- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.661
Sağolun kızlar .. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..
Ceylan nohut tarifi için sağolasın , annem biz küçükken bunu yemiş niyetine yapardı , ayıla bayıla yerdik ..
Eşimde sevecektir , transfere kadar yedirteyim iyice , ne olur ne olmaz :)
CYELANNNNNNNNNN
İffet gebelik testi yapıyordu gördünmüüüüüüüüüüüü
Oha yaaaaaaaaa
CYELANNNNNNNNNN
İffet gebelik testi yapıyordu gördünmüüüüüüüüüüüü
Oha yaaaaaaaaa
hadi hadi saatlerdir burda kaynatiyosun gormedim sanma::bende iyi canim bu gun pek girmedim belim hala cok fena agriyo
yok görmedimde şimdi mynetten bakacaktım tam başlıgını gördüm
hemen uygun bi mekan düşünmeliyim enese önerdigim bi yer vardı ankarada eşim halden anlar demiştim
eşime sormak lazım kimsenin ugramadıgı yerler nereler
kendisi orda yakalıyoda yasak ilişki falan
kız bizde evlilik cüzdanımızıda alır gideriz nolacakki dimi
iffete özendik deriz
kiz sen baya zorlamssin belini dikkat et
ceylan yine formdasin canim..nohut esinden cok sana yaramis belii
gamzelim canım geçmiş olsun dikkat et kendine kafanada takma belini agrıtanın çocugu olmaz falan diye
olur allahın izniyle sen iyi çalış bu aralar ovulasyon gününmüydü senin
hadi hadi saatlerdir burda kaynatiyosun gormedim sanma::bende iyi canim bu gun pek girmedim belim hala cok fena agriyo
ceylan yine formdasin canim..nohut esinden cok sana yaramis belii
sagol canim..ovalasyon gunlerim gecti galiba ama ben yinde isi sansa birakmayim diyuomaman nasip iste..ya ben cok takiliiyorum galiba sabahtan belli moralim bozuldu ne yapsam gecmiyo agri..
yok kız ben nohutsuzda böyleyim
amann napalım canım gülmeyi seviyorum gülmedende geçmezki hayat gırgır şamata geçinip gidiyoruz hayatla
lorke güzel şeyler yazmıştı sıcak tut bişeyle sar falan diye öyle yap bencede kas gevşeticide sür demişti
bencede yaa baya etkiliymis bizim ceylan oldu superceylan
benimde genelde belim ağırıyor kayınvaldem tuturdu bel çektirelim ondan çocuğun olmuyor ben hep olmaz dedim itiraz ettim ama o kadar çaresiz kalıyorki insan neyse yaptırayım dedim bi ara bel çektircem :) inanamıyorum asla dediğim şeyleri yapar oldum
Antalya'm , sağolsın canım arkadaşım ..bilgemm canım düşünceli arkadaşım benim.
seniniçin hayırlısı neyse o olsun.
Allah emeklerin boşa çıkarmasın inşallah.
bu süreçte de senin yanındayız.
Amin canım amin, inşallah ..bilge tüp bebeğe başlamışsınız hayırlı uğurlu olsun tüm aşamaların çok rahat ve huzurlu geçsin inşallah. bebeğine kavuşman dileğiyle
ayyy tuzlayınca bende sevdim kız bende yedim az buçukta söylemeyecektim yine kursaksız derler diye
bende yediriyim burdan biri demişti nohut yiyince yemek yiyemiyo eşim kilo verdi diye
bizimkide kilo vermek için ugraşıyoda onu dedim arkadaşın eşi onunla vermiş diye
ayıla bayıla yiyo valla
benimde genelde belim ağırıyor kayınvaldem tuturdu bel çektirelim ondan çocuğun olmuyor ben hep olmaz dedim itiraz ettim ama o kadar çaresiz kalıyorki insan neyse yaptırayım dedim bi ara bel çektircem :) inanamıyorum asla dediğim şeyleri yapar oldum
yok kiz benimki zorlamaktan degil gecn kayinbabami yere dusmus yerden kaldirdik ondan belli agriyo..o an hissetmmesim sonradan cikti ortaya:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?