Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bi ara artiz mektebi vardı orda bi skeçte tüp bebek konusunu işlemişlerdi resmen alay etmişlerdi. O kadar bozuldumki millet gülüyor ben hiç gülemedim üstüne hüzünlendim. Yorumlarda kesin bir bu konunun hassaslığını ve üstüne fazla gidilmemesine değinilir diye düşündüm ama kimsenin umrunda bile değildi herkez çok güzel bir skeçti dediler. Demek hassa olunca insan konuya bir başka bakıyor.

tabiki canmim insan basina gelmeden bilmiyor neyin ne oldugunu benim hic aklima bile gelmez tup bebk ama yasadigimiz surece bu hayatta herseyi goruyoruz

kızlar bir kerede ben ortaokulda arkadaşımı kandırmıştım.
ben tüp bebegim diye .tabi o zamanlarda daha yeni yeni biliniyor.
kız diger tenefüste arkadaşını getirip uzaktan beni gösteriyordu.
bu tüp bebekmiş diye

haklsin canim bunlarin cok etkisi var demekki..bende ona gicik oluyorum ya zaten eskiyle karistiriyolar bizi simdi devir degisti tabi spermlerde degisti:

ah ah nerde o eski spermler ah ml kaç yüz milyonlar olurdu şimdi nerde :) spermlerde bozuldu canım yumurtalarımızın nazını cekecek güvenilir sağlam bir sperm bile bulunamıyor ahh ann

ay valla ben onlara hayret ediyorum yaa
kayınbabam yurtdışında çalışırmış her geldiginde bi çocuk yapmış sonra gidermiş bide bebek dogunca gelirmiş bikaç aylıkken
yaw bide sık ilişki lazım diyolar ben şüphe ettim valla spermlere baksana deli fişek gibiymiş
bi ara facede ne zaman anne rahmine düştünüz diye bişey vardı ben ocak ayında düşmüşüm anneme direk hava çok soguk degilmiydi nasıl beni yaptınız nanyo buz tutmamışmıydı dedim kadıncaz gülmekten anlatamadı bile

ah ah nerde o eski spermler ah ml kaç yüz milyonlar olurdu şimdi nerde :) spermlerde bozuldu canım yumurtalarımızın nazını cekecek güvenilir sağlam bir sperm bile bulunamıyor ahh ann

bizim yumurtalar biraz uysal olsa olmaz illa ki bi yaramazlik yapip almicak spermi icineben spermler oraya gondermek icin neler cikiyom bilmiyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…