- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.701
ihtiyar beni çok güldürüyo dedim hemen ekin oldugunu anladın maşallah sana kızzzz
ekinnn meşhur oldun kızzzzzz
ihtiyar beni çok güldürüyo dedim hemen ekin oldugunu anladın maşallah sana kızzzz
ekinnn meşhur oldun kızzzzzz
haklsin canim bunlarin cok etkisi var demekki..bende ona gicik oluyorum ya zaten eskiyle karistiriyolar bizi simdi devir degisti tabi spermlerde degisti:
Senin namın diğer topiklere bile yayılmıştır şimdi gidip bi yere dombili burdan geçtimi desem ceylan buraya yazmıyor derler
Bu eneslena nerde yaa..
Gece hayatını askıya aldı..
Yaşlanıyormu neeeee :97:
bi ara artiz mektebi vardı orda bi skeçte tüp bebek konusunu işlemişlerdi resmen alay etmişlerdi. O kadar bozuldumki millet gülüyor ben hiç gülemedim üstüne hüzünlendim. Yorumlarda kesin bir bu konunun hassaslığını ve üstüne fazla gidilmemesine değinilir diye düşündüm ama kimsenin umrunda bile değildi herkez çok güzel bir skeçti dediler. Demek hassa olunca insan konuya bir başka bakıyor.
yaaa ne demezsin çifter çifter
yaptır bakalım canım kaynanan takmış kafayı yoksa kurtulamazsın asla dillerinden
esim bilgisayari hep kucaginda tutuyo sinir oluyorum kesin etkiler
yaşca ondan daha ihtiyarsın ama daha dinçsin sen kız gecelere akıyosun hala bu yaşta maşalallah
haklsin canim bunlarin cok etkisi var demekki..bende ona gicik oluyorum ya zaten eskiyle karistiriyolar bizi simdi devir degisti tabi spermlerde degisti:
canim uyarmadin mi hic..
cok uyariyorum haklisin diyor dikkat ediyo ise dalinca bi bakmssin yine almis kucagina
canım eskiden bu sorunlar çok yoktu. Şimdi herşey suni katkı maddeli stres çok radyasyon var cep telefonu bilgisayar birde hareketsiziz eskinedn kadınlarda erkelkerde fiziksel olarak çok yorulup çalışıyormuş şimdi nerdeyse bakkala bile arabayla gitcez birde geç evleniliyor bide üstüne 1-2 yıl korunuluyor.
ah ah nerde o eski spermler ah ml kaç yüz milyonlar olurdu şimdi nerde :) spermlerde bozuldu canım yumurtalarımızın nazını cekecek güvenilir sağlam bir sperm bile bulunamıyor ahh ann
canım özellikle wirelesss dene zıkkım çok etkiliyor..Herbi yanımızı kablolu kullanın lütfen herkesssss
en iyisi biz bi senaryo yazi yollayalim yasamayan yazamaz adi ne olsun filmin
canım özellikle wirelesss dene zıkkım çok etkiliyor..Herbi yanımızı kablolu kullanın lütfen herkesssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?