- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.721
kızlar bir kerede ben ortaokulda arkadaşımı kandırmıştım.
ben tüp bebegim diye .tabi o zamanlarda daha yeni yeni biliniyor.
kız diger tenefüste arkadaşını getirip uzaktan beni gösteriyordu.
bu tüp bebekmiş diye
ayy bilmiyorumki ne olsa umutsuz ev kadınlarında bizdemi oynasak napsak acaba sizin varmı fikriniz
ayy bilmiyorumki ne olsa umutsuz ev kadınlarında bizdemi oynasak napsak acaba sizin varmı fikriniz
Senin namın diğer topiklere bile yayılmıştır şimdi gidip bi yere dombili burdan geçtimi desem ceylan buraya yazmıyor derler
kiz daha once duydum cunku ekini laf sokarak sevdigini aklimda kalmis anam..burda herkesin linkiyle takip ediyoduk bide lakabiyla takip edicez galiba
ay valla ben onlara hayret ediyorum yaa
kayınbabam yurtdışında çalışırmış her geldiginde bi çocuk yapmış sonra gidermiş bide bebek dogunca gelirmiş bikaç aylıkken
yaw bide sık ilişki lazım diyolar ben şüphe ettim valla spermlere baksana deli fişek gibiymiş
bi ara facede ne zaman anne rahmine düştünüz diye bişey vardı ben ocak ayında düşmüşüm anneme direk hava çok soguk degilmiydi nasıl beni yaptınız nanyo buz tutmamışmıydı dedim kadıncaz gülmekten anlatamadı bile
ay valla ben onlara hayret ediyorum yaa
kayınbabam yurtdışında çalışırmış her geldiginde bi çocuk yapmış sonra gidermiş bide bebek dogunca gelirmiş bikaç aylıkken
yaw bide sık ilişki lazım diyolar ben şüphe ettim valla spermlere baksana deli fişek gibiymiş
bi ara facede ne zaman anne rahmine düştünüz diye bişey vardı ben ocak ayında düşmüşüm anneme direk hava çok soguk degilmiydi nasıl beni yaptınız nanyo buz tutmamışmıydı dedim kadıncaz gülmekten anlatamadı bile
Çok komik :) neden böyle bir yalan söyledinki. Bu arada sen ortaokuldayken tüp bebek biliniyordu demek ben ortaokuldayken kabataş devrinden yontma taşa geçmiştik
bize dua ederken dombili ceylana
ihtiyar ekine
tomrukçu enese
gezenti lorkeye
pimpirik sevsere
barbie esrayada
hayırlı evlat ver diye dua edin karışıklık olmasın
Ceylanım yakında senin yüzünden, annemden yaşımın büyük yazıldığını aniden öğrenebilirim
ayy ben gunlerdir o diziyi bekliyorum ya ins bekledigim kadar vardir..esime dedim bu dizi bi baslasaydi dedim oda dedi ne o kendini onlara benzetiyon dedi
bizim yumurtalar biraz uysal olsa olmaz illa ki bi yaramazlik yapip almicak spermi icineben spermler oraya gondermek icin neler cikiyom bilmiyo tabi
kızlar bir kerede ben ortaokulda arkadaşımı kandırmıştım.
ben tüp bebegim diye .tabi o zamanlarda daha yeni yeni biliniyor.
kız diger tenefüste arkadaşını getirip uzaktan beni gösteriyordu.
bu tüp bebekmiş diye
öyle diyonda hayatım yumurta alsa ne olcak sperm işe yaramayınca olmuyor sonunda al sana kocaman bir kimyasal gebelik
sende gösterildigini anlayınca havalara girdinmi kızzz
sende gösterildigini anlayınca havalara girdinmi kızzz
Hakkaten ceylan kış geliyor şartlar zorlaşacak yav.
yaz spermlere yaramıyor kış bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?