Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayyy tuzlayınca bende sevdim kız bende yedim az buçukta söylemeyecektim yine kursaksız derler diye
bende yediriyim burdan biri demişti nohut yiyince yemek yiyemiyo eşim kilo verdi diye
bizimkide kilo vermek için ugraşıyoda onu dedim arkadaşın eşi onunla vermiş diye
ayıla bayıla yiyo valla

CYELANNNNNNNNNN
İffet gebelik testi yapıyordu gördünmüüüüüüüüüüüü
Oha yaaaaaaaaa

yok görmedimde şimdi mynetten bakacaktım tam başlıgını gördüm
hemen uygun bi mekan düşünmeliyim enese önerdigim bi yer vardı ankarada eşim halden anlar demiştim
eşime sormak lazım kimsenin ugramadıgı yerler nereler
kendisi orda yakalıyoda yasak ilişki falan
kız bizde evlilik cüzdanımızıda alır gideriz nolacakki dimi
iffete özendik deriz

CYELANNNNNNNNNN
İffet gebelik testi yapıyordu gördünmüüüüüüüüüüüü
Oha yaaaaaaaaa

Cidden oha ya bu ne böyle biz yumurtlama dönemini tutturcaz diye akla karayı seçiyoz yapmadığımız test kalmıyor. Neyse o dönemi fulll çekiyoruz ama yine negatif yine negatif. Hakketten evde dizimi çevirsek ne belki tutar o zaman

ceylan yine formdasin canim..nohut esinden cok sana yaramis belii

gamzelim canım geçmiş olsun dikkat et kendine kafanada takma belini agrıtanın çocugu olmaz falan diye
olur allahın izniyle sen iyi çalış bu aralar ovulasyon gününmüydü senin

gamzelim canım geçmiş olsun dikkat et kendine kafanada takma belini agrıtanın çocugu olmaz falan diye
olur allahın izniyle sen iyi çalış bu aralar ovulasyon gününmüydü senin

sagol canim..ovalasyon gunlerim gecti galiba ama ben yinde isi sansa birakmayim diyuom aman nasip iste..ya ben cok takiliiyorum galiba sabahtan belli moralim bozuldu ne yapsam gecmiyo agri..

hadi hadi saatlerdir burda kaynatiyosun gormedim sanma::bende iyi canim bu gun pek girmedim belim hala cok fena agriyo

benimde genelde belim ağırıyor kayınvaldem tuturdu bel çektirelim ondan çocuğun olmuyor ben hep olmaz dedim itiraz ettim ama o kadar çaresiz kalıyorki insan neyse yaptırayım dedim bi ara bel çektircem :) inanamıyorum asla dediğim şeyleri yapar oldum

sagol canim..ovalasyon gunlerim gecti galiba ama ben yinde isi sansa birakmayim diyuom aman nasip iste..ya ben cok takiliiyorum galiba sabahtan belli moralim bozuldu ne yapsam gecmiyo agri..

lorke güzel şeyler yazmıştı sıcak tut bişeyle sar falan diye öyle yap bencede kas gevşeticide sür demişti

canım gerçekten öyle oluyor. insan çaresiz kaldıgında herşeyi yapıyor.
denize düşen yılana sarılır misali.

bilgemm canım düşünceli arkadaşım benim.
seniniçin hayırlısı neyse o olsun.
Allah emeklerin boşa çıkarmasın inşallah.
bu süreçte de senin yanındayız.
Antalya'm , sağolsın canım arkadaşım ..
Biliyorum gerçekten yanımda olduğunuzu , çok teşekekür ederim ..
bilge tüp bebeğe başlamışsınız hayırlı uğurlu olsun tüm aşamaların çok rahat ve huzurlu geçsin inşallah. bebeğine kavuşman dileğiyle
Amin canım amin, inşallah ..

Canım yiğeceksin tabi, eşin yiğecek sende bakacak mısın ? Can çeker :)

Kızlar ben dayanamıyorum , gözlerim kepenk kapatıyor , iyi geceler herkeslereeee :)

canım gerçekten öyle oluyor. insan çaresiz kaldıgında herşeyi yapıyor.
denize düşen yılana sarılır misali.

ben yaptırdım 4.ye hamileyim canım şimdide durduramıyoruz kendimizi

Ceylan bu olay çok zoruma gitti çokkkkk
dalgamı geçiyorlar bizle bu ne beee.
dizi güncellenmemiş hala müjde ar zamanındaki gibi... üreme sıkıntısı yokmuş o zamanlarrrr

şimdi aldırırlarda izlemicem sende gelip anlatma banaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…