :) evet 2 ayım var daha ama 3 gündür mide yanması yaşıyorum doğuma kadar böyle devam edecekmiş ama olsun darısı başına olsun canım tedaviniz nasıl gidiyo sizin

masallah bunlar tatli yanmalar sacli dogacak derler insallah darisi basima olur kaan beye gidebildik sonunda esime klomen endol proxeed ve m sure verdi daha baslamadik yurt disindayiz biz evimize gidince baslayacagiz insallah fsh si klomenle yukselir igneye gerek kalirsa cok kotuuu

canim insallah bi sorun cikmaz bende doktora gidecem hersey normal saniyodum sagolsun kizlar bilgilendirdi canim yumurta kalitesini artirmak icin kurler var bende hatirlamiyorum ama bulup uygulayabilirsin

saol canım iyiyim şükür yarın bende dr a gidecem
mantar var sanırım bende onun için iliiki sırasında ağrıda oluyor onada baktıracam hayırlısı bakalım sen nasılsın
bu arada hava burda acaip soğuk : ((

slmmmm
ferihayı izliyorum ben cansuya sinir oluyorum ya yazık kızı mahvetti yalancı
sen napıyosun

bende biraz baktım içim sıkıldı nete geldim laflarız diye ama burdada kimsenin ağzını bıçak açmıyor :) mantarmı oldun valla 3 aydan fazla oldu onunla uğraşıyorum inşallah sen çabuk atlatırsın

İyi akşamlar şeker kızlar

Pamukcuğum oğlunun ismi çok güzel hayırlısı olsun. Gökçen eşinin değrlerinin artmasına çok sevindim, inşallah en kısa zamanda hamile kalırısn.

mavicim sağol canım çokk teşekkür ederim inşallah hep beraber yaşarız hamileliği ne güzel olur ama:)))

mavicim incir kürü yapabilirsin bak yumurtalar için çok faydalı olduğunu söylüyorlar bende pazartesi doktora gideyim detaylı bir muayene isteyeceğim inşallah sonra da ben de kendime bir yön çiziceğim inşallah sonra bende ateşimi ölçeceğim ve pressed kullanacağım yumurtlama günlerimde öyle karar verdim işi şansa bırakmamak lazım artık zaman çalışma zamanı durmak yok yola devam maviiii

neden canin sikkin hayrola anlat

boş durmaktan bıktım 4 aydır işsizim iş arıyorum bu arada çocuk için uğraşırım dedim oda olmuyor ya neden benim çocuğum olmuyor yani anlayacağınız burdaki herkez gibi aynı sorunlar. 1,5 yıldır deniyoruz olmuyor. Düzenli regl oluyordum allahtan o oluyor diyordum ama bu ay oda sarktı 28-29 günde olurken 31 oldu hala yok. Ateş ölçme yöntemi ile bakıyordum hep tutuyordu bu ay oda olmadı FSH 11.5 LH 13 E2 45-51 arası çıkıyor birde mantar illetiyle uğraşıyorum kafam karışık yani durum vahim

canıııımmmm söle bakalım niye skılmış senin canın.. her neyse takma kafana olur mu tatlım...

OFF OFF ben anne olabilecekmiyim valla artık hiç ümidim kalmadı aslında kendimi hep motive ediyorum millette ne sıkıntılar var allah dermansız dert vermesin deyip motive ediyorum ama arada işte böyle oluyor özellikle regl oldum olucam bu dönem

hıımmmm.. allah yardımcın olsun canım zor tabi.. bazen gerçekten hepsi üst üste geliyo gibi oluyo ve insan bunalıyo.. bazen olur böle üzülmememye çalış canım ve bir an evvel bunu atlatmaya çünkü biliyorsun bu zorlukları atlatmak için iş yine bize düşüyo ve kaybedecek zamanımız yok her zaman mücadele etmeliyiz sen de benim gibi yenisin burada senin problem neydi canım yani değerleriniz çok mu kötüydü

canim bulursun insallah ben simdiye kadar hic calisamadim mezun olali 2 yil oldu bizim 2 yil olak hala cocuk istiyoruz ama sonuc yok bu ara mevsimden heralde herkeste bi duzensizlik var test yapmayi dusunmuyormusun hormonlar biraz yuksek gibi tam bilmiyorum ama mantar iylesir kremle falan durum vahim degil canim hepimiz ayniyiz sikma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…